Kue almond lan lenga zaitun kanggo sarapan

Kue almond lenga zaitun

Apa sampeyan kepéngin sarapan sepotong roti kaya iki? Iku gampang banget kanggo nggawe lan duwe crumb sing lembut banget, jinis sing nyawiji ing cangkeme. Elinga langkah demi langkah kanggo nindakake iki Kue almond lan lenga zaitun lan mudhun menyang bisnis.

Sampeyan isih duwe wektu kanggo nyiyapake jajan iki kanggo mbalek maneh menyang rutinitas saben minggu. Kanthi segelas susu utawa kopi iku enak. Uga piyambak. Sampeyan bisa mbungkus munggah Piece lan njupuk menyang kantor kanggo a suguhan manis setengah esuk. Apa ora kaya ide sing apik banget?

Sampeyan butuh jam kanggo nyiyapake. Lan setengah karya, sampeyan ora kudu nindakake dhewe; oven bakal bisa kanggo sampeyan. Tugas sampeyan yaiku masang putih lan alon-alon nggabungake kabeh bahan menyang adonan. Prasaja, bener? Iki minangka salah sawijining klasik lan sampeyan ora butuh timbangan kanggo nimbang bahan, amarga kaca serves minangka ukuran.

Resepipun

Kue almond lan lenga zaitun kanggo sarapan
Kue almond lan lenga zaitun iki nduweni crumb sing alus lan lembut. Becik kanggo ngiringi segelas susu utawa kopi.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 12
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 5
  • 2 gelas gula
  • ½ gelas minyak zaitun
  • Susu 1 gelas
  • 1 kaca saka almonds lemah
  • Semangat jeruk
  • 2 glepung glepung
  • 16 g ragi kimia
Preparation
  1. Kita masang kulit putih ing ambang salju.
  2. Kita nambah yolks entheng diantemi lan nyampur karo obahe enveloping.
  3. Banjur nambah gula ing cara sing padha.
  4. Banjur kita nggabungake cairan kasebut: susu lan lenga; nyampur nganti terintegrasi.
  5. Tambah almond lemah lan zest jeruk lan nyampur maneh.
  6. Pungkasan, kita ayak glepung bebarengan karo ragi kimia lan incorporate mau, maneh karo gerakan enveloping.
  7. Tuang adonan menyang loyang sing wis diolesi utawa diolesi nganggo kertas baking lan kita panggang ing 180 ° C, ing open preheated, kanggo kira-kira 35-40 menit.
  8. Sawise rampung, copot kue almond lan lenga zaitun saka oven, ninggalake nganti 10 menit lan kita unmold ing rak saengga rampung adhem.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.