Indeks resep-resep

Bubur kordovan

Yen ana prekara sing ditindakake Andalusia nalika panas lan musim panas ilang lan adhem musim gugur, ...
Bubur gandum, pisang lan coklat

Bubur gandum, pisang lan coklat

Iki dudu pertama sing nglamar bubur kanggo sarapan. Wulan kepungkur, kita nyiyapake bubur amaranth sing enak karo stroberi lan ...
Mentega kacang lan bubur gedhang

Mentega kacang lan bubur gedhang

Mentega kacang lan bubur gedhang sing dak ajak nyoba dina iki, tanpa mangu-mangu, bubur paling nyenengake sing wis dakwiwiti nganti ...
resep sederhana kanggo kaca tingal utawa roti lapis

Kacamata Pastry Puff

Panganan cuci mulut bisa uga rumit kaya sing kita karepake utawa gegayutan karo wektu sing kudu ditindakake. Dina iki aku nggawa resep sing apik ...
Galet apel

Galet apel anget, sapa sing bisa nolak?

Aku seneng panganan cuci mulut ing versi individu lan ora bisa nolak resep sing ana apel ing antarane bahan-bahan kasebut. Dadi, sanalika aku nemokake iki ...
Kue spons waluh

Kue spons waluh

Yen ana sing dakkarepake babagan cookie ing umume, teksture sing renyah, mula aku dadi rada sangsi nyoba cookie kasebut ...
cookie lenga zaitun

Cookies lenga zaitun karo coklat?

Esta receta lleva acompañándome mucho tiempo y ¡ya era hora de compartirla! Estas galletas de aceite de oliva son unas de las galletas mas sencillas…
Kue almond

Kue almond

Sajrone akhir minggu, kita seneng nikmati biskuit utawa jajan krasan ing omah. Durung suwe iki kita nyoba cookie almond iki ...
Cookie almond tanpa gluten

Cookie almond tanpa gluten

Yen sampeyan ngalami alergi utawa intoleransi kanggo gluten lan / utawa laktosa, sampeyan bisa nikmati cookie kasebut kaya aku. Telung bahan sing gampang dilayani ...
Kue almond lan oatmeal tanpa gula tambahan

Kue almond lan oatmeal tanpa gula tambahan

Pira pirang-pirang sampeyan sing wis nggawe cookie pertama sajrone dikurung? Aku ngerti manawa akeh wong sing nyengkuyung awake dhewe nyiyapake cookie, kue ... preparat karo ...
Cookie Oatmeal

Cookie Oatmeal

Natal wis cedhak lan sore kulawarga lan ngrasakake meja sing apik karo kanca-kanca. Cookie oatmeal iki sampurna ...

Cookie oatmeal karo apel lan wiji

Cookie gandum nganggo apel lan wiji, cookie enak, sugih lan gampang disiyapake. Sawetara cookie krasan sing sehat banget, sing cocog kanggo sarapan utawa ...

Cookie oatmeal sing diisi coklat

Kue panggang minangka perkara sing pungkasane dakkirim ing akhir minggu. Nyiyapake adonan, ngaso lan pungkasane, baking cookie minangka proses ...

Cookie oatmeal apel

Gra: 150 g glepung gandum 300 gram oatmeal 2 apel gedhe 70 g kismis 4 sendok minyak ...
Cookie gandum lan kismis

Cookie gandum lan kismis

Yen sampeyan golek cookie sing gampang digawe, iki sing bakal propose saiki minangka alternatif sing paling apik. Kita ora bakal ngapusi sampeyan, dhaptar bahan ...
Cookie Kismis Kayu Manis Oatmeal

Cookie Kismis Kayu Manis Oatmeal

Dina iki kita nyiyapake cookie oatmeal, kayu manis lan kismis sing enak. Sawetara cookie sing bakal gampang digarap lan isih bisa digunakake ...
Cookie gandum, coklat lan madu

Cookie gandum, coklat lan madu

Panggang cookie oatmeal, coklat lan madu iki kaya rencana sing apik kanggo dinikmati dina Minggu kepungkur liwat banyu. Dheweke gampang banget kanggo ...
Cookies Almond Waluh

Cookies Almond Waluh

Aku seneng nggawe cookie. Biasane ora butuh wektu suwe kanggo nggawe adonan lan kepenak banget nalika ndeleng tuwuh lan menehi warna ing oven. Iku…
Cookie Oatmeal Waluh

Cookie Oatmeal Waluh

Apa sampeyan resep resep cookie anyar kanggo ngrampungake sarapan lan cemilan utawa ngrawat ing antarane panganan? Cookie Oatmeal Waluh Iki apik ...
Cookie Kismis Coklat

Cookie Kismis Coklat

Telung wulan kepungkur, kita wis nyiyapake cookie waluh ing kaca kasebut, apa sampeyan kelingan? Sawetara cookie sing dadi dhasar nggawe ...
Kue coklat

Cookie Coklat Tanpa Endhog

Bubar ndeleng sawetara cookie coklat, empuk banget lan cocog kanggo ngiringi segelas susu. Sing nggawa sampeyan dina iki darmabakti kanggo ...

Cookie chip coklat lan kacang-kacangan

Cookie coklat lan kacang-kacangan, cookie enak kanggo dipangan kanggo sarapan utawa kanggo cemilan. Priksa kanggo nyiyapake. Baking cookie ing omah yaiku ...
Kue klapa

Kue klapa

Dina iki kita nyiyapake cookie klapa sing sampurna kanggo ngiringi kopi utawa teh nalika cemilan. Sederhana lan cepet nyiyapake ...
Cookie coklat lan coklat

Cookie coklat lan coklat

Cookie digawe karo kacang panggang masak? Yen 20 taun kepungkur nalika miwiti nggawe cookie ing omah, dheweke kandha yen aku bakal mangan cookie cah ayu ...

Kue susu lan tepung jagung kental

Kue susu lan tepung jagung kental, cookie sederhana sing enak, sawetara cookie sing cocog kanggo celiacs, sing bisa disiyapake kanthi cepet. Sawetara cookie susu ...
Cookie karo susu bubuk lan kripik coklat

Biskuit Coklat Susu Bubuk

Kabeh cookie sing duwe coklat nggodho aku, mula aku ora bisa nolak nggawe iki sing uga kalebu bahan penasaran ing…
Cookie Raspberry Lemon

Cookie Raspberry Lemon

Kue panggang mesthi dadi kegiatan sing apik ing taun iki. Nalika dheweke uga gampang lan ora nemoni kasusahan, nyiyapake dadi ...

Kerupuk jagung

BAHAN: 1 liter butter. 1 endhog. 450 gr. glepung jagung. Gula (150-200 gr). PROSEDUR: Kita nyopot mentega saka kulkas supaya ...
Cookie coklat coklat

Cookie coklat coklat

Saiki, tanggung jawab ngundang kita ing omah, masak dadi hiburan. Cookie roti cekak iki gampang lan sampeyan ...
Biskuit lebur

Cookie butter lebur

Nalika ndeleng cookie sing gampang digawe saka Dulces Bocados, aku ora bisa nyoba. Sanajan dadi pisanan, asile duwe ...

Cookie cekak cekak

Cookie shortcrust sing dakusulake saiki gampang banget. Dheweke disiapake karo jajanan shortcrust, uga dikenal minangka jajanan shortcrust. Massa digunakake ...

Cookie chip jeruk lan coklat

Cookie oranye nganggo chip coklat, resep sing apik kanggo disiapake karo bocah cilik. Sawetara cookie sing gampang digawe kanggo nyiyapake cemilan ...
Cookies Oatmeal Kismis Pisang

Cookies Oatmeal Kismis Pisang

Apa sampeyan bisa nggawe cookie kanthi telung bahan? Wangsulane ya ". Sampeyan bisa nggunakake bahan-bahan sing sehat kaya pisang, kismis lan serpih gandum.

Biskuit teh

:A: 500gr glepung 500gr gula 250g almond 4 endhog 4 sendok madu madu Preparation: Ing wadhah endhog endhog nganggo gula, ...
Cookie Spiral Cinnamon Vanilla

Cookie Spiral Cinnamon Vanilla

Apa sampeyan pengin ngombe cookie sing anyar dipanggang ing wayah sore? Cookie spiral vanilla lan kayu manis iki sing dakundang ...

Cookie sing gampang

Iki cookie sing gampang digawe lan cepet banget, bisa digawe ing wayah sore. Bahan-bahan 1 cangkir gula 1 sendhok teh ...
Cookie sing gampang

Kue Snack Gampang

Apa sampeyan bisa nggawe cookie kanthi mung 3 bahan? Sanajan kayane angel. Dina iki ing Resep Masak, sampeyan menehi saran sawetara cookie sing gampang, ...

Cookie sing diisi coklat

Cookie sing diisi coklat. Iki minangka panganan cuci mulut sing enak lan tradisional, sanajan aku wis mesthi nyiapake nganggo flan vanilla, nanging aku pengin nyoba ...

Cookie diisi flan

Dina iki aku nggawa resep sing mesthi bakal nggawa kenangan maneh, amarga resep khas nenek-nenek kita, nalika ulang taun, ...
Kue jeruk pedesaan

Kue jeruk pedesaan

Nyiyapake sawetara cookie dadi rencana sing apik nalika, kaya wulan Agustus, menehi kita udan nalika ...
Kue coklat

Kue coklat alus

Cookie krasan mesthi menang lan, yen digawe saka coklat, luwih apik. Cookie iki empuk lan sugeh nanging ora duwe rasa coklat sing kuat, ...
Pratinjau gawan

Cookie Oatmeal lan Coklat Cahya

Ing kene kita nuduhake resep praktis, sugih lan sehat. Lanang lanang seneng banget, lan dheweke menehi sampeyan kabecikan. Bahan: 2 endhog 1 cangkir ...

Scampi Udang

 Udang bawang putih, resep sing misuwur banget ing gastronomi kita. Bahan-bahan sajian iki sithik lan sithik, sawetara udang dikupas, bawang putih, minyak zaitun ...

Scampi

Battered prawns sing prasaja lan apik banget tapas utawa appetizer. Udang battered iku klasik, ing mangsa panas ing terraces sampeyan ora bisa kantun, utamané kanggo…
Kari Chickpea nganggo kembang kol

Kari Chickpea nganggo kembang kol

Nggunakke dina-dina kepungkur nalika wis adhem, paling ora ing sisih lor, aku wis nyiyapake kari kacang pincang kanthi kembang kol. Piring sing nyenengake ...
Chickpeas karo beras lan chorizo

Chickpeas karo beras lan chorizo

Rebus sendok sing apik yaiku dominan ing saindenging wilayah Spanyol. Ayo menyang endi wae, mesthi ana panganan khas sing khas ...
Chickpeas nganggo cumi lan tomat

Chickpeas nganggo cumi lan tomat

Coklat iki kanthi iwak sotong lan tomat umume ing omah. Resep sing dibaleni saben wulan lan sing disenengi kanggo kesederhanaan lan ...
Rebus Chickpea karo bayem

Chickpeas karo bayem

Ora ana panganan sing luwih apik kanggo anget nalika adhem musim gugur tinimbang rebus sing apik karo sendok kaya rebus kacang ayam sing apik. Iki sugih ...
Chickpeas karo sayuran

Chickpeas karo sayuran

Kanthi owah-owahan musim, kita uga ngganti kabiasaan ing meja. Resep sing entheng lan seger sing ngrampungake menu nalika musim panas menehi ...

Coklat pickled

Yen sampeyan ora ngerti, kacang buncis ngemot kekayaan sing ora ana tandhingane babagan kontribusi nutrisi. Asupan kasebut nyedhiyakake protein, pati lan ...
Kacang buncis karo ceri ing 10 menit!

Kacang buncis karo ceri ing 10 menit!

Kanthi resep iki sing aku usulake dina iki kanggo kacang buncis karo ceri, kita bisa menehi sawetara alasan kanggo ora mangan sehat. Ora malah wektu ...
Cah ayu kanthi jamur lan wortel

Cah ayu kanthi jamur lan wortel

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake sajian cah ayu sing gampang lan cepet. Resep sing sampeyan siyap sajrone 20 menit lan bakal dadi ...
Chickpea tumis tumis

Chickpeas tumis karo saos mrico

Halo bocah wadon! Dina iki, aku nggawa sampeyan cara sing sehat banget kanggo mangan cah ayu tumis. Kita mesthi nggandhengake tembung chickpea karo rebus wiwit ...

Kacang karamel

Kita bakal nyiyapake rasa sing enak kanggo bocah-bocah lan bocah cilik ing omah, rasane istimewa, dadi resep sing digawe krasan lan ringkes ...

Gazpacho Andalusian

Ing mangsa panas, salah sawijining bintang sing ngombe ing Spanyol bebarengan karo horchata Valencian bisa dadi gazpacho Andalusia. Ngombe sing sehat lan entheng, digawe kanggo ...
Gazpacho Andalusian

Gazpacho Andalusian

Gazpacho Andalusia minangka salah sawijining panganan sing ora bisa ilang ing meja ing Spanyol kidul ing musim panas. Iki babagan…

Gazpacho karo roti

Gazpacho karo roti, ing mangsa panas mung pasugatan adhem kaya sup adhem lan gazpachos. Gazpacho minangka resep khas kidul ...

Klapa gazpacho

Hei #zampabloggers! Dina iki aku menehi rekomendasi anyar babagan keset musim panas sing nyebabake kita saiki nalika masak. Yen sampeyan ...

Stroberi lan stefan sterius

Wayahe stroberi! Lan mesthine kudu ana turahan ... amarga meh padha menehi blanja ing supermarket lan supermarket. Dadi ayo njupuk kauntungan saka ...

Stroberi lan tomat gazpacho

Stroberi lan tomat gazpacho. Musim gazpachos sing seger lan isi vitamin diwiwiti. Saiki dheweke wis siyap nganggo macem-macem bahan lan kombinasi lan ...

Semangka lan tomat gazpacho

Semangka lan tomat gazpacho, minangka pamula sing entheng lan seger kanggo miwiti panganan. Gazpacho minangka wiwitan sing enak sing kebak karo ...

gazpacho mangsa panas

Sugih lan éca panas gazpacho, sajian tradisional masakan Andalusia, sajian seger kanggo miwiti jajanan panas. Saiki mangan...

Gazpacho tanpa roti

Gazpacho tanpa roti, ana macem-macem cara kanggo nyiyapake gazpacho, gumantung karo wilayah lan miturut selera saben omah. Gazpacho yaiku sup ...
gazpacho

Gazpacho tradisional

Yen ana resep khas sing khas ing sisih kidul Spanyol yaiku gazpacho Andalusia, minuman sing sehat banget amarga digawe ...
Pratinjau gawan

Kiwi sele krasan

Aku bakal menehi resep sing gampang nanging dhasar kanggo wong sing kudu nggabungake vitamin C, E, provitamin A, asam folat, Magnesium, kalium, karbohidrat ...
Pratinjau gawan

Jelly melon krasan

Sele melon sing sugih iki bakal mbantu sampeyan njaga panganan sing seimbang kanthi kontribusi vitamin A, B, B1, B2, C lan serat, asam ...
Pratinjau gawan

Jelly nanas krasan

Nanas nyedhiyakake vitamin C, B1, B2 lan PP, mineral: magnesium, natrium, zat besi, fosfor, belerang, yodium, kalsium. Jelly iki sugih gizi ...
Pratinjau gawan

Jelly anggur krasan

Anggur misuwur amarga fruktosa lan duwe persentase gula sing dhuwur, mula ora apik kanggo wong sing ngalami diabetes utawa ...
Jello coklat

Jello coklat

Kadhangkala bocah kesel yen mesthi mangan panganan cuci mulut sing padha sawise nedha awan utawa nedha bengi, yaiku yogurt utawa woh. Mula, dina iki ...
Sele coklat nganggo biskuit

Sele coklat nganggo biskuit

Yen sampeyan golek panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing bisa disiyapake sadurunge lan cadangan ing kulkas, iki panganan cuci mulut! Jelly coklat ...
Jelly stroberi krasan

Jelly stroberi krasan

Gelatin minangka panganan cuci mulut sing disenengi banget karo bocah, nanging, industri ngemot gula, pemanis, pengawet, lan produk liyane ...

Stroberi sele karo stroberi

Aku menehi panganan cuci mulut sing seger, cepet lan murah kanggo nikmati kabeh kulawarga. Bahan-bahan 1 paket jeli stroberi 24 stroberi gedhe ...

Sele pir karo woh pir

Aku menehi sampeyan panganan cuci mulut sing seger, cepet lan murah sing bisa dirasakake kabeh kulawarga. 1a 4 amplop saka gelatin pir XNUMX pir ...

Sele Semangka

Sele semangka, panganan cuci mulut sederhana sing kebak vitamin. Kanthi resep iki kanggo gelatin karo semangka, sampeyan bakal kaget kabeh, panganan penutup sing enak lan ...
Woh tart karo sele semangka

Sele semangka kanthi woh sing disigar

Gelatin minangka salah sawijining panganan cuci mulut bintang ing antarane bocah-bocah, bisa ditemokake kanthi rasa, mula mesthi ana sing disenengi ...
Pratinjau gawan

Strawberry Yogurt Jelly

Panganan cuci mulut iki sugih banget, ono krime lan yen sampeyan ora seneng stroberi, bisa digawe vanilla, peach, banana utawa multi-fruit. Siapke resep iki ...
Pratinjau gawan

Lapisan rasa vanilla

Icing minangka bath klasik sing digunakake ing kuah kanggo nutupi kue, kue-kue, biskuit, alfajores utawa cookie manis lan kanggo sing paling apik ...
wafel

wafel

Aku wis nemokake waffle ing wektu sing apik! Aku ora jelas ngelingi nyoba dheweke nalika isih cilik. Dheweke kudune ora nggumunake nalika aku ora kelingan maneh ...

Gummy woh

Kanggo sing paling enom ing omah, aku menehi resep sing ora bisa ditolak sing bakal ngirit akeh nalika nyiyapake salah siji ...
Pratinjau gawan

Plum granita

Kanggo nyiyapake resep sehat kanggo granita iki, kita bakal nggunakake plum kanthi kandungan vitamin lan mineral minangka panganan sing sehat, nanging yen sampeyan pengin beda-beda rasa ...

Susu meringue karo kayu manis

Meringue susu karo kayu manis, cocog kanggo panasan iki. Granita sing nyenengake sing bisa digawe minangka panganan cuci mulut utawa minangka cemilan, padha karo ...

Gratin daging lan sayuran

Dina iki aku ngusulake sajian sing apik banget, gratin daging lan sayuran, resep sing apik banget lan lengkap. Kaya sing sampeyan ngerteni, angel banget ngenalake ...

Roti lapis keju lan oregano

Halo kanca, dina iki aku menehi resep resep wisteria krasan sing apik kanggo dipasang ing pinggir salad utawa nyebar karo keju ...
Pratinjau gawan

Dekorasi beras Rosemary

Aku ngusulake nyiyapake hiasan sing enak karo rasa Rosemary kanggo rasa minangka sajian panas lan digunakake minangka iringan kanggo piring sing ...
Garnish kentang karo daging babi

Garnish kentang karo daging babi

Apa sampeyan biasane ngancani iwak, daging lan sayuran panggang karo kentang? Yen mangkono, sampeyan bakal seneng karo sajian kentang lan daging babi sing aku ngajak sampeyan…
Kacang polong bawang putih

Kacang polong bawang putih

Apa sampeyan seneng kacang polong? Biasane kalebu bagean saka salah sawijining panganan sing penting banget ing panganan (amarga kandungan asam folat), ...

Kacang polong nganggo endhog rebus

Dina iki aku nggawa resep kanggo salah sawijining panganan favoritku: Kacang polong kanthi endhog rebus. Sugih, sehat lan nyenengake banget ...
Kacang polong nganggo ham

Kacang polong nganggo ham

Ana akeh resep-resep sing sehat kanthi gizi sing regane suwe banget ing pawon. Salah sijine yaiku kacang polong karo ...

Kacang polong nganggo ham

Kacang polong nganggo ham, sajian sing gampang dipangan karo legum iki. Musim kacang cendhak banget, mula gunakake ...

Kacang polong tumis karo daging babi

Tumis kacang polong karo daging babi, resep sing cepet lan gampang, sawetara kacang polong karo daging babi, sampeyan mesthi bakal seneng !!! Kita bisa nggawe sajian iki nganggo kacang polong ...

Rebus kacang karo kentang

Rebus kacang karo kentang. Rebus tradisional digawe saka kacang-kacangan lan kentang. Piring sendok khas musim salju iki. Iki…

Nasi godhok karo kentang lan cod

Paskah wis nyedhak lan iwak kod minangka salah sawijining iwak sing paling akeh dikonsumsi. Kanthi cod kita bisa nyiyapake akeh masakan, yaiku…

Cod godhok

Penting banget kanggo mangan iwak kaping pirang-pirang seminggu, paling ora kaping 3. Lan sejatine kadhang luwih angel kanggo kita nyawisake iwak ...

Rebus terwelu karo bir

Rebus terwelu karo bir, daging putih, tanpa lemak, sehat lan enak banget. Saus karo bir iki apik banget, ...

Rebus lentil karo chorizo

Rebus lentil karo chorizo. September teka lan kita wiwiti kanthi rutinitas, saiki waktune sawetara sendok sing cukup apik, sanajan aku uga ...

Rebus puding ireng

Ana dina nalika awak njaluk pompa kalori kanggo nggayuh tujuan dina (kerja, kulawarga, omah) lan ...
Rebus kentang karo sega

Rebus kentang karo sega

Saiki wulan September mlebu perang, panase terus saya sithik sanajan ana sawetara dina kaya awan sing ...

Rebus kentang karo iwak sotong

Ana rong panganan khas ing Huelva: kacang buncis karo cuttlefish, sing bisa dideleng resep ing kene amarga saiki wis diwenehake, lan iki ...
Kentang, kembang kol lan hake godhok

Godhok kentang karo kembang kol lan hake

Sampeyan ora seneng kembang kol? Ora ngerti carane nggabungake menyang menu sampeyan? Rebus kentang karo kembang kol lan hake sing dina iki aku ngajak sampeyan…
Rebus kentang karo sayuran

Rebus kentang karo rebus sayuran

Kanggo nedha awan sing sehat lan anget banget ing dina musim gugur, saiki aku ngusulake kemungkinan nggawe rebusan kentang sing enak ...
Rebus kentang lan kubis abang

Rebus kentang lan kubis abang

Ing omah kita wis miwiti akhir minggu masak kentang lan rebus kubis abang. Sajian sederhana kanggo nikmati salah sawijining ...
Kentang lan hake rebus

Kentang lan hake rebus

Nikmati suhu sing adhem kaya saiki, tabel wiwit malih. Salad legume lan krim kadhemen sing mainake ...

Rebus pitik karo kayu manis

Hei #zampabloggers! Apa sampeyan wis ngirit pitik panggang saka dina sadurunge lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Dina iki, marem para ibu lan nini ...

Rebus cuttlefish lan artichoke

Dina iki kita nyiyapake rebus lan rebus artichoke, sajian krasan sing enak. Sajian lengkap banget, kombinasi sayuran karo protein sing sugih, ...

Jamur lan godhog kacang putih

Piring kebak protein lan tanpa tilas daging? Sayuran saka jagad iki marani aku, amarga stikku bakal cukup kanggo nambani sampeyan ... ing ...

Rebus kedele ijo

Dina iki kita bakal nyiyapake rebus kedele ijo kanthi sayuran, sajian sendok sing sehat lan sugeh. Ora umum digunakake ing ...
Rebus daging sapi karo kentang

Rebus daging sapi karo kentang

Kompor ing omah ora ngaso sanajan tengah musim panas. Minggu kepungkur, nggunakake dina udan, aku nyiyapake bahan bakar kelas telu kanthi cara tradisional, ...

Rebus daging sapi karo kentang

Kita bakal nyiyapake rebusan daging sapi karo kentang, sajian sendok sing sugih lan sederhana. Veal paling cocog kanggo nggawe sajian iki wiwit ...

Gulas karo papak

Gula kanthi ajitos dadi pirang-pirang taun kepungkur ing sajian khas Spanyol. Elvers utawa anguriñas wis ngganti elvers sing ora regane ...

Welut karo udang

Gulas karo prawns, wiwitan prasaja lan apik banget kanggo miwiti meal. Tusuk sate sing cocog kanggo nyiapake preian iki, minangka wiwitan, minangka tapas ...