Indeks resep-resep

kacang ijo sing wiyar kanthi rib daging babi, chorizo ​​lan sosis ireng

Kacang wiyar Catalonian

Kacang polong wiji minangka salah sawijining sayuran sing kadang kita nistha amarga kita yakin manawa bakal utawa meh mesthi nggawe kita rumangsa ala, saiki ...

Kacang jembar wiji karo cuttlefish

Dina iki, aku seneng banget pungkasane nggawa sampeyan salah sawijining resep khas ing tanahku, Huelva. Piringane digawe saka kacang buncis nganggo iwak sotong, ...
Pratinjau gawan

Kacang buncis

BAHAN: - 1 kg kacang buncis. - Minyak. - Serrano ham. - 1 tomat. - 1 bawang bombay. - 1 papak cengkeh. - 1 kentang.…
Hachis Parmentier

Hachis Parmentier, gastronomi Prancis

Keahlian gastronomi Prancis iki, Hachis Parmentier, duwe jeneng "rumit" nanging persiapan sing gampang banget. Dirancang dening Antoine-Augustin Parmentier sing nganggep kentang minangka ...
Brokoli lan burger keju

Brokoli lan burger keju

Brokoli lan burger keju iki cocog kanggo bocah lan wong diwasa sing ora sabar banget karo rasa brokoli. Mangan sayuran…
Burger Bayam Waluh

Burger Bayam Waluh

Yen sampeyan isih mikir babagan nedha bengi, aja lali resep resep waluh lan bayem sing enak iki. Iku piring…
Burger bayam karo bawang

Burger bayam karo bawang

Apa sampeyan wis nyoba burger bayem? Ana akeh tukang daging sing nawakake, nanging nyiapake dhewe, tanpa ragu, minangka pilihan sing paling apik. Dheweke minangka alternatif ...
Hake burger

Burger hake krasan

Burger minangka jinis panganan sing disenengi kabeh wong, luwih enom lan bocah tinimbang wong diwasa.…

Burger sandwich

  Sawetara prekara sing enak kaya sandwich hamburger sing dipersonalisasi kanthi total. Ing kene peran inventif sing saben wong main ...
Burger diiseni

Burger isi Ham lan keju

Dina iki aku nggawa hamburger boneka sing enak iki, kebak rasa lan kejutan sing bakal ditemokake ing saben cokotan. Ing perang nglawan sampah ...

Burger Daging Sapi lan Babi Krasan

Burger daging sapi lan daging babi krasan karo kari. Burger ora duwe reputasi apik banget nanging sejatine dheweke ora apik lan luwih akeh yen ...
Burger beras

Burger nasi

Burger minangka panganan sing disenengi bocah cilik ing omah. Umume umume mangan hamburger khas ...
Pratinjau gawan

Burger lentil panggang

Burger lentil sing dimasak ing oven minangka panganan sing apik banget amarga sifat wesi lan gabungke karo beras coklat, kita bakal entuk luwih akeh protein ...
Burger Ayam Krasan

Burger Ayam Krasan

Burger minangka salah sawijining panganan sing disenengi kanggo bocah cilik, saliyane iku panganan sing mbaka sethithik kudu dilebokake ing ...

Burger Ayam Krasan

Burger ayam krasan, sajian sing ideal kanggo akhir minggu. Nyiyapake ing omah iku gampang banget lan luwih sehat. Kita bisa ...
resep rampung kanggo burger daging sapi kanthi sayuran

Burger Veal Kanthi Sayuran

Ing resep, kita wis nyiyapake akeh bahan kanthi macem-macem format, salah sijine yaiku hamburger, sing wis disiyapake nganggo udang utawa mung, nanging ...
Ati sapi goreng

Ati sapi goreng sing gampang

Diekstrak saka buku masak 1080 dening Simone Ortega, klasik masakan Spanyol, resep saiki bisa dianggep minangka ...

Ati sing digoreng

Sawetara bocah mangan ati, mula sampeyan kudu nyamar supaya bisa dipangan. Coba resep iki lan critakake: Bahan-bahan: 120 gr ati ...
es krim puding beras

Es krim puding beras krasan

Ing taun iki umume nyegerake lan hidrat nganggo es krim lan tiang salju sing khas. Ing pasar lan ing es krim ...

Es krim lan pelem es krim

Dina iki, kita nggawa resep sing seger banget kanggo dina sing paling panas. Sing paling apik yaiku sehat uga, wiwit ...
Hladod nganggo blueberry lan keju wedhus

Es krim blueberry lan wedhus

Apa sing paling khas musim panas, tinimbang es krim? Kita bisa ngrasakake es krim kapan wae, nanging ing mangsa panas iki ...
Pratinjau gawan

Es krim koktail woh

Panganan panganan cuci mulut sing enak yaiku es krim iki sing aku propose nggawe sawetara panganan, supaya bisa dirasakake karo kulawarga utawa kanca ...
Pratinjau gawan

Es krim melon karo susu pekat

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut kanthi rasa sing enak lan enak kaya resep es krim melon kanthi susu kental sing dadi panganan seger lan ...
Es krim gedhang lan coklat

Es krim gedhang lan coklat

Nggawe es krim krasan bisa dadi gampang. Ing omah, kita nggunakake resep iki kanggo es krim pisang lan coklat lan nalika sampeyan nyoba ...

Es krim gedhang lan klapa

Nalika musim panas, luwih becik kalebu es krim sing gampang digawe ing resep. Pramila kita bakal nyiapake es krim pisang lan yogurt saka ...
Pratinjau gawan

Es krim coklat

Kanggo nyiyapake rasa es krim sing enak, sampeyan ora mbutuhake akeh bahan lan sampeyan bakal duwe pilihan sing beda kanggo nggawe panganan cuci mulut sing seger lan sehat ...

Utas lemon lan oranye

Nalika nggawe jeruk utawa kue coklat, kita ora ngerti cara dekorasi. Dina iki ing kene aku menehi benang jeruk sing saliyane dekorasi bisa dipangan ...
Pratinjau gawan

Hipertensi: krim keju gnocchi

Resep nutrisi krim keju gnocchi iki gampang banget disiyapake lan sampeyan kudu nggunakake panganan sing kurang lemak utawa sithik ...
Pratinjau gawan

Hipertensi: tuna lan pizza bawang

Kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo tuna lan pizza bawang kanggo kabeh wong hipertensi, supaya bisa ngrasakake kaya panganan cepet ing ...
Pratinjau gawan

Hipertensi: roti lapis salad ayam

Nalika nyiyapake panganan cepet kanggo wong sing hipertensi, ora luwih becik nggawe sandwich salad pitik sing sehat sawetara menit lan ...

Puff pastry karo apel

Dina iki kita bakal nyiyapake pastry puff karo apel utawa tart apel karamel, sing bakal nyoba nggawe tatin tarte sing misuwur. Kanggo…

Puff pastry diiseni daging

Dina iki kita bakal nyiyapake roti puff sing diisi karo daging, kue gurih sing disenengi banget sing bisa disiyapake nalika preinan utawa rapat ...

Puff pastry diisi keju krim

Kanggo cemilan utawa panganan cuci mulut, kue jajanan puff sing diisi keju krim iki nyenengake. Manis sing gampang banget lan cepet saka ...

Puff pastry diisi sayuran

Kue panggang diiseni sayuran, resep sing apik banget kanggo para pecinta sayuran, diiringi sawetara endhog, yaiku panganan sing lengkap. Kanthi…
Kue puff kayu manis apel

Jajanan puff apel lan kayu manis

Kue puff apel lan kayu manis, panganan cuci mulut sing enak sing bisa disiyapake mung sawetara menit. Sembarang manis adhedhasar jajanan puff duwe ...

Kue keju lan frankfurt

Dina iki kita nyiyapake sawetara roti lapis keju lan puff frankfurt, nedha bengi akhir minggu sing nyenengake !!!! Iki minangka panganan sing gampang disiyapake, ing ...

Jajanan puff krasan

Kue puff krasan, rasa manis sing ora bisa absen ing tanggal iki lan éca banget. Sanajan rada nyenengake, nanging luwih becik ...

Serpihan karo Madu

Bahan-bahan: Uyah jiwit 2 sendok makan minyak zaitun 500 gr. glepung 2 endhog Preparation: Lebokake glepung ing ...
Pratinjau gawan

Kue Panas Diiseni

Gra: Jarum suntik kandel. 1 tuwung susu Mentega, lebur 1 endhog 1 1/2 cangkir glepung Jam pilihan Preparation: Beat kabeh ...
Endhog disetel ing tomat

Endhog disetel ing tomat

Halo kabeh! Dina iki aku nggawa resep sing cepet banget kanggo nyiyapake, gampang banget lan bisa ngirit luwih saka siji nedha bengi. ...
Endhog goreng

Endhog kaserol

Endhog kaserol minangka salah sawijining panganan sing bakal cepet-cepet sawetara menit. Iki minangka salah sawijining resep ...
Endhog Skotlandia

Endhog Skotlandia

Dina iki aku nggawa resep endhog Skotlandia sing enak iki, sajian sing gampang lan gampang banget kanggo nyiyapake tepat waktu ...
Endhog gaya Flamenco

Endhog gaya Flamenco

Masakan tradisional Andalusia duwe resep sing apik banget lan khas sing nggawe panganan cocog banget karo jeneng resep. Tuladhane yaiku ...
Endhog Benediktin

Endhog Benediktin

Endhog Benediktus utawa Benediktus minangka sajian tradisional gastronomi Spanyol. Pranyata minangka tapa utawa roti panggang sing apik diiringi ...
Endhog disetel karo tomat

Endhog disetel karo tomat

Endhog minangka panganan sing fleksibel, amarga bisa ditindakake kanthi cara akeh, godhok, rebus, goreng ... lan apa wae sing disiyapake apik. ...

Endhog goreng nganggo oregano

Endhog goreng sing beda kanthi rasa sing enak, iku apik banget kanggo dekorasi panganan karo kentang, tomat, daging utawa omelet chard. Gra: 1 endhog ...

Endhog diiseni

Endhog setan minangka resep sing bisa tampil apik ing acara apa wae. Kita bisa nyiyapake minangka wiwitan utawa aperitif. Isi uga ...
Endhog diiseni tuna nganggo paprika

Endhog diiseni tuna nganggo paprika

Endhog sing setan minangka sumber sing apik banget nalika nglumpukake kulawarga utawa kanca ing omah lan kita ora pengin rumit karo bahan pembuka. Aku ngerti…

Endhog diiseni tuna lan tongkat ganrab

Endhog diiseni tuna lan tongkat crab, sajian sing adhem sing cocog kanggo musim panas. Ing mangsa panas sampeyan mung pengin panganan sing adhem nanging enak ...

Salad endhog diiseni

Endhog diiseni salad, cara liya kanggo mangan salad nanging dadi sajian lengkap, sugih lan sampurna kanggo nyiyapake minangka wiwitan utawa kanggo nedha bengi. ...
Endhog diiseni teken iwak

Endhog diiseni teken kepiting

Endhog sing setan minangka panganan sing seger lan enak banget kanggo taun kasebut, mula panase isih panas. Kajaba iku, iku ...

Goreng endhog nganggo kentang lan ham

 Goreng endhog nganggo kentang lan ham, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Iki uga dikenal minangka endhog goreng. Panganan khas lan populer ing ...

Hummus

Hummus minangka resep Arab sing dikenal internasional. Iki digawe saka kacang masak sing wis mateng, nanging yen sampeyan ora seneng kacang-kacangan aja padha sumelang ...
Humm, kita nganggo ubi lan bawang putih

Hummus ubi jalar bawang putih

Iki dudu pisanan nyiyapake hummus ing Las Recetas de Cocina, tempel kacang buncis sing asale saka masakan Arab. Wektu iki…
Hummus kembang kol

Hummus kembang kol

Hummus sawetara taun saiki wis kasedhiya ing meja. Ing kaca kasebut ana sawetara versi sing ana ...

Hummus cah ayu

Hummus anak ayam buatan sendiri, resep saka masakan Timur Tengah, sing wis internasional lan wis dikonsumsi ing pirang-pirang negara. ...
Hummus pedhes

Chickpea lan lombok hummus

Hummus minangka pasta krim sing digawe saka kacang keju, sajian tradisional masakan Timur Tengah. Sanajan dhasar yaiku ...
Pepper Hummus Panggang

Pepper Hummus Panggang

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake resep sing cocog kanggo ngrampungake nedha awan cemilan: hummus mrico abang panggang. Wis…
Humickus Chickpea

Humickus Chickpea

Hummus minangka tempel anak ayam utawa puree sing dihiasi nganggo jus lemon, saos utawa krim tahini, lan minyak zaitun. Piring iki pancen ...