Roti bakar karo pisang lan kayu manis kanggo sarapan

Roti bakar nganggo pisang lan kayu manis

Ing omah, kita seneng banget sarapan akhir minggu. Beda karo apa sing kedadeyan sajrone seminggu, kita nindakake tanpa kesusu. Tangi, mikir babagan sarapan sing dikepengini, masak lan nikmati nalika maca pers utawa omongan dadi nyenengake, ya?

Toasts karo Endhog sing digoreng nganggo gedhang lan kayu manis Dheweke biasa ing sarapan akhir minggu sing biasane. Kadhangkala aku uga nambah gerimis sawetara krim kacang ing sisih ndhuwur. Apa sampeyan nggunakake krim iki? Dheweke kayane apik banget kanggo aku nglengkapi sarapanku.

Toast iki duwe sentuhan sing nyenengake, gedhang sing luwih diwasa sing wis disiyapake. Minangka kanggo persiyapan, ora ana misteri. Sampeyan bakal siyap roti mung 5 menit lan tanpa gaweyan. Apa sampeyan wani nyiapake akhir minggu ngarep?

Resepipun

Roti bakar nganggo pisang lan kayu manis
Roti panggang karo pisang lan scramble kayu manis minangka pilihan sing apik kanggo sarapan. Isi karo krim kacang lan nikmati kopi.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 gedhang
  • 1 endhog L + 1 endhog putih
  • Kayu legi
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Irisan roti panggang
Preparation
  1. Kanggo miwiti kita ngiris lan ngremuk gedhang. Sampeyan ora prelu kaya puree, bisa uga ana potongan sing bakal menehi tekstur orak-arik.
  2. Sawise ngalahake endhog lan putih entheng ing mangkok. Tambah gedhang lan ½ sendhok teh kayu manis lan campuran.
  3. Kita pan wajan karo sawetara tetes minyak lan tuangake campuran kasebut. Masak aduk terus-terusan nganti dicampur aduk entuk konsistensi.
  4. Kanggo ngrampungake, kita nyedhiyakake pisang sing digoreng roti panggang lan dekorasi karo kayu manis sethitik utawa krim kacang.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.