Indeks resep-resep

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Kadhangkala kita isih duwe barang sing isih ana lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake utawa pengin masak lan mung duwe sawetara bahan ing kulkas. Ing…

Saus chimichurri sing enak

Urip Argentina! (lan panggang, empanada lan saos). Dina iki aku nuduhake karo sampeyan, tanpa mangu-mangu, yaiku saos favoritku ing donya: enak ...

Sarapan lengkap lan sehat

Dheweke ujar manawa sarapan minangka panganan sing paling penting dina iki, amarga kudu ngemot nutrisi sing ...

Sarapan buah sing sehat

Mungkin amarga ana ing antarane resolusi kanggo taun anyar iki utawa bisa uga amarga kudu ana ing urip saben ...
Pratinjau gawan

Diabetes: salad wortel masak

Yen kita nggawe salad kanggo penderita diabetes karo sayuran seger, kita mesthi ngrasakake adhem, nanging uga ana varian liyane sing panganane masak-masak lan diarani ...
Pratinjau gawan

Diabetes: isi iwak karo saus bayem

Panganan panas sing enak iki minangka resep sing sehat lan kita bakal ngisi panganan iwak minangka panganan bergizi kanggo kabeh wong sing nandhang diabetes ...
Pratinjau gawan

Diabetes: pancake diisi senggol ringan

Kanggo kabeh pasien diabetes ngombe panganan cuci mulut sing enak, dina iki aku saranake nggawe pancake diisi jam senggol, minangka panganan sing sehat ...
Celengan Avocado lan Chickpea

Celengan Avocado lan Chickpea

Apa celup? Kita bisa nemtokake iku minangka saus sing bisa nyelehake / nyebar panganan liyane. Guacamole utawa hummus kalebu ...
Pratinjau gawan

Donat Artisan

:A: 75gr butter 3 endhog vanilla ½ k gula 600gr glepung ragi 30gr ragi ½ l minyak Preparasi: Lebokake glepung ing ...
Donat coklat

Donat coklat, sapa sing nolak?

Yen ora ana ruang sing cukup ing pawon, aku ora bakal duwe "dolanan" pawon. Salah siji sing pungkasan sing dakkarepake yaiku ...

Donat coklat artisan

Mikir babagan tembung 'donat' lan toko roti industri "dreaded" (dening kabeh). Wong hebat wis dingerteni kabeh ...
Saffron bream karo cherrys

Saffron bream karo cherrys

Apa sampeyan seneng iwak panggang? Yen mangkono, bream saffron karo ceri iki ora bakal nggawe sampeyan ora peduli. Kita wis masak bream kanthi macem-macem cara…

Panggang emas

Dina iki aku ngusulake sampeyan nggawe krim gilthead panggang. Yen sampeyan pengin nyiyapake sajian iwak sing sederhana, sampeyan bakal seneng panganan laut. Resep sing apik banget lan ...
Panggang emas

Panggang emas

Iwak panggang bisa ngatasi nedha bengi sing cepet lan enak. Aku mesthi duwe iwak kanggo dipanggang ing beku, paling ...

Panggang gilthead gandum nganggo kentang

Panggang gilthead karo kentang. Yen sampeyan wis mutusake nggawe iwak ing preinan kasebut, krim segara panggang karo kentang minangka panganan tradisional sing gampang ...

Dorada karo saus mrico piquillo

Dorada karo saus mrico piquillo, sajian sing gampang banget sing bisa kita siyap kanggo acara apa wae. Dorada minangka iwak kanthi daging alus ...

Panggang gilthead wedam

Saiki, kanthi masalah daging (kabeh babagan WHO sing sampeyan wis nate krungu bab iki), wong-wong luwih milih ...

Krasan Dulce de Leche

Yen sampeyan wis nate mirsa dulce de leche buatan Argentina sing enak, iki resep sing gampang digawe ing omah: Bahan ...
Quince manis

Pasta quince krasan

Musim gugur bakal teka lan, quince. Quince sing manis yaiku perkara sing dianggep adat masarakat. Mungkin kita bakal nindakake kanggo transformasi ...

Jingga legi

Manis oranye. Nggunakke dina valentine, aku wis nyiyapake jantung jeruk iki, panganan cuci mulut sing enak banget sing isine akeh vitamin, ...
Pratinjau gawan

Permen waluh sing dicetak

Kanggo nggawe manis sing sehat iki, kita bakal nggunakake labu jinis waluh amarga konsistensi luwih apik kanggo nyiyapake lan ngemot banyu luwih sithik tinimbang ...

Permen almond

Manisan liyane kanggo nyiyapake preinan kasebut, permen almond. Iki almond klasik sing apik banget sing bisa kita siyap ing wektu sing cendhak. Almond minangka woh ...

Permen coklat

Dina iki kita bakal nyiapake permen coklat. Gula-gula coklat iki disiapake tanpa oven, mula saiki nalika bocah-bocah lagi ...

Permen mawar

Resep permen mawar iki minangka resep khas kanggo Paskah, utamane ing Sierra del Andévalo, ing Huelva. Lan kaya sing wis disinaoni, ...