Indeks resep-resep

Tebu coklat

Tebu coklat

Umume bocah wis biasa sarapan lan ngemil cemilan saka produk roti industri. Gula-gula iki digawe saka ...

Roti kue jajanan Puff karo Nutella

Dina iki aku nggawa tebu kue puff sing diisi karo Nutella, resep sederhana sing bisa disiyapake kanthi cepet. Dheweke uga dikenal kanthi jeneng Neapolitan, jajanan puff ...
resep iwak sing sugih, diasin, nganggo bawang putih, godhong teluk lan paprika

Marack Mackerel

Resep krasan satus persen, kanthi rasa khusus. Iwak pancen serba guna, bisa dipanggang, adonan, dipanggang utawa ...
Kopi Dalgona

Kopi Dalgona, kopi viral

Apa kopi dalgona? Aku takon pitakon sing padha sawetara minggu kepungkur, nalika ndeleng dheweke kasebut ing jaringanku. Saiki,…
Pratinjau gawan

Kopi Skotlandia

Bahan-bahan: 4 sendhok. sendok kopi bubuk 8 sdt. gula 3/4 liter banyu 200g. krim susu wiski 4 gelas ...
Kopi Jamaika

Kopi Jamaika

Kopi Jamaika, resep sederhana sing kebak rasa. Kopi Jamaika minangka kombinasi kopi karo rum lan krim sing disebat, sing nyenengake ...
Kopi mocha irlandia

Kopi mocha irlandia

  Ana akeh jinis kopi sing kayane ora bisa dikuasai kabeh. Kaya-kaya iki ora cukup, ing saben negara lan uga ing ...
Kue njedhul

Kue njedhul

Dina iki cupcakes, utawa muffin kanthi frosting, lan kue pops, utawa lollipop kue spons, duwe akeh papan ing perayaan lan ...

Cake Pops

Ayo nggawe kue Kue sing nyenengake. Cocog karo bocah cilik. Kanggo bocah, nyenengake lan yen melu luwih akeh. Apa…

Kue-pop karo coklat

Kue-kue kanthi coklat sawetara permen sing nyenengake sing cocog kanggo pesta ulang tahun, bocah-bocah dadi edan. Resep sing gampang banget, isine ...

Zucchini Parmesan

Dina iki aku nggawa sampeyan alternatif pasta sing enak lan sehat sing mesthi ora bakal preduli sampeyan. Apa sampeyan pengin ngurus garis kasebut, nanging sampeyan bakal nggegirisi ...

Zucchini nganggo udang

Kita terus karo tujuan resep sing sehat lan enak, sing cocog kanggo ora mangan sing akeh. Ing prekara iki panganan sing enak banget, kanggo ...
Zucchini Goreng

Zucchini Goreng

Kabeh wong ngerti manawa sayuran iku paling ora disenengi masarakat, lan courgettes yaiku sing regane paling larang ...

Courgettes sing diiseni

BAHAN: 3 zucchini. 150 gr. saka keju alus. 1 trikatuka disigar. Uyah lan mrico, Minyak. 2 irisan ham. PROSEDUR: - Masak zucchini ...
Zucchini diiseni saus Aurora

Zucchini diiseni saus Aurora

Zucchini minangka sayuran sing asring kita gunakake, kanggo nyiyapake krim, lan kanggo ngiringi pasta utawa salad. Aku uga wis biasa ...
Zucchinis diiseni iwak tuna

Zucchinis diiseni iwak tuna

Dina iki minangka resep sayuran, wektu iki diiringi tuna. Tuna relenos zucchini minangka nedha bengi sing apik banget kanggo kabeh kulawarga, ...
Zucchini diiseni tuna karo keju

Zucchini diiseni tuna karo keju

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake resep sing asring digunakake ing omah kanggo ngrampungake nedha bengi: zucchini diisi tuna karo keju.…
Zucchini diiseni jamur

Zucchini diiseni jamur

Sajrone seminggu, kita bakal miwiti ngrasakake nedha awan lan nedha bengi Natal pisanan. Ing sawetara minggu kepungkur, kita wis ngusulake resep-resep sing beda lan terus ditindakake! ...

Zucchini diiseni udang

Dina iki kita bakal nggawe resep sing gampang lan sehat sing bakal disenengi kabeh kulawarga. Zucchini boneka udang minangka panganan sing enak ...

Cumi a la romana

Kita bakal nyiapake cumi-cumi sing enak a la romana, minangka panganan, wiwitan utawa tapas utawa aperitif, yaiku iwak sing enak. Kanggo resep iki, ...

Cumi nganggo bawang putih

Cumi nganggo bawang putih, sajian lengkap banget, sugeh lan sederhana. Cumi panggang apik banget, nanging yen kita ngiringi saus ...

Cumi nganggo kentang goreng

Sajian saiki cocog kanggo sing seneng rasa maritim. Iki yaiku babagan cumi nganggo kentang goreng, sing cocog kanggo mangan ...

Seafood ing salsa

Cumi ing saus, resep sederhana sing bisa digawe minangka tapa utawa nyiyapake minangka sajian sing diiringi nasi sing wis mateng. Yaiku ...

Cumi ing saus kacang almond

Cumi ing saus kacang almond, sajian sederhana kanthi saus rasa. Iki minangka sajian sing bisa kita siyap saka sawijining dina nganti ...

Cumi ing saus bawang

Dina iki aku ngusulake sampeyan cumi-cumi saos bawang, sing gampang disiyapake. Cumi-cumi minangka panganan laut sing paling disenengi, duwe pakulinan ...

Cumi ing saosipun

Cumi ing saus bisa dadi resep sing migunani banget kanggo ngiringi panganan liyane utawa kursus kaping pindho sawise ana sing liyane ...

Cumi nganggo tinta

Cumi nganggo tinta, sajian sing apik banget, gampang digawe. Cumi ing tinta iku resep tradisional Basque, bisa ditemokake sajian iki ...
Cumi nganggo bawang

Cumi nganggo bawang

Bawang cumi minangka klasik saka gastronomi. Sajian sederhana kanggo sing disenengi kabeh wong lan ora kalebu ...
Cumi nganggo bawang ing anggur putih

Cumi nganggo bawang ing anggur putih

Ing mesin pembeku, mesthi ana cumi-cumi, kanthi bentuk cincin kanggo dilebokake ing godhok beras lan sayuran, lan kanggo nyiyapake resep kayata ...

Cumi sing diiseni

Dina iki aku nggawa resep kanggo sajian sing nggawe cangkeme dadi banyu kanthi nyawang, utamane kanggo kita sing seneng ...

Cumi diiseni daging

Dina iki kita nyiyapake cumi-cumi sing enak sing diiseni daging. Panganan sing pas kanggo pesta lan katon apik karo para tamu. Iku piring…

Murcian cauldron kanggo pamula

Dina iki aku nyelehake rasa Mar Menor ing meja kanthi murat Murcian sing apik kanggo para pamula. Sanajan kita butuh, ora prelu ...
Pratinjau gawan

Duduh kaldu Laban

Bahan (5 wong): 6 siung bawang putih cincang halus 1 paprika 1 kilo daging wedhus utawa daging babi 1 sendok teh kari Kari ...

Sup iwak

Kaya sing wis dingerteni, iwak duwe kaluwihan sing ora kaetung kanggo awak. Dina iki aku bakal menehi resep sing diwulangake eyang: ...

Sup ayam

Dina iki kita bakal nyiyapake sajian sing ora bisa ilang ing omah, duduh kaldu pitik sing apik. Resep sederhana sing enak ...

Duduh kaldu rusak

Kanthi pawai Natal kita kabeh wis ketemu karo "Dr.Báscula" lan dheweke wis ngandhani manawa kita kudu ...
Pidato

Calzones, resep khas Italia

Halo! Dina iki aku nggawa resep khas Italia, sawetara kalzone sing enak karo ham, keju lan tomat. Calzones ora liya yaiku pizza ...
Pratinjau gawan

Udang acapulco

Bahan-bahan: 1 kilo udang bersih. 50 gram saka butter. 1 siung bawang putih sadurunge wis dicincang. 1 gelas brendi. 4 sendok minyak. loro…

Udang karo rum

Apa sampeyan pengin ngejut-nggumunake pasangan sampeyan? Wah, siyapake udang rum iki: Bahan-bahan: 20 udang 1 cangkir ram ireng ireng 1 siung ...

Canape jamur

Apa sampeyan duwe langit-langit sing nuntut? Ya, muga-muga bisa kaget karo resep iki: Bahan-bahan 300 gram jamur seger 70 gram butter 1 sendok teh parsley ...
Pratinjau gawan

Canape panas

Aku menehi resep kanggo wiwitan panas sing sensasional lan sederhana. Siapke kanggo acara apa wae: Bahan-bahan: 1 mayonise roti pungkasan 2 endhog rebus sing wis diiris ...
Pratinjau gawan

Canapes karo Sétan Ham

Canapes iki sugih banget lan gampang banget. Resep iki bisa digawe kanthi pitulung kulawarga paling cilik: Bahan-Bahan Siji ...
Canong Terong

Canong Terong

Akhir-akhir iki kita ngerti akeh masakan ing omah sing duwe bahan terong. Taman iki wis loma ing taun iki lan kita kudu nggunakake ...…

Canapes alpukat

Resep sing gampang lan langsung iki ora bisa dilalekake nalika teka ing acara lengkap, pesta utawa acara khusus: Bahan-bahan Pulp puree ...
Canapes daging cincang lan udang

Canapes daging cincang lan udang

Gagasan saiki yaiku nggawe canapés sing sederhana lan seger kanggo dadi aperitif utawa wiwitan ing panganan musim panas sabanjure. Kaloro canapés khusus: ...
Keju krim lan canape udang

Keju krim lan canape udang

Iki minangka salah sawijining canapes sing ora nyolong wektu sampeyan; sampeyan bisa siyap sajrone limang menit. Becike nalika akeh wong kumpul ...
Jamur lan papak roti panggang

Canpe jamur lan papak

Canapes jamur lan papak gampang banget, sampurna kanggo dadi wiwitan Natal iki. Yen sampeyan ora pengin nyusahake urip, iki salah siji ...

Cannon musim panas

Cannelloni musim panas, resep sing sampurna kanggo nggunakake panas musim panas saka musim panas. Sawetara gulung ham manis diiseni salad khas ...

Jumlah pasta saben wong

Kaping pirang-pirang aku kepingin weruh pinten cara ngetung babagan panganan iki utawa kanggo nedha bengi sing gedhe amarga umume utawa aku tetep ...
Puff jajanan lan welut krim

Puff jajanan lan welut krim

Puff pastry minangka bahan sing migunani banget ing kabeh omah amarga mung nggunakake defrosting setengah jam, kita bisa nggawe panganan cuci mulut sing enak ...

Cangkang diiseni coklat

Cangkang diiseni coklat, panganan cuci mulut sing sederhana lan sugih kanggo diiringi kopi. Kanthi 2 bahan, kita nyiyapake panganan cuci mulut sing enak. Aku wis ngandhani ...

Chorizo ​​carbonara

Yen sampeyan seneng pasta lan panganan sing tetep, bisa uga saiki dadi salah sawijining makhluk sing paling bahagia nalika ...

Daging Strogonoff

Kanggo wong sing nuntut, aku menehi sajian sing gampang lan enak kanggo para penggemar panganan sing enak. Bahan-bahan 450G loin utawa krim 250cc krim 300gr jamur 300cc ...
Daging masak karo saos tomat

Daging masak karo saos tomat

Yen sampeyan wis nggawe kaldu daging, cara sing paling gampang lan paling umum kanggo njupuk kauntungan saka masak daging yaiku resep sing gampang iki: Daging sing dimasak nganggo ...
Daging karo tomat

Daging karo tomat

  Yen ana resep sing paling disenengi, Daging iki karo tomat. Ya, iku sajian sederhana, nanging sing disederhanakake ...

Daging babi karo tomat

Daging babi karo tomat, sajian sing gampang lan murah sing apik banget. Bocah-bocah seneng banget karo saos tomat, dadi panganan iki ...
Daging sapi karo sayuran lan salad

Daging sapi karo sayuran lan salad

Dina iki kita nyiyapake sajian daging sapi sing sederhana karo sayuran. Panganan sing cocog kanggo kabeh kulawarga sing ora mbutuhake wektu lan ...
Daging ing saus karo kentang

Daging ing saus karo kentang

Daging babi minangka salah sawijining daging sing paling akeh output, gumantung saka potongan, bisa digawe sewu siji resep. Dina iki…
Daging ing saos sayuran

Daging ing saos sayuran

Halo kabeh! Kayane iki pisanan aku nggawa resep daging ing kene, kira-kira wayahe ... kanggo debut ing ...

Daging kanggo isi

Daging kanggo ngisi iki bakal ngindhari sampeyan luwih saka siji kesusu nalika nggawe, kayata, aubergine sing diiseni daging, artichoke, ...

Daging panggang kanggo pasta

Dina iki, kita menehi resep sederhana sing bakal butuh wektu sithik lan bakal mbantu menehi rasa sing luwih sugih kanggo macaroni, spaghetti ...
Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas kanthi madu lan kismis minangka panganan cuci mulut musim panas sing apik. Cahya lan sumilir, iku cara sing gampang lan cepet kanggo ngrampungake ...
resep resep pipi daging babi karo udang lan scampi

Pipi Pork karo Prawn lan Scampi

Dina iki kita bakal nyiyapake resep sing khas sing istimewa lan mesthine mung sawetara wong sing seneng. Pipi daging babi utawa daging sapi minangka bagean ...

Pipi daging babi panggang

Pipi minangka daging sing alus lan jus saka pasuryan babi, uga daging sing murah supaya bisa nyiyapake macem-macem ...
Veal pipi ing saos

Pipi Veal ing saus Porto

Dina iki aku nggawa resep kanggo acara khusus. Iki minangka pipi daging sapi ing saus Porto. Resep sehat banget sing kalebu ...

Puff kue jajanan

Pipi iki minangka resep sing gampang banget ... sing bakal dadi luwih apik, sanajan butuh sore sing sepi amarga alon-alon digawe. Ing…

Casserole clam nganggo sotong ing saus

Dina iki kita bakal nggawa sajian sing apik banget, clam casserole lan cuttlefish karo saus, sajian warna-warni kanthi panganan laut, sing bisa disiyapake ...
Kasserole sega

Kasserole sega

Beras nganggo udang minangka resep khas ing Spanyol, amarga beras minangka panganan sing akeh dikonsumsi, luwih-luwih ...
Cod karo apel

Casserole cod karo apel

Kanthi pemandangan ing perayaan Natal sing bakal teka, kita terus menehi saran resep anyar. Resep kaya iki kanggo cod karo apel, sederhana nanging bisa ngagetne ...

Kasserole kelinci lan jamur

Casserole terwelu, kentang lan jamur, sajian lengkap banget, rebus terwelu sing enak. Enak lan gampang banget lan ...
Kasserol kentang lan leek

Kasserol kentang lan leek

Kasserole kentang lan leek sing kita siyap saiki minangka resep sing gampang digawe ing oven. Kita mung kudu nyiapake ...

Kasserole iwak lan udang

Dina iki aku nggawa casserole iwak karo udang. Sajian enak sing bisa disiyapake ing preinan iki. Piring iwak sing sederhana. Kasserole iki ...
Pratinjau gawan

Kasserole pitik ijo

Panas banget, nanging ana wengi sing bisa ditindakake. Yen sampeyan ngurus awake dhewe, aja nganti pungkasan salad sing adhem, kenapa ora mangan panganan sing sehat ...
Pratinjau gawan

Kaserol pitik karo sega ijo

Resep iki pancen sugeh lan nyenengake, digawe mung 45 menit lan sampeyan bakal duwe kaserol sing cocog kanggo sampeyan dadi juru masak sing paling disepaki.…
Kentang panggang lan kalder endhog

Kentang panggang lan kalder endhog

Yen kaya aku, sampeyan seneng prekara sing sederhana, sampeyan bakal seneng proposal iki. Resep endhog nganggo kentang panggang iki minangka cara liya kanggo ...
Terong casseroles parmigiana

Kasserol terong nganggo parmesan

Aku seneng terong; Iki minangka bahan sing kalebu ing sajian sing beda banget. Salah sawijining cara cepet nyiyapake yaiku parmesan, ing ...
Pratinjau gawan

Koktail Ferrari

Gra: 1 jet sirup grenadine 4 cl. jus jeruk 1,5 cl. saka Amaretto 1,5 cl. persiyapan kognak: Sijine ...
Balung kalkun, kalkun tanpa bangkai

Cara balung kalkun

http://www.youtube.com/watch?v=hDegKJlWZag Hoy vamos a abrir una nueva sección en la web, las vídeo-recetas. Van a consistir en pequeños vídeos sobre recetas, consejos, técnicas de cocina…

Cara nyiyapake chanquette goreng

Dina iki kita bakal nyiyapake aperitif sing cepet lan efektif. Kaping pisanan, jas hujan ora dikumbah, sampeyan langsung nyelehake akeh glepung ing piring banjur lunga ...
Pratinjau gawan

Bawang karamel

Bawang karamel minangka resep penting ing kabeh buku masak. Resep iki bakal dadi dhasar kanggo kabeh jinis panganan: wiwitan, panganan pembuka, salad, ...

Bawang sing diisi candied

Ora yakin apa sing bakal dilebokake kanggo ngiringi sajian daging? Iki resep resep bawang bombay permen, resep sing serba guna lan populer kanggo diiringi ...

Bawang, celery lan wortel vinaigrette

Vinaigrettes sing apik diiringi macem-macem piring sing cocog karo roti lapis sing diiringi panganan sayuran daging putih lan putih kanggo nambah rasa sajian. Kabeh wong…
Pratinjau gawan

Celiacs: gnocchi waluh sing ora ana lem

Kita bakal nyiyapake resep sing sehat lan sederhana kanggo kabeh wong sing nandhang penyakit celiac nggunakake waluh minangka panganan sing ideal, minangka panganan sing bergizi ...
Pratinjau gawan

Celiacs: gnocchi beet tanpa gluten

Kita bakal nyiyapake resep tanpa gluten sederhana kanggo kabeh wong sing nandhang penyakit celiac kanggo nikmati minangka sajian utama lan ngiringi saos utawa ...
Pratinjau gawan

Celiacs: bar sereal tanpa gluten

Resep iki digawe kanggo kabeh wong sing ngalami intoleransi gluten, minangka nambani rasa legi sing kalebu panganan sing diidini supaya ...
Pratinjau gawan

Celiacs: kue spons lem tanpa lem

Kita bakal nggawe resep sederhana kanggo spons spons lemu supaya kabeh celiac bisa nikmati tanpa kekurangan sarapan utawa camilan sing ...
Pratinjau gawan

Celiacs: puding wortel tanpa gluten

Kanthi panganan sing diidini lan sederhana ing pawon, kita bakal nyiyapake puding wortel sing apik kanggo kabeh celiac, kanthi cara kaya ngono ...
Pratinjau gawan

Celiacs: Kripik tanpa gluten

Kripik minangka gulung cilik sing enak banget ditrapake kanthi macem-macem isi nalika nyiapake wiwitan informal lan amarga ...
Pratinjau gawan

Celiacs: krupuk jagung bebas lem

Kanggo bisa dinikmati kapan wae, kita bakal nyiyapake cookie jagung tanpa lem kanggo kabeh celiac, digawe kanthi panganan sing diidini lan ...
Pratinjau gawan

Celiacs: es krim pisang tanpa gluten

Kanggo nggawe es krim tanpa gluten sing enak iki, kita bakal nggunakake gedhang utawa pisang minangka panganan bergizi, dadi panganan cuci mulut sing sehat lan nyenengake. Gra: 3…
Pratinjau gawan

Celiacs: adonan bom tanpa gluten

Aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake adonan bom tanpa gluten tradisional kanggo kabeh celiac, supaya bisa ngrasakake sandwich manis sing enak iki kanthi ...
Pratinjau gawan

Celiacs: adonan cannelloni tanpa gluten

Dina iki aku ngusulake nyiyapake resep sing sederhana lan sehat kanggo adonan cannelloni tanpa gluten sing digawe saka panganan sing cocog banget kanggo celiac ...
Pratinjau gawan

Celiacs: roti chapatí tanpa gluten

Kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo roti panggang sing dikonsumsi utamane ing India tanpa gluten, enak rasane nganggo dressing, krim keju, ...
Pratinjau gawan

Celiacs: Kue pir tanpa gluten

Yen sampeyan nandhang penyakit celiac, sampeyan mesthi kudu macem-macem resep. Dina iki aku propose nyiyapake resep sing sederhana lan khusus kanggo kabeh celiac sing ora ana panganan ...
pizza kentang gratis lem

Celiacs: pizza kentang tanpa gluten

Kita bakal siyap kanggo kabeh wong sing ngalami intoleransi gluten resep sing apik kanggo pizza kentang, dadi pilihan liyane kanggo ngrasakake ...
Pratinjau gawan

Celiacs: bubuk manggang tanpa gluten

Kaya sing kita ngerteni macem-macem glepung utawa pati sing bisa dikonsumsi celiacs ora ngemot gluten, kita bakal nyiyapake resep sederhana sing bakal migunani banget kanggo ...

Mangga ngemot daging babi

Iki minangka panganan kanggo nuntut mung langit-langit, lan sampeyan dadi kaya ratu. Bahan-bahan 2 gagang 8 medallions loin daging babi Uyah, ...

Bakul pitik lan bawang

Halo cantik! Apa sampeyan duwe tamu omah sing ora sopan maneh nemplek ing taplak meja sampeyan supaya bisa dipangan? Saiki ... pamer (dadi ...
Kranjang roti lan endhog diiris

Roti, roti Ham lan endhog diiris

Resep iki nduweni rong perkara positif, kesederhanaan lan kesenengane amarga mbukak kranjang lan ngilangi endhog. Kita kabeh seneng ...
Pratinjau gawan

Jamur Provençal

Bahan-bahan Jamur, 400 g (112 Kkal) Minyak saringan, jumlah sing diperlokake (10 Kkal) siung bawang putih, 4 (10 Kkal) peterseli sing dicincang, 4 sendok uyah, ...

Jamur bawang putih nganggo ham

Jamur bawang putih nganggo ham, sajian sing sederhana lan entheng. Resep sing migunani minangka wiwitan, aperitif utawa minangka iringan kanggo liyane ...
Jamur diiseni ham

Jamur diiseni ham

Jamur minangka panganan sing akeh banget ing musim panas, amarga bisa nggawe resep sawetara, yaiku krim, kanggo ngisi, ...
Jam kebak jamur

Jamur diiseni ham Serrano

Jamur minangka jamur sing ngemot macem-macem khasiat nutrisi sing migunani banget kanggo kesehatan. Dheweke ngemot persentase akeh mineral penting kanggo ...
Charlota aubergine lan daging

Charlota aubergine lan daging

Terong bisa dipangan kanthi macem-macem cara, digoreng, dipanggang, direndhem, dimasak, diiseni lsp. Sing paling akeh digunakake yaiku sing diiseni, nanging dina iki kita nuduhake ...
Cumi ing saus

Cumi ing saus

Dina iki aku nggawa resep sehat sing enak lan saos iki. Panganan sing enak lan gampang kanggo nyiyapake sajian, lan sampeyan bakal entuk dhasar kanggo wong liya ...

Cumi ing saus bawang

Cumi ing saus bawang, sajian sederhana sing bisa disiyapake sadurunge. Cepet lan apik banget. Cumi saka kulawarga ...

Cumi ing saus bir

Cumi ing saus bir, sajian sing bisa digawe ing wektu sing cendhak lan coba siyap sadurunge. Bir menehi rasa liyane ...
Cumi sing diiseni

Cumi diiseni saos

Kanggo wong Kristen sajrone Paskah, disaranake ora mangan daging ing dina Jumuah, amarga waspada, mula ...

Kripik waluh

Aku menehi resep kanggo nyiyapake sawetara chip waluh, sing cocog kanggo diwiwiti minangka bahan: Bahan: 800 g waluh sing dikupas lan tanpa winih 2 ...
resep kripik wortel rampung

Kripik Wortel

Kadhangkala panganan pembuka tegese lara sirah nalika nyiyapake menu, amarga kita mesthi tuku, olives, ...

Jagung panggang

Aku menehi pilihan sing akeh nalika nerangake barbecue kanggo ngiringi kabeh jinis daging: Bahan-bahan: 6 Jagung enom kanthi Minyak sekam ...

Coklat susu

Dina iki aku ngimpi nenekku nerangake resep iki sing disiapake kanggo aku nalika isih bocah, mula aku takon marang aku: Napa ora ...

Coklat karo woh-wohan sing wis garing

Coklat karo woh-wohan sing garing, panganan cuci mulut sing digawe krasan sing ringkes lan sugeh banget, resep sing bisa digunakake. Yen sampeyan duwe sisa woh-wohan garing wiwit preinan ...

Chorizos ing anggur putih

Chorizos ing anggur putih. Dina iki aku nggawa resep sing enak lan enak, tusuk sate utawa tapa sing khas kanggo musim panas iki. ...
Chops Lamb Crust Pistachio

Chops Lamb Crust Pistachio

Sampeyan sing pengin ngrayakake karo kulawarga lan / utawa kanca pesta ing teras utawa kebon sampeyan kanthi nggunakake cuaca sing apik, cathet resep iki! ...

Churrasco nganggo saus mrico

Yen ing sawijining dina, kita nggawe akeh daging lan turahane, iku luwih becik kanggo dijaga, amarga esuke bisa rampung ...
Pratinjau gawan

TAPE BEIN LOIN

BAHAN: Pita loin daging babi, sak kilo, kurang luwih kurang, sak potongan. 2 bawang bombay gedhe, 2-3 wortel, 2-3 tomat mateng, loro cengkeh ...
Pratinjau gawan

TAPE LOIN WITH KOMPLE APPLE

INGREDIEN: - Pita loin daging babi ing siji potong (bobote sampeyan diwilang gumantung karo jumlah sing dipangan lan nomer ...
Pratinjau gawan

Plum gelombang mikro ing sirup

Kita bakal nggunakake gelombang mikro, kanggo nggawe sawetara menit, resep sederhana iki kanggo plum ing sirup lan digunakake ing panganan cuci mulut, ngisi jajan utawa digunakake kanggo ...

Putih endhog sing dikocok

Sampeyan ngerti, salju sing diantemi nganti salju asring nggawe dheweke mripat lan ora angel banget kaya sing dikarepake, nanging ... Kepiye aku ngerti ...
Peach cobbler karo es krim

Peach cobbler karo es krim

Aku ngajak sampeyan miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake panganan pencuci mulut peach sing apik iki. Mbokmenawi istilah tukang cobbler ora umum kanggo sampeyan, nanging kudune ora ...

Almond Coca

Dina iki aku nggawa koka almond. Kanthi sawetara bahan, kita duwe coca iki kanggo ngiringi kopi, cemilan utawa panganan cuci mulut. Ora ana apa-apa ...

Koka bawang karamel

Pungkasan wulan lan sethithik utawa ora ana ing kulkas? Apa sampeyan butuh solusi sing cepet lan gampang kanggo menehi feed kanca sing wis tampil ...

Koka bawang karamel

Pungkasan wulan lan sethithik utawa ora ana ing kulkas? Apa sampeyan butuh solusi sing cepet lan gampang kanggo menehi feed kanca sing wis tampil ...

Coca chicharrones

San Juan wis cedhak, festival sing dirayakake ing pirang-pirang kutha ing Spanyol. Ing Catalonia, pesta iki diiringi sawetara kopi sing apik banget, ...

Krim coca

Kue krim, kue spons sing empuk lan jus banget. Adonan iki jus banget lan lembut. Coklat iki lagi nyiapake kanggo festival ...

Franka Coca lan Cherrys

Halo cantik! Dina iki, aku nuduhake sampeyan resep sing gampang lan sugih sing sampurna kanggo cemilan karo kanca-kanca utawa kanggo nedha bengi krasan kanggo wong loro. Karo…

Kue kue kue karo rambut malaikat

Dina iki aku menehi saran kue jajanan puff sing diiseni rambut malaikat, gampang banget, murah lan cepet disiyapake. Puff pastry serbaguna banget yen ...

Kue kue kue karo sayuran panggang

Kita bakal nyiyapake coca pastry puff kanthi escalivada, koka kris, krasan kanthi eskalivada aubergine lan mrico panggang. Panganan sehat banget ...

Kue kue kue lan apel

 Puff pastry karo apel, panganan cuci mulut sing gampang banget lan asil sing apik banget. Ing wektu sing cendhak lan karo sawetara bahan, kita bisa nyiyapake kue ...

Puff pastry karo tomat

Kita bakal nyiyapake coca pastry puff kanthi tomat, coca sing enak lan renyah. Nalika Hari Valentine wis cedhak, jajanan puff bakal ...

Kue kue kue karo sayuran panggang

Resep roti panggang karo sayuran panggang, resep sing gampang banget kanggo nambah nedha bengi cepet karo kanca-kanca. Kanggo nyiyapake coca iki karo sayuran sing dibutuhake ...

Kue kue lan kue coklat

Koka sing apik kanggo San Juan, jajanan puff lan coklat. Wengi San Juan wis cedhak, ing pirang-pirang panggonan dirayakake nganggo mercon ...

Kue kue lan kue krim

Puff pastry karo krim, coca enak karo krim pastry. Saiki festival lan koka iki cocog kanggo digawe, lan uga apik kanggo ...

Coca De llanda

Coca de llanda minangka koka khas Valencian, apik banget kanggo sarapan utawa cemilan. Resep sing padha iki bisa digawe nganggo yoghurt, ...

Coca Sayuran

Dina iki kita nyiyapake coca sayuran, resep sing gampang banget lan meh padha karo pizza. Becik kanggo nuduhake ...

Wortel lan coca kenari

Dina iki aku propose sampeyan wortel lan coca walnut, koka spons, jus amarga wortel nambah lembab ing kue lan ...

Gobis masak

Sanajan kita ngalami musim salju sing ora umum ing Spanyol (adhem, udan sithik, lan sapiturute) ing taun iki, kita mesthi rumangsa duwe sendok piring sing anget.

Kacang putih mateng

Ing dina sing adhem, ora ana sing nyenengake, sajian panas sing apik banget. Apa sampeyan seneng kacang putih? Dudu aku…

Rebus kentang karo daging

Resep dina iki minangka salah sawijining resep khas ing omah. Yen sampeyan duwe daging, daging pitik utawa daging sapi, lan ...

Koktail Lobster

Gra: 200 g daging lobster 2 sendhok tomat saos 100g kacang polong kaleng 1/2 cangkir mayones 1 ...

Koktail alpukat lan kepiting

Koktail alpukat lan kepiting, wiwitan anyar lan entheng, cocog kanggo miwiti pesta. Nyiyapake koktail minangka wiwitan biasane disenengi, ...

Ros daging babi panggang

BAHAN (2 wong): - vakum ros-rosan dikemas utawa tuku seger. Kabeh bahan kasebut yen dituku seger, amarga vakum wis ana ...
Tunas kanthi alpukat lan teri

Tunas kanthi alpukat lan teri

Kita rampung minggu nyiyapake wiwitan sing adhem sing gampang banget: tunas karo alpukat lan teri. Mbok saiki kita pengin luwih gigir ...

Tunas karo iwak teri lan keju

Dina iki minangka pamula sing seger lan entheng, tunas karo iwak teri lan keju. Piring iki disiapake ing wektu sing sithik, luwih becik minangka wiwitan, nyiyapake ...

Lettuce tunas nganggo welut

Sanajan hawa sing apik wis kliwat, sampeyan isih pengin mangan panganan sing seger lan sehat, utamane ing wayah wengi, nalika ora ...
Tunas diisi

Tunas diisi

Kadhangkala, kita angel banget nggawe resep sing cepet, ing wektu sing padha, sehat, amarga umume nggunakake salad ...

Gobis karo kentang paprika

Gobis nganggo kentang paprika, resep sederhana sing wis disiyapake kanthi sithik bahan. Sepiring sayuran sing regane sepisanan ...
Cauliflower al ajoarriero

Cauliflower al ajoarriero

Ing pawon ora mesthi ana komplikasi. Ana resep-resep kanthi dhaptar bahan-bahan cilik lan sederhana sing nyedhiyakake kombinasi rasa sing enak.…
Kembang kol panggang karo mrico

Kembang kol panggang karo mrico

Ana musim nalika aku seneng nggawe pasugatan sing rumit. Nanging, ing taun-taun pungkasan, aku cadangan kanggo acara tartamtu lan totohan saben ...

Kembang kol kanthi saus bechamel

Dina iki kita bakal nyiyapake piring kembang kol lan kentang. Kembang kol minangka sayuran sing kurang dikonsumsi sanajan panganan minangka panganan sing ...

Kembang kol roti panggang

Kembang kol sing wis mateng yaiku sayuran sing disenengi utawa sengit. Luwih, kembang kol ora populer banget, ambune ora enak banget. Aku kira akeh ...
Buntut monkfish karo panganan laut

Buntut monkfish karo panganan laut

Dina iki kita nggawa sampeyan sajian kaping pindho kanthi ambune segara ... Iwak lan panganan laut, kombinasi sing apik, cocog kanggo sing seneng rasa sing enak sing ...
Kepiting laba-laba

Cara masak kepiting laba-laba

Yen kita nedha bengi lan tamu lagi diet, ora luwih becik tinimbang kepiting laba-laba Galicia, yaiku, alam, kalebu ...
Pratinjau gawan

Plum compote ing gelombang mikro

Kanggo nyiyapake panganan cuci mulut sing sehat sajrone sawetara menit, aku propose nggawe komput plum sing enak iki ing gelombang mikro, supaya bisa dirasakake ing pungkasan panganan ...

Kompas Raspberry

Dina iki, aku nyedhiyakake salah sawijining resep sing paling gampang lan paling murah sing bisa digunakake. Paling apik kanggo ngancani panganan cuci mulut kanggo nyampur ...
resep resep compote apel

Apel

Salah sawijining panganan cuci mulut paling sugeh lan paling gampang yaiku compote apel, adhedhasar woh iki entuk asil sing manis yaiku ...
Kompot apel karo kayu manis

Kompot apel karo kayu manis

Prekara-prekara sing ringkih asring dadi paling sugih. Lan ora ana sing luwih gampang tinimbang nggawe kompote apel lan dibumboni karo kayu manis; ...
Pratinjau gawan

Applesauce gelombang mikro

Yen kita kudu nyiyapake panganan cuci mulut sing sehat sawetara menit, aku saranake sampeyan nggawe apel sing enak ing gelombang mikro, supaya bisa dirasakake dhewe utawa ...

Kelinci kaserol ing saus

Kelinci casserole ing saus, sajian sing gampang digawe cepet, resep tradisional. Kelinci minangka daging sing sehat banget, yaiku ...
resep resep saka terwelu karo papak

Kelinci karo Bawang Putih

Lan maneh aku resep resep kelinci, kanggo nikmati daging sehat iki kanthi sentuhan khusus. Bebener sing jelas ...

Kelinci panggang karo kentang

Kelinci panggang karo kentang, sajian sing gampang disiyapake, cara masak sing cepet lan gampang. Daging terwelu apik banget lan ...
resep resep saka terwelu karo udang

Kelinci karo Prawn

Sawise maneh, sampeyan duwe resep karo bahan sing tak tresnani, kelinci. Dina iki aku pengin bareng karo sampeyan ...
resep terwelu sing enak lan sederhana nganggo saus romesco

Kelinci karo Saus Romesco

Kayane wis jelas yen salah sawijining daging sing disenengi yaiku kelinci. Mula, sanajan aku mesthi bakal nggawa resep liyane karo ...
panriman

Kelinci ing saus nanas

Daging, kayata iwak, iku penting banget ing panganan saben dinane, mula kita percaya yen mangan siji lan ...
beku keju seger

Tips kanggo beku keju seger

Apa sampeyan bisa beku keju seger? Ya bisa. Yen sampeyan wis tuku bak keju seger sing ora bakal dikonsumsi, beku banget ...
Kue Keju

Tips kanggo pie beku lan pai

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng manggang nanging ora duwe akeh wektu, iki bakal narik minat sampeyan. Kadhangkala kita bisa ...
Pratinjau gawan

Jamur kaleng krasan

Nggawe jamur krasan sing enak iki minangka persiyapan sing gampang banget, amarga ora ngemot akeh bahan lan sampeyan kudu eling ...
Pratinjau gawan

Kembang kol kaleng ing minyak

Kita bakal nyiyapake kembang kol kaleng sing apik ing lenga supaya sampeyan bisa ngrasakake minangka aperitif lan uga ngiringi piring sing isine ...
Pratinjau gawan

Wadhah jamur utawa jamur

Jamur kaleng utawa jamur ing lenga minangka resep sing gampang lan ditandai karo nutrisi gedhe saka protein saka ...
Pratinjau gawan

Kiwi kalengan ing sirup

Wadi sing digawe nganggo woh-wohan alami minangka panganan sing bisa digunakake nalika nyiyapake panganan cuci mulut sing manis lan uga dekorasi tart utawa kue ...
Pratinjau gawan

Kacang polong kaleng ing sirup

Usul dina iki yaiku nyiapake pir sing bisa dikemas kaleng ing sirup, dadi panganan sing ideal kanggo digunakake ing gulung manis, dekorasi ...
Pratinjau gawan

Lada lada kaleng ing lenga

Diawetake minangka persiyapan sing migunani banget kanggo disimpen ing kulkas lan supaya ngancani panganan, mula kita bakal nyiyapake ...
Pratinjau gawan

NGALAMAKE PEPPER HIJAU

BAHAN: Kanggo beda-beda dekorasi pinggan, sampeyan bisa nyiyapake mrico ijo sing apik banget. INGREDIEN · 14 mrico ijo dipotong dadi strip ·…
Pratinjau gawan

Tomat kalengan ing brine

Ing sawetara kesempatan, aku ngusulake sampeyan supaya bisa ngreksa macem-macem, nanging dina iki aku bakal mulang sampeyan carane ngreksa tomat ing brine supaya sampeyan bisa ngrasakake ...
Ngreksa kentang sing dikupas

Ngreksa kentang sing dikupas

Apa sampeyan ngerti cara ngreksa kentang sing dikupas? Salah sawijining panganan sing paling akeh digunakake ing pawon yaiku kentang. Tanpa mangu-mangu, kanthi kita bakal bisa nggawe akeh piring. ...
Gendhing pitik panggang

Gendhing pitik panggang

Dina iki kita bakal masak sajian pitik sing enak iki. Wis masak kabeh ing oven lan ora duwe lemak tambahan, jebule ...

Cookie nganggo coklat

Cookie karo coklat, sawetara cookie sing apik banget kanggo nikmati sarapan utawa cemilan karo kopi lan sawetara favorit kanggo bocah-bocah. Ing…
Kue coklat isi Nutella

Kue coklat isi Nutella

Ora bisa ditolak kanggo saben kekasih coklat. Mangkono uga cookie coklat sing diisi karo Nutella. Cookie renyah ing njaba sing ndhelikake ati krime. ...
Cookie Amerika

Cookie, Cookie Chip Coklat Amerika

Renyah lan kanthi rasa coklat sing kuat, cookie Amerika iki nggawe cemilan sing apik kanggo sarapan utawa cemilan. Resep iki gampang banget kanggo ...
Cangkir coklat, krim lan gedhang

Cangkir coklat, krim lan gedhang

  Apa sampeyan duwe setengah jam? Dadi ora ana sing ngalangi sampeyan nyiyapake gelas coklat, krim lan pisang sing dakusulake saiki. Bom, kita ora bakal lunga ...

Piala Melba

Ayo coba lan coba panganan cuci mulut sing enak iki: Bahan-bahan: 2 porsi es krim vanila 1 persik ing sirup cincang Chantilly cream Rollers ...
Cangkir yoghurt lan peach

Cangkir yoghurt nganggo persik

Yen sampeyan golek panganan cuci mulut sing gampang kanggo ngejutake wong-wong mau ing omah, coba resep karo resep saiki. Rahasia kacamata ...
Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Telung bahan lan 10 menit wektu kita mung kudu nggawe panganan cuci mulut iki. Swara sederhana kan? Lan kita bisa janji yen kaya ngono. Ing…
Pratinjau gawan

Kopi Ati

Gra: 6 endhog endhog Kayu manis 500 ml utawa susu susu 8 sendok makan 2 sendok makan kopi 6 putih endhog Preparasi: Gawe ...

Ati artichoke sing rusak

Ati artichoke sing rusak, resep sederhana. Panganan sing bisa dadi wiwitan, kanggo aperitif utawa cemilan, utawa minangka iringan kanggo sawetara ...
Wedhus madu kanthi plum

Wedhus madu kanthi plum

Halo kabeh! Dina iki aku nggawa resep asli lan sugih sing ora bakal nggawe tamu ora preduli. Cempe ing madu karo plum ...

Lamb karo mrico lan kentang

Resep sing dadi bahan utama domba yaiku "tresna" kaya "ditolak." Napa kita ngomong kaya ngono? Amarga iku daging karo ...

Lamb karo jamur

Bahan-bahan: 300g jamur 2 fillet lamb Marsala anggur 60 g butter 1 siung bawang putih 1 gelas anggur putih Tepung Mrica ...
Bar jeruk utawa irisan

Irisan utawa bar jeruk nipis

Makanan penutup jeruk nipis, minangka aturan umum, kanggo saya seger ing taun iki. Siji sing dakwenehake saiki gampang digawe lan akeh ...
Iga BBQ karo sega

Iga BBQ karo sega

Iga bisa disiapake kanthi nganggo macem-macem cara ... Bisa uga cara sing paling disenengi kanggo panggang, dibumboni karo sawetara ramuan aromatik lan disertai karo saus sing apik ...

Iga sing diasinake

Iga sing diasinake panggang, sajian sederhana sing kebak rasa sing bakal disenengi kabeh. Panganan sing bisa disiapake kanggo preinan utawa ...

Iga sing diasinake nganggo kentang

Dina iki kita bakal nyiyapake sawetara iga sing diasinake karo kentang, kanthi rasa manis, macem-macem tulang rusuk sing ana rasa. Resep iki diwenehake marang aku ...

Iga karo tomat

Iga karo tomat resep sing ringkes lan krasan, kanthi saus tomat kanggo nyelehake roti sing akeh. Iga iku daging sing enak banget, ana ...

Iga cedo panggang

Iga daging babi panggang, resep sing gampang banget sing disiapake ing wektu sing cendhak, enak banget ing oven lan bumbu ...

Iga babi karo bir

Daging karo kentang! Kombinasi sing sampurna ora bisa dikalahake (ora cocog kanggo vegan). Sapa sing bisa nolak pengalaman orgasme leleh daging ing cangkem? Sawetara ...

Spareribs Madu

Iga daging babi madu, sajian sing apik lan beda kanthi kontras rasa sing bakal disenengi akeh. Panganan iga babi iki ...
Pratinjau gawan

Iga daging babi sing dikukus

Yen ana panganan sing enak ing masakan, mesthine iga babi. Dina iki aku bakal menehi sampeyan macem-macem, sugih lan ...

Iga babi ing saus

Iga babi ing anggur putih, saus sing akeh kanggo dicelupake roti. Aku ora ngerti apa sing bakal duwe iga babi, sing enak, sanajan aku ora seneng ...
Iga domba madu

Iga domba madu

Halo kabeh! Apa sampeyan pengin sajian daging sing beda? Dina iki aku bakal menehi katrangan babagan cara nyiyapake iga ...

Iga ing saus karo kentang

Dina iki aku ngusulake piring iga ing saus kentang, sajian sederhana, sugih lan murah sing bisa disiyapake sadurunge, sanajan ...

Iga ing saus bir

Iga ing saus bir. Sapa sing ora seneng karo iga babi? Sampeyan karo saos bir, sampeyan bakal seneng ...

Jack Daniels Iga

Sanajan panas, napsu sing kurang, lan kepenginan panganan sing seger, seger, aku ora bisa ngenteni kesempatan kanggo nuduhake ...

Koulant coklat

Coulant coklat, panganan cuci mulut sing cocog kanggo pecandu coklat. Coulant coklat minangka panganan cuci mulut sing enak sing asale saka Prancis, gampang banget disiyapake ...
Crêps tanpa endhog

Crêps tanpa endhog

Aku arang masak sing legi lan aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo resep jinis iki. Aku bisa nggawe resep asin kanthi mripat ...

Krim Catalan

Krim Catalan utawa krim Saint Joseph, panganan cuci mulut tradisional masakan Catalan sing disiapake kanggo dina Saint Joseph tanggal 19 ing…

Waluh lan krim jahe

Kita bakal nyiyapake krim waluh lan jahe. Adhem wis ana lan pasugatan sendok anget. Krim alus sing ...
Pratinjau gawan

Krim kemangi kanggo saus pasta

Kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo krim kemangi khusus digawe kanggo saus jinis pasta seger utawa garing sing dipilih, dadi pilihan ...
Krim celery

Krim celery

Foto kudu disalahake amarga aku tertarik karo resep iki, krim celery sing dakanggep sampurna kanggo ditambahake ing menu minggonku.…

Krim Eggplants

Krim aubergine utawa hummus aubergine. Sanajan krim iki paling misuwur digawe nganggo kacang keju, nanging uga disiapake karo aubergine. Krim iki khas ...

Krim ubi jalar

Krim ubi jalar, krim musim gugur sing becik kanggo nedha bengi sing entheng. Krim kasebut migunani banget, gampang lan cepet. Dheweke uga seneng panganan panas, ...
Krim ubi jalar santen

Krim ubi jalar santen

Apa gunane krim? Dheweke siyap ing wektu sing cendhak banget lan dadi pilihan sing sampurna kanggo nedha bengi ...
Brokoli lan krim bayam

Brokoli lan krim bayam

Sup lan krim minangka sekutu sing apik ing pawon kanggo njupuk kauntungan saka panganan sing bakal ora apik ing kulkas. ...

Brokoli lan krim bayam

Brokoli lan krim bayam, sajian sing nyenengake banget, cocog kanggo musim salju. Krim lan sup kalor yaiku masakan sendok ...

Krim saka zucchini

Krim zucchini, sayuran sing sehat banget lan sampurna kanggo wong sing lagi diet, kanggo bocah kanthi rasa sing lembut utawa ...
krim zucchini entheng

Krim zucchini entheng

Sajrone akhir minggu iki, kita wis milih Resep Masakan kanggo resep ringan. Salad tomat sing disiyapake wingi yaiku lan uga ...
Krim zucchini lan brokoli

Krim zucchini lan brokoli

Kaya sing dakkandhani akhir minggu kepungkur, kebon iki akeh banget lan kita bisa nglumpukake akeh zucchini. Iki tegese sajrone ...

Zucchini lan krim apel

Zucchini lan krim apel, cocog kanggo dina sing adhem iki, amarga saiki lagi napsu banget. Krim kasebut migunani banget, mung gampang disiyapake ...

Zucchini lan krim leek

Zucchini lan krim leek. Krim sederhana sing sugih, cocog kanggo nedha bengi ing mangsa, sajian anget, sehat lan entheng. Bedane…
Zucchini lan krim wortel

Zucchini lan krim wortel

Ing omah kita njupuk kauntungan saka dina Minggu kanggo masak. Kita seneng nyiyapake sajian legum lan krim ing wayah esuk supaya luwih tenang sajrone ...
Zucchini, krim wortel lan kembang kol

Zucchini, krim wortel lan kembang kol

Krim sayuran kaya iki minangka sumber sing apik kanggo ngrampungake panganan lan nedha bengi kanggo kabeh kulawarga. Dadi gampang lan cepet kanggo nyiyapake, uga, ...

Krim zucchini nganggo kentang

Krim zucchini nganggo kentang minangka sajian sing enak sing bisa kita siyap kanggo nedha bengi musim dingin, minangka wiwitan utawa nggunakake sayuran sing ...

Krim zucchini

Resep sing saiki ditawakake cocog kanggo sing pengin ngresiki awak, sing lagi diet lan kanggo kabeh sing ...
Krim waluh

Krim waluh

Kadhemen nggawe dheweke krasa ing pirang-pirang panggonan, yaiku musim salju, lan sing pengin ditindakake yaiku mangan saka sendok. Kanggo…

Krim waluh karo udang

Dina iki aku ngusulake krim waluh karo udang, krim sayuran sing sehat banget, nanging dina iki kita bakal ngirimi udang sing dikupas, ...
Krim waluh karo cah ayu sing renyah

Krim waluh karo cah ayu sing renyah

Ing minggu iki, suhune mudhun sithik banget lan awak ngurmati masakan panas kayata krim waluh kanthi cah ayu lan blueberry sing disiyapake ...

Krim waluh karo udang

Krim waluh karo udang. Krim minangka proposal sing apik kanggo miwiti pesta, kalebu empuk, entheng lan anget, wiwit ...
Krim waluh sing entheng

Krim waluh sing entheng

Yen kaya aku sajrone dina pungkasan, sampeyan ora nate ngicipi manisan tradisional sing beda-beda, sampeyan bisa uga golek sing luwih entheng kanggo diwiwiti minggu ngarep. ...
Krim waluh

Waluh Lan Krim Wortel

Kita ana ing tengah musim labu, sayuran kurang kalori kebak karbohidrat, serat, mineral, lan vitamin sing nyerep alon-alon. Panganan sing sampurna ...
Krim bawang bombay

Krim bawang bombay

Bubar iki, kita ndeleng wortel lan krim zucchini, gampang banget, lan kurang luwih iku biasane kita lakoni ...
Krim coklat krasan

Krim coklat krasan

Umume kita seneng banget karo coklat, ngrasakake ons coklat sing akeh lan ngerti kepiye leleh ing cangkeme yaiku ...

Krim kembang kol

Krim kembang kol, sajian sing entheng lan lembut, cocog kanggo nedha bengi utawa kursus pertama. Kita kudu ngenalake kembang kol luwih akeh menyang buku resep, ...
Kembang kol lan krim kari

Kembang kol lan krim kari

Apa sampeyan ngelingi resep sing wis disiapake wingi? Saka kembang kol lan salad wortel karo apel sing dakusulake minangka ngisi roti isi lan ...
Kembang kol lan sup apel

Kembang kol lan sup apel

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake resep sederhana, kembang kol lan krim apel sing dakarepake sampeyan bakal nambah menu minggon minggu iki. Amarga…
Krim kembang kol lan turnip

Krim kembang kol lan turnip

Krim sayuran minangka pilihan sing apik kanggo wiwitan panganan. Dheweke uga bisa dinikmati nalika nedha bengi minangka sajian tunggal ...
Sup kembang kol, kentang lan celery

Sup kembang kol, kentang lan celery

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake resep sing gampang lan nutrisi: krim kembang kol, kentang lan celery. Iki panganan sing bakal nggawa sampeyan ...
Kembang kol, wortel lan krim kunyit

Kembang kol, wortel lan krim kunyit

Purees lan krim minangka bagean saka menu minggonku sadawane taun. Umume, aku nyiapake dheweke kanggo nikmati minangka bagean saka nedha bengi, nanging uga ...

Krim Asparagus Ijo

Krim asparagus ijo, krim sederhana kanthi rasa akeh. Krim kasebut bisa digawe panas utawa adhem, mula bisa dipangan kabeh ...
Asparagus ijo lan krim kentang

Asparagus ijo lan krim kentang

Dina iki aku nyiyapake krim sing ideal kanggo ngrampungake nedha bengi. Krim asparagus lan kentang ijo gampang digawe kanggo mbantu ...

Krim Stroberi

Bahan 1 cangkir stroberi sing diiris 1 irisan pisang sing diombe karo jeruk nipis 1 sendok makan madu 1 yoghurt ...
Krim kacang polong lan yogurt

Krim kacang polong karo yogurt

Krim lan puree ngidini kita main macem-macem bahan. Iki minangka proposal sing apik nalika kita pengin nggunakake iki utawa bahan sing bakal ...
Krim jamur

Krim jamur

Dina iki kita nyiyapake krim jamur sing gampang ing Resep Pawon. Kursus pertama sing fantastis kanggo kulawarga, sing ora mbutuhake wektu akeh. ...
Kacang ijo lan krim zucchini

Kacang ijo lan krim zucchini

Krim minangka proposal sing apik kanggo ngenalake sayuran kanggo bocah cilik. Siji kacang ijo lan zucchini iki gampang digawe lan ...

Kiwi lan krim apel

Kiwi lan krim apel, dina iki aku ngusulake krim sing sederhana lan alus. Enak banget kanggo dipangan minangka panganan cuci mulut utawa ngisi kue, cookie utawa ...
Krim lobster cepet

Krim lobster cepet

Dina iki, aku nyedhiyakake sajian sing menurutku paling apik kanggo diwiwiti minangka nedha awan utawa nedha bengi sing sampeyan pengin kumpul kanca ...

Krim lentil kari karo keju

Halo cantik! Dina iki aku nggawa resep sing gampang, murah lan enak. Mung karo 4 bahan, kita bakal entuk kursus pertama sing layak kanggo huruf ...

Krim jeruk nipis

Krim lemon, sawetara gelas nganggo krim lemon sing enak kanggo panganan cuci mulut. Krim lemon iku gampang, krime lan enak. A…
Krim kentang lan bawang

Krim kentang lan bawang

Sawise mangan natal, biasane aku seneng mangan sup lan krim sayuran, apa uga sampeyan? Lan krim kentang iki ...
Krim kentang lan bawang

Krim kentang lan krim leek

Sup lan krim dipangan ing omah sajrone taun. Iki minangka cara sing apik kanggo njupuk kauntungan saka bahan-bahan sing bakal elek ...
Pratinjau gawan

Krim foie paté kanggo nyebar

Ana macem-macem persiapan nyebar roti, biskuit utawa roti panggang, lan dina iki proposal nggawe krim empuk foie pate supaya ...
Pratinjau gawan

Sumebar Timun

Resep sederhana sing bakal disiapake minangka pilihan liyane, kanggo nyedhiyakake krim timun sing apik banget, amarga enak disebar ...

Leek lan krim apel

Leek lan krim apel minangka panganan sing sehat lan enak. Krim sing lembut lan anget, sajian sendok kanggo miwiti musim gugur. Piring ...

krim sayuran

Dina iki kita wiwiti karo krim sayuran. Krim sayuran utawa puree luwih apik kanggo ngenalake sayuran kanggo bocah-bocah, empuk ...
Krim yogurt krasan

Krim yogurt krasan

Saiki kanthi Musim Panas, umume kita kabeh tetep tetep luwih langsing lan luwih pas. Nedha bengi sing apik kanggo ...
Krim wortel lan zucchini

Krim wortel lan zucchini

Ora let suwe adhem teka lan kepinginan sethithik metu saka sangisore kemul, dadi apa sampeyan mikir yen nyiyapake resep ...
Krim wortel lan jahe

Krim wortel lan jahe

Krim wortel lan jahe sing disiapake saiki sedhep lan entheng, becik ditambahake ing menu minggon. Kita bisa nggawe jumlah akeh lan beku ...

Krim wortel lan leek

Dina iki aku nggawa wortel lan krim leek, wiwitan sing enak, gampang disiyapake kanggo nedha awan utawa nedha bengi. Nyiyapake krim iku gampang ...
Bayem adhem lan krim alpukat

Bayem adhem lan krim alpukat

Iki dudu pisanan nyiyapake krim bayem ing Resep Masakan, nanging yen iki pertama kaline nggabungake alpukat menyang ...

Krim timun adhem

Dina iki aku nggawa krim timun adhem, krim sing enak lan adhem banget kanggo nyiyapake minangka pamula ing dina-dina panas iki. Ing wektu iki kita duwe ...

Timun adhem lan krim avokado

Kita bakal nyiyapake krim sing adhem banget kanggo ngasilake panas, timun adhem lan krim alpukat, minangka pamula sing gampang lan cepet. Ing mangsa panas ...
Pratinjau gawan

Krim anggur jeruk adhem

Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan macem-macem pilihan kanggo nggawe krim jeruk bali sing enak iki nggunakake jeruk sing sehat minangka panganan lan dadi panganan cuci mulut sing adhem, ...

Krim jajanan gelombang mikro

Cepet lan gampang kanggo nyiyapake krim jajanan ing gelombang mikro. Kaping pirang-pirang resep resep sing diisi krim lan ora disiyapake, mula ora digawe ...

Krim kue kanggo invoice

Bahan-bahan: susu 1 liter, 200 gram gula, 4 endhog, 100 gram glepung, Kulit jeruk nipis, Vanilla. Preparasi: Panaskan susu ...

Krim lemon sing cepet

Aku seneng nyiyapake krim gelas cilik kanggo panganan cuci mulut, warna-warni lan apik banget kanggo nggawe panganan cuci mulut individu kanggo saben restoran. Dadi dina iki aku nggawa sampeyan ...

Krim vichyssoise

Krim vichyssoise, uga dikenal minangka krim leek, yaiku krim tradisional Prancis, yaiku krim sing digawe nganggo leek, kentang, bawang, susu ...

Keju lan kalkun crepe

Dina iki kita bakal nyiapake krim keju lan kalkun. Kita luwih ngerti babagan crepe manis tinimbang sing gurih, kaloro versi kasebut apik banget. Dina iki sampeyan ...

Krim krasan

Ing pasar, kita bisa nemokake resep sing wis akeh sing wis disiapake, sing mung kurang susu utawa banyu kanggo entuk crepes ...

Bayam lan ricotta crepes

Sawise pesta, kita bakal resep sing luwih sehat, sawetara krim diisi karo bayem karo keju ricotta. Resep sing entheng lan gampang sing bisa ...
crepe tanpa endhog

Crepe tanpa endhog

Kita kabeh seneng karo crepes! Lan iki amarga kita bisa nindakake kanthi sewu cara. Ing omah, kita seneng akeh krim ...
Pratinjau gawan

Gedhang asri

Bahan-bahan 100g mentega cair Pisang garing 100g gandum gulung 2 pisang 4 sdm gula coklat 4 sendhok dulce de leche ...

Crisps Hazelnut

Iki resep sing apik kanggo ngganti cookie lan roti panggang klasik lan menehi sentuhan pribadi kanggo sarapan lan cemilan Bahan 200 gram ...

Croissant sing diisi coklat

Croissant sing diisi coklat minangka panganan cuci mulut utawa cemilan iku paling apik. Sederhana banget kanggo disiapake, kita mung kudu duwe roti puff lan coklat. Croissant ...
rampung_recipe_of_homemade_Rabbit_croquettes

Kroket terwelu krasan

Kita wis ngobrol karo sampeyan ing acara liyane babagan pentinge nggawe ulang panganan sing wis ditinggalake wiwit dina-dina sadurunge, kanggo nggawe resep liyane ...

Panen kroket

Panen kroket apik banget. Iki sing dakusulake yaiku saka daging rebus, aku seneng nambah akeh pitik nalika nyiyapake ...

Kroket sega legi

Bahan-bahan 1 cangkir sega dicuci 1 gelas gula 2 endhog 2 gelas susu 1 gelas toya 1 gelas roti ...

Tuna kroket

Kroket tuna, kroket enak sing bisa kita siyap minangka panganan pembuka utawa iringan. Dheweke cocog kanggo bocah, seneng banget lan kita bisa ...
Tuna lan kroket wortel

Tuna lan kroket wortel

Kroket minangka panganan dewa kanggo kabeh bocah, dheweke seneng banget. Kajaba iku, kabeh fleksibel lan, kanthi cara iki, kita bisa ngenalake ...
Kroket zucchini

Kroket zucchini

Kroket, kajaba sing disenengi meh kabeh wong, ngakoni macem-macem kombinasi bahan. Dheweke ngidini kita njupuk kauntungan saka sisa-sisa persiyapan utawa panganan liyane sing kira-kira ...
Croquette jamur lan leek

Croquette jamur lan leek

Kriket minangka sumber sing apik minangka wiwitan nalika sampeyan duwe tamu. Dheweke bisa disiyapake sadurunge, beku lan digawa metu sawetara wektu sadurunge digoreng ...

Kroket mateng krasan

Kroket masak krasan, sawetara dina kepungkur dina kroket, aku njupuk kesempatan kanggo nuduhake sampeyan carane nggawe. Aku percaya yen kabeh ...

Kroket bayam lan keju

Kroket bayam lan keju. Sugih lan gampang disiyapake. Kriket banget populer, bisa digawe karo apa wae sing sampeyan karepake, gunakake turahan, daging, ...
Krako udang lan jamur

Krako udang lan jamur

Kriket minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi kanggo mangan bocah-bocah amarga gampang digawe lan serbaguna. Iki…
Croquette udang lan ketumbar

Croquette udang lan ketumbar

Apa sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nedha bengi lan sampeyan bosen terus mangan pasugatan sing padha? Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget lan beda, sawetara ...
Kroket Chickpea

Kriket chickpea, gunakake resep

Ana macem-macem variasi kanggo nggawe resep kroket sing apik, nyatane, aku wis nggawe sampeyan karo pitik lan pitik, ham lan béchamel.…
Croquette endhog lan tuna

Croquette endhog lan tuna

Dina pungkasan, sampeyan mulang sampeyan carane nggawe cannelloni sing sehat banget nganggo endhog lan tuna sing wis digodhog, amarga ora ana sing dibuwang ing pawon, ...

Kroket ham krasan

Kroket ham krasan, enak lan gampang disiyapake. Kroket minangka resep sing migunani sing bisa digawe kabeh lan mesthi enak. Sanajan nalika…

Serrano ham lan keju kroket

Dina iki kita bakal nyiapake kroket serrano ham lan keju. Croquette sing enak, jus banget lan nganggo rasa sing enak. Kroket ham lan ...

Ham lan kroket endhog rebus

Ham lan kroket endhog rebus. Iki aperitif sing apik, yaiku tapas sing ora kurang ing bar apa wae, mung gampang disiyapake. kita uga…

Kroket kerang krasan

Kroket kerang krasan, enak dipangan sawayah-wayah dadi tapas utawa wiwitan. Biasane ing akeh bar tapas. Yen sampeyan pengin kaget ...
Kriket kerang acar

Kriket kerang acar

Kadhangkala, kita blanja gedhe ing omah lan yen rezeki wis entek, kita bisa weruh kaleng cilik sing wis siyaga ...

Krupuk kentang lan parmesan

Croquette kentang lan parmesan, gampang disiyapake, kita bisa dadi panganan utama sing disertai salad, ngiringi daging, iwak utawa ...
Kroket Turki

Kroket Turki

Kriket minangka salah sawijining panganan sing populer kanggo bocah. Iki tradisional banget lan serbaguna amarga resep sing gampang ...

Kroket iwak

Kroket iwak, disiapake kanthi sederhana lan sugih. Kroket iki digunakake, digawe saka iwak, enak banget lan biasane aku nyiyapake ...
Kroket pitik krasan

Kroket pitik krasan

Kriket minangka khas para nini, lan kanthi alesan sing apik! Kanthi kasebut, kita bisa njupuk kauntungan saka turah sing ana ing panganan liyane kayata ...
Kroket Pringá

Kroket Pringá, gunakake resep

Kroket minangka panganan sing fleksibel kanggo digunakake, amarga bisa digawe saka jamur, pitik, daging sapi, sayuran, lsp. Is…
Pratinjau gawan

Kroket bit

Proposal dina iki yaiku nyiyapake kroket bit sing sederhana lan nyenengake supaya bisa dinikmati minangka pamula utawa kanggo ngiringi piring sing ...
Macem-macem kroket jamur

Macem-macem kroket jamur

Kroket ayam, kroket udang, kroket goo ... kita wis masak macem-macem jinis kroket ing Resep Masakan. Dina iki dheweke ngajak sampeyan nyiyapake kroket ...
kroket jamur lan keju

Kroket jamur lan keju

Kriket tansah dadi sumber daya sing apik kanggo wiwitan. Kita uga bisa nyiyapake bahan-bahan, njupuk sisa sisa persiapan liyane kayata sup utawa sup. Dina iki…
Kroket sayuran

Croquette sayuran panggang

Ngatur menu mingguan kanggo kabeh kulawarga bisa dadi tugas sing angel lan rumit, luwih-luwih nalika mikir babagan nedha bengi. Ing…

Kriket saka godhok

Kaping pirang-pirang kesempatan, kita duwe sisa daging saka pot utawa mateng, sing isin dibuwang amarga bisa digunakake kanggo nggawe ...

Crostata kanthi senggol medlar

Sawetara dina kepungkur aku lunga menyang lapangan lan nggawa tas loquat, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan kepikiran aku nyiyapake senggol. ...
Crudités kanthi saos keju biru

Crudités kanthi saos keju biru

Crudités bisa dadi kanca sing gampang ing kulawarga utawa kanca nedha awan utawa nedha bengi. Lan kita mung kudu duwe sayuran ...
Resep Goreng Yogurt Pisang Rampung

Yogurt Krim karo Pisang

Sawise mriksa kabeh resep sing wis dituduhake, aku ngerti yen wis nyedhiyakake sawetara panganan cuci mulut lan yaiku kanggo mangan ...
resep rampung sega renyah

Nasi Crispy

Dina iki resep kanggo daur ulang sithik. Ing sawijining dina aku nggawe sega rebus kanggo disajeni karo tomat lan turahan isih kari, dadi ...
strawberry crumb

Stroberi rusak

Asale kue manis sing cepet lan gampang iki saka Inggris. Nalika sapisanan nyoba, yaiku ing tangane mbakyu Rosa ...
Persik runtuh

Persik runtuh

Iki dudu pisanan nyiyapake resep-resep ing Resep Pawon. Kita wis nyoba nganggo stroberi, pir lan coklat ... Kita seneng, kenapa ora ...
Pir lan coklat hancur

Pir lan coklat hancur

Aku seneng jinis panganan cuci mulut, digawe karo bahan-bahan umum lan gampang digawe. Woh pir lan coklat iku mung ...

Kothak jajanan Puff

Kothak jajanan Puff. Yen sampeyan seneng panganan cuci mulut sing gampang, iku paling pas, gampang banget lan enak banget. Iki resep sing cocog banget ...
Curd karo madu

Kukul karo madu, resep tradisional

Aku dudu arsitek panganan penutup iki, nanging yen aku nulis langkah-langkah sing cocog kanggo nyiyapake resep iki lan sing paling penting, aku duwe ...

Kubait sing ditutupi coklat

Aku menehi resep praktis kanggo nggawe kiub cilik dicelupake karo coklat, supaya ora uwal saka masalah nalika sing paling enom ing omah njaluk sampeyan ...
Sayuran bouillon sayuran

Kubus karangan bunga buatan

Mesthi wae sampeyan bakal nggunakake tablet duduh kaldu klasik sing, tanpa mangu-mangu, menehi sentuhan sing beda kanggo masakan kita ...

Kari Chickpea lan bayem

Halo cantik! Aku ngakoni, aku wis kecanduan rempah-rempah maneh. Dadi amarga aku seneng banget 'nuduhake urip' saiki kita mlebu ...
Kentang lan kari kacang ijo

Kentang lan kari kacang ijo

Yen sampeyan seneng kari kaya aku, sampeyan bakal sukses! Dina iki kita nyiyapake kari kentang lan kacang ijo sing aku ngerti bakal dadi ...
Kari Turki

Kari Turki

Dina iki kita bakal masak resep sing enak nganggo bahan kalkun, daging sing cocog kanggo kabeh kulawarga amarga isine lemu kurang. Menapa malih,…

Kari iwak ijo

Apa sampeyan ngerti kari minangka keajaiban nomer wolu ing jagad, utawa yen sampeyan kudu menehi semangat kanggo pasugatan kanggo urip maneh ...
Couscous nganggo cumi ing tinta

Couscous nganggo cumi ing tinta

Ing omah, couscous wis dadi kertu liar kanggo njupuk kauntungan saka turahan saka dina sadurunge. Ing kasus iki, cumi-cumi ...
Couscous karo daging karo tomat

Couscous karo daging karo tomat

Couscous minangka salah sawijining bahan sing paling populer nalika ora suwe. Dina sadurunge nyiyapake duduh kaldu daging, kanthi ...
Couscous karo chickpeas lan daging domba

Couscous karo chickpeas lan daging domba

Yen sampeyan golek sajian lengkap, sing iki ora bakal nguciwani sampeyan. Couscous karo kacang buncis lan daging domba sing saiki disiyapake minangka panganan sing ...
Couscous karo jamur lan waluh

Couscous karo jamur lan waluh

Couscous serba guna; Bisa digunakake ing salad lan ing sajian panas. Kajaba iku, diwenehi kacepetan anggone masak iku luwih becik ...
Couscous pitik karo sayuran

Couscous pitik karo sayuran

Saben dina sepuput dina Jumuah disiapake ing Maroko, kulawarga padha kumpul lan kabeh padha mangan bebarengan ing piring sing padha. Sanajan bisa diiringi ...