Indeks resep-resep

Pratinjau gawan

Jelly stroberi alami

Resep sehat kanggo nggawe jeli stroberi alami iki minangka persiyapan sing digawe dhewe lan gampang kanggo kabeh kulawarga nggunakake ...

Roti York Ham

BAHAN: - 4 irisan ham kandel. - 1 endhog. - Roti remah-remah. - Tepung - Minyak. - Keju sing diiris. PROSEDUR: - Kita sijine ...
Ham turki Spanyol

Ham turki Spanyol

Dina iki aku nggawa resep sing gampang lan enak kanggo ham turki Spanyol iki. Sajian sing gampang disiyapake, kanthi sawetara bahan lan ...
Pratinjau gawan

Sirup jeruk

Kita bakal nggawe resep sedhep kanggo sirup jeruk, supaya sampeyan bisa nggunakake sawayah-wayah nalika pengin nghias lan ngicipi panganan cuci mulut beku utawa mung ...
Iwak sotong karo bawang paprika

Iwak sotong karo bawang paprika

Ing omah kita mesthi duwe iwak beku lan panganan laut. Umume digunakake kanggo nyiyapake pasugatan nasi utawa rebus kentang; nanging uga minangka protagonis ...

Kacang ijo karo bawang putih arrero

Kacang ijo, uga diarani kacang ijo, minangka panganan sehat sing gampang disiyapake. Kita bisa mangan sajian iki kanggo njaga pola panganan sing enak lan macem-macem.…
Kacang ijo karo beras lan chorizo

Kacang ijo karo beras lan chorizo

Kanggo akhir minggu iki, aku wis nyiyapake resep sing gampang banget adhedhasar kacang ijo. Sayuran iki pancen serba guna, bisa dipangan ...
Kacang ijo kanthi bagna cauda

Kacang ijo kanthi bagna cauda

Taman kasebut aturan, mula kacang ijo dadi umum ing pirang-pirang meja. Salah sawijining cara paling gampang kanggo masak yaiku ...
Kacang ijo karo uyah panggang

Kacang ijo karo uyah panggang

Resep kaya iki ngemot papan sing penting ing meja. Sederhana, sehat ... iku mangkuk kacang ijo iki karo ubi panggang. Pilihan sing apik ...

Kacang ijo karo bawang lan ham

Kacang ijo karo bawang lan ham, sajian sederhana, kebak rasa. Panganan sehat sing beda karo sajian klasik saka kacang buncis lan kentang. Piring iki…

Kacang ijo karo chorizo

Kacang ijo chorizo ​​​​, sajian kebak rasa, kacang ijo ora mesthi kudu dadi sajian sing mboseni. Sayuran iku sajian sing apik banget ...
Kacang ijo kanthi ham

Kacang ijo kanthi ham

Dina iki kita nyiyapake klasik ing Resep Masakan: kacang ijo kanthi ham. Panganan sing sehat, entheng lan diwenehi rasa ...

Kacang ijo karo ham lan bawang

Kacang ijo karo sajian sing enak kanggo ham lan bawang bombay kanggo sajian lengkap. Kanggo ngganti, aku nggawa resep resep kacang buncis karo bawang ...

Kacang ijo karo kentang lan ham

Dina iki aku ngusulake sajian sing sederhana lan alus, sawetara kacang ijo karo kentang lan ham, sajian lengkap banget sing bisa disiyapake kanggo panganan ...

Kacang ijo karo kentang lan tomat

Sajian prasaja, kacang ijo karo kentang lan tomat, wiwitan sing apik banget, cara liya kanggo mangan sayuran. Masakan sederhana sing apik banget karo…
resep rampung Kacang ijo karo Jamur Bolognese

Kacang ijo karo Jamur Bolognese

Kita bisa nyiyapake akeh resep, adhedhasar macem-macem bahan, sayuran, daging, iwak, lsp. Lan kombinasi ing antarane gumantung karo sing disenengi utawa ...
Kacang ijo Kanthi Tomat

Kacang ijo Kanthi Tomat

Ana macem-macem cara masak kacang lan iki wae. temtu salah siji sing paling populer. Kacang ijo karo tomat iku klasik ...

Kacang ijo Kanthi Tomat

Kacang ijo karo tomat resep sing sehat lan sederhana, saos tomat lan endhog sing wis rebus, sajian sing ideal kanggo mangan awan utawa ...

Jeruk nipis lan Jus Jahe

Dina iki, aku ngombe minuman seger sing akeh banget karo vitamin C kanggo ngiringi panganan utawa ngombe kapan wae sing dikarepake: Bahan-bahan 10 jeruk nipis A ...
Pratinjau gawan

Jus Apel, Mangga lan Jingga

Minuman sing nyenengake lan nyenengake kanthi lengkap ngemot vitamin lan antioksidan sing bakal siyap dilayani sajrone sawetara menit. Bahan-bahan 1 mangga 1 oranye 1 apel ...
Pratinjau gawan

Jus nanas lan persik

Resep sing sugih lan enak sing bisa digawe mung 15 menit, bakal nyegerake lan ngisi nalika ngurus siluet. Kanthi persiyapan sethithik lan ...