salad iwak cod

salad iwak cod, Pambuka utawa iringan sing becik kanggo miwiti mangan. Salad sing entheng lan lengkap.

Iwak kod menehi akeh rasa kanggo salad, kanggo nggawe salad kita kudu desal kanggo mbusak uyah, kita bisa ninggalake karo jiwit saka uyah. Kita bisa nemokake iku wis desalted kanggo titik uyah, kang ing titik sawijining.

Piring sing sehat amarga sayuran mentah, tomat lan bawang bombay apik banget lan iwak kod minangka iwak putih sing kurang lemak lan kalori. Kanggo sajian iki sampeyan bisa nambah úa liyane, Aku ngancani karo sawetara zaitun lan vinaigrette sugih.

Iki jenis salad cod ing Catalonia diarani exqueixada, ing tanggal Paskah ora bisa kantun. Iku salad sugih lan prasaja kanggo nyiyapake, ing wektu cendhak kita wis siap.

salad iwak cod
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 150 gr. cod desalted
  • 3-4 tomat
  • 1 trikatuka utawa bawang bombay
  • zaitun ireng
  • Lenga zaitun
  • Sal
  • Cuka
  • Mrica
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake salad cod, pisanan wisuh tomat lan Cut menyang irisan-irisan, pil bawang lan Cut menyang irisan-irisan lancip.
  2. Yen kita tuku iwak asin kita bakal rendhem watara 48 jam, ganti banyu saben 8 jam. Sawise wektu iki kita wis siap kanggo nggawe salad.
  3. Sabanjure, kita ngethok cod desalted dadi potongan-potongan utawa strips. Njupuk piring lan sijine tomat pisanan, trikatuka ing ndhuwur lan pungkasanipun cod ing bêsik.
  4. Tambah uyah lan mrico sethithik. Kita nambah sawetara zaitun.
  5. Kita nyiyapake vinaigrette. Ing jar utawa kaca, nambah lenga zaitun, cipratan saka cuka, emulsify dicampur uga lan ditambahake menyang salad.
  6. Lan iku, langsung kita duwe salad gedhe.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.