Indeks resep-resep

Cous cous tabouleh

Cous cous tabouleh

Tabouleh minangka resep khas masakan Arab, sing asale saka Libanon sanajan uga digunakake ing negara liya kayata Siria ...
tuna taco karo tomat

Tuna taco karo tomat

Daging lan iwak minangka panganan sing enak kanggo nutupi kemungkinan nalika masak, mula bisa dadi panganan sing enak ...

Taco ayam

Yen mangan kudu dadi kesenengan, nindakake kanthi mbungkus panganan ing roti utawa boat fajita dadi kesenengan kaping pindho. Sing…
Taco ayam lan kentang

Taco ayam lan kentang

Taco minangka panganan khas Meksiko sing khas, nanging saiki kita wis nggawe versi Spanyol kanggo sajian sing enak iki. Resep sehat banget wiwit ...
Tahina

Tahina, kudu ing masakan Lebanon

Saiki kita arep resep sing penting ing masakan Lebanon. Tahini utawa tahina minangka tempel wijen sing digunakake kanggo nyebar ...

Tajine bream segara karo sayuran

  :A: 1 kg saka segara 1 zucchini 2 turnip 4 tomat 3 kentang medium 1 bawang bombay 4 siung bawang putih 2 mrico abang panggang 1…
Kefta tagine

Kefta tagine

Tajine minangka salah sawijining sajian masakan Maroko sing paling misuwur lan kalebu tagine pitik jeruk, tagine ...
Tagine pitik karo cumin

Tagine pitik karo cumin

Apa sampeyan seneng masakan Arab? Yen mangkono, sampeyan wis beruntung, amarga dina iki dakwenehake tagine sing enak banget lan gampang digawe. Tajine ...
Tagine sayuran

Tagine sayuran

Masak ing tajine pancen gampang lan nampa meh kabeh bahan, umume biasane duwe daging utawa iwak, nanging wektu iki aku nggawa sampeyan ...
Pratinjau gawan

Mi neapolitan

Bahan-bahan: 1 bawang bombay 1 siung bawang putih 2 batang seledri 1 cangkir tomat goreng alami 1 sendhok oregano 1 sendhok butter ...

Mie Cina karo urang lan sayuran

Mie Cina karo udang lan sayuran, sajian oriental sing lengkap lan enak. Resep prasaja kanggo nyiyapake. Panganan sing entheng lan sehat…
Pratinjau gawan

Mie nganggo welut lan krim

Aku ora ngerti apa sing sampeyan pikirake, nanging kanggo kula welut iku enak lan luwih-luwih nalika sampeyan bisa nyampur karo mi lan krim. Resep ...
Mie saos mrico

Mie saos mrico

Pasta minangka panganan sing enak kanggo awak kita, amarga regane kalori kurang. Nanging, mangan pasta wae bisa uga mboseni. Lha…
Panganan Meksiko

Tampico

Akhir minggu iki, kita mutusake masak panganan khas Meksiko. Mbok wis akeh lan akeh sing wis biasa mangan fajitas khas "Meksiko" saka Oldel Paso, dicampur karo ...
resep resep tutup jamur nganggo endhog puyuh

Jamur Tapa nganggo Endhog Puyuh

Tapas sing penasaran mesthi katon apik. Orisinalitas ing tabel kasebut saya larang, minangka rincian penting sing kudu dielingi sing uga ...
resep-resep-kanggo-kentang-aton-lan timun-ndhuwur

Ubi kentang, tuna lan timun

Tapas, sandwich, montadito lan pinchos minangka sawetara perkara sing khas ing Mediterania lan Spanyol umume, mula wajar yen dideleng ...
Tapa tomat lan keju seger

Tapa tomat lan keju seger

Kita terus resep karo tomat, ing wektu iki aku nggawa sampeyan tapa lan seger banget sing bakal dibutuhake mung rong bahan, ...

Tutup jamur

Dina iki kita bakal nggawe tapas jamur kanthi keong, nanging tanpa keong. Yaiku, kita bakal nyiapake dheweke kaya dilebokake lan yen sampeyan seneng, dheweke bakal ...
Meja zaitun ijo

Meja zaitun ijo

Tapenade ora liya yaiku pasta sing bisa nyebar adhedhasar zaitun, algaparras lan teri kanggo nyiyapake panganan pembuka sing enak kanggo dina-dina khusus kayata ...
Tapin sing diiseni

Diisi lan au gratin tapine

Tapin utawa zucchini putih minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi amarga ngemot akeh banyu lan serbaguna. Aku bisa nggawe dheweke murni, isi, ...

3 Kue Coklat

3 kue coklat minangka salah sawijining resep panganan cuci mulut sing misuwur saiki. Sapa sing durung nate rampung ing omah? ...
Kue sosis Jerman

Kue sosis Jerman

Sosis minangka salah sawijining panganan sing disenengi kanggo bocah, mula, saiki kita propors masak kanthi cara sing beda. Diiringi puree ...

Tart karo kacang

Minggu iki kita bakal nyiapake kue sing enak, kue sing ana kacang. Nyenengake nyiapake diiringi kopi. Ing…

Cheesecake gelombang mikro

Cheesecake gelombang mikro, jajan, gampang entheng lan cepet. Ing mangsa panas sampeyan ora pengin nguripake oven, nanging pengin potongan ...

Pie karo keju pecorino

Pie karo keju pecorino, kue sing akeh rasane. Bedane saka rasa keju sing kuat karo rasa legi saka karamel dadi ...

Jajan almond

Kue almond utawa tarta de Santiago, minangka panganan cuci mulut tradisional masakan Galicia. Resep utamane kalebu almond, gula lan ...

Kue spons lan woh

Gra: 200g glepung 250g gula 2 sendhok ragi 1 sendok makan butter 10 endhog 1 kaleng persik ing sirup 5 ...
Pratinjau gawan

Scallion lan daging babi tart

:A: 2 Tutup tutup Bacon asap Keju krim keju parut Bawang ijo 3 endhog Garam lan mrico secukupe Preparasi: Selehake 1 tutup ...
pie ceri

pie ceri

Musim cherry cendhak lan kita ora pengin mbuwang ing omah. Mupangate momen paling apik saka woh iki, kita masak pai ceri iki…
Kue coklat lan karamel

Kue coklat lan karamel

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake panganan cuci mulut coklat. Kita ora pengin sampeyan nyingkirake kabiasaan sing sehat, nanging ya, manawa sampeyan duwe proposal sing apik karo ...

Kue Coklat Lan Cookie

Dina iki kita bakal nyiapake kue coklat lan cookie. Kue sederhana tanpa oven, cocok kanggo pecinta coklat. Kue sederhana ...

Kue coklat lan gedhang

Kue coklat lan gedhang, kue sing enak, disiyapake kanthi gampang sing ora butuh oven. Kue karo woh-wohan, kombinasi pisang karo coklat ...

Kue coklat lan profiterole

Kue coklat sing diisi karo profiteroles, kue sing disenengi kanggo para pecinta coklat lan profiterole, bedane krim lan ...

Pai krim

Kue krim, kue krim sing enak diasinake karo roti panggang, padha karo krim Catalan, mung ...

Kue kue biskuit lan coklat

Kue kue biskuit lan coklat, kue spektakuler, gampang disiyapake lan enak banget. Kadhangkala kita kesed nyiyapake jajan, kayane ...

Shortcake Stroberi

Yen ngomong babagan stroberi, sing pertama dadi pikirane yaiku ngirimi krim, sanajan ana akeh pilihan liyane kanggo nyiyapake. Resep resep kanggo dina iki, ...
Kue stroberi lan puff

Kue stroberi lan puff ing 30 menit

Stroberi minangka panganan sing wis ana ing musim iki. Woh iki serbaguna banget, bisa digawe saka panganan cuci mulut sing sederhana, nganti ...
Pai woh

Pai woh

Tart woh minangka panganan cuci mulut sing cepet banget lan migunani kanggo akhir minggu yen bisa dikunjungi kanthi ora dikarepake. Uga, nganggo ...

Jajan cookie

Kue biskuit karo coklat lan flan, klasik saka mbah-mbah kita sing terus disiapake utamane ing pesta, cocok kanggo ulang tahun ...
Jajan Eyang

Jajan cookie Eyang

Kue cookie Eyang bisa uga paling misuwur ing saindenging jagad. Prelu banget disiyapake lan sekaligus dadi enak, ...
Kue cookie mocha coklat

Kue, mocha lan kue coklat

Biskuit, mocha lan kue coklat iki ana gandhengane karo kulawarga lan aku nganggep kaya liyane. Suwe-suwe ...

Kue kue kue lan apel

Kue kue kue karo apel, salah sawijining kue tradisional sing paling akeh ing gastronomi. Kue kue puff karo apel iki gampang lan cepet ...
Kue balung

Kue balung

Balung kasebut mesthi dadi bar coklat sing sugih lan enak banget kanggo bocah-bocah. Kapenuhan coklat lan wafer iku sensasional kanggo bocah ...

Kue Ham lan kacang polong

Aku menehi kue sing sugeh lan nutrisi kanggo mangan sing adhem utawa adhem, sing cocog kanggo acara utawa klumpukan kulawarga: Bahan: 1 disk ...

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, panganan cuci mulut sing enak sing mesthi sukses. Kue sing ono krime lan alus sing rasane enak banget sawise mangan, ...

Kue jeruk nipis tanpa oven

Kue jeruk nipis tanpa oven, kue sing seger lan seger. Kue sing wis disiyapake langsung lan cocog kanggo panganan cuci mulut sawise ...
Cupcake Tart

Cupcake Tart

Dina iki aku nggawa kue muffin iki, panganan cuci mulut tradisional ing kulawarga sing wis puluhan taun diicipi. Nek jajan iki mesti eling ...
Pai apel

Pie apel krasan

Minggu kepungkur, 1 Februari, ulang taun bapakku lan, tangga teparo Mari, kaget banget karo kue sing apik iki ...
Tart tart lan susu kental

Tart tart lan susu kental

Ing akhir minggu iki aku pengin nyiyapake jajan sing ngelingake babagan isih cilik, amarga ibuku entuk ...

Kue Jeruk

Gra: 250g glepung 1/2 sendok teh lard 150 g gula 130 g butter 1 jupuk uyah 1 ...

Kue nutella lan walnut

Kue Nutella lan walnut, kue sing enak kanggo para pecinta coklat. Kue kanthi dhasar renyah lan isi jus lan ...

Kue wafer lan Nutella

Kue wafer lan Nutella, kue sing gampang disiyapake, ora butuh oven lan enak, sampeyan bakal ngerti kue jajan, amarga kue ...
Kue Oreo Krasan

Kue Oreo Krasan

Pungkasan minggu kepungkur aku wis ngunjungi kutha kanggo ngrayakake ulang taune ibu sing dak tresnani. Lan kaget dheweke, aku ngerti ...

Jajan roti

Sampeyan bakal seneng resep kue roti sing enak iki. Sampeyan ora mung bakal nindakake sepisan, nanging sampeyan bakal baleni maneh. Iki resep sing gampang banget, kanthi ...

Tart kacang pinus

:A: 200g glepung 2 sendhok anggur putih manis 100g kacang cemara 1 lemon (kulit parut) 2 dl esensial Vanilla 30dl ...

Cheesecake gelombang mikro

Dina iki kita bakal nyiyapake keju keju ing gelombang mikro, panganan cuci mulut sing gampang lan gampang banget. Cheesecakes populer banget, seneng ...
Irisan cheesecake blueberry

Cheesecake karo Blueberry

Bahan-bahan Kanggo basis adonan 200 gram cookie María Fontaneda klasik 150 gram mentega empuk Kanggo isine 4 endhog ½ kilo ...

Cheesecake nganggo raspberry

Kue keju karo raspberry, panganan cuci mulut sing gampang disiyapake lan enak banget. Mesthi sampeyan seneng keju, aku ...

Kue keju karo saus raspberry

Kita bakal nyiyapake keju keju sing sugih kanthi saus raspberry, sing nyenengake. Iki minangka salah sawijining favorit, krim, alus lan ...

Kue keju ringan

Dina iki dadi cheesecake ringan, yen ora ana gula kaya swarane entheng, bakal diwenehi pemanis supaya luwih entheng. Cheesecakes dadi jatiku, ...
Pratinjau gawan

Cheesecake lan zaitun

Bahan-bahan 2 tutup adonan jajanan puff 300 gram zaitun ijo sing dipasang 300 gram zaitun ireng kanthi 250 gram keju ...
Cheesecake lan Cracker Gampang

Cheesecake lan Cracker Gampang

Pungkasan minggu iki babagan panganan cuci mulut! Wingi aku ngusulake jajan wortel sing luar biasa karo tepung eja kanggo sarapan utawa jajanan sampeyan. Dina iki,…

Lemon Cheesecake

Kue keju lan lemon kue keju sing enak, enak lan krim, gampang digawe amarga kita mung kudu ngremuk ...

Jam stoberi lan keju

Resep pastry lan panganan cuci mulut mesthi disambut, ora? Lan liyane babagan resep sing gampang, gampang digawe lan angel ...
Kue keju pondok karo madu

Kue keju pondok karo madu

Kue keju sing dakdeleng, keju sing dakkarepake. Aku ora bisa nolak keju keju sing apik, aku ngakoni. Apa dheweke saka ...

Kue ricotta blackberry

Gra: 250g keju ricotta 250g blackberry utawa blueberry 3 sendok jus lemon 2dl krim asem 250g keju nyebar ...

Kue Roquefort

Dina iki kita bakal nyiyapake kue khusus sing diisi karo keju Roquefort. Sampeyan wani? Bahan-bahan: 2 tapas pascualina 80 g roquefort 60 g butter 1 bawang ...
Pratinjau gawan

Salami, keju lan tart endhog

Resep iki sugih banget, gampang lan cocog kanggo dibantu karo bocah lanang, becik dipotong kothak lan disajikake utawa dipangan ...
Jajan Santiago

Jajan Santiago

Kue Santiago asale saka masakan Galicia. Mula, dina iki kita nuduhake resep khas gastronomi khas lan tradisional iki kanggo ...

Jajan Nougat

Kue nougat, panganan cuci mulut sing enak lan enak sing bisa disiyapake ing preinan iki. Wis disiapake nganggo nougat empuk lan amarga wis legi ...

Jajan Nougat

Nougat cake, panganan cuci mulut tanpa open lan sing worth iku kanggo njupuk kauntungan saka nougat kita wis ninggalake. Kue sing prasaja lan apik banget. Ideal…

Kue nougat coklat

Nougat ora bisa ilang ing pesta Natal kasebut, nanging ora mesthi padha. Kanggo ngganti, kita bakal nggunakake tablet ...

Tart yogurt lan stroberi

Tart yogurt stroberi. Kita nyedhiyakake stroberi, minangka woh-wohan sing enak lan enak banget, lan uga bisa nyiyapake ...

Tart yogurt lan stroberi

A panganan cuci mulut seger iki yogurt lan strawberry cake, becik kanggo panas. Gampang kanggo nyiyapake lan tanpa oven. Wis wayahe strawberry, ana...

Kue yogurt nganggo woh-wohan

Kue yoghurt kanthi woh-wohan, resep sing gampang banget, entheng tanpa oven, ora ana sing rumit. Panganan cuci mulut sing sehat sing bisa kita lakoni kanthi ...
Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel karo frosting keju

https://www.youtube.com/watch?v=TERUDZnirCk Llevaba tiempo deseando encontrar la receta de Carrot Cake perfecta. Esta tarta de zanahoria con una consistencia mas densa que un pastel tradicional y…

Kue coklat loro tanpa oven

Loro kue coklat tanpa oven, kue sing enak ing endi kita coklat bisa ngrasakake seneng iki. Sanajan kue coklat loro katon angel banget tanpa ...

Jajan kacang

Aku nggawa sampeyan sing gampang banget, manawa sampeyan bakal wis ngerti, yaiku kue Nutella, nanging tinimbang nggunakake wafer bunder, aku wis rampung ...

Jajan pedesaan

Kaping pirang-pirang jajanan puff nggawa sampeyan metu saka kahanan gastro-sosial? Yen sampeyan ngerteni, ing katering, pesta ulang taun utawa kumpul kanca, ...

Kue Gelombang Mikro

Kue Gelombang Mikro, brownie sing cepet. Versi cepet saka kue khas Sacher khas Austria sing terkenal. Cocog kanggo penyayang ...

Taram bayam asin

Kue bayam gurih, tanpa jajanan puff utawa basis adonan. Ayo diwiwiti karo piring sing luwih entheng. Pai gurih bisa dadi ...

Tart sayur-sayuran asin

Tart sayuran asin, tart sing sugih banget. Tart gurih tradisional saka masakan Prancis, nduweni dhasar adonan sing bisa dipecah…
Jajan San Marcos

Jajan San Marcos

Apa sampeyan duwe soko kanggo ngrayakake? Kue San Marcos sampurna minangka panganan cuci mulut ing acara kasebut. Gula-gula klasik Spanyol iki disenengi meh kabeh wong ...
Jamur, ham lan keju tartlets

Jamur, ham lan keju tartlets

Jamur, ham lan keju tartlets sing dakkirimake saiki kanggo sampeyan bisa ngatasi luwih saka siji masalah. Tamu sing ora dikarepake teka mangan ...
Tartlets keju lan woh wohan beri

Tartlets keju lan woh wohan beri

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing gampang. Ora ana utawa meh ora ana sing salah nalika nyiyapake tartlets keju lan beri ...

Tartlets keju

Dina iki kita nyiyapake sawetara tartlets keju. Kue gurih minangka pilihan sing apik kanggo nyiyapake ing nedha bengi, kita bisa nyiyapake kanthi cara akeh lan ...
Pratinjau gawan

Cod tartare

Bahan-bahan: 300g cod tanpa gandum 1 lada abang 1 lada ijo 1 lada kuning 1 bawang bombay 1 bawang endhog 2 kentang 1 lemon Tabasco Oil ...
Tequeños keju

Tequeños keju

'Tequeños' ing Venezuela lan 'driji keju' ing Kolombia. Dina iki kita nyebrang kolam kanggo nggawa camilan populer sing kalebu bungkus keju putih ...

Daging sapi karo bir

Daging sapi karo bir, sajian sing wis disiyapake kanthi cepet lan asile apik. Sajian krasan kanthi saus sing akeh karo jamur lan ...

Daging sapi karo mrico

Kita bakal nyiyapake sajian sing gampang banget lan lengkap, daging sapi karo mrico. Wis siyap ing wektu cendhak lan misuwur ...

Veal saos karo sayuran

Saus sayur karo sayuran, sajian sing lengkap lan apik kanggo disiyapake minangka wiwitan utawa kursus pertama. Sajian godhong pedhet iki saus karo ...
Pratinjau gawan

Chard, bit lan terrrot wortel

Terine sing apik iki bakal menehi sampeyan vitamin A, B, B9, B12, C, PP, seng, kalsium, fosfor besi, magnesium, belerang, mangan, tembaga, yodium, arsenik lan natrium, ...
Pratinjau gawan

Kentang, chard lan terrine waluh

Terine sing apik iki bakal menehi sampeyan vitamin A, B, B9, B12, kalsium, fosfor zat besi, magnesium, belerang, mangan, tembaga, yodium, arsenik lan natrium, iku minangka obat pencahar diuretik ...
Terrine salmon

Terrine salmon

Dina iki kita nyiyapake terrine salmon ing Resep Masakan. Kue alus sing bisa digunakake kanggo roti panggang minangka wiwitan. Bisa diandharake ...
Tiramisu gampang ing kaca

Tiramisu gampang ing kaca

Yen sampeyan are looking for panganan cuci mulut prasaja kanggo nelukake tamu, sampeyan duwe ing ngarepe sampeyan! Tiramisu sing gampang ing gelas iki ora butuh wektu akeh ...

Langit Bacon

Bacon langit krasan, manis tradisional sing disiapake karo kuning telur lan gula, diiringi karamel. Boneka swarga yaiku ...
resep rampung tomat panggang karo keju putih

Tomat panggang karo Keju Putih

Nalika musim panas teka, ora ana sing luwih apik tinimbang mangan sethithik lan sehat, supaya ora kakehan awak, sing wis cukup ...

Tomat kanggo ratu

Tomat a la Reina minangka resep praktis, murah lan beda kanggo pamula ing pawon: Bahan-bahan 24 irisan tomat tanpa kulit 1/4 ...
Pratinjau gawan

Tomat salju

BAHAN: - 4 tomat. - 1 tas keju Parmesan cilik. - Krim cair. - bubuk Basil. - Uyah lan mrico. PROSEDUR: - Scald ...

Salad tomat diiseni

Salad tomat diiseni. Salad minangka salah sawijining masakan khas musim panas, yaiku sajian sing bisa beda-beda lan bisa ditinggalake ...
Tomat diiseni asinan lan tuna

Tomat diiseni asinan lan tuna

Ora yakin apa sing kudu ditindakake kanggo nedha bengi? Dina iki aku nggawa tomat sing diiseni asinan lan tuna, nedha bengi sing gampang, sehat lan sederhana. Sampeyan uga bisa nggunakake resep iki saka ...

Tomat diiseni sayuran lan keju

Saiki kita ing mangsa tomat, kita nggawa resep tomat sing enak sing diisi sayuran lan keju, resep liyane sing ora sampeyan lakoni ...

Tomat sing diiseni entheng

  Iki resep sing sugih banget, nutrisi lan nyenengake. :A: 2 tomat 1 kaleng tuna 1/2 kaleng lontar (utawa tuku ...

Menara kentang panggang jus

Akhir-akhir iki, ing Resep Masak, kita akeh oven kanggo nyiyapake panganan lan panganan cuci mulut, lan resep sing saiki ditawakake yaiku ...

Menara tomat lan daging panggang

  Kesulitan kanggo tamu, anggota kulawarga lan anak ing omah supaya mangan sayuran tanpa protes? Dina iki kita ngapusi weteng maneh liwat ...
Roti bakar klasik Prancis

Roti bakar klasik Prancis

Torrijas minangka panganan cuci mulut khas Paskah sing wis dingerteni lan nate dingerteni saben wong. Lan dheweke apik banget ...

Roti panggang Perancis karo gula

Roti panggang Prancis nganggo gula, panganan penutup khas Paskah. Dina iki aku nggawa resep kanggo torrijas amarga isih kurang kanggo Paskah. Saiki…

Roti panggang Prancis nganggo coklat

Roti panggang Prancis nganggo coklat. Wayahe torrijas lan ing tanggal Paskah iki sampeyan ora bisa kliwat, yaiku manis sing populer banget sing disiapake ...

roti panggang Prancis karo krim

Kita bakal nyiyapake sawetara torrijas karo krim. Torrijas khas mangsa Paskah, kita bisa nyiyapake kanthi pirang-pirang cara, sanajan…
Resep torrijas susu panggang

Torrijas susu panggang

Torrijas minangka keunggulan unggulan Minggu Suci ing Spanyol, sanajan iku dudu siji-sijine. Iku manis kanggo nyiyapake ...

Anggur manis lan madu torrijas

Ing pungkasan Paskah lan kabeh sing dibutuhake! Apa sampeyan religius utawa ora, ing omah tanggal kasebut kudu ana roti panggang Prancis sing enak ...

Torrijas nalika Paskah

Aku ora nganggep salah yen ngandhani saiki manawa torrijas ing Paskah minangka rasa manis sing ana ing meh kabeh omah Spanyol. Is…
Roti panggang Prancis

Torrijas, resep Karnaval khas

Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget uga tradisional ing Spanyol, utamane nalika musim Karnaval. Babagan babagan…
Pratinjau gawan

Kue Biasa

:A: 2 endhog 1 sendhok esen vanilla 1 gelas (banyu) minyak 375 gram glepung 250 gram gula Preparation: Sijine ...

Jajan sakura

Kue ceri, njupuk kauntungan saka musim ceri kaya aku nyiyapake panganan cuci mulut. Kue kasebut nyenengake lan yen diiringi woh-wohan ...

Kue coklat (coklat)

Dina iki aku nggawa resep kanggo diet, nanging enak. Kue coklat, utawa luwih dikenal kanthi jeneng chocotorta, minangka panganan cuci mulut sing enak kanggo ...
Keju Tortellini Bolognese

Keju Tortellini Bolognese

Pasta minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi bocah. Kajaba iku, duwe macem-macem bentuk lan rasa supaya ...
Pratinjau gawan

Omelet Andalusian

BAHAN: - 6 endhog. - 50 gr. saka trikatuka. - 100 gr. jamur. - 100 gr. tomat. - 1 papak cengkeh. - ...
Pratinjau gawan

Omelet kanthi mie turah

Kita asring duwe mie turah ing kulkas lan ora bisa nemokake resep sing gampang digunakake lan mulane ...

Omeletette chard lan keju Swiss

Omelet lan keju lan keju, sajian sing gampang digawe cepet, sing cocog kanggo mangan sing enak. A piring karo sayuran lan nalika nambah ...

Omelet Artichokes

Artichoke omelet minangka sajian ringan lan sugih banget. Kita kabeh seneng omelette lan mesthi metu saka alangan nalika ora ngerti ...

Omelet Artichoke lan papak

Omelet Artichoke lan papak. Nalika kita pengin sing gampang lan cepet ditindakake, sing paling penting yaiku nyiyapake omelet, yaiku ...
resep resep dadar omelet

Nasi Omelet

Apa sampeyan wis nyoba omelet ireng? Ana macem-macem jinis omelet, kentang, sayuran, tuna, ham lan keju, lsp. Nanging dina iki ...

Panggang lan omelet kentang

Yen sampeyan duwe barang kaya kacang polong, kentang lan endhog, coba disiapake omelet sing apik? :A: 2 cangkir kacang polong masak 2 kentang ...

Omelet terong sodium rendah

Bahan-bahan: 1 aubergine gedhe 1/2 trikatuka gedhe 1 tomat 5 endhog Minyak, jumlah Provençal sing dibutuhake, oregano utawa thyme, kanggo ngicipi Preparasi: Ing pot, uap maneh ...

Omelet lan endhog leek

Aubergine lan omelet leek sing enak. Aku seneng tortilla, aku tresna banget. Dheweke bisa disiapake kanthi macem-macem, mula bisa ditindakake ...

Omelet terong lan zucchini

Omelet terong lan zucchini. Omelet sayuran ringan, tanpa kentang lan roso akeh. Kita miwiti kanthi rutinitas lan uga nganggo kabiasaan sing apik. ...

Omelet ubi jalar lan chorizo

Dina iki aku menehi resep sing gampang banget lan ora apik kanggo ubi panggang lan omelet chorizo ​​panggang. Trompe l'oeil gastronomis iki katon kaya omelet kentang, nanging ...
Omelet brokoli lan wortel

Omelet brokoli lan wortel

Dina iki aku nggawa brokoli lan omelet wortel sing enak lan sehat, minangka alternatif sing apik kanggo nedha bengi sing sehat, sehat lan nyenengake. Nanging uga, iki ...
Zucchini lan Edam Keju Omelet

Zucchini lan Edam Keju Omelet

Omelet minangka sumber daya sing apik banget nalika mulih kanthi bosen lan ora kepengin miwiti nedha bengi. Mung mbukak ...
resep resep tortilla daging cincang

Omelet Daging Minced

Mesthine sawetara sampeyan nalika maca resep iki bakal menehi katrangan manawa langka lan bahan kasebut kayane ora bisa dicampur kanthi apik. Nanging aku ...

Omelet bawang lan tuna

Omelet bawang lan tuna, sajian sederhana kanthi rasa akeh. Tortilla bisa digawe nganggo bahan sing tanpa wates, aku seneng nggawe bedane ...

Omelet bawang lan terong

Omelet kanthi bawang lan aubergine, sugih, entheng lan apik banget, gampang disiyapake. Tortilla bisa disiyapake kanthi kabeh sing disenengi, yaiku ...

Bawang putih lan omelet ijo

Bawang omelette lan omelet ijo, sajian cepet lan gampang disiyapake. Tortilla cocog kanggo nedha bengi lan utamane nalika teka ...

Omelet bawang, zucchini lan kentang

Omelet bawang, zucchini lan kentang, sajian sing sederhana, sugih lan gampang disiyapake. Tortilla kentang minangka resep sing paling misuwur ...
Jamur omelet kanthi chives

Jamur omelet kanthi chives

Ana dina yen ora krasa mlebu pawon. Dadi, kita golek resep sing gampang lan cepet kaya omelet jamur iki kanthi bawang. Resep ...

Jamur lan omelet jamur

Salah sawijining cara paling gampang lan sugeh kanggo nyiyapake jamur yaiku scrambled karo endhog utawa kanthi format omelet. A…

Omelet asparagus ijo

Asparagus ijo minangka sayuran sing disenengi lan disengiti dening akeh, bisa uga amarga rasane istimewa. Nanging apa sampeyan ngerti mupangate kanggo ...

Omelet bayem karo papak

Omelet bayem karo papak, cocog kanggo nedha bengi sing entheng. sajian sing sederhana, sugih lan cepet. Omelet minangka panganan sing enak nanging sing disenengi ...

Bayam panggang lan tortilla keju

Omelet bayam panggang lan keju kombinasi sing sampurna, omelet utawa kue asin panggang iki apik banget. Tortilla minangka klasik ...

Omelet cemara

Ing tanggal 23, kita nggawa sampeyan piring saka kacang-kacangan, khusus sup rebus. Dina iki kita nggawa resep alternatif kanggo sing pertama ...

Omelet lan Ham lan keju

Omelet lan ham lan keju, resep sing gampang banget. Kita mesthi kesusu lan nyiapake omelet iku gampang lan cepet, nanging bisa ...

Omelet lan Ham lan keju

Omelet lan keju lan omelet, jus omel banget lan apik banget. Tortilla minangka salah sawijining resep sing paling gampang disiyapake, nanging ...

Omelet lan daging babi lan apel

Dina iki aku bakal "mecah endhog" kanggo resep resep apel (mboseni lan barang sing ora apik sing mung digunakake kanggo dipanggang). ...

Cod lan mrico omelet kentang

Omelet kentang iwak lan mrico, omelet sing lengkap banget lan enak. Tortilla cocok banget kanggo nedha bengi utawa nedha bengi, kita bisa…

Omelet kentang sing wis dimasak

Sanajan omelet kentang tradisional sing apik digawe nganggo minyak zaitun sing berkualitas ora cukup kalori kaya sing sampeyan kira, saiki pengin ...

Tortilla kentang karo trikatuka

Bisa uga, kita ngomong babagan resep resep gastronomi sing paling misuwur ing njaba negara kita, omelet kentang karo bawang. Mangane dadi tusuk sate ...

Kentang leek lan omelet waluh

Leek lan omelet kentang waluh, éca lan apik banget. Tortilla becik, ora ngatasi nedha awan lan nedha bengi. Padha bisa digawe banget ...
Omelet kentang sing sehat

Omelet kentang sing sehat

Ana akeh resep kanggo masak omelet kentang, utawa uga dikenal minangka omelet Spanyol. Panganan tradisional saka buku resep iki wis akeh kemungkinan ...

Omelet kentang lan zucchini

Omeletette kentang minangka klasik budaya gastronomis kita, sing khas kanggo rasa lan kesederhanaan kanggo nyiyapake, yaiku panganan sing terkenal lan ...

Omelet lan chorizo ​​kentang

Omelet lan chorizo ​​Spanyol, omelet khas kentang sing menehi rasa luwih sithik. Omelet kentang iku nyenengake sing disenengi ...

Omelet karo mrico lan iwak

Dina iki aku ngusulake omelet iwak lan mrico ijo, omelet sing digunakake. Tortilla cepet disiapake lan cocog kanggo nyiyapake ...

Omeletette bawang lan bawang

Dina iki kita bakal nyiapake omelet lan bawang bombay sing legi lan jus. Omelet minangka sumber sing cocog kanggo nyiyapake ...

Dadar sayuran

Kita bakal nyiapake omelet sayur, sugih, sederhana lan cepet disiyapake. Tortilla minangka panganan tradisional sing akeh dikonsumsi ...

Omelet wortel, celery lan chives

Halo cantik! Pungkasane dina Jumuah! Kita mungkasi minggu iki kanthi pilihan sing sehat ing taplak meja, resep sing ngelus-elus langit-langit lan kabeh ...
Tortilla Spanyol

Omelet Spanyol, resep tradisional

Halo bocah wadon! Dina iki aku nggawa resep paling tradisional ing gastronomi ing negara kita, omelet Spanyol. Tanpa mangu-mangu, iku salah sawijining ...

Omelette Prancis & Keju Prancis

Dina iki kita bakal nyiapake omelet kalkun lan keju Prancis, sing cocog kanggo mangan sing enak. Resep omelet lan keju Prancis ...
Sosis Omelet Prancis

Sosis Omelet Prancis

Kadhangkala kita ngerti yen kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nedha bengi, utamane kanggo bocah cilik ing omah. Dadi,…
Suflé Omelet kanthi jamur lan jamur

Omelet soufflé jamur lan jamur

Aku seneng nuduhake acara masak; Aku seneng macem-macem cara masak sing beda-beda. Lorraine Pascal minangka favoritku, bisa uga ...

Asparagus-omelet

Omelet Asparagus, resep sing gampang lan gampang kanggo disiapake. Tortilla cocog kanggo nedha bengi. Dheweke entheng lan kita bisa nyiyapake ...

Omelet Cod lan peterseli

Omelet iwak kod lan peterseli sing enak iki biasane dipangan paling ora sepisan wulan kanggo mangan ing omahku. Alasane cukup sederhana: yaiku ...

Tortilla zucchini

Tortilla zucchini becik kanggo ngiringi akeh sajian, kanggo bocah-bocah cilik minangka cara sing apik kanggo mangan sayuran. Tortilla empuk banget...
Tortilla bayem lan keju

Tortilla bayem

Omelet Perancis minangka salah sawijining panganan sing paling asring digunakake kanggo bocah cilik nalika umure isih cilik. Menapa malih,…

Pancake udang

Resep sing bakal diwenehake dina iki bakal migunani minangka wiwitan nalika nedha awan lan kanggo nedha bengi. Iki minangka omelet udang.…
Pancake kentang

Pancake kentang

Dina Valentine cedhak lan saka lasrecetascocina, kita bakal ngusulake resep sing gampang lan gampang, uga enak, ...
Pancake nganggo apel karamel

Pancake nganggo apel karamel

Minggu iki, kita ngajak sampeyan nyiyapake sarapan sing spesial banget: pancake karo apel karamel. Ing omah, kita biasane ora nyiyapake sarapan jinis iki, nanging ...
Kue nasi

Kue nasi

https://www.youtube.com/watch?v=aAwUulYSF20 No os a pasado muchas veces que hacéis arroz blanco y siempre os sobra algo. Pues bien, hoy os doy una idea genial para…
Pancake gandum gedhang

Pancake gandum gedhang

Dina iki aku menehi proposal sederhana, sehat lan cocok kanggo kulawarga kabeh. Pancake oat lan pisang iki cocog kanggo sarapan ...
Pancake gandum, banana lan koko

Pancake gandum, banana lan koko

Saiki karantina ngidini kita kabeh ngrasakake sarapan santai ing omah, kenapa ora nggawe pancake? Ing omah kita resor menyang ...
Pancake brokoli lan wortel

Pancake brokoli lan wortel

Jinis pancake iki disiapake ing omah nalika ana sisa-sisa sayuran ing kulkas sing ora pengin dirusak. Pancake iki ...
Pancake klapa nganggo coklat panas

Pancake klapa nganggo coklat panas

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake sarapan sing luar biasa. Sawetara pancake klapa nganggo coklat panas sing saliyane tangi kepengin masak ...

bayam pancakes

Pancake bayem, prasaja lan sugih. Iki minangka salah sawijining sajian cepet kanggo njupuk kauntungan saka bayem sing isih ana lan ing wektu sing padha mangan sayuran ...

Pancake Ham lan keju

Minggu iki aku menehi saran kanggo pancake ham lan keju sing dakwiwiti karo pico de gallo, sajian khas Meksiko, sajian sing ...
Pancake gedhang lan gandum

Pancake gedhang lan gandum

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku seneng beda-beda saka sarapan. Sawetara taun kepungkur aku mesthi sarapan, nanging saiki aku yakin saben ...

Pancake diiseni karo daging

Dina iki aku nggawa sampeyan sawetara pancake diiseni daging, becik kanggo nedha bengi ora resmi. Dheweke uga dikenal kanggo burrito, bungkus ... Nyiyapake gulungan iki apik banget, ...
Avocado lan roti panggang endhog

Avocado lan roti panggang endhog

Sanajan sampeyan bisa duwe kapan wae, roti panggang alpukat lan endhog iki biasane dadi sarapan utawa nedha bengi sing entheng. Dheweke minangka alternatif sing apik kanggo miwiti ...
Roti panggang karo keju wedhus lan senggol tomat

Keju wedhus lan roti panggang tomat

Nggunakake mangsa tomat, kita wis nyiyapake saos tomat lan senggol tomat ing omah, kanthi nggunakake potongan sing paling mateng. Sing terakhir sampeyan bisa ...
Avocado, tomat lan roti panggang keju

Avocado, tomat lan roti panggang keju

Kepiye cara ngatur sarapan? Apa sampeyan sarapan terus padha? Aku kudu ngakoni yen nganti rong taun kepungkur, sarapan mesthi padha lan kalebu: jus ...
Toasts karo keju lan applesauce

Toasts karo keju lan applesauce

Kita nutup akhir minggu kanthi resep sing gampang banget sing bisa dadi wiwitan, nanging uga disenengi kanggo panganan cuci mulut. Toasts iki ...
Roti roti panggang karo ham, keju lan endhog

Serrano ham, endhog lan keju toasts

Yen sampeyan pengin nikmati pinxto utawa tapa sing apik, tunggu nganti nyoba roti panggang, endhog, lan keju. Roti panggang (tostas) disiram nganggo ...
Keju wedhus lan roti panggang jamur

Keju wedhus lan roti panggang jamur

Carane ambalan roti panggang kanggo nyiyapake nedha bengi cemilan improvised. Lan karo sawetara kaya iki keju wedhus lan roti panggang jamur ternyata ...
Roti panggang karo tomat, harissa lan minyak zaitun

Toast tomat, harissa lan minyak zaitun

Dina iki kita ngusulake ing Resep Pawon minangka pamula sing gampang lan mangsan: roti panggang tomat nganggo minyak zaitun lan zaitun. Sampeyan bisa nyiyapake karo ...
Pratinjau gawan

Nanas dijupuk nganggo vodka

Minuman iki sugih banget lan nggodha, sing cocog kanggo ngombe tanpa es, iku bakal dadi anget, lan kanggo musim panas ...

Ngombe dawa stroberi

Bahan 1/2 kilo stroberi 2 Apel 5 sendok gula 1 liter sampanye 2 cangkir es ulig Prosedur Cuci lan potong ...

Ngombe swarga

Bahan-bahan: 2 ukuran minuman keras jeruk 2 ukuran brendi 2 ukuran gin Preparasi es: Lebokake es lan bahan-bahan kasebut ing ...

Puff pastry jalinan karo coklat

Kepang puff pastry karo coklat lan kacang, manis sing enak !!! Ora ana sing bisa nolak kepangan sing diisi coklat lan kacang iki.…
Brambang

Jalinan manis lan brioches

Nalika nggawa crêps tanpa endhog, dakkandhani manawa aku ruwet karo resep-resep sing legi (nalika adonan). Wiwit wayahe nganti saiki ...

Kepang sing diisi coklat

Kepang diisi coklat, kue-kue sing enak lan gampang digawe. Pancen apik yen duwe kue puff ing omah, sampeyan ora bakal nemoni masalah, ...

Gobis Trinxat

Kubis trinxat, sajian tradisional saka Cerdanya ing Pyrenees Catalan. Sajian prasaja kanthi sawetara bahan lan akeh rasa. Trink…
Log saka cookie, krim lan coklat

Log saka cookie, krim lan coklat

Kanggo nambah padhang dina Jumuah iki, kita wis nyiyapake panganan cuci mulut sing apik banget nganggo cookie lan coklat. Log cookie enak sing diisi krim ...
Pratinjau gawan

TRIK KANGGO GARING KACA THERMOMIX

Yen sampeyan kudu gelas banget garing, contone, kanggo nggawe gula es, lan nembe digunakake lan diresiki, solusi sing bisa ditemokake yaiku ...

truffle

Kita bakal nyiapake sawetara truffle. Kanggo pesta kasebut cocog, gampang digawe lan kulawarga utawa tamu mesthi seneng karo dheweke. Apa…
Truffle coklat ing piring

Truffle coklat

Gra: 2 tablet coklat sing regane tanpa susu (600gr) 1 tablet mentega 5 endhog 2 gelas kopi, Calisay utawa minuman keras liyane.…
Truffle coklat

Truffle coklat

Truffle coklat minangka cemilan sing enak banget kanggo acara apa wae. Kajaba iku, persiyapane gampang banget lan ngidini sampeyan nambah macem-macem bahan ...
Pratinjau gawan

Truffle coklat nganggo klapa parut

Yen kita pengin nuduhake sandwich manis karo kanca-kanca ing akhir minggu, ora ana sing luwih becik tinimbang nyiyapake truffle sing enak kasebut ing sawetara menit ...
Truffle klapa

Truffle klapa, manis banget!

Iki minangka salah sawijining resep sing ora mbutuhake panjelasan. Mung dibutuhake rong bahan kanggo nggawe truffle klapa iki; sampeyan maca kanthi bener ...
Pratinjau gawan

Truffle Oat Sederhana

Dina iki aku propose sampeyan nyiyapake resep sing gampang kanggo truffle oatmeal supaya sampeyan bisa nikmati karo kabeh kulawarga lan ngajak kanca-kanca supaya ...
Pratinjau gawan

Truffle sing gampang lan cepet

Manis lan enak iki truffle sing bakal kita gunakake kanggo ngrayakake acara khusus, ulang taun utawa yen kita nampa kanca, amarga kalebu resep ...
resep rampung tabung cumi diiseni

Tabung Cumi Diiseni

Daging lan iwak minangka kombinasi sing apik, diwiwiti saka detail iki lan sing disenengi karo kalorone, bisa nyiyapake sajian enak ...

Nougat karo kacang almond

Kepiye babagan nyiyapake coklat gawean lan almond nougat? Ora ana liyane kajaba nyiyapake sajian manis krasan. Umume ...
Pratinjau gawan

Nougat coklat nganggo susu kental

Kanggo ngrasakake akhir minggu karo kulawarga lan kanca-kanca, kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo coklat nougat kanthi susu pekat ...
Nougat Coklat Enak

Nougat Coklat Enak

Saiki nganggo Natal, umume tuku mantecados, polvorones lan nougat ing supermarket, kanggo nyenengake gula nalika mangan lan mangan ...

Nougat coklat lan conguitos

Coklat lan conguitos nougat, nougat krasan sing enak sing bisa disiyapake ing omah lan ngrasakake panganan istimewa. Nougat minangka salah sawijining ...

Lacasitos nougat

Turrón de Lacasitos, manisan khas liburan iki, nougat. Nougat coklat ora bisa dilewatake, sapa sing ora seneng? Ya ana…
txtxorta

Txintxorta, musim panas sing legi

Txintxortas minangka panganan tradisional ing musim salju ing Negara Basque. Uga ing bagean liyane geografi kita, ing endi dheweke ketemu wong liya ...