Susu goreng, resep tradisional

Susu goreng

Dina iki aku saiki panganan cuci mulut tradisional sing khas gastronomi kita, susu goreng. Iki wis suwe digawe, dadi panganan cuci mulut sing gampang banget sing mbutuhake sawetara bahan, mula dadi panganan cuci mulut sing apik.

La susu goreng Iki minangka panganan khas daerah lor, sanajan asale durung dingerteni. Biasane dipangan minangka panganan cuci mulut, sanajan ana uga sing mangan kanggo cemilan.

Ingredients

  • Susu 1 liter.
  • 100 g gula.
  • 100 g tepung jagung.
  • Mentega.
  • Minyak.
  • Sikil ngisor.
  • Gula gula utawa normal.
  • Tepung
  • Endhog

Preparation

La susu goreng Iki minangka panganan cuci mulut sing bahane biasane glepung, susu lan gula, dadi jinis kari sing banjur dilapisi lan siap dipangan.

Mula, kanggo nggawe panganan cuci mulut khas iki kanggo gastronomi negara kita, luwih dhisik kudu nindakake adonan curd saka susu. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggodhok susu ing wadhah.

Banjur ing a bol, kita bakal nyampur gula karo tepung jagung kanthi sawetara batang. Yen susu wis umob, kita bakal cepet nuli kecemplung ing mangkuk lan aduk kanthi kuat supaya kabeh bisa diikat kanthi apik.

Banjur, kita bakal bali kanggo ndeleng campuran ing geni lan aduk nganti entuk adonan kenthel. Iki, kita bakal nyelehake ing wadhah persegi panjang lan jero, lan bakal dilebokake ing kulkas nganti wis disetel. Iki kudu diisi karo butter sithik, supaya mengko ora nemplek.

Pungkasan, kita bakal ngethok bagean diced medium susu goreng. Kita bakal dilapisi ing glepung lan endhog sing diantemi, lan digoreng minyak sing akeh. Kanggo dekorasi, sampeyan bisa nggunakake gula aising utawa gula normal lan kayu manis ing lemah.

Susu goreng

Informasi luwih lengkap - Kue nasi

Katrangan lengkap babagan resep

Susu goreng

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 452

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.