Celiacs: roti karo glepung chuño bebas gluten

Dina iki aku propose nggawe roti sing nutritious karo glepung chuño tanpa gluten, minangka panganan dhasar sing kalebu ing diet celiac lan kanthi kontribusi bisa nyiyapake roti lan kue, cookie lan pizza.

Úa:

Tepung jagung 3 sendok makan
3 sendok tepung chuño
Endhog 5
Uyah, jiwit

Preparation:

Lebokake endhog putih ing mangkuk lan gulung nganti kaku. Kajaba iku, ing wadhah liyane, ngalahake kuning telur nganti konsistensi kanthi busa banget banjur gabungake rong persiyapan kasebut.

Tambah jiwit uyah, tepung jagung lan tepung chuño (sadurunge disaring) lan aduk campuran karo gerakan envelop. Tuang adonan ing wajan, gosok karo mentega lan tabur karo gandum chuño. Masak ing oven kanthi suhu sithik banget udakara 30 menit. Pungkasane, yen roti wis mateng lan malih dadi emas, mateni oven lan adhem ing adhem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Francisco Ortiz ngandika

    Halo, aku pengin yen ana sing ngerti nggawe cookie chuño nganggo tepung chuño, wenehi resep

  2.   Rebeca ngandika

    Aku kudu ngerti apa tepung jagung iku jagung? .. matur nuwun

  3.   Ana ngandika

    Aku nggawe resep nanging nalika mateni lan suwe-suwe aku ndeleng roti wis mudhun, kenapa kedadeyan kasebut?