Indeks resep-resep

Rebus kacang putih

Panganan sing ora bisa ilang ing meja saben omah ing musim gugur-musim salju yaiku kacang putih sing apik. Wétan…

Fabada kanggo pamula

Dina iki aku kelingan jaman universitas: tekan kutha anyar, kamardikan, kanca sakamar lan ... ...

Pea Faina

Faina iki dudu sing umum kita kenal. Masak mung ing 25 menit lan sampeyan bakal duwe faina krasan sing apik. Bahan-bahan 1 1/2 cangkir ...
Serrano ham lan keju fajitas

Serrano ham lan keju fajitas

Pancake gandum migunani banget kanggo mangan cepet lan cepet. Iki migunani banget lan gampang disiyapake kanthi kombinasi ...

Turki lan Fajitas Sayuran

Dina iki aku menehi sampeyan sawetara fajitas kalkun lan sayuran, resep sederhana sing bisa kita siyap kanggo nedha bengi. Resep karo lemu, sayuran lan ...

Fajitas pitik

Fajitas pitik, populer ing masakan Meksiko. Wektu iki aku wis nyiyapake nganggo potongan pitik lan sayuran, dibumboni bumbu. Ing…
Tortilla Fajitas

Fairitas omelet Prancis

Omelet Perancis minangka nedha bengi sing akeh digunakake kanggo bocah, nanging, kadang-kadang rada hambar lan mboseni.…
Falafel kunyit

Falafel kunyit

Udakara setaun kepungkur, kita nggawe falafel wortel ing kaca iki. Dina iki kita nyiapake kroket kacang khas khas Timur ...
Falafel nganggo bit

Falafel nganggo bit

Iki dudu sing pertama sing nyiyapake falafel ing kaca iki. Kita wis rampung kanthi nggabungake bahan-bahan kayata wortel utawa kunyit menyang basis pitik tradisional ...
Wortel wortel

Wortel wortel

Falafel minangka kroket chickpea sing remuk. Preparasi khas ing Timur Tengah sing bisa nggabungake macem-macem bahan ...
Mi wok karo zucchini

Mi wok karo zucchini

Masakan Asia asring ditemokake ing menu kita, sanajan terkadhang akeh bahan sing biasane ...

Mi Cina karo daging sapi

Mi Cina karo daging sapi, resep sing sederhana lan beda-beda, diiringi sayuran minangka panganan sing lengkap lan sehat. sajian sing rasane ...
Mie karo udang

Mie nganggo udang lan sotong

Aku seneng banget karo mie kenthel, pasta sing lancip lan cekak sing bisa digunakake ing paelas, mi, kaldu, lan liya-liyane. Biasane aku nglakoni ...
Pratinjau gawan

Mie Brussels tunas

:A: 100 g daging babi asap 1 trikatuka dipotong nganti wulu 2 gelas kecambah Brussels Asin lan mrico 300 g ...
Mie karo sayuran

Mie karo sayuran

Halo kabeh! Piye kabare ?. Resep sing dakkirim saiki gampang banget, cepet lan kabeh kulawarga, nanging sing penting: ekonomis, lan ...

Fideua

Dina iki kita nyiyapake fideuá, sajian khas saka wilayah Levante. Panganan sing ngakoni macem-macem variasi kayata paella, kita bisa nyiyapake ...

Fideua nganggo kerang lan udang

Ndeleng sajian iki lan wis nyoba lan ngrasakake sadurunge, apa ana wong ing jagad iki sing ora seneng fideua sing apik karo kerang lan ...

Butifarra fideuá nganggo jamur

Butifarra fideuá karo jamur, varian saka tradisional Valencian fideuá. Gabungan jamur karo sosis iki apik banget lan disertai ...

Fawnhu udang

Prawn fideuá, sajian tradisional sing dihargai ing masakan Spanyol. Wis nyebar ing saindenging Spanyol sanajan asale ...

Seafood Fideuá

Seafood fideuá sajian lengkap, sugeh lan sederhana banget kanggo nyiyapake sajian sing padha banget karo nasi nanging dimasak nganggo mie ...
Hake mie

Hake mie

Mie minangka salah sawijining panganan favoritku lan ora mung amarga mie kandel, nanging amarga ora butuh wektu kanggo nggawe. Kanggo…

Fideua laut

Ing omahku sajian khusus lan sugeh biasane digawe sing dak tresnani. Iki minangka fideua laut, utawa ...

Fideuá ireng karo sotong

Fideuá ireng karo sotong. Panganan sing enak lan prasaja. Aku seneng banget karo fideuá iki, sotong karo tinta menehi akeh rasa iki…

Fideu Ireng karo iwak sotong

Fideuá ireng karo iwak sotong, sajian sing enak lan enak kanggo disiyapake. Saiki kita bisa nemokake mie ireng, didol ing toko sing diwenehi legum ...

Isi albacore kukus

Coba steak kukus khusus dina iki: Bahan-bahan: Albacota (tuna putih) 800g Bayi zuchini 100 g Aubergine bayi 100 g wortel bayi 100 g Shiitake ...
resep resep saka fillet ayam karo saus stroberi

Isi Ayam karo Saus Madroños

Sampeyan sing ngetutake aku wis ngerti yen aku seneng masak lan uga daur ulang supaya ora mbuwang turahane. Dina iki wis kalebu dina ...
resep rampung kanggo steak russian turki

Isi Rusia Turki

Nalika diet sampeyan golek ing kabeh warna supaya bisa ngrasakake rasa lan rasa liyane sing ora mesthi padha ...
Steak sing dihias karo sayuran

Steak sing dihias karo sayuran

Kentang goreng minangka sisih sing sawetara bisa nolak; kabeh daya tarik utamane kanggo bocah cilik. Nanging ana lawuh liyane sing luwih sehat ...

Isi jago lemon

BAHAN: 16 fillet jago. Susu 2 gelas Uyah, glepung lan minyak. Kanggo saos: - 1 gelas jus daging. - Jus ...

Isi babi alam bébas

Daging game dadi, ing kutha-kutha gedhe lan ing urip modern, ora dingerteni (apa ora ing kutha ...
Pratinjau gawan

Steak Sirloin ing jaran

BAHAN: - 4 isi loin. - Pate. - 4 irisan roti lapis. - Uyah, mrico lan minyak. - Jus setengah lemon. PROSES: -…
Steak tenderloin ing saus mrico

Steak tenderloin ing saus mrico

Steak mesthi dadi pilihan sing apik yen pengin mangan kanthi kepenak, nanging kita kesusu amarga gampang banget digawe. Nanging,…
Pratinjau gawan

Hake ngisi gaya Neapolitan

Hake fillet minangka panganan sing ora ilang ing panganan saben minggu, mula dina iki kita bakal nyiyapake la Neapolitan, ...
Hake fillet karo butter lemon

Hake fillet karo butter lemon

Aku durung nate mikir yen ngancani hake karo mentega cair. Kepinginan kanggo nyoba kombinasi anyar nggawe aku ora bisa nolak main ...
Hake fillet nganggo ratatouille

Hake fillet nganggo ratatouille

Aku seneng pisto; Aku nyiyapake sajrone taun. Aku biasane dadi panganan utama utawa minangka iringan daging lan iwak, kaya ngono ...
Pratinjau gawan

Hake fillet karo kentang tumbuk

Piring panganan sing bakal disiapake dina iki minangka panganan sing apik kanggo nikmati kabeh kulawarga lan pilihan liyane kanggo nggabungake ...
Hake isi sayuran sing wis mateng

Hake isi sayuran sing wis mateng

Proposal kita dina iki entheng, entheng banget! Isi hake karo sayuran sing wis disiapake saiki dadi sumber daya sing migunani kanggo ...
Hake fillet ing papillote

Hake fillet ing papillote

Kadhangkala nggunakake oven kanggo masak minangka sing paling gampang lan nyaman. Iki kedadeyan nalika nyiyapake fillet hake en papillote sing ...
resep-resep-kalkun-isi-karo-béchamel-gratin

Isi Turki karo gratin béchamel

Nalika lagi wae ora duwe wektu kanggo masak, kita mesthi nggunakake daging panggang utawa endhog, prekara-prekara sing ora dibutuhake ...
Isi pitik jeruk nipis

Isi pitik jeruk nipis

Isi pitik sing sederhana bisa menehi kita dolanan ing pawon kanthi cara sing gampang, cepet lan sehat. Lan yen ing presentasi kita nambah ...
Isi pitik jeruk nipis gratin

Isi pitik jeruk nipis gratin

Isi pitik minangka panganan sing penting kanggo diet penurunan bobot. Nanging, mesthi mangan sing dimasak kanthi cara sing padha ...
Isi pitik ing papillote

Isi ayam ing papillote, jus lan enak

Salah sawijining perkara paling apik sing nggawa aku ing dapur saiki aku manggon ing Prancis yaiku, tanpa mangu-mangu, teknik papillote. Teknik iki…
Steak ing saus jamur

Isi pitik saos jamur

Dina iki aku nggawa sampeyan resep sing enak kanggo ayam saos jamur lan krim. Ing kasus iki, aku wis nggunakake sawetara jamur sing kari ...

Steak Rusia "atomataos"

Hei #zampabloggers! Nggunakake kasunyatan manawa akeh sing lagi plancongan, saiki aku menehi solusi apik kanggo plancongan ing pantai, deso, utawa gunung. ...
Kari steak Rusia

Kari steak Rusia

Dina iki aku nggawa macem-macem steak tradisional Rusia iki, panganan sing enak banget karo sentuhan eksotis sing bakal nyenengake sanajan langit-langit sing paling dipilih. Is…

driji pitik

Driji pitik minangka potongan tipis saka pitik tanpa kulit utawa balung ing adonan, becik kanggo nyiapake bocah-bocah sing seneng banget. aku ngerti…

Flamenquins Frankfurt

Kanthi tekane cuaca sing apik, kita pengin nyiyapake pasugatan sing gampang lan gampang lan ora ana pawon, mula gulungan iki ...
Flamenquine sosis

Flamenquine sosis

Sosis mesthi dadi panganan sing gampang banget lan sing disenengi bocah cilik ing omah. Mula, dina iki ...

Flan nganggo basis biskuit

Flan nganggo dhasar cookie lan tanpa oven, sampeyan isih ora pengin nggunakake oven nanging sampeyan pengin nyiyapake panganan cuci mulut. Flan minangka panganan cuci mulut sing cocog kanggo ...
Flan nganggo susu kental

Flan nganggo susu kental ing oven

Flan nganggo susu kental minangka bahan utama resep, panganan cuci mulut sing migunani banget kanggo kunjungan sing ora dikarepake. Simone Ortega liwat ...

Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin ing gelombang mikro. Panganan cuci mulut krasan sing gampang banget. Apa sampeyan duwe tamu lan ora duwe panganan cuci mulut? Kanthi sawetara bahan, kita bisa nyiyapake flan. Flan ...
Flang almond krasan

Flang almond krasan

Kanggo miwiti minggu kanthi rasa seneng lan tenaga, dina iki kita wis nyiapake flan almond sing sugih lan cepet kanthi sentuhan vanila. A…
Botol kopi

Flan kopi cepet lan gampang

Kanggo miwiti dina kanthi suka cita ing dina pungkasan wulan April, kita mulang sampeyan carane nggawe flan kopi cepet, ...

Flan waluh gelombang mikro

Flan waluh gelombang mikro, panganan cuci mulut sing bisa disiapake ing wektu sing sithik, iku enak lan gampang disiyapake. Waluh yaiku ...

Flan coklat putih lan peteng

  Flan coklat putih lan peteng, panganan cuci mulut sing prasaja kanggo nyiapake preian iki. A panganan cuci mulut sing ora perlu open. Resep sing apik kanggo nyiyapake ...
Flan Coklat Putih

Flan coklat putih, khusus akhir minggu

Ya, ya, ya !!, Wayahe dina Jumuah pungkasan! Lan kanggo ngrayakake, aku wis ngusulake flan coklat putih sing sugih iki, supaya sampeyan bisa seneng akhir minggu

Flan coklat tanpa oven

Flan coklat tanpa oven, panganan cuci mulut sing simpel lan khas, utamane kanggo para pecinta coklat, nyenengake. Wis siyap karo sawetara bahan lan ...

Flan coklat lan biskuit

Flan coklat lan biskuit, panganan cuci mulut sing cepet lan gampang disiyapake. Uga dikenal minangka kue eyang. Sing ngerti aku seneng ...

Flan klapa lan susu kental

Flan klapa, panganan cuci mulut sing gampang, cepet lan apik banget, cocog kanggo panganan cuci mulut sawise mangan enak. Flan pancen ...

Flan bayam keju keju

Copot saka microwave kanthi resep iki. :A: 500g bayem beku 150ml krim cair 4 endhog 100g keju enmental parut 60g ...

Stroberi Flan

Stroberi Flan. Wayahe stroberi, saiki kita kudu nggunakake kasunyatan manawa paling apik. Stroberi cocog kanggo nyiyapake panganan cuci mulut, ...

Flang biskuit gelombang mikro

Resep dina iki regane murah, gampang digawe lan luwih penting banget kanggo sing duwe untu sing manis. Iki minangka flan ...

Flang biskuit gelombang mikro

Aku duwe sawetara alasan kanggo muja panganan cuci mulut jinis iki kaya sing dakkarepake kanggo sampeyan dina iki: gampang digawe lan mung sawetara bahan, mula digawe ...

Flang biskuit gelombang mikro

Flang biskuit gelombang mikro. Resep sing gampang lan cepet, kanggo jaman kasebut nalika kita ora duwe wektu. Flip biskuit iki enak banget, ...
Briyo biskuit Maria

Flan biskuit Marie ing gelombang mikro

Dina iki aku nggawa resep sing enak lan enak iki, maria cookie flan ing gelombang mikro. Panganan panganan cuci mulut iki bisa nylametake sampeyan nalika nindakake ...

Flang endhog, vanilla lan biskuit

Dina iki ing Resep Masak, kita dadi manis! Iki diwenehi enak lan enak (kabeh sifat kuliner sing apik sing bisa digunakake sawetara) ...
susu kenthel lan flan klapa

Susu kenthel lan flan klapa

Apa sampeyan pengin ngatasi rasa sing nyenengake? Susu kental lan flan klapa iki gampang disiyapake lan bisa dadi panganan cuci mulut sing enak ...
Susu kacang almond lan madu

Susu kacang almond lan madu

Flan mesthi kaya panganan cuci mulut sing migunani banget nalika tamu mulih. Mbok amarga dheweke bisa lan kudu siyap sadurunge ...
Pratinjau gawan

Flan Jagung

INGREDIEN - 5 sendok makan Cornstarch. - ½ liter susu. - ¼ cangkir gula. - 2 kuning. - 1 sendhok inti intine ...

Flang jagung tanpa oven

Flang pati jagung tanpa oven, flan sederhana tanpa oven sing bisa kita siyap ing wektu sing sithik lan apik banget. Pati jagung digunakake ...

Flan oranye tanpa oven

Flan oranye tanpa oven, gampang disiyapake. Kanthi asil sing apik lan rasa jeruk sing sugih. Resep sing gampang banget sing sampeyan ora perlu ...

Flan oranye lan vanilla

Flan oranye lan vanili, panganan cuci mulut tradisional sing ora kekurangan ing omah kita. Persiyapane gampang banget lan mung sithik bahan sing bisa digunakake. Flan iki ...

Flan krim tanpa oven

  Kepiye babagan flan tanpa oven? Muni apik, saiki sampeyan ora pengin nguripake oven, nanging aja nganti panganan cuci mulut sing enak. Flan iki yaiku ...
Banana flan ing gelombang mikro

Banana flan ing gelombang mikro

Apa sampeyan duwe pisang sing wis mateng ing mangkuk woh lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Aku ngajak sampeyan nyoba flan pisang ing gelombang mikro sing…
Krim keju krim

Krim keju krim

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake panganan sing nyenengake. Flan keju krim sing gampang banget lan bakal dadi sekutu nalika ...
Pratinjau gawan

Flan keju ing kompor tekanan

:A: 1/2 liter banyu 1 botol susu susu kental 1 bak keju Philadelphia 4 endhog Caramel cair Preparation: Beat kabeh, lebokake ...

Keju lan kacang curd

Rempah-rempah keju lan curd, panganan cuci mulut sing gampang digawe krasan sing ora butuh oven. Cocog kanggo nyiyapake panganan cuci mulut tanpa komplikasi, amarga ora duwe oven ...
Flan keju lan susu kental

Flan keju lan susu kental

Flan minangka panganan cuci mulut sing populer kanthi tradisional digawe nganggo endhog kuning telur, gula lan susu lan dimasak ing ketel dobel. Ing Resep saka ...

Flang Nougat tanpa oven

Bumbu Nougat tanpa oven, panganan cuci mulut sing enak sing bisa kita siyap ing wektu sing cendhak lan gunakake nougat sing isih ditinggalake saka preinan. Yen sampeyan ...

Bumbu vanilla tanpa panggang

Dina iki aku nggawa sampeyan flan vanili tanpa oven, panganan cuci mulut sing bakal disenengi kabeh wong. Flang vanilla iki gampang banget, kanthi sawetara bahan ...

Bumbu karamel vanilla tanpa panggang

Apa sing sampeyan pikirake babagan flan karamel tanpa oven? Ing resep iki, aku menehi resep sing gampang kanggo nyiyapake flan vanilla nganggo karamel ...
Pratinjau gawan

Labu Flan

Ing kene aku nuduhake sampeyan, panganan cuci mulut sing inovatif, gampang disiyapake lan sehat; becik kanggo sing paling enom ing omah, ing endi sampeyan arep nyamur sayuran ...
Kue almond lan oranye

Kue kembang, almond lan oranye

Ora ana alesan kanggo ora nggawe cookie kasebut. Kita ora bisa ngungsi ing alangan utawa wektu supaya ora nyoba. Florentine yaiku ...
Foie nganggo serpihan gula lan uyah

Foie nganggo serpihan gula lan uyah

Dina iki kita nyiyapake wiwitan kanthi foie minangka karakter utama. Bisa uga micuit, foie mousse ... Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ...
Latar mburi peteng

Latar mburi daging peteng

Latar mburi peteng yaiku duduh kaldu pekat sing digunakake minangka basis kanggo persiapan masak kayata saus Spanyol sing misuwur. Duduh kaldu iki ...
Fondue keju Camembert

Fondue keju Camembert

Fondue keju camembert sing dimasak ing kothak kayu dhewe khas, nanging dina iki kita bakal nyiyapake kanthi cara sing ora biasa nanging ...

Fondue kanggo pamula

Aja njaluk keju karo musim preinan iki! Dina iki aku menehi saran supaya sampeyan mbukak meja sampeyan ing Natal iki tanpa menehi setengah gaji ing ...

Stroberi flambé nganggo es krim

Bahan-bahan: 500g stroberi 4 sendok makan anggur abang 300g es krim vanilla 30g potongan almond irisan 1 gelas Kirsch 4 sendok ...
Pratinjau gawan

GORENG GANGGUR

INGREDIEN: 1 klompok asparagus seger, mrica ijo, wortel 1 abang, bawang bombay SIAP: Kabeh kalebu thermomix kanthi pot jamur ...

Ikan goreng goreng Majorcan

Ora prelu lunga adoh banget supaya ora kejawab rasa omah, sing kudune ana ing buku masak kita kaya-kaya saka ...
Daging kentang goreng lan keju

Kentang goreng, daging babi lan keju

Kita miwiti akhir minggu kanthi resep sing gampang kanggo dadi wiwitan: kentang goreng, daging babi lan keju. Kita kabeh ngerti aku ora ngerti ...

Fritos de pixin (monkfish)

Mmmmmm carane mangan ing Asturias !!! Sampeyan bakal nemokake resep iki ing endi wae, lan minangka salah sawijining rasa sing paling enak ing kene. Ing Asturias, yaiku ...
Kacang ijo lan ham frittata

Kacang ijo lan ham frittata

Frittata minangka spesialisasi kuliner sing asale saka Italia, padha karo omelet. Iki minangka panganan sing mbantu kita njupuk kauntungan saka bahan-bahan sing ...
Zucchini lan keju frittatas

Zucchini lan keju frittatas

Gampang, cepet ... frucatas zucchini lan keju sing digawe saiki bisa dadi sarapan akhir minggu sing apik. Dheweke uga kerja kanthi apik ...
Pratinjau gawan

Stroberi ing Alam

Kanthi resep iki, stroberi tetep suwe; sanajan amarga kepenak, dheweke ora bakal suwe. Bahan-bahan: 1 kg. Y…
Piring tomat lan kembang kol panggang

Piring tomat lan kembang kol panggang

Ing omah, kita durung nate kesah nguripake oven. Ing mangsa panas, kita terus nggunakake kanggo nyiyapake piring kayata kembang kol lan tomat panggang.…