Indeks resep-resep

Pratinjau gawan

Tuna Sosis

Tuna iku penting ing kabeh panganan ing omah amarga akeh protein lan kurang lemak lan kalori. Uga, apik ...

Pathi tuna krasan karo tomat

Resep kuliner saiki minangka roti tuna krasan sing enak karo tomat, panganan sing sederhana lan entheng sing bisa ...
Tuna lan pai mrico

Tuna lan pai mrico

Kanthi suhu ing njaba, papan sing paling apik yaiku ing pawon kanthi oven. Kadhemen dadi alesan sing sampurna ...

Bacon, kurma lan pie keju

Empanadas bisa dadi pilihan sing paling apik saiki ing mangsa panas kanggo njupuk pantai utawa kolam renang yen arep mangan ing njaba, ...

Pai daging lan mrico

Apa sampeyan seneng empanada? Siji sing dakkandhakake iki 100% krasan lan gampang digawe ... Cukup kanggo nduwe daging cincang cilik (...

Pie kue kue karo tuna

Patin tuna sing gampang banget, tanpa nyumelangake adonan. Ing kene sampeyan duwe resep resep empanada kue puff kanthi tuna. Gampang banget…
Ayam patty lan keju sing wis diobati

Ayam patty lan keju sing wis diobati

Empanadas minangka salah sawijining panganan favoritku, aku seneng nggawe lan beda-beda nalika ngisi. Iki adonan sing gampang banget lan cepet ...
Pie Galicia karo kerang

Pie Galicia karo kerang

Empanadas minangka salah sawijining panganan favoritku. Iki pancen serbaguna amarga bisa diisi panganan sing dikarepake. Kajaba iku, sampeyan bisa ...
Tuna pie

Cepet tuna patty

Empanada minangka salah sawijining resep sing bisa ditindakake kanthi bahan apa wae, sanajan sisa sing ditemokake ing kulkas lan ...
Pratinjau gawan

Empanadas Kentang lan Bawang

Resep iki paling apik kanggo disiapake yen isih duwe turas, lan yen sampeyan isih pengin luwih gampang, sampeyan bisa nyiyapake kanthi puri instan. Bahan 2 cangkir ...
Pangsit krasan

Pangsit krasan

Kanggo kita sing seneng masak, kita nggunakake akhir minggu utawa preinan kanggo mlebu pawon lan nggawe inovasi sajian anyar. Lha…
Pangsit krasan diiseni daging

Pangsit krasan diiseni daging

Ing pasar ana pirang-pirang pangsit beku sing diiseni tuna, daging, lsp; nanging kaya landladies ora ana apa-apa. Nalika aku duwe ...

Dumplings karo apel lan walnuts

Pangsit karo apel lan walnuts, yen sampeyan pengin resep panganan cuci mulut sing prasaja lan cepet, kene aku nggawa sampeyan pangsit karo apel lan walnuts. aku wis…
Tuna roti

Tuna roti

Yen sampeyan nemokake adonan sing apik, gampang ditangani, mesthi apik lan sampeyan bisa uga beku utawa cair tanpa ana masalah, mula rasane enak ...
Pangsit daging

Pangsit daging

Dina iki aku nggawa resep sing gampang nanging enak kanggo pangsit daging iki. Pangsit kaya kabeh wong, nanging uga duwe ...

Pangsit ham lan keju

Pangsit ham lan keju, resep sing gampang banget kanggo disiapake. Dheweke minangka cemilan sing apik kanggo nyiyapake ing nedha bengi sing ora resmi, minangka aperitif utawa cemilan ...

Pangsit apel lan kayu manis

Dina iki aku nuduhake sawetara pangsit sing apik karo apel lan kayu manis. Panganan panganan sing enak banget lan ringkes, kanthi sawetara bahan ...

Pangsit leek lan keju

Pangsit leek lan keju, asli lan apik banget kanggo gawe kaget para tamu. Yen sampeyan seneng leek, iki bakal nyenengake. Kadang…

Pangsit Sobrasada

Hei, #zampabloggers! Dina iki aku nggawa sampeyan tamu sing apik banget kanggo dina piknik ing pantai utawa ing negara: pangsit sobraasada. Aja…

Pangsit sayuran kari

Pangsit sayuran kari, enak lan gampang disiyapake. Yen sampeyan duwe sayuran ing kulkas supaya ora rusak, kita mung duwe ...

Pangsit tuna goreng

Pangsit tuna goreng. Dina iki aku nggawa tuna klasik lan pangsit goreng tomat sing ora bisa ilang saka buku resep kita. Aku…

Pangsit goreng diiseni karo flan

Pangsit goreng sing diisi karo flan minangka panganan cuci mulut sing enak, gampang banget lan cepet nyiyapake. Cocok untuk menemani kopi atau cemilan,…

Tuna diiseni pangsit

Dina iki aku menehi saran babagan pangsit sing diiseni tuna, kita bakal nyiyapake ing oven, luwih entheng lan apik banget amarga dipanggang ...

Pangsit diiseni daging

Pangsit sing diiseni daging banget populer ing omahku, enak banget lan kanthi isi iki enak lan kepiye nyiyapake ing oven ...

Pangsit coklat sing diisi

Pangsit diisi coklat, panganan cuci mulut sing ideal kanggo ngrampungake panganan sing enak. Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing gampang banget, cepet lan enak, sawetara ...

Pangsit diisi coklat lan woh

Kita bakal nyiyapake sawetara pangsit sing diisi coklat lan woh-wohan, panganan cuci mulut sing gampang kanggo mangan woh. Iki uga cemilan sing sampurna kanggo bocah ...

Pangsit diiseni flan

Pangsit diisi nganggo flan, panganan cuci mulut sing gampang lan gampang disiyapake. Flan minangka panganan cuci mulut sing ideal. Kabeh wong biasane seneng banget. Dadi…

Pangsit diiseni jeruk

Kita ana ing mangsa jeruk, iku paling apik lan bisa nyiyapake panganan cuci mulut sing enak. Ing kene sampeyan duwe resep kanggo pangsit boneka ...

Pangsit diiseni keju

Dina iki aku nggawa sampeyan pangsit sing diiseni keju, sugih lan gampang disiyapake. Seneng banget empanadilla, enak banget !!! Mesthi sampeyan seneng keju, ...

Pangsit diiseni sayuran

Pangsit diiseni sayuran. Aku seneng nyiyapake pangsit iki, enak banget lan jus. Dheweke becik minangka aperitif, minangka pamula utawa aperitif utawa kanggo ...

Pangsit diiseni sayuran

Pangsit sayuran, panganan utawa panganan pembuka sing enak lan enak. Resep sing uga bisa migunani, lan wenehi sayuran sing ...
Pangsit panggang

Pangsit rasa pizza

Meh kabeh wong seneng pizza lan meh kabeh wong seneng pangsit, mula sijine loro panganan enak iki…
Enchiladas daging sapi lan guacamole

Enchiladas daging sapi lan guacamole

Masakan internasional nawakake macem-macem sajian asli lan istimewa. Sanajan enak, sawetara panganan kasebut bisa uga kontraindikasi kanggo roso alus, ...
Diiseni gratin

Tahan gratin

Endives minangka salah sawijining panganan sing paling bisa mbantu nyerna pencernaan amarga rasane pait saka godhonge. Nanging,…
Salad wortel Maroko

Salad wortel Arab

Nalika mikir babagan salad, salad mesthi ana ing pikirane, nanging nyatane kita duwe macem-macem pilihan. ...

Salad Atlantik

Yen sampeyan pengin salad sing beda, coba enak iki kanthi bayem, bawang, radish lan tomat. Bahan-bahan: Daun bayem 1 bawang bombay 4 radish 1 tomat bunder ...
Salad dhasar

Salad dhasar

Aku ngerti kita isih kudu musim panas lan miwiti maneh karo salad, nanging kanthi cepet wektu ...

Salad Calabrian

Aku menehi resep liyane, kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nyoba: Bahan-bahan: 1/2 kg Sosis daging adhem, 4 Timun, 3 Apel, 1 kaleng Lada Lada Alami, 12 ...

Salad negara

Lan terus resep resep salad! Yen Rebo kepungkur, kita nggawa resep kanggo salad campuran, sing bahan utamane yaiku ...
Salad negara

Salad negara

Kanthi tekane cuaca apik, kita kepengin mangan sing luwih entheng lan seger, kayata salad. Nanging penting supaya ora tiba ing ...

Salad negara

Musim salad lan amarga nyenengake, aku nggawa salad negara karo kentang, macem-macem lan lengkap, sing cocog kanggo panganan utawa ...
Salad salad

Salad salad

Ing mangsa panas, salad minangka panganan sing sampurna, bisa narik kawigaten amarga seger, sugih karo vitamin, ringan lan gampang disiyapake, iki resep ...

Salad salad

Apa salad salad Caesar sing sampeyan senengi banget? Salad sing akeh dikonsumsi ing Amerika lan ing saindenging jagad, ing omah paling populer. Anggere…

Salad lengkap tanpa masak

Kanthi sawetara bahan lan tanpa masak, sampeyan bisa pamer ing sajian iki, yaiku: Bahan-bahan 400 gram keju ing teken 400 gram ham ing ...

Salad karo artichoke lan keju

Salad minangka piring sing mesthi gampang disiyapake. Masalah kita muncul nalika mikir babagan bahan, kadang-kadang kita ora kreatif ...

Salad nganggo rumput laut wakame

Salad nganggo rumput laut wakame, salad sing sehat banget sing bisa digabung karo macem-macem bahan. Rumput laut duwe vitamin lan mineral sing sehat lan kurang ...
Salad karo anchovies ing cuka

Salad karo anchovies ing cuka

Musim panas, wektu kanggo salad! Ing omah kita ngonsumsi kabeh taun, nanging kita adaptasi karo kebon lan suhu, taruhan ing versi…

Salad nganggo melon lan ham

Wiwitan sing cocog kanggo musim panas yaiku salad karo melon lan ham. Gabungan rasa melon sing enak karo ham yaiku ...
Pratinjau gawan

Salad ayam lan nanas

Musim panas bakal teka lan wayahe mung sethithik mangan ing pawon, mikir dina iki kita bakal nyiyapake salad karo pitik lan nanas. ...
Salad karo keju seger lan alpukat

Salad karo keju seger lan alpukat

Aku seneng alpukat, bisa uga amarga menehi alternatif kanggo woh-wohan tradisional. Aku biasane kalebu ing salad kaya tomat ceri, keju seger lan vinaigrette ...
Salad karo keju lan kenari

Salad karo keju lan kenari

Salad sing sampeyan idham-idhamake saiki! Nalika panas iku pilihan sing paling apik lan uga cara sing sehat kanggo ngonsumsi sayuran, amarga ...
Salad karo sardin

Salad karo sardin

Salad ngakoni macem-macem kombinasi bahan. Minangka woh-wohan lan sayuran minangka basis, kita uga bisa nambah legum, sereal, daging utawa iwak. Iki…
Pratinjau gawan

Salad patang musim

Bahan-bahan: 100 gr. saka keju roquefort 50 gr. saka kacang cemara Minyak lan uyah 50 gr. saka kenari 100 gr. keju seger 1/2 tas ...
Chicory abang lan salad mandarin

Chicory abang lan salad mandarin

Kita ngrampungake akhir minggu nyiyapake resep sing entheng, seger lan sehat. Salad sing butuh luwih saka 15 menit kanggo nyiyapake lan ...
Avocado lan salad mackerel

Avocado lan salad mackerel

Sayuran lan salad kudu ngenggoni papan sing istimewa nalika saben mangan. Klompok panganan iki nyedhiyakake akeh vitamin lan mineral penting kanggo ...
Salad Alpukat lan Mandarin

Salad Alpukat lan Mandarin

Kanthi cuaca sing apik ing omah, kita terus seneng salad musim panas kaya alpukat lan mandarin. Iki minangka salad sederhana ...

Avocado, salad keju lan salmon

Avocado, keju lan salad salmon salad seger lan enteng kanggo miwiti panganan. Salad minangka panganan sing apik, utamane nalika ...
Salad asap lan tomat ceri

Salad asap lan tomat ceri

Salad minangka sajian sing bola-bali ing meja; padha ngidini kita nggabungake macem-macem rasa lan warna. Jeblugan warna ing salad iki nggawe kita mikir ...
resep salad artichoke rampung

Salad Artichoke

Kadhangkala kita nyingkirake pengawetan, amarga kita yakin manawa panganan kasebut wis ora cocog maneh. Nanging kita ora bakal lali yen ana bahan sing ...
Kacang salad

Kacang salad

Kanthi kedadeyan panase, saiki uga kudu ngowahi cara masak panganan. Kanthi cara iki, kita bisa terus mangan panganan sing sehat ...

Kacang salad karo vinaigrette

Salad kacang putih kanthi vinaigrette, salad sing gampang banget. Kacang-kacangan perlu ing panganan, nanging nalika musim panas bakal luwih larang ...

Kacang buncis lan cod cod

salad kacang buncis lan cod, uga diarani Empedrat kaya sing diarani Catalonia. Salad sing dikonsumsi akeh nalika musim panas, salad seger lan ...

Salad nasi

Aku seneng salad salad! Iki minangka salah sawijining sajian sing paling disenengi nalika sayuran. Aku biasane nyiapake ing wayah wengi, kanthi ...
Pratinjau gawan

Nasi salad karo panganan laut

Bahan-bahan: 400g beras 750g kerang 750g kerang 100g buntut udang 100g jamur Disigar peterseli 1/2 gelas anggur putih ...

Salad nasi campuran

Resep sing bakal diwenehake saiki gampang banget, mung butuh wektu kanggo nyiyapake lan kanggo nedha bengi iku apik banget lan sehat ...

Nasi lan salad tuna

Nasi salad lan tuna, saiki yaiku salad sing luwih disenengi minangka kursus pertama utawa uga minangka sajian tunggal, amarga bisa ...

Nasi lan jantung palem salad

Salad sing cocog kanggo sampeyan yen isih turah lan lagi nemoni masalah amarga kulawarga napsu sing enak: Bahan-bahan 2 cangkir ...

Nasi salad lan keju

Kanthi tekane cuaca sing apik, saya akeh sing kepengin mangan panganan sing seger lan seger. Sajian sing digawa sampeyan dina iki tundhuk ...
Salad nasi karo ham serrano lan apel

Salad nasi, ham serrano lan apel

Panas minggu kepungkur iki ngajak kita nyiyapake panganan sing luwih seger lan luwih entheng. Mangkene salad beras iki kanthi bahan-bahan improvisasi lan ...
Salad kacang polong karo tomat lan wortel

Salad tomat lan wortel

Kacang polong karo tomat lan wortel, minangka wiwitan sing gampang lan gampang. Panganan sing bisa disiyapake minangka wiwitan utawa iringan. Piring iki bisa ...
Pratinjau gawan

Tuna salad karo sawi

Salad iki minangka proposal sing sugeh lan modern banget, utamane kanggo sampeyan sing pengin nggawe inovasi nanging ora butuh wektu, jaga ...

Salad tuna lan crab

Yen sampeyan pengin nyoba sing elit tanpa nglirwakake rasane, aja ragu-ragu nyiyapake resep kanggo salad tuna lan ...
Pratinjau gawan

Salad tuna lan jagung

:A: 2 endhog 4 utawa 5 ati kurma 1 kaleng tuna ing lenga Mayonnaise Jagung jagung Preparation: Cut jantung palem dadi irisan, ...
Salad tuna, timun lan bawang

Salad tuna, timun lan bawang

Cedhak musim panas nggawe salad seger kaya sing kita siyap saiki luwih nyenengake saben dina. Salad tuna lan timun minangka ...

salad iwak cod

Salad cod, wiwitan utawa iringan sing becik kanggo miwiti mangan. Salad sing entheng lan lengkap. Cod menehi akeh rasa kanggo…

Cod salad karo oranye

Minggu iki aku ngusulake salad cod karo oranye, sajian seger sing nyedhiyakake aroma, rasa lan warna, wiwitan sing lengkap sing bisa ...
Pratinjau gawan

Salad banyu lan salad tomat

Bahan-bahan 100 gram watercress 2 tomat 2 siung bawang putih 2 sendok minyak zaitun 3 lemon Uyah sing disenengi karo Prosedur Pica ...
Brokoli lan salad salmon

Brokoli lan salad salmon

Mangan sayuran saben dina iku penting kanggo kesehatan. Kita bisa mangan mentah, ing sup, krim, panggang utawa ing bentuk salad, ing antarane macem-macem alternatif liyane. ...
Salad tunas lan tomat

Salad tunas lan tomat

Sajrone musim salju, aku mangan salad kurang saka musim panas, nanging ora ngilangi kabeh panganan. Iki karo tunas lan tomat yaiku ...

Salad kubis

Coleslaw, uga dikenal minangka salad Amerika. Salad iki kalebu Gobis putih mentah sing disigar lan wortel. Salad iku apik ...

Coleslaw kalori kurang

Dhuh Desember, pancen nyenengake yen ngrasakake sampeyan kanthi tenanan lan kanthi tenang. Kanthi rasa nougat lan marzipan sing isih ana isih ana ...

Salad kubis putih

Panemuan paling anyar ing pawonku yaiku kubis putih. Aku wis nggunakake akeh ing resep-resep tradisional, utamane kanggo rebusan, nanging ora ana ...
Gobis ungu lan salad apel

Gobis ungu lan salad apel

Yen sampeyan seneng sing seger minangka pamula utawa iringan daging utawa sajian iwak, coba kubis ungu lan salad apel iki. A…
Gobis lan salad wortel

Gobis lan salad wortel

Musim panas mboko sithik ilang karo resep-resep anyar, nanging ora ana sing ngalangi kita nggunakake paling dina panas ...

Salad kembang kol

Cauliflower, panganan kasebut, kaya sing disayangi, ing bagean sing padha ... Ya ya! Aku yakin manawa salad kembang kol iki bakal digawe dening sawetara wong, ...
Salad sepupu karo pitik lan kismis

Salad sepupu karo pitik lan kismis

Couscous biasane digawe karo semolina gandum lan biasane digunakake kanggo ngiringi masakan domba, pitik utawa sayuran. Iki minangka bahan tradisional budaya Berber, sing saiki ...
Salad couscous, Gobis lan wortel

Salad couscous, Gobis lan wortel

Wektu ora kudu dadi alesan kanggo mangan sing sehat. Salad minangka sekutu sing apik nalika wektu kita kurang; mung gabungan beda ...

SALC ESCAROLA Karo GULAS

INGREDIEN: - 1 escarole - 150 g welut bayi - papak - minyak, cuka lan uyah PREPARASI: Cuci endive lan ...
Salad buah endive lan garing

Salad buah endive lan garing

Napa mesthi mbaleni salad sing padha? Kita bisa milih macem-macem godhong ijo, sayuran lan woh-wohan kanggo ngrampungake salad. Sajrone wektu taun iki ...
Salad bayam

Salad bayam

Aku seneng panganan iki, salad bayam minangka salah sawijining panganan favoritku, butuh gaweyan kanggo nyigar bayem kanggo ...

Bayam lan Salad Stroberi

Bayam lan salad stroberi, kanthi rawuh cuaca sing enak, salad nyenengake banget. Iki bisa disiapake kanthi nganggo cara akeh kanthi ngganti bahan lan rasa. ...
salad bayem lan nectarine

salad bayem lan nectarine

Dina iki kita nyiyapake salad sing seger banget, salah sawijining sing dikarepake ing wektu iki. Salad saka bayem lan nectarine utawa briñon, sing uga…
Bayam bayam lan salad pir

Bayam bayam lan salad pir

Salad bayam lan pir iki misuwur banget ing omah. Gabungke kesegaran bayem, karo krim keju brie lan ...
Bayam, alpukat lan salad apel

Bayam, alpukat lan salad apel

Ing omah kita seneng banget karo bayem wulan iki, kaya saben taun udakara iki. Kita seneng ngrasakake seger, salad, sanajan biasane ...
Bayam, salad kiwi lan blueberry

Bayam, salad kiwi lan blueberry

Cuaca sing apik nggawe kabiasaan mangan kita ganti. Kita ngonsumsi luwih akeh sayuran lan woh-wohan sing seger, bahan kanggo salad menehi kesempatan kanggo ...
Bayam, salad apel lan jeruk keprok

Bayam, salad apel lan jeruk keprok

Kita terus nyiyapake salad ing omah. Iki dudu perkara sing ora bisa dilalekake, sanajan bahan-bahane mesthi bakal saya owah, lan miturut rasa, uga suhu. Ing…
Pratinjau gawan

Salad Mie Utuh

Pasta gandum kabeh cocog kanggo panganan sing kurang kalori. Amarga wis diilangi luwih cepet lan yen sampeyan mangan nganggo sayuran, diskon kalori luwih ...

Salad alpukat Stroberi

Apa sampeyan nate krungu / maca babagan panganan sing nyenengake? Ngandika babagan kombinasi panganan sing sampurna sing bisa nglegakake napsu primitif lan spiritual ... sajian kasebut ...
Salad buah tropis

Salad buah

Dina iki aku menehi resep sing migunani banget nalika tamu lan ora bisa melu-melu. Iki minangka salad buah karo sawetara ...
Salad buah karo jus apel

Salad buah karo jus apel

Kepiye carane bocah cilik bisa akur karo buah? Ora apik banget, bener? Apa apel kaya ngono, bisa uga bisa ngasilake sapa wae, babagan ...
Pratinjau gawan

Salad buah entheng

Iki minangka salad buah sing kurang kalori. :A: 5 jeruk 1 apel 1 jeruk bali 2 kiwi 1 peach 3 stroberi Pemanis C / N Preparation:…

Salad Chickpea

Apa sampeyan kelakon yen musim panas sampeyan mung pengin mangan barang sing adhem lan cepet, ora bakal suwe banget ...

Salad chickpea lan waluh

Salad tanpa tomat lan tanpa salad? Ya, kayane iki resep sing nyegerake lan lengkap sing dakkandhakake saiki, salad cah ayu ...
Salad Kiwi lan ham masak

Salad Kiwi lan ham masak

Pungkasan akhir minggu ing Resep Masak nyiyapake salad seger, cocog banget kanggo taun iki. Salad kiwi lan ...

Salad udang panggang

Dina iki kita bakal nyiyapake wiwitan karo udang sing bisa dadi sajian unik nalika musim panas. Salad udang panggang iki yaiku…

Salad saka kaleng papat

Aku menehi salad sing cocog kanggo bocah cilik sing paling cilik ing omah amarga ora masak, gampang banget lan ...
Salad segara

Salad segara

Aku ora ngerti carane menehi jeneng salad iki, mula aku milih jeneng sing bakal ngerti apa bahane. ...
Salad panganan laut

Salad panganan laut

Cuaca sing apik wis nyedhak lan kita dadi saya panas, mula saya kepengin mangan panganan seger lan ...
Salad peach lan walnut panggang

Salad peach lan walnut panggang

Ayo musim panas, aku seneng nyoba salad. Dheweke pancen fleksibel, saéngga bisa nggabungake bahan-bahan sing ora ana enteke: woh-wohan, sayuran lan uga kacang-kacangan. Dina iki ...

Salad oranye lan keju

Dina iki kita bakal nyiapake salad oranye lan keju. Salad seger kanthi rasa akeh. Saiki ing mangsa adhem, sup lan ...

Avocado lan salad bawang

Dina iki kita bakal nggawa salad khusus kanggo musim semi: Bahan-bahan: 6 alpukat gedhe 1 sendok teh jus lemon 1 bawang 3 ...

Salad alpukat lan keju

Gra: 3 alpukat dipotong dadi irisan tipis 150 gr. keju salut port dipotong dadi kubus 1 sendok makan jus lemon 100 gr. saka…

Salad pasta

Yen dina kepungkur, kita wis nggawa resep salad salad sing enak ing laut, dina iki kita mutusake terus karo panganan sing adhem kanggo musim panas ...
Salad pasta karo tomat kaleng

Salad pasta karo tomat kaleng

Ing omah, aku tansah duwe kaleng tomat sing dikemas kaleng ing pantry. Iku paling migunani kanggo nyiyapake saos tomat ...

Salad pasta adhem

Kita miwiti minggu nganggo salad pasta adhem, resep sing gampang lan gampang banget. Iki minangka pasugatan sing sampurna kanggo nyiyapake ing ...
Kentang lan salad kacang polong

Kentang lan salad kacang polong

Sampeyan bisa nyiyapake salad kanthi nggunakake sawetara bahan. Buktine yaiku salad kentang masak lan kacang polong sing dakkusulake kanggo sampeyan dina iki. A…
Salad kentang lan mrico

Salad kentang lan mrico

Kepiye sampeyan seneng salad ing taun iki! Ing omah, kita biasane nyiyapake minangka wiwitan saben dina. Dina sing paling monjo, iku ...
Salad kentang sing sehat

Salad kentang sing sehat

Kabeh salad nyedhiyakake nutrisi lan energi sing dibutuhake kanggo ngatasi saben dina. Iki sehat banget ing diet, wiwit ...
Salad kentang lan ceri

Salad kentang lan ceri

Sampeyan ora prelu rumit kanggo nggawe menu sing nyenengake. Salad kentang lan ceri iki sampurna kanggo ...

Salad kentang lan jeruk

Salad kentang lan jeruk, resep asli lan tradisional sing disiapake ing pirang-pirang wilayah ing Andalusia, bisa beda-beda gumantung saka wilayah kasebut. Salad ...

Kentang panggang lan salad mrico

Salad kentang lan mrico panggang, sajian sing apik banget, sampurna kanggo miwiti panganan musim panas. Salad ing musim panas ora bisa absen, ...

Salad stalk salad

Kita terus nganggo salad sing ora tradisional, kanggo nyoba sampeyan nyoba batang chard iki: Bahan-bahan: Batang 2 bungkus chard 2 endhog rebus ...
Salad timun lan feta

Salad timun lan feta

Resep salad timun lan feta iki wis disimpen wiwit musim panas. Mesthi wae luwih logis yen nerbitake, nanging ora nate ...
Pratinjau gawan

Salad timun lan kubis

Bahan-bahan 1 timun gedhe 5 godhong kubis putih 2 sendok minyak 1 sendok teh jus mustar Jus siji Preparasi lemon Cuci kubis, ...
Pratinjau gawan

Salad Timun, Tomat lan Terong

Bahan 2 timun gedhe 3 tomat gedhe 3 aubergine Uyah Olive Olive Preparation Cuci tomat, timun lan aubergine kanthi apik, ...

Salad mrico Piquillo

Salad mrico Piquillo, salad sing gampang lan gampang kanggo nyiyapake, salad sing beda, kanggo ninggalake salad salad sing khas. Salad ...

Salad mrico Piquillo nganggo tuna

Salad mrico Piquillo kanthi tuna minangka wiwitan utawa sajian kanggo nedha bengi, utawa kanggo ngiringi sajian, gampang lan entheng. ...

Mrico piquillo lan salad tuna

Mrico piquillo lan salad tuna, salad sing sugih lan sederhana kanggo digawe, kanthi rasa sing akeh. Mrico panggang menehi akeh rasa, yaiku ...
Salad nanas lan mangga

Salad nanas lan mangga mangga seger!

Kita wis ngluncurake musim panas kanthi termometer menehi suhu dhuwur ing saindenging Spanyol. Kanggo pertempuran ing meja, salad mesthi ditampilake minangka ...
Salad pitik renyah

Salad pitik renyah

Salad minangka panganan sing akeh banget lan sehat. Nanging kadang, kita kudu inovasi lan menehi sentuhan rasa lan tekstur liyane, kayata ...
Salad pitik spring

Salad pitik spring

Dina iki aku pengin menehi sampeyan salad sing sampurna kanggo taun iki. Gampang banget nyiyapake salad ayam sing bisa diwiwiti ...
Apel keju kambing lan salad walnut

Kambing keju, apel lan salad walnut

Bahan-bahan salad apu keju wedhus keju apel ijo walnuts prawan minyak zaitun balsamic cuka lan uyah ketchup Preparation Sawise aptu wis dicuci ...
Salad Quinoa

Salad Quinoa

Dina iki aku nggawa sampeyan resep salad sing sederhana, sampurna kanggo suhu dhuwur sing wis diwiwiti kanggo ngrampungake nalika musim panas. Ing iki…
Brokoli panggang lan salad quinoa

Brokoli panggang lan salad quinoa

Wis rampung seminggu ing Resep Masak kanthi resep sing sehat banget: salad quinoa lan brokoli panggang. Piring sing disajekake anget lan ...
Salad quinoa lan delima

Salad quinoa lan delima

Ana dina nalika kita rumangsa kaya prekara sing gampang, cepet lan seger. Ing acara kasebut, salad quinoa lan delima sing saiki ...
Quinoa, zucchini lan salad tomat

Quinoa, zucchini lan salad tomat

Suhu sing dhuwur nyebabake kekarepan resep resep sing ringan, kaya sing kita saranake saiki, bakal nambah. Salad dadi sekutu gedhe ing ...
Salad Quinoa

Quinoa, keju lan salad blueberry

Kesel karo salad lawas sing padha? Dina iki kita nggawa resep, quinoa, keju lan salad blueberry sing beda. Resep sing gampang banget ...

Salad Radicheta

Dina iki, aku menehi salad sing cepet lan gampang kanggo sampeyan, cocog karo kabeh jinis daging: Bahan-bahan Radicheta mbutuhake minyak zaitun ing ...
Beet lan salad jeruk

Beet lan salad jeruk

Cepet lan sumilir, iki salad bit lan jeruk sing dakusulake saiki. Salad sing narik kawigaten warna nanging ...
Gobis ungu, apel lan salad wortel

Gobis ungu, apel lan salad wortel

Kanggo nggawe wiwitan utawa sisih sing mbantu ngatasi suhu sing panas banget ing musim panas, kita ora butuh akeh bahan. Salad iki ...
Gobis, pir lan salad kemiri

Gobis, pir lan salad kemiri

Muga-muga sampeyan kabeh istirahat, adaptasi kanthi apik karo kahanan anyar. Ing kasusku lan sawise ngentekake rong dina pisanan rada kepenak, aku kudu ngomong ...
Arugula, keju lan salad kismis

Salad arugula karo keju lan kismis

Minggu iki, kita nikmati suhu panas; gencatan senjata sing nggawe aku nylametake sawetara resep sing ora bisa dakprentahake sajrone wulan Juli ...
Arugula, salad timun lan salmon

Arugula, salad timun lan salmon

Minangka kontras kanggo couscous karo kacang buncis lan daging domba sing disaranake wingi, dina iki kita nyiapake resep sing seger lan entheng banget. Salad…
Salad Arugula, Ayam lan Gandum

Salad Arugula, Ayam lan Gandum

Akhir-akhir iki aku nyoba karo produk nganti saiki, sing durung dingerteni, utamane sereal lan wiji. Aku bubar nggawe salad arugula ayam iki ...
Salmon salmon lan keju asap

Salmon salmon lan keju asap

Kanthi tekane cuaca sing apik, sajian sing entheng lan seger isih akeh ing panganan. Dina iki kita ngusulake sajian sing mesthi bakal dibaleni ...

Salmon lan Avocado Salad

Salad salmon lan avocado, salad seger sing enak kanggo dina panas. Salad bisa digawe kanthi macem-macem, kita duwe macem-macem bahan sing bisa…
Salmon lan salad apel

Salmon lan salad apel

Nalika masak salmon lan isih duwe turahan, salad iki mesthi dadi alternatif sing bisa digunakake. Salmon salad lan apel lagi ...
Salad tomat

Salad tomat

Apa ana sing luwih gampang tinimbang nyiyapake salad tomat? Sawetara prekara sing gampang banget, cepet banget lan sehat. Salad tomat yaiku ...

Salat tomat lan mozarella

Salat tomat lan mozarella, uga dikenal minangka salad caprese, sajian khas Neapolitan. Uga ana macem-macem jinis salad iki, amarga bisa ditambah ...
Tomat, alpukat lan salad kismis

Tomat, alpukat lan salad kismis

Nalika panase isih panas, resep-resep sing nyegerake kaya sing disiyapake saiki dadi kanca paling apik. Salad sing sederhana lan cepet karo tomat, alpukat ...

Tomat, cod, keju lan salad teri

Salat tomat nganggo kod, teri lan keju, sajian seger sing ideal minangka wiwitan utawa ngiringan sajian apa wae utawa minangka hiasan. Wayahe kanggo ...
Salad Tomat sing dialami

Salad Tomat sing dialami

Wiwit wingi kita nglipur awake dhewe nggawe couscous, apa sampeyan mikir yen dina iki nindakake tumindak sing gampang banget? Iki salad saka ...
Salat tomat lan plum

Salat tomat lan plum

Ing omah, kita cepet-cepet pungkasan dina musim panas kanggo terus resep seger karo produk musiman kayata tomat. Salad iki ...

Salad gandum lan sayuran

Gra: 1 lan ½ cangkir gandum lemah 1 mrica abang 4 tomat mateng 4 timun 1 mrico ijo 1 sendhok jinten 2 sendok makan ...
Pratinjau gawan

Salad sayuran rebus

Ing wiwitan musim semi lan awal musim panas, salad wiwit dadi sajian utama utawa dekorasi warna-warni lan vitamin ing ...

Salad Vinaigrette (tanpa cuka)

Aku menehi salad khusus sing enak kanggo sampeyan sing ora seneng cuka nanging pengin ngrasakake rasa khas vinaigrette: Bahan-bahan: ...
Wortel panggang lan salad alpukat

Wortel panggang lan salad alpukat

Salad bisa menehi kita dolanan nalika musim panas yen kita gelem main karo macem-macem kombinasi bahan. Salad Alpukat Wortel Panggang iki dudu ...
Pratinjau gawan

Salad wortel lan salad

Cepet, gampang lan sugih banget, disiapake sajrone 20 menit lan digawe 6 sajian, minangka dekorasi sing apik kanggo ngiringi daging utawa kroket ...
Pratinjau gawan

Salad wortel lan palem

Bahan-bahan 1 kaleng palem 600 gram wortel 4 sendok krim 1 sendok teh mustar 4 sendok mayonis 4 sendok minyak ...
Salad lan salad walnut seger

Salad salad seger karo kenari

Salad minangka nedha bengi sing nyenengake lan sehat banget, amarga bisa mangan akeh, bosen lan ngerti yen ora akeh ...
Tomat adhem lan salad tuna

Tomat adhem lan salad tuna

Salad kadhemen utamane sugih ing Musim Panas, amarga ora mung nutrisi lan sehat, nanging nyenengake. Salad tomat iki lan ...
Salad Malaga

Salad kentang malaga

Nalika musim panas, salad dadi luwih misuwur ing menu. Iki kentang, oranye lan cod utawa tuna ...

Campuran salad

Anggere aku ora duwe komitmen dina iki, aku nyoba mangan sing sehat lan entheng nalika nedha awan tanggal 31 Desember. Ngopo Amarga…

Salad campuran

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kanthi panas, aku dhewe mung pengin mangan barang sing adhem lan entheng, ora ana piring sing abot ...
Salad campuran karo pitik

Salad pitik campuran

Salad asring banget kanggo nedha bengi amarga cepet digawe, ngisi banget lan sehat banget. Mula, dina iki kita nyiapake ...

Salad Murciana

 Salad Murcian utawa teles. Salad tradisional sing khas. Kita bisa mangan ing mangsa salju kanthi tomat kalengan utawa ing mangsa panas karo tomat alami. Nanging karo…

Salad Pipirrana

Salad Pipirrana, Salad pipirrana gampang disiyapake, enak banget lan seger banget. Bahan utamane yaiku tomat, mrico lan bawang, ...

Salad Rusia ing sele

Apa sampeyan seneng salad Rusia? Coba nganggo macem-macem jinis iki: ing sele. Gra: 200 g kacang polong sing dimasak 1 kaleng tuna alami 1…
Brokoli anget, lada lada lan salad apel

Brokoli anget, lada lada lan salad apel

Ing omah, kita seneng miwiti saben panganan nganggo salad sing apik sing nggabungake sayuran lan woh-wohan. Ing wong-wong mau, kita njupuk kauntungan saka nggabungake bahan-bahan sing ...
Jamur anget lan salad udang

Jamur anget lan salad udang

Apa sampeyan ngelingi endhog orak-arik karo jamur lan udang sing wis disiyapake minggu kepungkur? Dina iki kita bakal nggunakake bahan sing padha kanggo nggawe salad anget, ...
Cauliflower anget lan salad wortel

Cauliflower anget lan salad wortel

Kepiye pahargyan Natal? Sanajan sampeyan ora bisa ngrayakake kaya sing dikarepake, muga-muga sampeyan bisa ngrasakake. Saiki wayahe, mbaka sethithik ...
Escarole lan salad ayam sing anget

Escarole lan salad ayam sing anget

Salad escarole lan ayam sing anget sing disaranake saiki apik banget amarga kombinasi bahane: endive, pitik, daging renyah, keju, kismis ...

Salad chickpea anget

Apa cah ayu mbantu ngilangi bobot awak? Ya !. Aja gupuh ing ruangan, nanging yen sampeyan mikir nindakake panganan ajaib kaya ...
Salad chickpea anget

Salad chickpea anget

Ngonsumsi kacang-kacangan saben minggu iku penting, amarga menehi nutrisi penting kanggo awak. Biasane yen panase saya panas, biasane ...

Salad campuran karo saus jambon

Salad campuran karo saus jambon, sajian seger kanggo disiyapake minangka wiwitan utawa minangka sajian tunggal. Saiki ing mangsa panas, dheweke nyenengake banget, uga bisa ...

Macem-macem salad cauliflower

Dina iki, kita menehi resep sing gampang lan becik kanggo jaman semana nalika pengin diet detoksit lan mung mangan woh-wohan lan sayuran. Is…
Salad kentang musim panas

Salad kentang musim panas

Kanthi tekane musim panas, kita mung pengin mangan sing enak lan entheng. Salad minangka salah sawijining solusi pertama sing biasane ...

Roti lapis

Sapa sing ora ngerti salad kasebut. Aku percaya manawa kabeh dadi panganan musim panas sing mesthi bakal ngelingake mbah-mbahmu ...

Salad krasan

Salad krasan sing digawe panas, sajian lintang musim panas sing ngakoni macem-macem variasi ing saben omah, kita siyap miturut kekarepan kita. Uga…
Avocado lan salad endhog rebus

Avocado lan salad endhog rebus

Minggu-minggu iki, cuaca sing apik ngajak kita nyiyapake salad seger kanggo ngawula utawa miwiti. Salad endhog alpukat lan godhok sing saiki ...
Kembang kol lan salad wortel karo apel

Kembang kol lan salad wortel karo apel

Bosen karo salad tradisional Rusia? Ing omah kita seneng banget, nanging uga seneng nggawe versi alternatif kaya kembang kol lan salad wortel nganggo apel. Ing…

Salad campuran karo panganan laut

Dina iki, kita nggawa resep seger, sing cocog kanggo dina-dina sing anget iki. Sampeyan bisa mangan minangka kursus pertama, lan minangka rencana tapas ...
Gratin grating

Gratin grating

Halo kabeh! Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget lan sugih adhedhasar sayuran, wis disiyapake sedhela lan sisane ...
Spaghetti karo kecap vegan

Spaghetti karo kecap vegan

Ing taun kepungkur, aku nggabungake panganan anyar ing pola makan, sing saiki durung dakkarepake. Sawetara wis nggawe ...
Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Dina iki aku nggawa resep pasta sing enak iki, kanthi saus Bolognisi krasan sing bakal disenengi kabeh kulawarga. Kanggo nggawe sajian liyane ...

Spaghetti kanthi tuna

Spaghetti kanthi tuna, sajian pasta tradisional sing enak, gampang disiyapake lan apik banget. Pasta bisa disiapake kanthi nganggo macem-macem cara, mesthi ...
Spaghetti nganggo brokoli lan ham

Spaghetti nganggo brokoli lan ham

Ing pirang-pirang omah, kita kudu kreatif nalika ngenalake sayuran menyang menu mingguan lan nggabungake karo bahan liyane sing luwih apik ...
Spaghetti karo zucchini lan tomat

Spaghetti karo zucchini lan tomat

Dina iki kita bisa nggunakake apron ing Resep Masakan kanggo nyiyapake resep sing gampang banget kanggo kulawarga: spaghetti karo zucchini lan tomat.…

Spaghetti karo udang bawang putih

Spaghetti karo udang bawang putih, sajian sing sugih banget lan lengkap. Piring cepet kanggo nyiyapake sing bakal disenengi banget, luwih becik dina ...
Spaghetti kanthi ham lan jamur

Spaghetti kanthi ham lan jamur

Pasta minangka salah sawijining panganan sing bisa disiyapake kanthi atusan cara lan mesthi ana asil sing apik. Cara sing apik kanggo ...
Spaghetti karo udang bawang putih

Spaghetti karo udang bawang putih

Kesel sampeyan mesthi nyiyapake pasta kanthi cara sing padha? Ing kene sampeyan duwe resep anyar kanggo macem-macem menu: Spaghetti with prawn ...
Kari spageti ayam

Kari spageti ayam

Pasta minangka salah sawijining panganan sing disenengi kabeh wong, gampang disiyapake lan bisa nggunakake bahan-bahan kanggo entuk ...
Spaghetti karo pitik lan brokoli

Spaghetti karo pitik lan brokoli

Apa sampeyan golek resep sing gampang lan cepet? Spaghetti karo pitik lan brokoli iki cocog kanggo jaman nalika kita ora duwe wektu utawa kepinginan ...
Spaghetti karo pitik lan jamur

Spaghetti karo pitik lan jamur

Dina iki kita masak resep pasta sing sederhana, kanthi sithik bahan sing bakal dijupuk asil sing apik. Pasta perlu kanggo diet sing cukup, sanajan ...

spageti karo beets

Kita bakal nyiyapake sawetara spageti karo beetroot, sajian vegetarian sehat sing gampang banget kanggo nyiyapake. Kanggo nggawe resep spageti karo beetroot iki ...

Spaghetti nganggo klambi lawas

Salah sawijining kabiasaan sing ditindakake ibu-ibu sing apik marang anak-anake wiwit cilik yaiku ora mbuwang panganan, mula ...
Spaghetti kanthi saus mrico piquillo

Spaghetti kanthi saus mrico piquillo

Aku wis nggunakake macem-macem saos mrico piquillo kanggo ngancani daging lan iwak, nanging aku durung nate nggabungake karo pasta. Spageti iki karo saus ...
Spaghetti karo wortel lan keju

Spaghetti karo wortel lan keju

Yen kudu nyiyapake panganan sing cepet, pasta mesthi dipilih minangka pilihan sing tepat. Spageti karo wortel lan keju sing saiki ...

Spaghetti zucchini karo pitik

Spaghetti zucchini karo pitik, sajian sing entheng lan beda. Cara sing apik kanggo mangan sayuran. Nyiyapake spaghetti karo zucchini iku gampang banget, sampeyan bisa ...
Spaghetti zucchini nganggo jamur

Zucchini lan spaghetti jamur

Sesuk perayaan sing ngrebut awake dhewe ing sawetara minggu kepungkur bakal rampung kanggo akeh wong. Lan sawise pirang-pirang jam ing pawon, dheweke bisa uga…

Bayem krem

:A: 2 bata krim 1kg bayem 70g butter 2 sendhok glepung 1/2 cangkir duduh Kacang lan uyah ...

Bayam nganggo ham

Kita ngerti Popeye bakal seneng karo resep iki, nanging babagan sampeyan? Apa sampeyan seneng bayem nganggo ham? Iki minangka sajian sing ditawakake saiki ...
resep rampung bayem tumis karo endhog

Sayur bayem karo endhog

Iwak lan sayuran, uga daging lan woh-wohan, minangka panganan sing penting kanggo panganan saben dina, mula uga ...

Busa stroberi

Iki resep Ringan, salah siji sing paling disenengi kanthi rasa sing unik.Bahan: 1 Kothak Jelly ceri Cahya 1 Pot yogurt stroberi ...

esqueixada

Dina iki aku ngusulake esqueixada, salad cod masakan Catalan. Esqueixada minangka salad sing disiapake nganggo cod lan sayuran. ...
Godhok domba

Godhok domba

Musim gugur wis siyap lan suhu sing adhem lan sithik ngajak kita duwe piring sendok, sing mbantu ...
Rebus domba nganggo mrico

Rebus domba nganggo saus mrico

Rebus domba karo mrico minangka salah sawijining panganan sing nyenengake sing mbantu sampeyan ngatasi suhu sing adhem. Sajian sing bisa disajikake dhewe ...

Rebus kentang karo daging

Piring sing sendok dadi protagonis! Sanajan saiki dakpikirake, ana sing nggunakake garpu sadurunge nusuk kentang. Iki…
Rebus Turki

Turkey godhok karo sayuran

Ing tanggal kasebut, sampeyan mesthi pengin panganan sing sehat kanggo menehi ganti rugi kanggo keluwihane liburan. Dadi dina iki aku nggawa sampeyan ...

Rebus sotong karo kentang

Rebus iwak cuttlefish nganggo kentang, sajian sendok sing apik banget. Panganan sing gampang banget sawetara bahan sing ana ...

Rebus kedele ijo

Kedelai yaiku legume kanthi indeks protein dhuwur, mirip banget karo lentil, rasane entheng lan bisa dimasak ...
Rebus sephardic

Rebus daging sapi sephardic

Tanggal Natal wis cedhak lan ing Resep Masak, kita bakal bisa digunakake kanggo nuduhake usulan-usulan sing beda kanggo ngrampungake ...

Puff pastry star karo Nutella

Dina iki aku nggawa bintang jajanan puff karo Nutella. Wis kondhang amarga wis diiklanake ing televisi, aku yakin manawa ...