Roti bakar karnaval kanthi susu konsensual

Roti bakar karnaval kanthi susu konsensual Roti bakar karnaval, Mangkene carane asring diarani torrijas ing omah. Saben taun nalika minggu Karnaval teka, kita nyiyapake, kanthi roti basi utawa roti sing disiyapake kanggo roti kanggo tujuan iki. Lan sing terakhir yaiku sing wis digunakake kanggo nyiyapake roti panggang Karnaval iki kanthi susu konsensual sing dakusulake kanggo sampeyan dina iki.

Roti kanggo torrijas yaiku a Roti brikokhe. Roti empuk banget sing bisa nyedhot cairan lan aroma kanthi alus nalika roti direndhem sadurunge digoreng. Ing kasus iki, susu sing diinfus nganggo jeruk nipis lan kayu manis lan dikombinasikake karo susu kental, kanggo menehi sentuhan manis.

Apa sampeyan ora duwe roti kanggo roti panggang? Sampeyan bisa nyiyapake nganggo roti basi; ora bakal rasane padha nanging bakal dadi panganan cuci mulut sing sampurna kanggo ngrayakake Karnaval. Nalika nerusake, sampeyan kudu nindakake kanthi cara sing padha, ngontrol yen rendhem mung cukup supaya bisa nggarap irisan mengko tanpa rusak. Lan yen sampeyan ora pengin nggunakake roti, sampeyan bisa mbukak panganan cuci mulut karnaval liyane: susu goreng. Apa kita bakal miwiti bisnis?

Resepipun

Roti bakar karnaval kanthi susu konsensual
Roti bakar Karnaval kanthi susu kental nggawe cemilan panganan cuci mulut sing sampurna. Tender, lembab lan manis, manis banget.
Pengarang:
Kamar pawon: Tradisional
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 14
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Roti kanggo torrijas
  • 400 ml susu
  • Kandhungan ½ jeruk nipis
  • 1 kayu manis
  • 150 g. susu kental
  • 1-2 Endhog kanggo nutupi
  • Lenga zaitun
  • Gula lan kayu manis kanggo lebu
  • Bubuk kayu manis
Preparation
  1. Lebokake susu nganggo kulit lemon lan kayu manis ing panci lan godhok nganti umob. Nalika umob, uculake saka geni lan jupuk susu nganti dadi anget, udakara setengah jam.
  2. We njupuk kauntungan saka wektu iki kanggo ngiris irisan roti 2-3 sentimeter kandel miring, saengga torrijas duwe ciri khas tradisional.
  3. Sawise kita nyelehake irisan ing sumber cukup jero kanggo nahan susu lan ukurane nganti irisan ora tumpukan.
  4. Sawise susu wis anget, meh adhem, kita nyampur karo susu kental nganti dicampur campuran homogen.
  5. Banjur kita pour dicampur menyang sumber nganggo irisan roti. Kita supaya dheweke direndhem sajrone sawetara menit lan diuripake supaya bisa uga nindakake perkara liyane ing sisih liyane sajrone menit liyane. Banjur kita sijine soko ing tray sing nggawe cairan kasebut pindhah menyang salah sawijining ujung supaya ora nutul roti panggang.
  6. Kita nyiyapake piring karo campuran gula lan kayu manis lan liyane nganggo endhog sing wis diantemi. Kita ngliwati roti panggang liwat endhog lan kita nggoreng tumpukan minyak panas nganti kecoklatan ing sisih loro.
  7. Sawise kecoklatan, kita nggawa wong-wong mau, dicelupake kanthi entheng ing kertas sing nyerep ing sisih lan langsung sawise kita adonan gula lan kayu manis, kanggo rasa
  8. Ayo kita adhem Toast canaval sadurunge nyoba, yen kita bisa!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.