Indeks resep-resep

kunir

Kunir, versi safron sing murah

Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti, nanging tembung kunyit asale saka tembung Arab "kourkoum", lan uga dikenal kanthi jeneng liyane: "Saffron saka ...
Pratinjau gawan

Pawon kasedhiya luwih akeh

Nalika nggawe resep, pawon minangka papan sing paling cocog, luwih-luwih amarga ana ing kene kita butuh kabeh ...

Jajan simbah

Apa sampeyan ora nate kedadeyan nalika sampeyan mbukak lemari "barang-barang sing sugih lan manis"? Sampeyan ora duwe apa-apa amarga wis rampung ...
Pratinjau gawan

Semangka ing pawon

Semangka asli saka Afrika, nyedhiyakake akeh vitamin A, C lan E, B, B6, B3, sing nyuda kolesterol, ...

Turki Galicia

Dina iki kita bakal nyiyapake ham Turkey Turkey. Panganan tradisional masakan Galicia. Kita nemokake pundhak daging babi Galicia ...

Bawang putih panggang udang

Bahan: 1 kg udang 1 gelas minyak zaitun 1 gelas koak 4 siung bawang putih 1/2 lombok 1 lemon Uyah lan peterseli ...

Udang seger dimasak

Apa sampeyan nate ngerti yen sampeyan pengin nggawe resep sing mbutuhake udang sing wis masak lan sampeyan mung nemokake udang seger ing pasar? ...

Lasagna

Dina iki, aku pengin menehi resep sing daksiapake kanggo lasagna panggunaan. Kaping pirang-pirang kaping isih ana panganan, daging lan isin kanggo dibuwang. Tansah…

Lasagna sayuran nganggo saus krim

Lasagna sayuran nganggo saus krim, sajian enak sing misuwur banget. Pancen sederhana sanajan rada angel, mula aku propose kanggo sampeyan ...

Lasagna Terong

Ing wektu iki aku menehi resep resep lasagna aubergine utawa Mousaka, amarga meh padha karo cara nyiyapake ing Yunani, nanging aku ...
Daging lasagna Bolognese

Daging lasagna Bolognese

Halo! Dina iki aku nggawa resep sing enak lan rada tradisional. Yaiku daging lasagna Bolognese. Resep iki banget ...

Lasagna bayem katal

Dina iki aku nggawa lasagna bayem Catalan. Lasagna bisa disiapake kanthi macem-macem cara, malah bisa disiapake kanggo digunakake. Apa…
Bayam lan tuna lasagna

Bayam lan tuna lasagna

Bayam lan tuna lasagna minangka klasik ing omah wong tuwa, yen aku ngenteni sawetara dina bareng dheweke tiba. Lan iku ...
Bayam lan ricotta lasagna

Bayam lan ricotta lasagna

Yen sampeyan duwe tamu akeh, lasagna mesthi dadi alternatif sing apik. Karya padha kanggo font medium kaya kanggo ...
Pratinjau gawan

Seafood lasagna

Bahan-bahan: 300g cuttlefish lembar Lasagna 150g jamur 1 zucchini 80g Parmesan 1 bawang bombay 1 siung bawang putih 1dl minyak zaitun ...
Lasagna bayam ravioli

Lasagna bayam ravioli

Yen sampeyan golek cara liyane kanggo nampilake pasta boneka favorit, ravioli, iki mesthi dadi alternatif sing apik. Lasagna nganggo ravioli saka ...

Lasagna cahya bayem

Apa sampeyan duwe idham? Ya, napa sampeyan ora nikmati dhewe-dhewe: Bahan: 20 piring lasagna 1 Kg. Tomat abang 400 grs ...

Ikatan jajanan kue karo susu kental

 Ikatan kue ing kue karo susu kental, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet !!! Iki resep sing bakal nggawa sampeyan metu saka titik sing sempit. Aja…

Susu goreng

Nalika nggawa resep susu goreng, panganan cuci mulut sing ora bisa dilalekake nalika Paskah. Susu goreng minangka panganan cuci mulut sing ...
Susu goreng

Susu goreng, resep tradisional

Dina iki aku menehi panganan cuci mulut tradisional iki sing khas gastronomi, susu goreng. Iki wis suwe ditindakake, dadi panganan cuci mulut ...
Pratinjau gawan

Susu Jambon

Smoothie iki cocog kanggo bocah kanthi perkembangan fisik lan mental. Bahan-bahan 1 1/2 cangkir stroberi dicuci 3 gelas ...

Legume a la Provençal

Dina iki aku menehi resep praktis kanggo ngiringi sayuran, kue lan daging saka kabeh jinis. Bahan-bahan 1 tuwung minyak zaitun 250 gram ...

Lemon Champ

Dina iki aku pengin sing beda, mula ayo ndeleng cara nyiyapake Lemon Champ sing enak. Ayo goleki apa sing ana gandhengane karo omben-omben iki: Bahan-bahan ...

Basa ing panci nganggo saus

:A: 1 basa daging sapi sing digodhog lan dikupas 2 sendhok bawang putih lan peterseli 2 sendhok minyak 20 g butter 2 bawang ...
Basa daging sapi ing saus

Basa daging sapi ing saus

Basa kasebut minangka daging sing konsumsi beda-beda gumantung saka siji budaya menyang liyane. Kaya kabeh bagean sing kalebu ing istilah offal, ana ...

Soles karo tomat

Gampang banget, sugih lan sehat. Iki minangka pasugatan sing paling cocok kanggo nedha bengi lan nggawa tupperware sing nutritious sing beda lan beda ...

Basa kucing

  Jeneng kasebut asale saka karakteristik bentuk memanjang, kaya ilat. Ilat Kucing kalebu iring-iringan kanggo kabeh acara, wiwit ...
Lentil kalori kurang

Lentil kalori kurang

Ora kaya ngrasakake sajian sing panas nalika dina adhem, umume, panganan kasebut kalebu kalori sing akeh kalori. Lentil ing ...

Lentil krasan

Kita ing Paskah, tanggal sing luwih apik kanggo nerbitake sawetara resep tradisional sing digawe ing omah, nanging saben ...
Lentil karo sega

Lentil karo sega

Lentil minangka panganan tradisional sing sugih kanthi nilai gizi sing dhuwur. Produk iki apik kanggo wong sing kekurangan anemia kurang zat besi wiwit ...

Lentil karo kentang

Kita bakal nyiyapake sawetara lentil karo kentang, rebus sing akeh, gampang lan gampang disiyapake. Piring lengkap sing mesthi bisa nyenengake kabeh wong. A…

Lentil kanthi gurita

Lentil kanthi gurita sajian sendok sing beda. Kita mesthi mangan lentil nganggo chorizo, amarga legume sing bisa disiyapake nganggo bahan liyane.…
Lentil karo Gobis

Lentil karo Gobis

Rebus legume mesthi golek papan ing menu minggonku. Lentil karo kubis iki gampang disiyapake lan katon adoh, sampeyan bisa ...

Lentil Kanthi Sayuran

Sanajan wis panas ing Spanyol lan panas banget, piring lentil sing apik ora ilang paling ora kaping sawetara ing ...
Lentil karo sayuran paprika

Lentil karo sayuran paprika

Wingi kita siyap-siyap mangan lentil sing enak karo sayuran. Resep sehat, tanpa lemak kewan lan tanpa lem. Salah sawijining resep sing sampeyan kudu ...

Lentil karo sayuran lan kentang

Kita bakal nyiyapake sawetara lentil karo sayuran lan paratas, sajian sing sehat, lemu lan enak banget. Panganan lentil sing gampang banget saka ...
Lentil nganggo wortel lan chard

Lentil nganggo wortel lan chard

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging uga ing dina-dina sing kepenak iki, aku rasane mangan rebus legum kaya lentil nganggo wortel lan ...

Lentil sing diobong nganggo chorizo

Lentil stewed kanthi chorizo, sumber energi sing ora diragukan sing bakal nglegakake. Kentang, wortel, papak, chorizo, mrico, bawang, beras lan lentil minangka bahan dhasar ...
Pratinjau gawan

Lentil acar

Yen sampeyan kudu nggabungake vitamin B1, B3 lan B6, mesthine menehi saran supaya sampeyan mangan lentil. Dina iki, kanthi resep iki, sampeyan bisa nggabungake seng, selenium lan baja, ...
Buklet pitik lan ham

Buklet pitik lan ham

Isi pitik minangka produk sing fleksibel amarga bisa dipanggang, dipangan utawa digulung lan dipanggang. Nanging,…
Pratinjau gawan

Minuman lan coklat minuman keras

Kanggo anget karo minuman keras sing sugih lan nyenengake, digabungake karo Bahan-bahan mint lan coklat 2 bar coklat peteng parut 3 sendok ...

Anana Gamelan

Dina iki aku pengin menehi sing nyenengake, saranake smoothie nanas sing enak iki: Bahan-bahan 1 lan setengah cangkir nanas 1 liter banyu ...
Pratinjau gawan

Gamelan pisang lan coklat

Smoothie iki sregep banget, cocog kanggo bocah cilik sing obah lan mbuang-mbuwang energi Bahan-bahan 6 pisang mateng dipotong dadi irisan 2 sendhok ...
Pratinjau gawan

Gamelan plum

Proposal dina iki yaiku nggawe smoothie plum sing sumilir supaya sampeyan bisa ngrasakake sawayah-wayah utawa ngombe minangka panganan cuci mulut ing ...
Pratinjau gawan

Smoothie buah lan sereal

Smoothie sing sehat lan nutrisi minangka wiwitane dina sing kebak energi, cocog kanggo para siswa lan sing olahraga.…

Gamelan Stroberi

Aku menehi smoothie sing enak lan nutrisi kanthi akeh vitamin C lan yen sampeyan lagi diet, sampeyan bisa milih ngganti gula kanggo pemanis lan ...

Gamelan apel

Apel mesthi dianggep minangka salah sawijining woh-wohan utama ing panganan. Sampeyan mesthi duwe alasan sing apik kanggo iki. Kanthi mung…
Pratinjau gawan

Smoothie apel karo susu kayu manis

Yen sampeyan pengin nyiyapake smoothie sing sumilir lan sehat, aja nganti nggawe omben-omben iki lan lebokake produk susu sing ono gunane iki ing awak ...
Pratinjau gawan

Gamelan apel lan yogurt madu

Seger banget, sugeh, cocok kanggo wong sing ngalami diare Bahan-bahan 3 apel 1 tuwung Yogurt Alami utawa Madu Lebah vanilla nganti ...
Pratinjau gawan

Gamelan papaya lan es krim

Sugih banget, seger lan enak, becik dituduhake, nggawe 2 gelas dawa utawa 4 gelas umum, sing bisa dikonsumsi minangka camilan, kanggo sarapan utawa ...
Pratinjau gawan

Smoothie, stroberi lan apel

Ngombe iki kanggo ngombe lan ngombe kanthi sehat tanpa nambah kalori kanggo wong sing ngurus awake dhewe. 1a XNUMX apel sing enak, dikupas lan dipotong ...
Pratinjau gawan

Anggur lan smoothie blackberry

Bahan-bahan 2 tandan anggur tanpa wiji putih 200 gram blackberry putih utawa abang 2 sendok gula 2 gelas banyu mineral tanpa ...
Pratinjau gawan

Gamelan multivitamin

Smoothie iki bakal menehi sampeyan energi sing dibutuhake kanggo pungkasan awan santai lan semangat.Bahan 1/4 cangkir banyu 2 gelas anggur ...
Pratinjau gawan

Smoothie sederhana lan vitamin

Smoothie enak sing bakal disiapake dina iki ngombe kanthi kandungan vitamin sing dhuwur, dadi persiyapan sing gampang supaya sampeyan bisa ...
Jeruk nipis krasan

Jeruk nipis krasan

Lemonade minangka minuman sing nyenengake, sing cocog kanggo taun iki. Bisa digawe kanthi gampang ing omah lan disimpen ing kulkas ...

Lemon Kiwi (kanggo 12 gelas)

Kiwi yaiku penting kanggo sapa wae sing butuh vitamin C lan serat, mula jeruk nipis iki minangka alternatif ideal kanggo leleh lan ...

Lisa diiseni

Gra: 6 Smoothie utawa Hake Fillet 1 Roti 2 Endhog Parsley 2 Sendhok Daun Cincang Apik 1 Wortel Parut Mentah ½ Cangkir ...
Pratinjau gawan

Edan karo mayonnaise

Gra: ½ Welasan Locos. 1 Piala Mayonnaise. Garam lan minyak secukupe. Lemon (opsional) Preparation: Pisanan mbusak kacang ...

Tenderloin sing dipotong

Biasane, kita wis biasa masak tenderloin daging babi ing saus nganggo basis anggur utawa panggang ing panggangan banjur wis ... Ya ...

Uwang panggang Herb

Pinggang daging babi minangka daging sing ora akeh lemak sing akeh dikonsumsi ing omah kita. Sing paling umum yaiku mangan panggang, nanging ...

Loin karo bawang karamel

Salah sawijining daging sing paling enak lan uga cocog kanggo kabeh jinis saos yaiku daging babi, tanpa mangu-mangu. Dina iki, ing kesempatan iki, ...
Tenderloin nganggo mrica abang permen

Tenderloin nganggo mrica abang permen

Sawetara mrico piquillo bisa ngowahi sajian daging apa wae. Kita bisa mbongkar lan nglayani tanpa nimbang-nimbang, nanging kita bakal entuk asil sing luwih apik yen diwatesi ...

Loin karo saos madu

Loin karo saos madu, sajian sederhana kanthi rasa liyane. Campuran rasa nggawe sajian iki duwe sentuhan sing beda. Ing…
Pork Loin A Bir

Pork Loin A Bir

Dina iki aku nggawa resep sederhana saka loin babi iki, cara sing gampang lan cepet kanggo masak daging sing ramping lan kurang ...
Pinggang daging jeruk

Pinggang daging jeruk

Kanthi tekane Natal lan jarak makan malam lan dhaharan khusus ing tanggal kasebut, para host isih nggoleki ...

Loin Pork Panggang

Daging babi minangka salah sawijining bahan paling apik sing ditemokake wong sing seneng daging sing apik, tanpa mangu-mangu kita ora bisa lali ...
Loin Pork Panggang

Loin Pork Panggang

https://www.youtube.com/watch?v=vqYI-_2uRbs Hoy prepararemos un lomo de cerdo al horno. Su elaboración  te resultará muy fácil,  pero tus invitados, seguramente, te otorgarán le cordón bleu. Como…

Loin ing saus jamur

Dina iki kita nggawa piring gabungan saka tenderloin ing saus jamur lan endhog goreng. Kanggo sampeyan sing seneng ngrasakake saos lan ...

Loin ing saus wortel

Loin ing saus wortel, sajian prasaja lan apik banget. Piring cepet sing regane dadi sajian, tetep dadi daging sing enak ...

Panggang diombe karo kentang

Minggu iki aku propose loin sing diiseni ing oven karo kentang, sajian kanggo nyiyapake preinan karo kanca utawa kulawarga lan ketemu ...

Pinggang panggang diiseni keju

Loin diiseni keju ing oven karo kentang, sajian sing gampang lan apik banget. Uwang iku daging sing disenengi banget nalika masak, yaiku ...

Pinggang nganggo kecap

Dina iki, kita nggawa sampeyan cara sing beda kanggo nyiyapake pita pinggang. Yen biasane, daging iki di bakar utawa ing barbecue, saiki ...

Tuna dasi nganggo papak

Apa sampeyan pengin masak dompet tuna? Tuna minangka iwak biru, sing akeh nutrisi amarga kandungan protein sing akeh, kalsium, vitamin lan asam ...
asparagus

Keuntungan saka asparagus

Minangka saben dina Selasa, kita siyap kanggo ngandhani mupangat saka sawetara panganan enak sing ana ing lahan kita, ing babagan iki properti lan ...
mupangat endhog

Keuntungan saka endhog

Kita kabeh ngerti manawa panganan iku luwih penting kanggo kesehatan awak, mula kita percaya manawa penting ...
Lubina ing oven

Lubina ing oven

Sajian sing sampurna kanggo diet yaiku iwak laut sing dipanggang. Resep sing gampang lan sehat banget kanggo menehi ganti rugi ...