Salad beras karo celery lan mrico abang

Salad beras karo celery lan mrico abang

Dina iki kita nyiyapake salad maneh, nanging beda banget saka bayem lan nectarine Apa sing sampeyan usul wingi? Iki luwih lengkap lan bisa dadi nedha bengi sing entheng nalika musim panas. Iku a salad beras karo celery lan mrico abangantarane bahan liyane.

Gampang banget kanggo nyiyapake mung sega. Luwih apik yen sampeyan nindakake ing wayah awan lan adhem ing ngisor keran yen wis rampung, supaya gandum bakal luwih longgar. Sanajan sampeyan uga bisa nyiyapake ing wayah wengi sadurunge lan disimpen ing wadhah kedap udara ing kulkas.

Iki minangka salah sawijining resep sing bisa sampeyan gunakake kanggo ngeculake kabeh sing ana ing kulkas sing bakal rusak. Ing omah kita wis nambah, saliyane kanggo bahan-bahan sing wis kasebut ing jeneng, sawetara godhong Lettuce lan sawetara kentang rebus. kanthi klamben sing apik saka lenga zaitun ekstra prawan gedhe, nanging sampeyan bisa menehi tutul liyane pribadi kanthi nambah mustar utawa sawetara rempah-rempah.

Resepipun

Salad beras karo celery lan mrico abang
Salad beras iki karo celery lan mrico abang gampang banget kanggo nyiyapake lan becik kanggo nedha bengi cahya nalika mangsa panas. Cobanen!
Pengarang:
Jinis resep: Beras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 teken seledri
  • ½ mrico abang
  • Sawetara godhong apu
  • 2 kentang cilik sing dimasak
  • 1 gelas nasi mateng
  • Sal
  • Mrica
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sentuhan mustard (opsional)
Preparation
  1. We ngresiki celery uga lan kita chop iku sacoro apik disigar.
  2. Banjur kita nindakake padha karo mrico abang lan disebarake loro bahan ing rong mangkuk.
  3. We nambah kanggo saben wong a godhong selada sing disigar lan kentang nggodhok, disigar.
  4. Banjur kita nuduhake beras.
  5. Pungkasan, nyampur ing tuwung cilik 3 tablespoons saka lenga zaitun, jiwit saka mustar (opsional), uyah lan mrico lan mangsa karo dicampur salad.
  6. Kita ngawula salad ing suhu kamar.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.