Indeks resep-resep

Kerang panggang

Panggang scallops, sajian sing migunani minangka wiwitan utawa panganan pembuka. Scallops bisa ditemokake kabeh taun, bisa ditemokake seger utawa ...
Pratinjau gawan

Wortel gratin

Preparasi iki minangka salah sawijining favoritku, bisa dipangan dhewe utawa nganggo kalkun, ayam utawa iwak panggang sing enak. Elinga…
Wortel gelombang mikro

Wortel gelombang mikro

Gelombang mikro digunakake ing omah akeh. Sawetara ngerti babagan mupangat sing ditawakake alat iki lan kepiye gampang urip kanggo kita ...
Wortel panggang madu

Wortel panggang madu

Wortel minangka sayuran sing entheng lan gampang dicerna, mentah lan dimasak. Panganan sing sehat banget amarga kandungan beta-karoten sing apik (provitamin ...
Wortel Lemon panggang

Wortel Lemon panggang

Wortel panggang karo jeruk nipis lan rempah-rempah sing dakwiwiti kanggo disiapake saiki bisa dadi iringan jutaan sajian. Lan dheweke…
Wortel panggang bumbu

Wortel panggang bumbu

Apa sampeyan kelingan nalika rong minggu kepungkur, aku nuduhake sampeyan carane masak wortel kanthi alami ing gelombang mikro? Resep kasebut diwenehake kanggo sampeyan ...
Pratinjau gawan

Wortel acar

Proposal dina iki yaiku nyiyapake wortel acar kanggo ngrasakake ing akhir minggu minangka hiasan, aperitif utawa kanggo ngiringi sepiring panganan ...
Pratinjau gawan

Zucchini Ijo kanthi Krim

Zucchini iki nyenengake, alus krim lan sugih banget ing cangkeme, butuh wektu 35 menit lan bisa dadi ...
Panganan laut Zarzuela

Panganan laut Zarzuela

Apa sampeyan golek resep khusus kanggo Natal iki? Dina iki, aku nggawa sampeyan iwak lan panganan laut Zarzuela, aku yakin, bakal nyenengake kabeh wong sing ngerti ...
Desa zopa

Zopa de pueblo, resep tradisional

Biyen, nalika buruh dina duwe jam kerja sing dawa lan kerja keras ing lapangan, dheweke nggawe resep tradisional sing energik banget kanggo njaga ...
Jus jeruk lan gedhang

Jus jeruk lan gedhang

Apa sampeyan pengin jus krasan sing kebak karo vitamin? Kadhangkala dheweke ngrasakake nalika esuk, nalika cemilan utawa dadi kanca ...
Jus jeruk lan wortel

Jus wortel, oranye lan jahe

Kita terus resep-resep sing bisa mbantu kita ngresiki awak sawise kebiasaan Natal. Wortel lan jus jeruk iki duwe ...
Jus persik alami

Jus persik alami

Kepiye kahanan ing sekitar kene? Muga-muga ora apa-apa. Aku wis kangen sampeyan karo ngilang cilik iki, nanging aku ora duwe pilihan liyane, ...
Zurrukutuna

Zurrukutuna, bawang putih lan sup cod

Zurrukutuna minangka sup tradisional saka Negara Basque. Sup papak karo iwak kod lan endhog sing bisa urip maneh wong sing wis mati. Piring sing kuwat ...