Indeks resep-resep

Macaroni Bolognese

Resep kanggo makaroni Bolognese, klasik saka pawon lan panganan sing cocok kanggo kulawarga, bocah-bocah seneng ...
Pratinjau gawan

Neapolitan macaroni

Ing kene aku nuduhake resep pasta, gampang disiyapake lan enak. Coba gawenen: Bahan: 400 g. saka makaroni 100 g. saka butter 200g. saka…

Manggang Macaroni

Dina iki piring pasta, panggang macaroni. Klasik ing pawon lan sing disenengi bocah cilik, kita bisa ngancani ...
Macaroni lan Bolognaku

Macaroni lan Bolognaku

Bolognese utawa bolognese minangka saus sing umum digunakake kanggo ngiringi pasta. Saus kenthel digunakake ing wilayah sing cedhak karo Bologna, ...
Macaroni nganggo zucchini lan tomat

Macaroni nganggo zucchini lan tomat

Kita miwiti akhir minggu kanthi resep sing gampang banget kanggo njupuk keuntungan saka musim zucchini: macaroni karo zucchini lan tomat. Proposal sing apik kanggo ...
Macaroni kanthi daging cincang lan terong

Macaroni kanthi daging cincang lan terong

Sepira migunani kanggo pasta. Ngidini kita bisa nggunakake woh-wohan lan sayuran mangsan sing dikumpulake ing kebon, minangka bahan sampingan. Dina iki kita nyiapake ing 'Resep ...

Macaroni nganggo daging lan sayuran

Macaroni karo daging lan sayuran, sajian sing apik banget lan lengkap. Panganan sing isine kabeh, pasta, daging lan sayuran. Ana pasugatan pasta sing ...
Macaroni nganggo jamur lan mrico

Macaroni nganggo jamur lan mrico

Iki minangka salah sawijining resep sing bakal ngindhari luwih saka siji masalah. Resep cepet digawe nganggo bahan-bahan seger sing disenengi ...
Macaroni karo bayem lan keju sing ilang

Macaroni karo bayem lan keju sing ilang

Sepira migunani macaroni nalika sampeyan ora ngerti apa sing kudu dimasak. Cukup kanggo mbukak kulkas, saliyane, kanggo nemokake carane ngancani dheweke. Lan kita mesthi duwe ...

Macaroni nganggo pitik lan bayem

Macaroni nganggo pitik lan bayem, sajian sing yen dicoba sampeyan bakal seneng. Kita mesthi nyiyapake pasta nganggo tomat, daging lan liya-liyane. Dina iki sampeyan ...

Macaroni nganggo sosis lan tomat

Macaroni nganggo sosis lan tomat minangka salah sawijining panganan sing disenengi bocah cilik. Macaroni misuwur banget, kanthi bahan apa wae sing bisa nyiyapake ...

Macaroni karo saus desa

Resep kanggo masak pasta nalika kita kurang wektu iku sing paling gampang ditindakake nalika mangan sing enak, gampang lan cepet. Nanging,…

Macaroni karo Keju lan Saus Bawang

Dina iki kita nyiyapake macaroni kanthi keju lan saus bawang, saus sing sederhana lan sugih kanggo nyiyapake sajian sing apik. Sepiring macaroni nganggo ...

Macaroni nganggo saus panas

Macaroni nganggo saus pedhes, sajian pasta sing gampang lan apik banget. Sentuhan pedhes menehi rasa sing apik banget kanggo saos tomat, sing ...
Macaroni karo jamur, tuna lan tomat

Macaroni karo jamur, tuna lan tomat

Dina iki kita ora nggawe rumit dhewe ing Resep Masakan. Kita nyiyapake salah sawijining resep sing disenengi saben wong utawa meh kabeh: makaroni karo jamur, tuna lan…

Macaroni nganggo tahu

Dina iki kita bakal nyiyapake makaroni lan tahu, sajian sing cocog kanggo nedha awan sing sehat lan entheng. Tahu minangka panganan sing kurang lemak, yaiku ...

Macaroni karo tomat lan tuna

Dina iki aku nggawa sampeyan sajian pasta, sawetara macaroni karo tomat lan tuna, sajian prasaja lan apik banget. Piring pasta ora ilang dadi…

macaroni karo sayuran

Kita arep nyiyapake sawetara macaroni karo sayuran, sajian kebak vitamin, prasaja lan gampang kanggo nyiyapake. Sajian sing bisa kita masak minangka sajian utama…
Macaroni nganggo wortel lan kubus

Macaroni nganggo wortel lan kubus

Apa sampeyan ngelingi wortel alami ing gelombang mikro sing dakwulangake kanggo disiapake sawetara minggu kepungkur? Yen sampeyan durung duwe wektu kanggo nyoba ...

Macaroni gratin

Dina iki kita nggunakake makaroni gratin, sajian pasta sing ora bakal gagal. Pasta menehi akeh pilihan kanggo masak macem-macem ...

Gratin makaroni nganggo sayuran

Gratin makaroni nganggo sayuran, piring liyane sing beda-beda, sajian lengkap lan jus banget, enak banget. Pasta utamane macaroni lan ...

Macaroni Wholemeal karo Zucchini

Dina iki aku nggawa sampeyan resep sing prasaja lan sehat lan uga bisa digunakake, amarga sampeyan bisa nyelehake sayuran sing ana ing kulkas,…
Pratinjau gawan

Salad buah entheng

Kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sehat salad woh-wohan sing seger kanggo sampeyan rasa ing pungkasan nedha awan utawa nedha bengi, minangka ...
Madeleine Lemon

Madeleine Lemon

Madeleine minangka kue spons bentuk cangkang cilik sing asale saka wilayah Lorraine, sisih lor-wétan ...
Madeleine madu lan oranye

Madeleine madu lan oranye

Mikir babagan dina Selasa ngarep, aku wis nyiyapake madu lan madu madu. Aku mikir yen dheweke bisa dadi manis sing bakal kaget ...

Cupcakes krasan karo kacang cemara

Muffin krasan nganggo kacang cemara, cocok kanggo sarapan utawa cemilan. Ora ana sing luwih apik tinimbang manggang muffin sing enak, sugih lan jus, seger saka ...

Muffin Waluh Krasan

Muffin waluh krasan. Bali sekolah diwiwiti lan nyiyapake kue lan muffin. Aku resep sing kalebu woh-wohan, sayuran, ...

Muffin nganggo minyak zaitun

Dina iki kita bakal nyiapake muffin sing enak nganggo minyak zaitun. Muffin krasan tradisional sing sederhana banget kanthi rasa minyak sing akeh. ...

Muffin coklat

Dina iki sawetara muffin karo coklat. Kita miwiti wulan September lan bali sekolah, diwiwiti karo sarapan lan cemilan, mula muffin iki ...
Muffin kanthi senggol plum

Muffin kanthi senggol plum

Aku seneng masak cupcakes lan muffin. Mungkin amarga kesederhanaane utawa amarga aku seneng banget yen dheweke tuwuh ing oven. ...

Muffin nganggo kenari

Dina iki aku nggawa muffin enak karo kenari. Resep sing apik kanggo sarapan utawa cemilan. Iki uga dihiasi nganggo sirup maple, ...
Muffin almond

Muffin almond

Ora luwih apik tinimbang kue-kue krasan kanggo cemilan mewah. Biasane kita nggunakake kue nanging dina iki aku menehi sampeyan muffin almond sing enak, ...
Muffin waluh lan koko

Muffin waluh lan koko

Apa kita bakal miwiti akhir minggu kanthi manggang muffin waluh? Ing omah, kita pengin nguripake oven kanggo masak sing ngidini kita menehi ...

Muffin coklat

Muffin coklat. Muffin sing gampang banget digawe, cepet lan mung nganggo 3 bahan. Wis suwe banget aku ora nggawe cupcakes lan kepengin suwe-suwe ...
Muffin oranye coklat

Muffin oranye coklat

Ana sawetara kombinasi sing luwih disenengi tinimbang coklat lan oranye nalika nerangake resep sing enak. Mula aku ora bisa nolak ...
Yogurt Yunani lan muffin coklat

Yogurt Yunani lan muffin coklat

Coklat lan muffin yoghurt Yunani sing dakkarepake saiki minangka bom! Dosa manis sing mung bisa dirasakake kanthi dosis cilik lan ...
Muffin klapa

Muffin klapa, enak lan alus

Lan ing ngisor iki ana sawetara muffin klapa sing enak, sing bakal menehi manis nalika sore adhem sing adhem ngancani ...
Muffin glepung dieja gandum kabeh

Muffin glepung dieja gandum kabeh

Dina iki, Minggu, awake dhewe melu Resep Resep nganggo muffin tepung sing dieja. Sawetara muffin sing gampang nanging sampurna kanggo ...
Muffin susu sing diuap

Muffin susu sing diuap

Saben-saben ing Bezzia, kita seneng banget. Apamaneh nalika sarapan utawa minangka cemilan kanggo ngiringi kopi sing enak. Karo…
Muffin jeruk nipis

Muffin jeruk nipis

Kita bakal nyiapake resep sederhana kanggo muffin lemon kanggo wektu cemilan. Dheweke gampang banget nggawe permen ...
Muffin jeruk nipis

Muffin jeruk nipis, rasa jeruk

Pungkasan akhir minggu ora kaya ngono yen ora mangan roti utawa muffin kanggo sarapan ing omah. Iki gampang lan digawe ...

Muffin yoghurt karo wortel

Muffin yoghurt karo wortel, sugih, jus lan gampang disiyapake. Cocog kanggo cemilan utawa sarapan. Resep sederhana sing disiapake karo ...

Cupcakes lengkap

Kanggo sarapan, sawetara muffin gandum tanpa gula. Kanggo sarapan utawa cemilan, muffin sing sugih banget lan krasan. Dheweke luwih sehat, wiwit ...

Susu mayonis tanpa endhog

Mayonnaise iki migunani nalika musim panas amarga luwih suwe lan kita ora duwe masalah salmonellosis. Bahan-bahan: 1 gelas minyak bunga matahari ...
Pratinjau gawan

Mayonnaise Quince

Mayonnaise iki cocog kanggo daging panggang, areng, kayu utawa kayu panggang. Butuh 20 menit lan ...
Pratinjau gawan

CARA CUCI RABU RIO

INGREDIEN: Crayfish PREPARATION: Nalika arep masak, ora sadurunge amarga bakal dikosong, dikumbah akeh banyu adhem. Siji wektu…
daging babi kanthi resep scampi

Trigger Babi karo Scampi

Dheweke ujar yen gelatin ing sikil babi iku penting kanggo awak manungsa, amarga menehi kaluwihan kanggo awak. Dina iki aku bareng karo ...

Manchego mantecados

Dina iki aku nggawa resep kanggo mantecados saka La Mancha, manis Natal sing khas. Iki nyenengake tenan, adonan sing lancip lan flaky, yaiku ...

Apel panggang karo keju

Ayo klumpukne paling sugeh ing jagad iki, apel panggang lan keju! Kita wis nindakake perkara sing padha ing resep iki, kanggo nggabungake ...
Apel panggang karo Calvados

Apel panggang karo Calvados

Iki dudu pisanan nyiyapake apel panggang, mula kita seneng! Kita wis ngerti kepiye ibu lan nenek nyiapake lan cara ...

Pot Apel Panggang

Dessert sing prasaja lan alus yaiku sawetara apel panggang ing pot. Kita mesthi nyiyapake apel panggang ing oven, kita masak utawa…
Apel dicelup coklat

Apel dicelup coklat

Resep sing dakkirim saiki kanggo wong sing paling cilik ing omah, utamane kanggo sing angel mangan ...
marmitako

Marmitako Bonito

Marmitako minangka resep Basque sing gampang banget, lengkap lan enak. Kita bisa nindakake karo bonito utawa nganggo tuna, lan wektu iki, kita bakal ...

Marmitako kanggo pamula

Liyane lan liyane kita nolak mlebu ing godaan panganan cepet lan lemak saben pungkasane teka ...
Margasat almond

Margasat almond

Margasat almond minangka panganan Natal tradisional sing enak saka La Mancha. Marquesas Natal kue sing enak banget lan lembut ...

Adonan pizza dhasar

Kabeh wong seneng pizza sing mesthi, nanging kepiye carane nggawe adonan sing sampurna? Kanggo miwiti miwiti iki ...
Pizza wiji

Adonan pizza wiji

Pizza minangka kaunggulan ing nedha bengi ing antarane kanca, nanging dina iki kita menehi versi anyar kanthi adonan wiji sing enak, kaya ...
Pratinjau gawan

Pangsit nganggo serpihan jagung

Dina iki aku propose kanggo nggawe pangsit manis sing enak lan nutrisi kanthi serpih jagung sing renyah banget ing lambung supaya bocah-bocah ...
Pratinjau gawan

Maude (pitik murah)

:A: 1 sendhok teh kayu manis 2kg kentang, Oli sing dikupas lan dadu 1 pitik tanpa rambut banjur dipotong-potong 1 sendhok mrico ...
Pratinjau gawan

Egg mayonnaise putih (klamben)

Aku menehi resep sing gampang kanggo digunakake supaya bisa digunakake ing macem-macem persiapan, amarga mayonis (klamben) putih endhog iki ...
Pratinjau gawan

Anchovy lan mayonnaise caper

Mayonnaise iki digunakake kanggo ngolah lan nambah rasane: iwak panggang utawa rebus lan daging. Ing sawetara menit, mayonis sing bakal menehi ...
Pratinjau gawan

Tuna Mayonnaise

Kanggo Paskah, utawa kanggo pesta apa wae, resep iki diwenehi rasa liyane. Bahan-bahan: 100g kentang 50g. wortel 50g. kacang polong ...
Pratinjau gawan

Mayonnaise chickpea lan wortel

Gra: ½ tuwung wortel mateng ½ tuwung masak piala 1 sendhok. Jus jeruk nipis bsp sudu uyah oregano Preparation: Beat kabeh bahan nganggo ...

Mayonise Lentil

Terusake resep karo lentil, coba mayonise lentil sing apik (lan nutritious), sing cocog kanggo bocah cilik sing ora mangan kita ...

Mayonnaise kacang buncis

Coba resep iki amarga luwih becik kanggo wiwitan canapés utawa roti panggang. Bahan 250 gram kacang buncis 2 siung bawang putih ...
Pratinjau gawan

Medali pitik

Bahan-bahan: 1 bawang bombay, bawang putih dicincang 1, dicincang 1 endhog 800 gr. daging pitik Uyah lan mrico 1 sendhok parsley 2 sendhok ...
Medali pitik renyah kanthi kikos

Medali pitik renyah kanthi kikos

Ing acara tartamtu, kita nggawe susu utawa fillet pitik sing ana endhog lan potongan roti. Nanging, dina iki kita menehi tips kanggo ...

Kerang kanggo vinaigrette

Kanthi musim panas, pasugatan adhem lan tapas lagi swasana ati lan kerang nganggo vinaigrette paling becik, cepet lan gampang disiyapake. Ing mangsa panas dheweke ora bisa ...

Kerang nganggo kripik

Saiki, kerang nganggo keripik, kalebu kombinasi sing apik banget kanggo bocah cilik. Kerang minangka sumber protein sing gampang dicerna, akeh ...

Kerang ing Saus

Resep sing dakusulake saiki gampang banget lan salah sawijining resep sing disenengi banget, sawetara kerang saos, panganan pembuka utawa starter sing apik banget. ...

Kerang Ing Saus Panas

Kerang nganggo saus pedhes, sajian kebak rasa. Panganan laut sing enak sing bisa disiapake kanthi nganggo cara akeh, kukus, saos tomat, kanthi ...

Kerang au gratin

Dina iki aku nggawa resep sing enak kanthi 3 langkah gampang. Cuci, godhok lan panggangan. Lan mukjijat! Sawetara kerang sing enak ana gratin. Aja nganti kliwat langkah ...

Kerang macan utawa diiseni

Kerang macan utawa boneka paling apik kanggo aperitif utawa wiwitan, iku enak banget. Dheweke wis siyap nganggo béchamel lan kerang sing apik banget ...
Persik panggang karo es krim

Persik panggang karo es krim

Makanan penutup woh-wohan seger banget nalika musim panas. Ing 'resep masak' kita wis nggawe persik, apa sampeyan kelingan? Cangkir yoghurt nganggo persik, ...

Persik ing anggur abang

Persik ing anggur abang, panganan cuci mulut sing akeh banget. Saiki kita duwe persik sing apik banget lan kita kudu njupuk kauntungan saka mangan lan nyiyapake panganan cuci mulut.…
Melon panggang karo kenari

Melon panggang karo kenari

Aku durung nate nimbang manggang, nganti ditemokake ing menu restoran sing diwenehi rempah-rempah. Yen seneng melon ...
Pratinjau gawan

MELON ING SYRUP

BAHAN: - 1 melon gedhe - 1 pupu mint seger - 4 sendok madu - 1 lemon PREPARASI: - Cuci melon kanthi ...

Quince krasan

Dina iki aku nggawa sampeyan resep quince krasan sing apik. Yen sampeyan seneng quince, luwih becik digawe ing omah, luwih apik lan ...
Pratinjau gawan

Panggang quinces

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing apik banget kanggo dipanggang, dadi resep sing gampang kanggo nyiyapake lan rasane nalika pungkasan mangan ...
Menu Natal

Menu Natal

Minggu ngarep, akeh kita sing bakal ngrayakake malem Natal. Wengi sing bakal dianakake pirang-pirang pahargyan karo kulawarga lan kanca-kanca. Yen sampeyan arep olahraga ...
Menu natal pipi nyata

Menu Natal

Saiki tanggal khusus iki teka, kita kabeh wiwit mikir babagan resep apa sing bakal digawe taun iki lan menu Natal apa ...
Meja Natal

Menu Natal 2019

Sajrone minggu kepungkur, kita wis ngusulake resep sing beda kanggo ngrampungake menu Natal. Umume kita yakin bakal duwe ...
Menu Natal

Menu Natal 2021

Sajrone minggu kepungkur, kita wis ngusulake resep-resep sing beda kanggo ngrampungake menu Natal sampeyan. Kita yakin manawa sampeyan akeh ...
Menu natal nglawan krisis

Menu natal nglawan krisis

Ing dina Natal iki yen kabeh kulawarga biasane ketemu, kudu nyetel menu karo anggaran kita. Mula saka Las Recetas Cocina sampeyan…
Manu kanggo Dina Valentine

Menu Valentine

Mula, ora ana sisa kanggo Dina Valentine, saka lasrecetascocina, kita wis nyiyapake menu sing apik kanggo dina khusus kanggo para penyayang. Ing…

Menu kanggo Natal iki

Mung kari sawetara dina nganti tekan tanggal sing paling diarepake: Natal. Lan ing Resep Masak wis dipikirake babagan ...
Meringues memedi

Meringues hantu kanggo Halloween

Halloween bakal teka lan amarga kita ngerti manawa saya akeh sing ngrayakake pesta iki, kita ora bakal kliwat kesempatan kanggo nuduhake ...

Cemilan woh

Resep saiki dirancang khusus kanggo telung jinis wong: Sing paling enom, sing biasane njaluk panganan cemilan karo ...

Cemilan sehat karo stroberi

Akhir-akhir iki, bareng tekan panase lan hawa sing apik, panganan pembuka lan cemilan luwih sehat lan luwih seger tinimbang musim salju. ...
Hake karo panganan laut

Hake karo panganan laut

Yen Natal iki sampeyan bakal nampa kulawarga lan kanca ing omah, hake a la marinera minangka alternatif sing apik kanggo nyenengake. A…

Panggang hake

Sawetara taun kepungkur aku ngadhepi hake menyang pelayan iwak, aku ora nate ngira yen medeni banget. Luwih elek maneh, nalika aku ...

Panggang hake

Dina iki kita bakal nyiyapake hake panggang, diiringi kentang, bawang lan udang sing dikupas, sajian lengkap lan apik banget. Sampeyan bisa…

Hake nganggo paprika

Hake nganggo paprika, sajian ringan lan iwak sing apik banget. Hake nganggo paprika minangka klasik ing pawon kita. A ...

Hake nganggo udang

Dina iki kita bakal nyiyapake sajian iwak sing gampang lan cepet, hake karo udang. Hake minangka iwak daging putih ...

Hake karo kentang paprika

hake éca karo kentang paprika, sajian prasaja, sehat lan krasan. Piring kebak vitamin entheng. Hake minangka iwak sing putih banget ...
Hake ing warna kuning

Hake ing warna kuning

Hake minangka iwak sing sugih lan praktis banget kanggo ngenalake omah sing paling cilik amarga meh ...
Tangi ing kasur kacang

Tangi ing kasur kacang

Dina iki aku nggawa resep iwak sing murah lan gampang banget, cocog kanggo kabeh anggota omah (kalebu bocah cilik). Iki babagan…

Manggang saos

Manggang saus, sajian utama kanggo preinan iki. Nyiyapake iwak iku gampang, nanging saiki yen wis mateng luwih becik disiyapake ...

Manggang saos

Kita bakal nyiyapake hake saos, resep sing gampang lan gampang kanggo disiyapake. Hake minangka iwak putih empuk, ora duwe gajih, ...
Manggang ing saus Amerika

Manggang ing saus Amerika

Kepiye carane pesta kasebut diwiwiti? Ing omah, ing Dina Natal, kita nyiapake hake saos Amerika, klasik sing ora bakal nolak. Aku bakal ngapusi yen ngucapake ...

Manggang ing saus nganggo brokoli

Panggang saus nganggo brokoli, resep sing sederhana lan sehat. Nggabungake iwak karo sayuran iku ora gampang, nanging bisa dicampur karo saos ...
Hake saus nganggo kacang polong

Hake saus nganggo kacang polong

Hake saus karo kacang polong sing kita siyap saiki minangka proposal sing apik kanggo Natal mbesuk. Resep sing gampang banget, cepet lan murah; ...

Hake saus nganggo welut

Manggang saus nganggo welut, sajian sing apik kanggo nyiyapake ing pesta. Hake minangka iwak putih, kanthi daging alus sing biasane disenengi ...

Hake saos nganggo endhog puyuh

Panggang saus karo endhog puyuh, sajian sing enak kanggo disiapake ing acara-acara khusus, kayata pesta, karo kanca utawa kulawarga, sajian ...
Manggang saos ijo

Manggang saos ijo

Bocah-bocah putus asa yen dheweke luwe banget lan para ibu gugup lan cepet-cepet masak sing enak nanging sehat, ...
Hake ing saus cepet

Hake in sauce: resep cepet kanggo Natal

Kadhangkala kita dadi rumit banget nalika duwe tamu. Kita pengin ngejutake wong-wong mau kanthi khusus sing ora mesthi didominasi lan pungkasane bakal nggegirisi nalika ana masalah, ...

Hake adonan tepung jagung

Hake adonan tepung jagung, jus lan enak banget. Ora kabeh wong bisa duwe tepung normal, nanging dina iki kita duwe akeh pilihan ...
Hake adonan nganggo saus leek

Hake adonan nganggo saus leek

Natal bakal teka lan ing Resep Masakan kita pengin mbantu nggawe menu pesta. Nganti perayaan diwiwiti, kita bakal ngusulake ...

Diiseni Panggang Hake

Dina iki aku menehi saran supaya hake diisi ham ham, pilihan sing apik kanggo nyiyapake preinan utawa duwe tamu, ing endi bisa ketemu ...
Jam waluh lan jeruk

Jam waluh lan jeruk

Kita lagi musim labu lan oranye lan nalika kebon kebon akeh banget, proposal sing apik yaiku nyiyapake senggol waluh…
Jam stoberi lan chia

Jam stoberi lan chia

Dina iki kita nyiyapake resep sing gampang yen sampeyan nyoba, aku yakin sampeyan bakal mbaleni. Iki minangka stroberi lan chia jam ...
Senggol stroberi krasan

Senggol stroberi krasan

Kadhangkala kita mung nggunakake macet kanggo roti panggang utawa sapanunggalane. Nanging kemacetan kudu ditambahake ing sajian saben dina ...
jeruk nipis

Senggol gawe krasan

Gula-gula krasan minangka pilihan paling apik kanggo nikmati panganan cuci mulut utawa, ing kasus iki, kita sing seneng nikmati selai sing enak ...

Senggol persik

Jam peach, sugih lan krasan. Aku seneng persik, minangka salah sawijining woh-wohan sing paling disenengi lan wiwit nyoba nyandhang ...
Pratinjau gawan

Selai nanas kanggo dijaga

Selai nanas sing enak lan nutrisi iki minangka resep sing gampang digawe lan amarga yen digawe sampeyan bisa tetep dikemas tanpa kasusahan ...
Jeli tomat

Jeli tomat

Kita asring kalebu macet, umume woh-wohan, ing panganan, nanging apa sampeyan mikir yen uga melu sayuran? Ing iki…
Pratinjau gawan

Selai kacang kedele utawa manis

Dina iki aku ngusulake nyiyapake resep kanggo senggol utawa rasa legi sing aku nggo kacang kedelai sing dimasak (dimasak) minangka panganan bergizi ...

Kerapu nganggo papak

:A: 4 fillet grouper 1 endhas bawang putih Uyah Lada Mrica Preparation: Coklat panganan sing wis di bumbu kanggo ngicipi segel kasebut. Atur dheweke ing wajan panggang. ...

Remuk Cordoba

Apa ana panganan sing luwih tradisional ing jagad iki tinimbang ora ana remah-remah? Kita mikir ora! Ing kasus iki, aku menehi resep kanggo sawetara remah ...
resep-resep

Migas saka Almeria

Kaya biasane saben dina, kita siyap nuduhake resep sing apik sanajan sampeyan wis tekan kidul Spanyol, sampeyan wis nyoba ...

Ruwet jagung

BAHAN: - 2 siung bawang putih - 10 g chorizo ​​utawa daging babi cincang. - 200 g banyu - 200 g glepung jagung ...

Milanese lan Provençal

Dina iki aku menehi resep kanggo wong Milanese a la Provence supaya sampeyan bisa dadi ratu ing pawon. Bahan-bahan pantat roti 1 kilo, ...
Aubergine Milanesas

Aubergine Milanesas

Milanesia aubergine minangka salah sawijining panganan sing cocog kanggo kulawarga. Kanggo penyayang aubergine, campuran rasa yaiku ...

Schnitzel daging sapi goreng

Aku menehi resep sing cepet, gampang lan murah: Bahan-bahan 1/2 kilo daging kanggo wong Milan bisa dadi bokong, bal persegi utawa loin 1/2 ...
Pratinjau gawan

Schnitzel lentil panggang

Milanesas lentil panggang minangka panganan sing sehat amarga serat lan zat besi, nanging nggabung karo beras coklat, kita bakal entuk ...

Goreng hake schnitzels

Aku saiki menehi resep sing sugih banget kanggo menehi iwak sing disiapake kanthi cara liyane kanggo sing paling enom lan ora enom.
Pratinjau gawan

Mortadella Milanese

Cepet enak gampang digawe yen sampeyan pengin nyawisake sajian iki, sampeyan bisa ngiris-iris banjur kebungkus, digoreng lan adhem utawa anget. ...
Pratinjau gawan

Milanesas kanthi zucchini bunder

Milanea kanthi zucchini bunder minangka panganan sing sehat lan nutrisi kanggo kabeh kulawarga bisa ngrasakake mangan awan utawa nedha bengi.

Zucchini Milanese

Yen sampeyan duwe zuquinis ing kulkas lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal disiyapake, dina iki aku menehi resep sing bisa sampeyan uwal: Bahan ...

Milchaos

Bahan-bahan: 1/8 Kg. Saka daging babi Uyah 2 Kg. Kentang parut 2 kg. kentang sing dikupas lan dimasak 1/8 kg. lard utawa lemu ing pelet ...
Millefeuille nganggo krim kopi

Millefeuille nganggo krim kopi

Millefeuille minangka panganan tradisional sing digawe kanthi macem-macem lapisan roti puff sing dipanggang lan diselingi krim pastry utawa krim kocok, utamane. Ing resep Cooking ...
nyiyapake roti puff ing oven

Puff pastry lan krim millefeuille

Kanggo dina iki, sampeyan menehi saran panganan cuci mulut sing legi banget. Gelar kangelan; Wektu Preparasi Gampang: 15 menit + 30 juta bahan masak kanggo 4 wong: 2…

Mini coklat isi croissant

Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget, sawetara croissant mini sing diisi coklat. Pantes disiyapake amarga permen sing enak. Cruiseant yaiku ...

Burger mini kanthi bawang bombay karamel

Mini burger kanthi bawang karamel, nedha bengi sing cocog kanggo kabeh kulawarga. Dheweke gampang disiyapake lan nggawe sehat lan enak banget. Kita bisa nyiyapake ...
Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini

Gadget apa wae sing diwenehake kanggo pawon nggawe saya bungah. Banjur aku ora bisa nemokake papan kanggo nyimpen ... nanging prakara liya. Jinis cetakan iki ...
Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini

Aku kelangan manis; nalika ndeleng Neapolitan coklat mini iki, aku ora bisa nahan. Muga-muga aku duwe wektu kanggo nyiapake ing omah ...

Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini, panganan cuci mulut cepet kanggo ngiringi kopi. Nyiyapake panganan cuci mulut nganggo kue puff iku gampang lan apik banget, dheweke mesthi seneng banget, ...

Neutolitan Nutella Mini

Mini Neapolitan Nutella utawa krim coklat, gampang banget lan cepet disiyapake lan cocog karo kopi, cemilan utawa ...

Pizza mini karo roti irisan

Pizza mini karo roti irisan, nedha bengi sing cocog kanggo nyiyapake karo kulawarga. Kadhangkala kita ora rumangsa dadi rumit, nanging kudu ditindakake ...
Mini daging babi lan keju quiche

Bacon lan keju mini quiches

Mini quiches iki minangka cemilan sing enak sing bisa sampeyan lakoni kanggo acara apa wae. Dheweke alus lan jus supaya kabeh wong bakal tresna, utamane ...
Mini bayem lan keju mini

Mini bayem lan keju mini

Aku ora ngerti apa sing diarani gigitan bayem lan keju sing enak: quiches mini utawa muffin gurih? Dheweke nuduhake bahan kanggo sing pertama lan ...

Nougat coklat putih mini

Nougat coklat putih mini. Nyiyapake nougat ing omah pancen nyenengake, luwih-luwih karo bocah cilik. Kita bisa nggawe kanthi bentuk individu lan liya-liyane ...

Endhog kuning endhog

Ya, kita saiki tanggal 29 Desember lan lara banget, akeh polvoron lan nougat ... Nanging ...

Mojito

Minuman sing sugeh lan murub, cocog banget kanggo musim salju. Gampang digawe lan sawetara bahan. Bahan-bahan 30 sentimeter kubik ...
Pratinjau gawan

SWEET GARLIC

INGREDINTES (kanggo 4 wong :): 750 kg. roti lapis domba tambahan minyak zaitun paprika uyah paprika uyah lan mrico SIAP: Gizzards di resiki ...
Monas Paskah

Monas Paskah

Mona de Pascua minangka resep khas kanggo Minggu Suci lan dina Paskah ing pirang-pirang wilayah Spanyol, kayata Komunitas Valencian, Catalonia, Murcia, Aragon ...
Monas Paskah

Monas Paskah

Paskah wis cedhak lan resep-resep tradisional sajrone urip. Kali iki kita nggawa Mona de Pascua, dadi khas ...
Pratinjau gawan

MORCILLA KANG BERZA

BAHAN: • puding ireng bawang bombay, 1/2 kilo • sayur-sayuran collard, • minyak zaitun, • daging babi, 1/2 kilogram • uyah, sacukupe. PREPARASI: Kita ...
Rambut coklat

Morenitos, klasik sing apik banget

Rambut coklat minangka panganan sing dingerteni kanggo kabeh wong, godaan manis sing angel ditolak. Aku bubar nemokake resep lawas; ya, salah sawijining ...

Galician-gaya morro

Morro a la gallega minangka tapas utawa pincho sing misuwur banget ing gastronomi Galicia lan nyebar ing saindenging negara. Kita bisa nyiyapake resep iki ...
Pratinjau gawan

Lada mrico al Alamiah

Kanthi resep iki, sampeyan bisa njaga mrico luwih suwe. Bahan-bahan: lenga mrico prosedur: Cuci lada lada; banjur lebokake ing panggangan oven ...

Tikus Madu Tebu

:A: 2 sendok tumpuk gula bubuk 4 Endhog 250 cc krim susu 1 cangkir madu tebu Preparasi: Pisahake kuning ...
Moussaka Yunani

Moussaka Yunani: resep tradisional

Moussaka minangka salah sawijining bandha gastronomi Yunani. Diakoni sacara internasional, padha karo lasagna, nanging ngganti lapisan pasta dadi ...

Moussaka kanggo pamula

Pira pirang-pirang sampeyan sing wis nate mangan masakan Yunani sing luar biasa? Lan pinten sampeyan sing wani nyelehake ...

Mousse kopi

 Kopi mousse, panganan cuci mulut sing disiapake kanthi cepet. Yen kaya sing dakkandhani, sajrone 10 menit, kita wis nyiyapake panganan cuci mulut sing enak iki ...
Kopi mousse kanthi krim kocok

Kopi mousse kanthi krim kocok

Endhog putih, dikocok nganti salju, menehi mousse kanthi konsistensi alus sing kaya sing dikarepake. Sing paling populer yaiku ...

Mousse Cherry

:A: 4 lembar gelatin 3dl Anggur Abang 2 dl ceri liqueur 175g yogurt 15dl krim 120g ceri 50 g gula gula ...

Mousse coklat

Mousse coklat, klasik. Apa nedha awan utawa nedha bengi Natal tanpa panganan cuci mulut? Ya, aku nggawa panganan cuci mulut sing gampang banget iki ...

Peach Mousse

Bahan-bahan: 300 g persik ing jus sirup saka 1/2 lemon 210 g gula 250 ml krim 3 putih Preparasi Pisan, ...

Stroberi Mousse

Mousse Stroberi, panganan cuci mulut sing apik banget, gampang disiyapake. Mousse stroberi iki apik banget, uga bisa digunakake, kanggo njupuk ...

Lemon mousse

Aku ora ngerti apa sampeyan bakal seneng mousse lemon sing seger kaya aku, nanging kanggo wong-wong sing nguwuh "ya" utawa duwe ...

Lemon mousse karo krim

Mousse jeruk nipis kanthi krim, panganan cuci mulut sing enak, enak lan seger, bisa dinikmati kapan wae nalika panas. Mousse gampang ...
Mousse lemon cepet

Mousse lemon cepet karo biskuit

Ing 'Resep masak', sampeyan wis nuduhake cara nggawe kopi mousse, mousse nougat lan uga mousse lemon. Kita ora pengin mbaleni maneh, nanging ...
Lemon mousse

Lemon mousse, nyenengake banget

Aku seneng karo mousse, yaiku coklat, kopi utawa woh-wohan. Nyenengake lan ora abot banget, umume asal Prancis iki minangka panganan cuci mulut sing ideal ing ...
Pratinjau gawan

Mangga Mousse

Gra: 250 g pulp mangga 50 cc jus jeruk 160 g gula 7 g gelatin tanpa rasa 250 cc ...
Mousse melon

Mousse melon

Mousse melon minangka resep kanggo panganan cuci mulut sing nyegerake lan entheng kaya ngrasakake banget nalika cuaca panas. Sabanjure sampeyan ...
Nougat mousse

Jijona nougat mousse

Yen ing wayah Natal iki sampeyan bosen mangan nougat minangka panganan cuci mulut kanthi cara tradisional, bisa uga sampeyan luwih semangat menehi taruhan ...

Mousse yogurt

Yogurt mousse, panganan cuci mulut sing prasaja, cepet lan entheng, nduweni gula cilik sing bisa diganti dadi pemanis, uga bisa ditambah karo woh-wohan sing…
Yoghurt lan vanilla mousse

Yoghurt lan vanilla mousse

Mousse minangka panganan cuci mulut sing apik banget, utamane ing sasi panas nalika seger saka kulkas, dadi seger banget. Yogurt mousse iki…
Zucchini Mücver

Zucchini Mücver: resep asal Turki

Mucvers minangka donat tradisional saka masakan Turki. Umume disiapake karo zucchini sing disigar minangka bahan utama lan minangka alternatif sing apik ...
Muffin kanthi kayu manis runtuh

Muffin kanthi kayu manis runtuh

Umume kita seneng preinan sawetara dina; mbok sedulur. Lan aku ora bisa mikir apa-apa sing luwih apik kanggo gawe legi tinimbang nyiyapake ...

Muffin blackberry

:A: 5 endhog 75 g blackberry 250 g butter 200 g gula 10g ragi 250 g tepung Preparation: Sijine ...
Blueberry Almond Muffins

Blueberry Almond Muffins

Dina iki kita bakal ngobati rasa manis karo muffin blueberry lan almond iki. Sawetara muffin sederhana kanthi dhaptar bahan kanggo ...
Waluh Muffin Blueberry

Waluh Muffin Blueberry

Muffin blueberry waluh minangka pilihan sarapan sing apik. Dheweke uga kepenak banget supaya bocah cilik bisa ...
Muffin Coklat Waluh

Muffin Coklat Waluh

Ora ana permen sing duwe coklat sing bisa dak coba. Kanthi muffin waluh lan coklat gabungan iki, dheweke main kanthi kauntungan; Aku wis nyoba ...
resep

Muffin Raspberry Coklat

Asal-usul panganan iki ditemokake ing Inggris kanthi referensi ing buku masak wiwit taun 1703. Jenengé asale saka tembung asli moofin, sing asale ...
Muffin coklat, kayu manis lan kemiri

Muffin coklat, kayu manis lan kemiri

Coklat, kayu manis, kemiri ... kanthi kombinasi bahan-bahan kaya ngono, sapa sing ora bisa nyoba? Kanca menehi resep lan sawise ndeleng bahane, ora ...
Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Resep Apple lan Muffin Kayu Manis iki bakal kaget! Saliyane nggabungke rong rasa sing wis nyoba dhewe, disiapake yaiku ...
Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Sajrone akhir minggu, ing omah, kita seneng banget karo awake dhewe. Kita mesthi nggawe roti bolu utawa muffin kanggo sarapan ...
Muffin gedhang

Muffin gedhang

Muffin pisang, resep sing sampurna kanggo cemilan utawa sarapan. Muffin iki gampang disiyapake lan dilindhungi, amarga gedhang nyedhiyakake ...
Muffin chip pisang lan coklat

Muffin chip pisang lan coklat

Yen seneng panganan cuci mulut nganggo gedhang, sampeyan ora bisa mandheg nyoba muffin chip pisang lan coklat iki. Proposal sing apik kanggo njupuk ...
Jajan mug coklat

Jajan mug coklat

Mug Cakes minangka penemuan hebat. Kue utawa cupcake individu disiapake sajrone limang menit supaya bisa menehi panganan cuci mulut saben wong sing enak kanggo tamu ...
Kue cangkir pisang lan nutella

Kue cangkir pisang lan nutella

Aku seneng kombinasi nutella lan banana. Aku ora bisa nolak nyoba panganan cuci mulut sing ngemot kombinasi iki. Saka kana…
Kue mug stroberi vanilla

Kue mug vanilla lan saus stroberi

Kue mug minangka cara sing apik banget lan gampang kanggo nduwe rasa manis sing cepet lan enak. Bisa disiyapake kanthi macem-macem bahan lan ...
Mugcake kayu manis

Mugcake kayu manis

Ana wektu nalika mugcakes dadi panggung utama. Gagasan nyiyapake jajan individu ing gelombang mikro sajrone 4 menit yaiku ...

Nougat mugcake (khusus Natal)

Halo # zampabloggers! Ing resep saiki, kita bakal nyoba nggabungake tradhisi avant-garde lan jajanan lan uga bakal nyoba supaya gampang lan gampang ...
Musaka aubergine lan sosis

Musaka aubergine kanthi sosis

Ing dina iki, kita uga nglajengake cara nggawe aubergine. Ing kasus iki, aku wis nggawe sampeyan musaka sing enak, nanging nganggo sosis lan ...

Lemon Spice Paha Pitik

Gendhang pitik nganggo lemon lan rempah-rempah sing ditawakake saiki resep banget kanggo dipanggang lan ora dimasak ...

Panggang Pepe Ayam Mustar Madu

Kanggo kita sing seneng duwe lan nikmati sajian daging sing apik ing meja, sampeyan bakal seneng resep pitik iki. Rasane ...

Pupu pitik ing anggur abang

Resep kanggo paha ayam ing saus anggur abang, klasik saka masakan Spanyol, yaiku daging sing lembut, jus lan murah. Kita bisa nindakake tanpa wates ...

Paha Pitik Ayam

Paha pitik diiseni daging babi lan keju, saos sing sederhana lan sugih banget. Iki panganan sing enak banget, pitik iku jus banget ...