Indeks resep-resep

Salad Ham lan keju

Salad Ham lan keju

Kadhangkala para tamu kaget teka ing omah kita kanggo nedha awan utawa nedha bengi lan kita cukup mangan kanggo kulawarga. Mula, dina iki sampeyan ...

Saladitos Ayam lan Kayu Endah

Mesthi sampeyan wis kepingin mikir apa sing bisa sampeyan lakoni karo ayam sing wis masak (apa sing dipanggang, dimasak utawa dipanggang) sing sampeyan ...

Coklat Salami

Dina iki aku nggawa resep kanggo nikmati salami coklat, sawetara cookie nganggo coklat sing bisa disiyapake ing omah kanthi bantuan sing paling ...

Sosis ing anggur putih

Sosis karo anggur putih, salah sawijining panganan sing disenengi bocah yaiku sosis, sing disenengi banget. Kita bisa nyiyapake, digoreng, nganggo tomat, ...
Sosis ing anggur nganggo kentang

Sosis ing anggur nganggo kentang

Aku resep sing sederhana; Sing digawe nganggo bahan sing bisa diakses lan gampang direproduksi. Mangkono uga resep kanggo sosis nganggo anggur ...
Sosis karo bawang karamel, dipanggang

Sosis karo bawang karamel

Sosis biasane ora masak ing omah lan yen seneng dadi seger. Dheweke menehi akeh dolanan; kita bisa nggoreng utawa ngukur. Utawa gabungan loro ...
Sosis ayam ing saus baviera

Sosis ayam ing saus baviera

Sosis minangka panganan sing asring digawe nganggo rong cara: dimasak utawa digoreng. Nanging, dheweke pancen serba guna amarga ...
Sosis bir

Sosis keju bir

Sosis kadang-kadang dianggep minangka panganan sing ora sehat, nanging akeh wong sing seneng. Dheweke bisa dimasak nganggo macem-macem cara, ...

Sosis ing saos bawang

Sosis ing saus bawang, sajian sing sugeh minangka wiwitan utawa wiwitan sing diiringi salad. Sanajan sosis ora duwe reputasi apik banget, ...
Sosis seger karo papak

Sosis seger karo papak

Wingi aku apik lan nggawa sampeyan kepinginan supaya sampeyan bisa miwiti akhir minggu kanthi apik, nanging dina iki kita duwe resep asin maneh, ...

Sosis seger karo saos tomat

Kita miwiti minggu nganggo sosis seger karo saos tomat, sajian sing bakal disenengi bocah-bocah amarga dheweke seneng banget ...
Sosis roti

Sosis roti

Ana akeh mitos babagan sosis kanthi cara nggawe, nanging iki ora ngalang-alangi kita supaya para wong diwasa lan ...
Salmon panggang karo saus mustar

Salmon panggang karo saus mustar

Salmon minangka iwak sing keanehan sing paling relevan ana gandhengane karo bagean lemak. Khusus karo anané asam lemak poli-jenuh omega-3, sing ...
resep rampung salmon panggang karo kentang

Panggang Salmon Kentang

Akhir-akhir iki kita duwe iwak sing ditinggal, mula dina iki kita bakal seneng nyiyapake sajian adhedhasar iwak sing enak, ...
Lemon Salmon karo teken ubi lan Brokoli

Lemon Salmon karo teken ubi lan Brokoli

Ing omah, kita seneng pasugatan campuran. Kita asring nyiyapake siji kanggo nedha bengi, nggabungake bahan-bahan sing kita siyap kanggo acara kasebut karo wong liya sing ...
Salmon panggang karo kacang polong

Salmon panggang karo kacang polong

Aku seneng salmon. Aku biasane nyoba saben resep sing ngemot lan iki minangka salah sawijining resep pungkasan. Salmon panggang sing kita siyap saiki duwe ...

salmon nganggo klambi alpukat

  Sampeyan isih durung ngerti, nanging yen terus maca sampeyan bakal nemokake kenapa salmon nganggo klambi alpukat lan ceri, saliyane ...

Salmon nganggo asparagus ing saus

Salmon nganggo asparagus ing saus. Iwak enak, sajian sing entheng lan ringkes kanggo disiapake. Kaya sing sampeyan ngerteni, salmon minangka iwak sing apik banget, sehat, sugih ...

Salmon karo godhok

Sajian sing ditawakake saiki, bakal nyenengake rumah sing paling sehat. Sapa sing ujar yen nalika diet sampeyan luwe? ...
Salmon ing saus dill

Salmon nganggo saus dill

Kesel mangan salmon panggang? Dina iki kita nggawa resep sing beda lan gampang banget kanggo mangan salmon. Iki babagan salmon karo saus ...

Salmon panggang karo sayuran

Dina iki aku menehi saran kanggo salmon karo sayuran panggang, resep sing enak kanggo salmon sing disiapake ing oven, sing gampang banget lan sehat. Ing wektu cendhak, kita duwe ...
Salmon ing kecap lan madu

Salmon ing kecap lan madu

Ing omah, kita seneng salmon lan biasane seminggu dipangan. Biasane masak ing panggangan sanajan kadang seneng nambah ...
Salmon ing puree kacang polong

Salmon ing puree kacang polong

Wis rampung seminggu ing Resep Masakan nyiyapake resep sing sehat: salmon ing puree kacang polong. Resep kanthi presentasi sing apik banget amarga ...

Salmorejo

Salmorejo minangka panganan khas Andalusia, utamane saka wilayah Córdoba, yaiku sajian lengkap sing digawe saka tomat, roti, minyak, cuka ...

Seafood salpicón

Ana sajian sing ora bisa dibantah ing musim panas, lan salad salad segara pancen ora bisa dibantah. Sapa sing durung nikmati panganan maritim sing apik iki ...

Gurita salmigundi

Gurita salpicón, pamula sing enak lan seger kanggo miwiti dhahar. Sajian sing bisa disiyapake sadurunge utawa kanggo dijupuk. Basis…
Saus barbeku

Saus barbekyu krasan

Kaleng saos ora akeh papan ing lemari es kita. Kajaba saos tomat krasan sing biasane disiyapake ing omah kanggo ngiringi piring ...
Pratinjau gawan

Saos putih entheng

Resep sehat kanggo saos putih ringan iki dirancang khusus supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi macem-macem panganan asin lan katon apik banget yen ...

Saus bolognese

Kita bakal nyiyapake saus Bolognese sing bisa digunakake kanggo ngiringi pasta, ngisi cannelloni, pizza, lsp. Resep iki ora pura-pura nuduhake cara nggawe ...

Krim saka saos ijo

Bahan-bahan: 250 grs saka bawang ijo 250 grs. minyak susu krim susu cipratan uyah anggur putih lan mrica kanggo ...

Saus kréol

Dina iki aku menehi resep khas Argentina kanggo ngiringi daging panggang sing enak. Bahan: - 100 cc minyak - 1 trikatuka ...

Saos zaitun lan jamur

Yen sampeyan duwe salah sawijining nedha bengi sing kudu pamer, utawa mung istimewa kanggo sampeyan, aku menehi saos sing enak ...

Basil utawa saus pesto

Basil utawa saus pesto, saus sing arum banget, kanthi rasa lan enak kanggo ngiringan pasta, kentang, sayuran, iwak utawa daging .. Iki saus ...
Pratinjau gawan

Saos Bawang ijo

:A: 50g butter (kanggo nggoreng) Pot krim Bawang ijo Preparation: Sijine butter ing wajan lan potong bawang ijo ...
Pratinjau gawan

Saos mentega ireng

Saus mentega ireng minangka persiyapan sing gampang, aromatik lan enak banget, sing cocog karo macem-macem sayuran sing digodhog ...

Krim, madu lan saus mustar

Dina iki aku nggawa resep sing gampang kanggo saos supaya sampeyan ora luwih cepet. Iki saos sing bisa dakrasakake ...

Saus bawang lan wortel

Bahan: 4 bawang 1 wortel 30 gr. mentega 50 cc anggur putih 150 cc uyah krim lan mrico Preparation: Potong bawang ...
Pratinjau gawan

Saus roquefort nganggo iwak teri

Keju Roquefort utawa keju biru iku enak kanggo rempah-rempah sing beda lan dina iki kita bakal nyiyapake saus sing apik, nggabungake produk iki lan sawetara teri, kanggo ...
Saos tomat krasan

Saos tomat krasan

Minggu kepungkur aku crita babagan sawetara mupangat sing tomat kanggo kesehatan kita lan dina iki kita bakal ndeleng sawetara resep karo ...

Saos Goreng Goreng Krasan

Nggawe saos tomat krasan ing omah iku pancen migunani. Akeh merek sing adol resep-resep krasan, resep eyang ... nanging ...

Saos tomat pedhes

Yen sampeyan pengin ngejutake kulawarga nganggo saus sing beda, coba coba pilihan iki: Bahan: 3 sendok minyak zaitun utawa ...
Saos tomat nganggo tuna kanggo pasta

Tomat lan saos tuna kanggo pasta

https://www.youtube.com/watch?v=IrjJRNm-VLE La semana pasada vimos un sencillo truco para conseguir que la pasta no se pegue incluso después de llevar un día hecha y haber…

Saos Waluh

Resep becik kanggo ngganti rasa pasta sampeyan, apa sampeyan wani? Bahan 1/2 kilo waluh 1 bawang bombay 1 wortel 1 bawang putih 2 sendok ...
Pratinjau gawan

Saos Hollande

Dina iki aku menehi resep dhasar kanggo nggawe saus hollandaise sing apik, minangka persiyapan sing cocog kanggo bumbu iwak lan sayuran sing wis digodhog. Bahan: 3 kuning ...
Saos Hollande

Saos Hollande

Saus Hollandaise minangka emulsi kuning telur endhog. Sanajan duwe jeneng iki, asale saka Prancis, lan digunakake ...
Pratinjau gawan

Saos Marseille

Mangkene resep kanggo saus sayuran sing cocog. Bahan-bahan: 2 siung bawang putih 3 bawang 60 g. butter 1/4 liter krim ...
Saos pesto

Saos pesto

Pasta kasebut dhewe sehat banget, nanging terkadang nganggo klambi khusus, kayata kuah. Mula, dina iki kita wis siyap ...

Saus Rusia

:A: 6 sendok makan yoghurt 2 sendok adas parut 1 ing uyah mrico mayonis cilik Preparation: Sijine mayonis ing mangkuk, tambah ...
Saus tartar krasan

Saus tartar krasan

Ing omah, kita wis seneng banget saos tartar, lan saiki isih ana. Iki minangka iringan sing sampurna kanggo sandwich ham ...
Brokoli aduk karo pitik

Brokoli aduk karo pitik

Yen sampeyan mikir resep sing cepet lan sehat sing bisa dilebokake ing menu minggon, brokoli lan tumis pitik iki bakal ngyakinake sampeyan. Nindakake…
Brokoli, woh garing lan tumis daging

Brokoli, woh garing lan tumis daging

Ana akeh cara kanggo nggabungake sayuran menyang panganan. Salah siji sing paling disenengi yaiku saut karo lenga sithik lan woh-wohan liyane, ...
resep rampung kanggo tumis aduk goreng karo jamur

Tumis Zucchini karo Jamur

Panganan sing sehat kudu akeh ing masarakat saiki, amarga panganan cepet dadi bagean saka saben dinane.…
Tumis jamur lan mrico abang

Tumis jamur lan mrico abang

Dina iki aku ngusulake resep Resep Masakan sing gampang banget: jamur tumis lan mrica abang. Minangka proposal sing bisa dadi starter, ...
Kacang ijo lan brokoli tumis

Kacang ijo lan brokoli tumis

Yen sampeyan pengin resep resep sayuran sing kalebu ing panganan saben dina, iki bisa dadi alternatif sing apik. Kacang ijo lan brokoli tumis ...
resep-resep

Tumis susu karo mrico lan tomat

Kapan nggawe panganan ekstra, luwih becik kita nyimpen amarga sawise iku kita entuk panganan sing enak kanthi bahan daur ulang, amarga kita ngerti ora ...
Mrico tumis

Mrico tumis

Amarga krisis iki kayane isih nolak supaya kita ambegan lan saiki wis wayahe menek lereng sing misuwur ing wulan Januari, apa ...
Ayam, brokoli lan kurma tumis

Ayam, brokoli lan kurma tumis

Aku resep sing gampang kaya resep iki, digawe nganggo bahan-bahan sederhana lan sawetara alat. Siji bisa seneng melu pawon, nanging ana dina ...
resep-tumis-tumis-sayuran-karo-tuna-lan-kecap-saos

Tumis sayuran nganggo tuna lan kecap

Kita seneng ngerti manawa sampeyan seneng resep-resep sing sederhana lan resep liyane sing luwih rinci sing saben dina ditampilake, mula sampeyan duwe macem-macem pasugatan ...

Krasan San Jacobos

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana akeh produk ing pasar sing, sanajan apik, wis siyap lan beku sadurunge. Ing kulawarga, luwih ...

San Jacobos kanthi ham lan keju

San jacobos nganggo ham lan keju, resep sing gampang banget lan cepet kanggo nyiyapake sing disenengi banget. San Jacobos iki bisa digawe saka sawetara ...

Apple suci

Ayu! Salah sawijining keajaiban nuduhake pengalaman lan wektu sing nyenengake ing meja ing omah kanca yaiku yen sampeyan (Tansah) nggawa sampeyan ...
Sandwich Croque-monsieur

Sandwich Croque-monsieur

Croque-monsieur minangka sandwich khas Prancis sing biasane ana gratin, nanging bahan-bahane ora beda-beda saka sandwich normal lan ...
Sandwich croque-monsieur panggang

Sandwich croque-monsieur panggang

Croque-monsieur minangka sandwich sing digawe roti sing diiris, ham lan keju sing dimasak, biasane Emmental utawa Gruyère, gratin. Sandwich umum ing ...
Sandwich tender lan daging babi

Sandwich loin lan endhog sing diasinake

Ora ana sing luwih gampang tinimbang masak tinimbang roti lapis sing enak kanggo nedha bengi sing cepet lan sepi. Iki bisa ngemot ewonan panganan sing bisa uga, ...
Sandwich omelette lan apel Prancis

Sandwich omelette lan apel Prancis

Jumuah wengi teka lan rasane ora masak. Sandwich banjur dadi alternatif sing apik; Kita mung kudu mbukak kulkas lan mikir babagan endi sing arep ...

Sandwich sehat

Sandwich sing sehat, sederhana lan cepet, cocog kanggo nedha bengi utawa sarapan musim panas utawa kapan wae. Sampeyan uga pantes njupuk ...

Sandwich kanggo cemilan

Apa sampeyan ngerti yen asale 'sandwich' diwiwiti saka abad kaping 1927? Nanging durung nganti taun XNUMX nalika ujar manawa asale basa Inggris ...

Sanfaina

Sanfaina, sajian sayuran sing sugih. Sajian khas Catalonia padha karo pisto Manchego. Sanajan saben omah duwe resep dhewe-dhewe. Piring ...
resep rampung kanggo tas kubis sing diiseni

Sachet kubis sing diiseni

Kaya sing sampeyan ngerteni, sayuran iku sehat banget lan mesthi enak kanggo nggawe resep sing beda karo sayuran, adhem kaya salad utawa ...
resep karo sirloin

Kantong Sirloin

Aku duwe medali keju wedhus sing bakal kadaluwarsa ing kulkas ... lan kepiye sampeyan ora bisa mbuwang ... lan malah kurang ...

Sardin goreng

Sardin goreng minangka panganan tradisional ing musim panas, ora kekurangan ing wilayah pesisir utawa ing sisih kidul sing ...

Sandwich Udang

Sandwich minangka panganan sing cepet banget kanggo disiyapake, lan yen sampeyan nambahake bahan sing akeh, panganan bakal menehi sampeyan panganan sing cocog ...
Sandwich tenderloin sawi

Sandwich tenderloin sawi

Sajrone akhir minggu, biasane nyiyapake pizza, sandwich utawa sandwich ing omah kanggo mangan. Biasane dina Jumuah nalika mangan nedha bengi liyane ...
resep pungkasan

Sandwich mortadella tomat

Akeh wayah sore nalika plancongan utawa yen arang banget, biasane nggawe panganan sing entheng, seger lan cepet, lan liya-liyane yen ketemu ...

Sandwich sayuran karo alpukat

Kita bakal nyiapake roti lapis sayuran karo alpukat. Gigit iki cocog kanggo nedha bengi, cepet disiyapake lan entheng. Dheweke bisa siyap nganggo ...
Scone Stroberi

Scone Stroberi

Scone minangka gulung manis khas Skotlandia sing penting kanggo sarapan lan cemilan. Dheweke gampang banget disiyapake lan ngakoni macem-macem lauk, kalorone manis ...
Wortel lan scone coklat

Wortel lan scone coklat

Scone minangka kelemahane, aku ngakoni. Sadurunge pandemi iki ngowahi urip kita, aku tau seminggu sepisan ...
Stroberi setengah adhem

Stroberi setengah adhem

Semifrío utawa semifreddo, kaya sing dingerteni ing Italia, minangka panganan cuci mulut kadhemen sing setengah beku. Makanan penutup sing ideal kanggo taun iki sing disiapake ...

Ikan bakar panggang

Dina iki aku nggawa sampeyan cuttlefish panggang, sajian sing ora duwe misteri, iku gampang lan cepet. Iki sajian entheng lan ...

Iwak manis ing saus panas

Iwak manis ing saus panas. Piring sing enak nganggo saos roti. Panganan iwak sing sugeh lan sederhana sing padha regane sajian, ...

Jamur bawang putih nganggo ham

Jamur bawang putih nganggo ham, sajian enak sing kebak rasa. Kita ing musim jamur, kita duwe macem-macem jinis jamur. Kali iki ...

Jamur nganggo udang

BAHAN (4 wong): 500 gr. jamur saka macem-macem jinis sing ana ing pasar, sanajan jamur, gumantung saka macem-macem bakal dadi rasa.…

Jamur kanthi susu pitik

Resep sing saiki ditawakake paling cocog kanggo kabeh jinis pengunjung sing seneng rasa istimewa ...

Jamur ing saus bawang putih

Jamur ing saus bawang putih, saiki kita wis mangsane jamur, kita bisa nggawe resep akeh, mung gampang disiyapake, enak banget, sehat lan ...

Macem-macem jamur ing saus

Macem-macem jamur ing saus, sajian sing enak. Kita ing musim jamur, sampeyan kudu njupuk kauntungan saka iku wiwit iku angel taun suwene. ...
Roti cekak karo madu heather

Roti cekak karo madu heather

Roti sohortbreads, sing asale saka Skotlandia, nyenengake. Dheweke bisa didol ing panganan istimewa, nanging kok bisa tuku ...
Roti cekak lemon

Roti cekak lemon

Apa sampeyan golek gigitan kanggo ngombe kopi sore? Roti cendhak thyme lemon iki minangka alternatif sing apik. Roti cekak yaiku ...
Gamelan tropis

Gamelan tropis

Nalika panase saya panas, ora ana cara kanggo nyiyapake buah lan ngombe kanthi adhem, apa sampeyan ora setuju? Ana macem-macem variasi, dadi akeh kemungkinan ... ...

Cemilan timun pedhes

Halo # zampabloggers! Kita terus slope khusus ing wulan Januari, sing kita meksa menek supaya mbalekake formulir lan ora mudhun. Aku janji karo kowe ...

Sirloin karo plum

Dina iki aku mikir babagan nedha bengi kanggo wong loro. Kita bakal nyiapake sirloin kanthi plum, sing dak kira bakal dadi menu sing cocog kanggo adegan-adegan ...

Sirloin karo saus keju

Dina iki kita bakal nyiapake sirloin karo saus keju, resep sederhana sing bisa disiyapake ing acara-acara khusus, kayata pesta, ulang tahun utawa Natal, ...

Babi sirloin karo bir

Resep sing sampurna kanggo gawe kaget kulawarga, tenderloin daging babi karo bir. Resep sederhana sing disiapake kanthi cepet. Sirloin ...
Tenderloin daging babi karo jamur

Tenderloin daging babi karo jamur

Sampeyan wis ngerti apa sing disenengi tenderloin daging babi. Iki minangka daging sing empuk banget lan mula cocog kanggo kabeh kulawarga. ...

Sirloin ing saus anggur abang

Kita terus resep kanggo nyiyapake ing pesta, yaiku sirloin saos anggur abang. Resep sing gampang lan lengkap sing cocog karo ...

Sirloin ing saus wortel

Dina iki aku nggawa resep daging karo sayuran camouflaged tartamtu sing dadi saos: wortel. Iki minangka panganan sing akeh banget, bisa dadi ...

Sirloin diiseni kentang panggang

Ora ana daging sing luwih apik tinimbang sirloin sing apik, utawa paling ora, iku sing kita pikirake ing omah. Resep dina iki kanggo ...

Sirloin diiseni ham lan keju

Sirloin diiseni ham lan keju, sajian sederhana sing bisa kita siyap kanggo dina khusus utawa prayaan. Sepiring katon apik banget, ...

Sirloin disigar saos

Kanggo sampeyan sing durung bosen mangan daging ing pungkasan Natal (pungkasane), aku nggawa resep kanggo daging sing enak iki saka ...

Isi ayam panggang

Kita bakal nyiyapake sawetara pitik au gratin karo saus krim, sajian sing murah, murah nanging sugih banget. Panganan sing apik banget ...
Sopa Castellana (sup papak)

Kastil sup (bawang putih sup)

Gampang, cepet lan bathi banget. Sup kastil minangka salah sawijining perkara sing paling gampang lan paling enak, sanajan ana sawetara bahan, ...

Sup mi daging sapi lan nasi Cina

Resep sing cepet, gampang lan gampang kanggo ngurus garis lan ora mateni langit-langit nalika nyoba? Siapke meja, taplak meja lan sumpit gourmet ...
Pratinjau gawan

Krim sup labu butternut

Bahan ½ kilo labu butternut 1 kubus duduh kaldu sayur 1 pikat celery 1 bawang bombay ½ liter susu Uyah peterseli lan ...
Pratinjau gawan

CREAM CREAM CREAM SOUP

BAHAN: - 1/4 labu oranye kanthi kulit ijo - 1 daun bawang gedhe - susu skim sing dibutuhake - sawetara mentega - ...
Pratinjau gawan

Sup Krim Zucchini Alus

Sup iki sugih banget lan alus, dibedakake karo sup liyane kanggo rasa krim lan rasa sing ora ana tandhingane, yen sampeyan pengin dadi luwih sugih ...
Sup papak

Sup papak

Sup kanggo wengi Natal mesthi apik supaya awak dadi anget lan banjur miwiti kabeh menu Natal sing teka ...
Pratinjau gawan

SOUP ALMOND SALTED

BAHAN: 150 gr. Kacang almond panggang (ora asin) 1 trikatuka medium 3 sendok makan butter 1 ½ banyu Garam 10 irisan roti goreng utawa roti panggang ...
Sup pari ayam

Nasi lan sup ayam

Sup nasi ayam iki dadi sekutu banget nalika musim salju adhem. Ora kaya mulih lan bisa ...
Sup brokoli lan kentang

Brokoli lan Sup Kentang

Sup lan krim minangka lintang ing pawonku sajrone taun. Kasunyatan bisa nggabungake macem-macem bahan kasebut dadi mupangate. Uga…

Sup Brokoli lan Sayuran

Brokoli lan Sayur Sayuran sup sup panas sing nyenengake banget sajrone musim salju. Piring sing sehat banget, ngombe lan ngisi ...
Sup zucchini lan papak

Sup zucchini lan papak

Sup lan krim ora nate mandheg ing omah, nanging sawise musim panas versi adhem, saiki dadi musim gugur nalika bali menyang versi ...
Sup zucchini lan bayam

Sup zucchini lan bayam

Sawise akhir minggu berlebihan, iki resep sing apik kanggo miwiti minggu. Sup zucchini lan bayam sing saiki ...
Sup waluh lan ubi jalar

Sup waluh lan ubi jalar

Ing omah, kita seneng nyiyapake sup utawa krim sayur saben minggu sing bisa ditrapake kanthi macem-macem cara. Sup sing bisa ditambahake ...

Sup galet Thailand

Sup Galets minangka salah sawijining barang sing kudu ana ing taplak meja Natal Catalonia lan Kepulauan Balearic wiwit jagad iki kalebu jagad. Ing…
Sup chickpea lan pasta orzo

Sup chickpea lan pasta orzo

  Ana wong sing nalika musim panas teka sup, sup lan panganan panas liyane. Ora ngono. Aku bubar nyiyapake iki ...
Sup lentil lan asam jawa

Sup lentil lan asam jawa

Ing mangsa panas, umume milih resep sing entheng lan seger nanging mesthi ana sawetara seng. Nggunakake salah sawijining dina abu-abu ing sisih lor, aku nyiyapake sup iki ...

Sup mayones

BAHAN: 1 Endhog, 1 siung bawang putih, minyak, cuka, uyah, 1 liter banyu, peterseli, roti basi. PROSEDUR: - Kita nyiyapake mayones karo ...
Sup ayam lan pasta

Sup ayam lan pasta

Sajrone musim salju, aku mesthi duwe kaldu pitik utawa sayur ing kulkas. Kanthi mangkono aku bisa nyiyapake sup krasan sing enak kapan wae. Y…
Pasta, sup ayam lan udang

Pasta, sup ayam lan udang

Kita miwiti akhir minggu nyiyapake resep sing nyenengake ing Resep de Cocina. Sup karo kombinasi bahan sing bisa ditambah menyang ...
Sup timun

Sup timun

Menu mingguan kita saiki ora padha karo Desember. Suhu sing dhuwur ngundang kita supaya masak masakan sing luwih entheng lan ...
Sup iwak

Sup iwak

Aku isih kudu nuduhake sawetara resep sing digawe Natal pungkasan. Sup iwak minangka salah sawijining, wiwitane sing sampurna ...
Sup iwak

Sup iwak sing murah

Sup iwak duwe reputasi amarga regane larang, nanging kita bisa nggawe versi sing murah kanthi jaminan manawa bakal padha ...
Sup iwak lan panganan laut

Sup iwak lan panganan laut

Dina iki kita nyiyapake klasik ing meja Natal: sup iwak lan panganan laut. Sup sing mesthi kita bisa ngrasakake taun suwene;…
Sup Picadillo

Sup Picadillo

Sup picadillo minangka sajian tradisional masakan Andalusia, utamane masakan Sevillian. Iki minangka panganan sing enak banget ...
Pratinjau gawan

Sup Semolina

300a 2 gram semolina ½ liter banyu 100 duduh kaldu sayur-sayuran XNUMX gram keju parut Preparation panasake banyu ing ...
Sup tomat

Sup tomat

Sawise pahargyan pungkasan taun, akeh sing milih resep sing entheng kanggo ngresiki awak. Resep kaya ...
Sup tomat lan adas

Sup tomat lan adas

Cepet, sederhana, éca ... sup tomat lan adas iki bisa dadi panganan sing penting ing menu sampeyan. Sampeyan bisa ngombe panas kanggo ...
Sup Tomat lan Terong Panggang

Sup Tomat lan Terong Panggang

  Sup lan krim minangka alternatif sing bisa ditrapake kanggo nedha bengi. Ringan, nutrisi lan gampang digawe. Kaya ora cukup, ...

Sup sayur-sayuran

Saiki yen sampeyan seneng sajian panas kaya sup sayur iki, sajian sing entheng lan ngisi. Sajian sendok sederhana sing bisa disiyapake ...

Sup sayur-sayuran krasan

Kita bakal nyiyapake sup sayur-sayuran krasan, sajian ringan lan sehat. Sup krasan nyenengake banget, sing sayur-sayuran iki cocog ...
Sayuran sup nganggo miso

Sayuran sup nganggo miso

Duduh kaldu sayur-sayuran mbantu kita menehi warna awak sawayah-wayah. Wis kendi ing kulkas kanggo ...

Sayuran lan sup pitik

Sayur-sayuran lan sup pitik, sup anget sing enak banget sajrone dina sing adhem, nyenengake banget lan entheng. Resep klasik lan krasan sing bisa ...
Sayuran, pasta lan sup kacang

Sayuran, pasta lan sup kacang

Sayuran, pasta lan sup kacang iki wis ana. Iki minangka sajian panas sing nyenengake banget lan lengkap; sampurna kanggo dina sing paling adhem utawa ...
Sup wortel, miso lan jahe

Sup wortel, miso lan jahe

Ing Halloween karakter utama yaiku waluh. Nanging, dina iki kita ora bakal nyiyapake sajian karo bahan iki. Kita inspirasi, ya, ing warna ...
Sup wortel nganggo mint

Sup wortel nganggo mint

Kepiye kahanan cuaca ing tlatah sampeyan? Hawane adhem banget ing kene, iki sepisanan aku ndeleng suhu sithik ...

Sup melon adhem nganggo ham

Sup melon lan ham adhem, minangka wiwitan sing gampang lan adhem, sajian buah musim panas sing sehat. Melon iku ...

Sup tomat adhem

Sup tomat sing adhem, cocog kanggo musim panas. Nggunakake kasunyatan manawa saiki wis tomat lan luwih apik, resep iki dakkirim kanggo ...
Sup minestrone

Sup minestrone

Sup sukses banget kanggo musim salju iki yen hawa adhem ora ngaso lan, kita butuh sing anget sing ...

Sup papak

Sup bawang putih utawa sup Castilian, sup tradisional sing digunakake, ing endi roti roti basi digunakake. Iki sup sing nyenengake banget lan apik banget, ...

Peach Sorbet

Kanthi panase musim semi iki aku nggawa sampeyan sorbet peach sing sumilir kanggo dituduhake karo kanca-kanca: Bahan-bahan 8 peach mateng 2 irisan lemon ...
Sorbet Stroberi

Sorbet Stroberi

Musim panas bakal teka, yaiku nalika kita seneng panganan cuci mulut sing adhem: mousses, es krim, sorbet ... Pencuci mulut sing gampang digawe kaya sorbet stroberi iki ...
Sorbet Mandarin nganggo cava

Sorbet Mandarin nganggo cava

Sorbet Mandarin nganggo cava, resep sing enak kanggo ngiringi panganan ing acara khusus. Sorbet iki becik ditrapake ing sajian ...

Sorbet apel

Gra: 4 apel Eyang Smith (500 g) Jus sirup 1 lemon 30cl (300 g gula kanthi 30 ml ...

Pisang, kopi lan rum sorbet

Aku ora ngerti sebabe, babagan omben-omben aku wis nyoba nggawe inovasi luwih saka resep panganan. Mbok amarga mbok menawa kurang ilang ...

Souffle iwak

Iwak bisa dikombinasikake karo macem-macem panganan, nanging coba delengen kaya souffle: Bahan: 1 silverside 4 endhog 3 sudu ...
souffle

Keju Souffle

Soufflé minangka sajian entheng, disiyapake kanthi dhasar endhog pethak sing dicampur karo bahan liyane. Kita bisa menehi souffle minangka sajian ...

Spaghetti al cartoccio

Bahan-bahan: 350 g. spaghetti 4 sendok minyak lenga 16 tomat ceri 16 zaitun ireng pethuk parsley disigar Oregano Preparation: Rebus pasta kanthi ...
Strudels senggol BlackBerry

Strudels macet blackberry gampang banget!

Minangka panganan cuci mulut sing disaranake saiki gampang disiyapake. Iki minangka versi cepet Apfelstrudel, panganan cuci mulut tradisional masakan Austria lan Jerman lan ...
Pratinjau gawan

Supremes Ayam Mustar

Resep sing enak kanggo ayam panggang paling utama karo mustar minangka pilihan sing paling apik kanggo dinikmati ing akhir minggu, amarga ...

Surimi

Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan cara nyiyapake surimi tapas kanthi cara sing gampang lan enak. Gra: - 1 roti - endhog 1 - Mayones ...

Meringue nggresah

Dina iki, kita nggawa sampeyan rasa sing enak lan gampang banget. Dadi kanggo cemilan uga kanggo sarapan. Sampeyan bakal kaget yen gampang nggawe ...