Indeks resep-resep

turnips goreng seger saka lenga ing kertas pawon

Turnip goreng

Kita wis biasa mangan kentang goreng, sing diarani jenenge digawe saka kentang. Dina iki aku nggawa macem-macem sajian iki, ...
Nachos krasan

Nachos krasan

Nachos kanthi daging cincang lan keju minangka sajian khas Meksiko sing khas. Iki dikarepake banget ing pesta karo kanca-kanca kanggo ...
Jingga oranye

Jingga oranye

Ora ana sing dakkepengini kajaba kue spons krasan sing ditutupi jeruk permen. Yaiku prekara sing gampang banget lan permanen ...
custard krasan

Penjaga krasan

Custard minangka panganan cuci mulut tradisional sing wis kita waca ing kesempatan, nanging apa kita ngerti cara nyiyapake? Mesthi amplop karo disiapake kanggo nggawe ...
Nustard coklat

Penjaga coklat krasan

Custard minangka salah sawijining panganan cuci mulut paling gampang sing disiapake, salah sawijining panganan sing paling enak lan favorit kanggo kabeh wong. Nanging yen uga ...

Penjaga krasan sing entheng

Penjaga krasan sing entheng, apa sing apik? Panganan cuci mulut sajrone umur, sing mesthi disiapake eyang lan amarga ...

Custard karo omben oat

Custard karo ngombe oatmeal, panganan cuci mulut sing sederhana lan krasan. Makanan penutup sing cocog kanggo sing ora bisa ngombe susu, enak banget lan ono krime, ...

Custard nganggo cookie lan krim

"Pancen angel nglakoni dosa lan mandheg mangan sing legi lan enak, apamaneh yen tiba ing akhir minggu ...". Sing dakkira iki ...
Kue coklat tanpa endhog

Kue coklat tanpa endhog

Custard minangka panganan cuci mulut kanthi tradisi dawa ing negara kita. Krim sing populer digawe karo susu, kuning telur, gula lan aroma kayata…
Microwave Chocolate Custard

Microwave Chocolate Custard

Sapa sing pengin nambani awake dhewe karo suguhan manis lan coklat dina iki? Sampeyan isih ing wektu kanggo nyiyapake custard coklat gelombang mikro iki kanggo panganan cuci mulut. Sawetara custard ...

Custard coklat entheng

Custard coklat entheng lan kebak rasa, custard kanthi rasa akeh, gampang disiapake. Kanggo nggawe custard iki kita bakal nggunakake woh, persimmon, ...

Coklat custard lan cookie

Waduk coklat lan cookie, sugih lan gampang disiyapake. panganan cuci mulut tradisional, cepet, prasaja lan krasan. A dessert coklat éca sing bakal mbaleni. Dheweke duwe…

Penjaga vanilla

Kastil vanilla, panganan cuci mulut tradisional sing gampang disiyapake, mung sajrone 30 menit, kita duwe kastard krasan sing enak. Aku wis nggunakake esensial vanila, nanging aku ngerti ...

Krasan Vanilla Custard

Penjaga vanilla krasan. Sing apik babagan nyiyapake ing omah yaiku kita bisa nggawe dheweke seneng karo awake dhewe, yen seneng luwih manis utawa kurang, kita bisa ...
vegan vanilla custard

vegan vanilla custard

Kepiye sampeyan pengin panganan cuci mulut sing seger ing taun iki? Es krim, panganan cuci mulut yogurt utawa custard vanila vegan kaya iki…

Nestea krasan

  Apa sampeyan wis ngerteni jumlah unsur kimia sing meh kabeh sing kita tuku ing supermarket? Aku wis ndeleng sawetara wektu lan ...
Susuh zucchini nganggo endhog

Susuh zucchini nganggo endhog

Aja ngandhani manawa proposal dina iki ora apik! Sarang zucchini nganggo endhog minangka cara paling apik kanggo mungkasi ...

Bungkus bocah

Dina iki kita bakal nyoba cara liya kanggo masak steak kanthi saus sing enak. Piring iki diwenehi jeneng bocah sing dibungkus, lan ...
Mie ayam lan zucchini

Mie ayam lan zucchini

Kalor salad lan pasta minangka alternatif sing pas nalika pengin cepet. Kalorone ngakoni macem-macem kombinasi bahan minangka iringan, sing bisa njupuk kauntungan saka ...
Mie nasi karo udang

Mie nasi karo udang

Masakan Thailand ditondoi kanthi asor lemak lan entheng banget lan uga nutrisi. Piringane dibumboni rempah-rempah ...
Gnocchi kentang krasan nganggo saus daging lan keju

Gnocchi kentang krasan

Gnocchi minangka jinis pasta Italia sing digawe saka kentang, tepung lan kuning telur. Cara nggawe pasta sing sehat yaiku ...

Semolina gnocchi

Bahan 250 gram semolina Tepung sing dibutuhake Uyah kanggo ngicipi Prosedur Masak semolina ing banyu lan uyah, sawise adhem ...
Awan gula

Awan gula krasan

Kacang sele endi sing paling disenengi? Aku ngarani awan, nanging uga dikenal kanggo ham, spons, marshmallow ...
Nugget Ayam Krasan

Nugget Ayam Krasan

Ayam minangka panganan sing disaranake banget kanggo bocah cilik sing ana ing omah amarga daging sing putih lan empuk kanggo dheweke. Uga, kanggo ...