Indeks resep-resep

Lobak bawang putih panggang

Kamus garnisun 'patatil' bakal dipungkasi! Dina iki aku propose menehi corak sing sehat lan kaget kanggo buku resep sampeyan supaya bisa uwal saka ...

Monkfish sing diasinake

Monkfish sing diasinake, sawijining cara kanggo mangan iwak sing akeh rasane. Sajian khas Andalusia yaiku iwak sing diasinake, ing pirang-pirang bar iku tapas ...
rampung resep biksu kanthi hiasan

Monkfish karo Garnish

Monkfish minangka iwak sing cukup milih sing nawakake asil sing lengkap, bisa dicampur karo sayuran, panganan laut utawa uga daging lan ...

Monkfish karo udang

Monkfish karo udang, sajian becik kanggo nyiyapake ing sembarang kesempatan utawa kanggo nedha bengi Natal utawa nedha awan. Monkfish iku iwak putih ...

Monkfish karo udang ing saus

Dina iki aku nggawa sampeyan sajian sing aku mesthi nyiyapake ing sawijining dina perayaan, sepiring Monkfish karo udang saos, sajian sederhana sing isih ...

Monkfish karo jamur

Kita bakal nyiyapake sajian iwak, monkfish karo jamur, sajian sing enak karo saus kanggo celup roti. Sajian becik kanggo dina ...

Monkfish sing dibuwang

Breaded monkfish, iwak alus, karo sawetara balung lan gampang kanggo masak. Iwak sing becik kanggo bocah-bocah, amarga rasa sing entheng. Yen kita nyiapake ...

rasmalai

Bahan 20g bubuk manggang ½ liter susu 100g susu bubuk Godhong Mint, kanggo ngrasakake 1 endhog putih 100g ...
Ravioli pasta seger krasan diiseni daging

Ravioli krasan

Ana pirang-pirang versi asale pasta, salah sijine yaiku Marco Polo nalika mulih saka perjalanan menyang Timur (sing sawetara ...

Ravioli nganggo saus kenari

Ravioli nganggo saus kenari, sajian pasta sing diiseni. Iki diisi karo keju wedhus lan bawang karamel, rasane enak banget, ...

Ravioli nganggo sayuran

Ravioli nganggo sayuran, sajian sing sederhana lan sehat. Pasta cenderung disenengi dening kabeh wong lan sawise mangan, dheweke pengin pasugatan sing luwih alus lan luwih entheng.…
Tuna ravioli karo saos Neapolitan

Tuna ravioli karo saos Neapolitan

Saus neololitan minangka iringan sing apik kanggo sajian pasta wae. Apa spaghetti, macaroni utawa pasta sing diisi kayata ravioli utawa tortellini, ...

Ravioli bayam karo saus jamur

Ravioli bayam karo saus jamur, resep pasta sing apik banget. Sapa sing ora seneng sajian pasta sing enak? Pasta biasane ...
panganan cuci mulut coklat

Resep kue spons coklat.

Mesthi sampeyan wis ngerti resep kue yoghurt. Sederhana, gampang lan apik banget. Kanggo nggawe "beda", kita wis nambah ...
bahan dhasar kanggo resep

Resep Susu Gawe Krasan

Mbokmenawi kepengin banget ing musim panas lan golek sesuatu sing nyedhaki wektu iku luwih becik tinimbang suhu sing ana ing wilayah kasebut, ...
Fideua pitik

Resep ayam fideua

Ngadhepi pirang-pirang dina absen, dina iki aku nggawa sampeyan sajian sing enak banget lan gampang digawe. Resep kanggo fideua karo pitik, ...

Resep loin mackerel saka Bilbao

Bahan: mackerel kayu lapis 2. 4 kentang sedang. 3 papak. 1 lombok Minyak zaitun prawan. Preparasi Cuka Uyah lan peterseli: Kita miwiti kanthi ngumbah, ngupas lan nglereni ...
Panna cotta

Resep panacota (panna cotta)

Kanggo miwiti minggu kanthi suka cita, sampeyan menehi panganan cuci mulut khas saka wilayah Piedmont ing Italia, panacota utawa panna cotta, sing artine krim ...
Mrico panggang

Resep mrico panggang, khas Cádiz

Resep khas Cadiz yaiku mrico panggang. Panganan Mediterania iki sehat banget, amarga nyedhiyakake kabeh nutrisi sayuran sing digunakake, ...
Ayam Kentucky gaya

Resep Ayam Kentucky

Resep pitik gampang banget, apa maneh yen ana bocah ing omah amarga umume dadi salah sawijining panganan sing disenengi. Kauntungan gedhe saka ...
Teh Chai

Resep teh chai, kurang kalori

Teh chai utawa masala chai wis misuwur ing Spanyol lan negara liya amarga Starbucks sing misuwur, sanajan tèh iki asale ...
Pratinjau gawan

Resep roti krasan nyata

Kita kabeh duwe memori roti sing digawe mbah putri lan ora bisa ngrasakake maneh. Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget ...
Daging sapi bunder karo Porto

Daging sapi bunder karo Porto

Babak pedhet daging sapi yaiku daging sing bisa disiyapake uga dipanggang lan dimasak uga saus. Daging sing apik banget sing ngidini kita nyiyapake ...

Panggang bunder daging sapi

Bahan-bahan: 1 kg daging sapi bunder 2 siung bawang putih 1 bawang bombay 1 gelas kaldu 1 gelas anggur putih 8 sendok makan ...

Daging sapi bunder kanthi jamur

Kita wis miwiti panganan ing preinan iki, ing kene aku menehi sampeyan proposal kanggo daging sapi cilik karo jamur. Piring sing sampurna kanggo dina iki, ...
Pratinjau gawan

Soda Stroberi

Kanggo ngancani panganan apa wae, sampeyan bisa nyiyapake soda iki. Bahan-bahan: 2 jeruk 1 lemon 200 g. gula 1/2 1/XNUMX gelas koak XNUMX k stroberi ...
bledhek coklat

Lampu kilat coklat

Petisus, suso utawa profiterol digawe kanthi basis sing padha, kue choux. Nanging, kabeh duwe macem-macem bentuk lan isi, sing ...

Beetroot klambi

Dina iki kita pengin minggat saka salad lan salad tomat khas sing biasane dekorasi tengah nalika semana ...
Pratinjau gawan

Gobis putih ing gelombang mikro

Yen sampeyan duwe wektu sithik kanggo nyiyapake dekorasi sing sederhana lan duwe kubis putih utawa abang, masak sajrone sawetara menit ing gelombang mikro ...
Endhog digoreng

Endhog digoreng

Dina pungkasan, kita ngunjungi kutha kanggo nikmati kulawarga lan dheweke kaget nalika mangan awan tradisional ...

Swiss chard scramble

Swiss chard scrambled egg, sajian sayuran lan endhog sing gampang banget kanggo nyiyapake. Resep cepet kanggo nyiyapake becik kanggo nedha bengi sing entheng lan sehat.…
Tumis Zucchini

Tumis Zucchini

Endhog sing diobrol biasane umume ing pawon, dakkira kanca sing apik banget lan malah dadi mangan sing apik, disiapake ing ...

Goreng endhog nganggo zucchini

Resep sing dakkirim saiki iku cocog banget kanggo wong sing lagi diet utawa sing pengin mangan panganan sing enak lan sehat. ...

Rempah-rempah kembang kol

Sanajan ing omahku, kita biasane ora nggawe akeh panganan karo kembang kol (ngasilake weteng amarga ana gas sing disebabake) nalika tuku ...
Gosok jamur lan udang

Gosok jamur lan udang

Dina iki aku nggawa sampeyan nedha bengi sing gampang lan apik. Yen seneng jamur, sampeyan mesthi seneng endhog sing dibumboni nganggo jamur lan udang. Resep iki…

Risotto klasik

Kanggo nggawe risotto sing enak lan sederhana, sampeyan ora prelu dadi koki utawa makarya minangka juru masak ing restoran mewah, lan yen ora, terus maca ...
Risotto karo sosis

Risotto karo sosis

Risotto, kaya sing bakal dingerteni, minangka resep khas sing khas lan khas ing Italia, sing nduweni beras minangka bahan dasar. Iki…
Jamur lan risotto kenari

Jamur lan risotto kenari

Iki pisanan aku nggabungake kacang menyang beras, nanging ora pisanan nyoba. Bubar, dheweke nyedhiyakake sego nasi karo ...
Risot bayem lan daging babi

Risot bayem

Beras minangka salah sawijining produk panganan sing paling akeh sumber energi amarga bahan bakar kanggo awak. Kajaba iku, nambah ...
Risotto Ayam

Risotto Ayam

Risotto minangka sajian sing cocog kanggo ngisi daya batere nalika musim panas, sanajan dadi panganan sing paling panas. Risotto iki wis sehat banget ...
Risotto pitik lan tomat

Risotto pitik lan tomat

Risotto pitik lan tomat iki duwe kabeh; wernane lan tekstur krime lan alus. Nindakake ora kalebu komplikasi, nanging kepiye ...

Risotto keju

Keju risotto sajian tradisional gastronomi Italia. Dina iki aku propose sampeyan risotto sederhana tanpa komplikasi, risotto khas karo keju sing ...
Jamur lan truffle risotto

Jamur lan truffle risotto

Dina iki kita menehi resep resep jamur lan truffle risotto sing bakal nggawe kulawarga sampeyan seneng. 350a 1g jamur XNUMX…

Segara lan gunung risotto

Bahan-bahan: 500 gram beras kanggo risotto. 400 urang 300 jamur 2 bawang bombay 1 tandan peters 1 leek Minyak zaitun Sawetara ...
Risotto Mediterania

Risotto Mediterania

Ana macem-macem cara nyiyapake nasi. Aku luwih seneng piring sing ono krime utawa sup, ora ana sing ditulis babagan selera! Beras kaya sing disiyapake ...

Daging sapi panggang buttered

Dina iki, aku menehi resep sing apik kanggo daging panggang sing fanatik (kaya aku): Bahan-bahan 1 kilo lan 1/2 Daging sapi Panggang 150 gram ...
Terung roti

Irisan aubergine ing adonan

Kanggo dina Senen iki, aku wis ngusulake resep sing gampang banget lan cepet, sawetara aubergine adonan sing enak, sajian tradisional sing mesthi umume ...

Gulung salmon nganggo welut

Preinan Natal wis cedhak lan kita wis mikir babagan pasugatan sing pengin disiapake. Apa sing ora ilang kanggo miwiti panganan ...
Asparagus lan ham gratin nggulung

Asparagus lan ham gratin nggulung

Gampang lan cepet, uga resep iki sing duwe asparagus putih minangka protagonis. Kita uga seneng banget amarga nuduhake cara liyane kanggo ...

Gulung kue jajanan

Gulung kue jajanan, manis sing gampang lan cepet. Gula-gula nganggo roti puff iku enak banget, mesthi ana ing kulkas kanggo ...

Gulung roti lapis keju lan keju

Gulung roti puff sing diisi ham lan keju iki gampang digawe lan éca. Kita bisa nyiyapake kanggo aperitif, minangka pamula utawa ...

Gulung Ham lan keju

Dina iki aku propose sampeyan sawetara gulung ham lan keju. Gulung iki apik banget, enak banget, mula yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal sukses ...

York Ham Rolls karo Beras

Rasa enak yaiku panganan sing bisa dipangan yen katon sethithik kanggo macem-macem bahan. Nanging kadang bocah cilik ora ngerteni, ...

Gulung loin diiseni keju

Gulung loin diiseni keju, gulung sing enak lan sugih sing bakal disenengi amarga isi keju sing nggawe dheweke sugih lan jus. ...
Pizza nggulung

Gulung pizza keju lan keju

Nedha bengi sing ora langsung diwiwiti ing wayah wengi Jumuah; nedha bengi ora resmi karo kanca-kanca, kanggo nonton game. Sampeyan nyolong ing pantry ...

Gulung ayam lan keju

Pitik lan keju nggulung cara sing enak kanggo mangan pitik. Sawetara gulungan diisi karo keju krim sing bakal dadi jus banget ...
resep resep gulung surimi kanthi asparagus liar

Surimi Gulung nganggo Asparagus Liar

Kadhangkala kita duwe tamu ing omah lan kita ora ngerti apa sing bakal disiyapake supaya ora tumindake rutinitas panganan sing padha kaya biasane lan yen ...
Resep Gulung Daging sapi Diiseni Jamur

Gulung Veal Diiseni Jamuran

Veal bisa digawe nganggo macem-macem cara, panggang, rebus, panggang, lsp. Lan sing penting, nalika ngetrapake imajinasi, ...
Gulung sayuran karo keju

Gulung sayuran karo keju

Nggolek aperitif kanggo kanca sadurunge nedha bengi? Kita menehi resep resep gulung sayuran karo keju sing enak.…
resep resep ham roll lan keju panggang

York Ham lan Keju panggang Gulung

Ing sawijining dina aku duwe salah sawijine gegayuhan aneh, sing bakal dakkandhani saiki. Katon kaya kembang api nanging kita wis ngilangi ...

Gulung sing diisi coklat

Gulung sing diisi coklat. Sawetara permen krasan sing ringkes lan sugih sing diisi coklat, kanthi panganan cuci mulut iki bakal ngejutake kulawarga. Dheweke manis banget ...
Pratinjau gawan

RON PONCHE (RESEP TIPIK PANAMA)

BAHAN: 2 kaleng susu sing nguap IDEAL 1.200 ml. susu seger 450 gr. saka gula 50gr. gula vanila utawa * cair vanila 30gr. 150 ...

Rosada karo saus kacang almond

Dina iki aku bakal menehi sampeyan sajian sing ideal kanggo nedha bengi romantis sing bisa pamer. Apa sampeyan pengin nyoba? Mung kuwatir entuk anggur sing enak ...
Serrano ham lan keju Utas

Utas Ham lan keju

Bagel sing didol ing pasar saya apik, mung sawetara menit, kita duwe nedha bengi sing enak kanggo kabeh kulawarga ...
Benang Paskah

Benang Paskah

Ing dina Minggu sawise purnama pisanan musim semi, ing belahan langit sisih lor, wong-wong Kristen ngrayakake Paskah. Tradhisi gastronomi kanggo festival iki ...
Roscón de reyes krasan

Roscón de Reyes krasan

Telung Dina Raja minangka tanggal khusus, utamane kanggo sing paling cilik ing omah. Minangka dina tradhisi lan perayaan kanthi ...

Gulung anis

Resep sing dakkirimake saiki yaiku manis lan gaweyan tradisional. Babagan gulung anise. Sapa sing durung weruh masak ...

Bagise anise krasan

Bagise anise krasan. Paskah teka lan biasane nggawe permen wektu iki, ing omahku seneng donat banget, mula ...

Roscos oranye

Ing kene sampeyan duwe resep gulung oranye goreng, resep sing enak. Aku nyiyapake ing macem-macem wektu ing taun, saiki ...

Roscos del Empordà

Roscos del Ampurdán utawa roscos de lent, khas saiki ing Catalonia. Ing wektu iki, toko roti lan toko roti nyedhiyakake macem-macem jinis: tambalan ...
Donat anise digoreng

Donat anise digoreng

Aku ngerti, suhu sing dhuwur saiki ora ngundang resep kanggo jinis iki. Nanging, dina-dina liyane sing bisa ditindakake yaiku ...

Bagel jagung

Aku menehi resep kanggo donat tepung jagung kaya sing digawe nenek kita. Kenangan kasebut minangka kenangan sing ora bakal dilalekake, lan ...
Roti pitik diiseni

Roti pitik diiseni keju lan kurma

Roti pitik diiseni keju lan kurma Ing omah, kita asring ngethok adhem kanggo nedha bengi bebarengan karo salad lan roti. Aku bubar tresna ...

Keriting coklat

Cocog kanggo kabeh jinis kue utawa puding amarga bisa digawe nganggo coklat putih utawa coklat peteng lan ora duwe bahan liyane ...

Iga panggang lan sosis

Dina iki aku nggawa sampeyan iga panggang lan sosis karo jamur mangsan. Mupangate musim jamur aku wis nyiyapake kaserol daging iki ...