Kue kue lan kue krim

Kue kue kue karo krim, coca sing enak karo krim pastry. Saiki festival lan koka iki cocog kanggo digawe, uga luwih becik nyiyapake panganan cuci mulut kapan wae.

Koka iki apik banget, jajanan puff iku enak banget, enak banget, kanthi krim sing apik, sampeyan bisa tuku krim sing wis digawe utawa ngisi sawetara kastard. Cocog banget kanggo a panganan cuci mulut utawa kanggo kriya.

Una krim puff pastry coca, sugih lan renyah gawe kaget kabeh wong. Nyiyapake ing wektu cendhak.

Sampeyan bisa ngisi isi sing disenengi, coklat, senggol, woh-wohan ...

Kue kue lan kue krim
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 lembar jajanan puff
  • Krim kue utawa wajan
  • 1 endhog kanggo cet adonan
  • Setitik gula
  • Irisan kacang almond
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake roti puff lan kue krim, kita bakal miwiti kanthi nyang-nyangan oven 180ºC.
  2. Kita bisa tuku krim utawa nyiyapake ing omah. Sampeyan uga bisa diisi karo custard.
  3. Kita nyelehake seprei kue-kue puff ing loyang, lan kertas bakal ditinggalake. Kanthi garpu, kita bakal nucuk adonan supaya adonan ora kakehan bengkak.
  4. Kita lebokake krim pastry ing lumahing pastry puff sing ana ing sheet manggang, tanpa tekan pinggire. Kita bakal nyelehake sheet liyane ing sisih ndhuwur, nutupi krim lan segel nganggo garpu.
  5. Kita ngalahake endhog lan kanthi sikat sikat pawon, cet kabeh pastry puff. Kita nutupi karo gula lan almond sing digulung.
  6. Kita bakal duwe oven ing suhu 180ºC, kita ngenalake koka lan bakal ditinggalake nganti coklat enom. Udakara 20 menit gumantung saka oven.
  7. Yen wis emas, kita jupuk, adhem lan wis siyap dipangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.