Indeks resep-resep

Cod Portugis

Aku seneng Portugal, lan sing paling penting, panganan. Ing kana sampeyan bisa ngrasakake kodhe sing paling enak ing jagad iki. Dheweke nyiyapake resep cod kaya ora ana wong liya. ...
Cod Ajoarriero

Cod Ajoarriero

Cod Ajoarriero minangka klasik gastronomi kita. Resep sederhana sing digabung, saliyane karo cod tanpa garam, bahan liyane kayata papak, ...

Cod nganggo papak lan kentang

Dina iki kita bakal resep resep kodhe bawang putih karo kentang. Panganan sing enak, gampang lan cepet kanggo disiyapake. Yen seneng cod ...
Baked cod karo sega

Baked cod karo sega

Nalika pengin ngurus awake dhewe lan ngetutake diet penurunan bobot awak, kita cenderung nggawe kesalahan masak kanthi cara sing mboseni lan ora enak banget, sing nggawe kita ...

Baked cod karo kentang

Baked cod karo kentang, sajian sing apik kanggo nyiyapake preinan kasebut. Cod minangka iwak putih sing sehat banget, sugih protein, ...

Baked cod karo kentang lan mrico

Kodok panggang nganggo kentang lan mrico, sajian sing apik banget kanthi kombinasi sing sampurna amarga kodhe cocog karo mrico lan ...
resep resep cod karo chanfaina

Cod karo Chanfaina

Kita ana ing musim Puasa lan resep-resep iwak biasane disenengi banget. Lan sanajan aku ora nuruti tradhisi kasebut, saiki ...

Cod karo kembang kol

Cod karo kembang kol, sajian tradisional Galicia sing enak sing disiapake nganggo kod nganggo kembang kol lan paprika. Piring sing sederhana lan lengkap. Cocog kanggo nyiyapake ...
resep cod rampung karo endhog lan kismis

Cod nganggo Endhog lan Kismis

Resep sing sugih kanggo saiki, adhedhasar iwak, endhog lan kismis. Iki minangka panganan enak sing khas ing musim Prapaskah, nanging ...

Cod nganggo kentang panggang

Pungkasan minggu iki, kita nikmati kod sing enak karo kentang panggang iki. Iki minangka sajian sing gampang digawe lan ing wektu sing padha yaiku ...

Codfish Mrico

Cod nganggo mrico lan tomat goreng, sajian sing sugeh lan lengkap. Cod minangka iwak putih sing apik banget sing bisa digabung karo bahan apa wae, ...

Cod nganggo mrico panggang

Dina iki aku menehi resep sing ringkes, cod karo mrico panggang, sajian enak lan sehat sing bisa disiyapake minangka wiwitan utawa sajian, gampang banget ...

Cod karo tomat goreng

Dina iki aku nggawa sampeyan resep sing prasaja, cepet lan enak: iwak kod karo tomat goreng Hida. Kuliner tradisional kuliner khas...

Cod nganggo tomat lan mrico

Kita bakal nyiapake cod karo tomat lan mrico, resep iwak sing apik kanggo Paskah. Sanajan kita nemokake kod ing taun lan ...

Cod karo sayuran

Cod karo sayuran, resep sing cocog kanggo dina Paskah lan kanggo saben dina setaun. Cod minangka iwak putih kanthi ...
Cod Dourado

Cod Dourado

Resep iki asale saka basa Portugis, mula jenenge diwenehi kod dourado. Ing negara iki, dheweke dadi spesialis masak iwak lan ...

Cod ing saus karo endhog puyuh

Kita bakal miwiti minggu nganggo kod ing saos ijo lan endhog puyuh. Sajian sederhana, nganggo saus sing akeh lan diiringi ...

Cod gratin karo aioli

Cod au gratin with aioli, resep super, kanggo sajian luar biasa, aku seneng banget. Uga diiringi sawetara kentang panggang. Ing resep ...
Pratinjau gawan

Kalori rendah: salad apel lan sayuran

Dina iki, aku menehi resep sing enak kanggo salad apel lan sayuran sing kurang kalori, kalebu pilihan sing beda kanggo ngrasakake lan nggabungake woh-wohan lan ...
Pratinjau gawan

Kalori Sedheng: Garnish Bean Green

Aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake sajian sing enak supaya sampeyan bisa ngrasakake minangka hiasan, kalebu pilihan liyane lan kalebu ing panganan sing kurang ...
Pratinjau gawan

Kalori rendah: es krim semangka ringan

Kanthi pendekatan musim semi lan musim panas, salah sawijining panganan cuci mulut sing paling akeh dikonsumsi, kayata es krim, kanggo sing diet kurang ...
Pratinjau gawan

Kalori sithik: scramble kacang polong

Dina iki aku propose nyiyapake dekorasi sing gampang banget karo kacang polong kalori sing sithik lan sampeyan ngrasakake minangka hiasan kanggo ngancani daging, iwak utawa ...
Pratinjau gawan

Kalori rendah: omelet wortel

Kita bakal nyiyapake resep sing sehat kanggo kabeh sing kudu ngetutake diet rendah kalori sing gampang ditindakake kanthi kontribusi kabeh sifat ...
Pratinjau gawan

Pisang Goreng

Aku nggawa panganan cuci mulut sing beda sing bisa disiyapake kanthi cepet. Bahan-bahan: 6 pisang 100 g. tepung mentega kanggo mantel Prosedur: Wisuh ...

Gedhang goreng klapa

Umume mikir yen pisang minangka woh sing nggawe sampeyan lemu, nanging nyatane, pisang medium mung duwe 10 kalori tinimbang apel ...

Gedhang Meringue

Resep iki cocog kanggo celiacs, sanajan ora khusus kanggo dheweke, nanging sugih banget lan bisa dipangan dening kabeh wong. Gra: 1 cetha 3…

Puff pottry karo endhog puyuh

Apa sampeyan pengin resep sing gampang kanggo nedha bengi utawa aperitif? Boat pastry puff karo endhog puyuh iki, saliyane enak, ...
Puff pastry boat karo keju lan blueberry

Puff pastry boat karo keju lan blueberry

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake ing Resep Dapur panganan cuci mulut sing gampang banget: prabot kue puff sing ana keju lan blueberry. Kanggo nyiyapake panganan cuci mulut iki, sampeyan bisa nggunakake ...
Bar Muesli

Bar Muesli kanggo sarapan utawa cemilan

Dina iki kita nyiyapake bar muesli, proposal sing apik kanggo sarapan utawa cemilan. Sampeyan mung butuh papat bahan kanggo nggawe, mung papat! Lan yen dhaptar ...
Bar energi

Bar energi lan satiating

Apa sampeyan seneng olahraga, awake bugar utawa diet? Yen mangkono, terus maca amarga aku bakal menehi pitutur marang kowe carane nyiyapake ...
Gamelan pisang lan kiwi warna loro

Gamelan pisang lan kiwi warna loro

Musim panas wis cedhak, wektu ing taun nalika omben-omben keren kaya iki luwih disenengi. Gamelan bicolor iki nganggo gedhang lan kiwi ...
Gamelan apel pisang

Gamelan Pisang Apel Krim

  Print Smoothie krem ​​lan apel sing isih krasa Isih wektu ngidini kita ngicipi rasa buah sing seger banget, saengga bisa,…
Gamelan alpukat

Gamelan alpukat

Ing sawetara acara, aku wis ngandhani babagan kekurangane kanggo jus lan jus buah alami nalika cuaca apik, ...
resep-resep-kanggo-ceri-semangka-aprikot-smoothie

Ceri, semangka lan aprikot

Lumrah yen nalika musim panas mung siji sing dikarepake yaiku panganan lan omben-omben sing nyegerake nalika sore ...
Gamelan coklat lan klapa

Gamelan coklat lan klapa

Aku seneng smoothie lan ora bisa ngindhari macem-macem kombinasi. Minggu kepungkur aku bakal nyiyapake coklat lan salaman iki, ...
Smoothie coklat lan stroberi

Smoothie coklat lan stroberi

Yen kaya aku, sampeyan seneng goyangake saka wektu ke wektu, iki minangka alternatif sing apik. Pilih salah sawijining kombinasi ...

Gamelan coklat lan banana

Ing resep iki, kita nuduhake manawa ora kudu nglakoni sing enak kanggo sehat lan ora entuk tambahan kilogram. Napa kita ngucapake? ...
Stroberi milkshake

Stroberi milkshake

Dina iki aku menehi resep sing gampang banget, nanging iku salah sawijining resep sing bisa sukses ing antarane bocah lan wong diwasa. Sampeyan sing wis ngerti aku ...

Gamelan stroberi krasan

Dina iki, kita arep menehi resep sederhana kanggo smoothie stroberi krasan. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, resep-resep duwe sipat apik kanggo ...

Smoothie Pisang Stroberi

Gamelan gedhang stroberi. Kanthi tekane cuaca apik, dheweke kepengin duwe barang sing adhem. Mupangate musim stroberi sampeyan kudu nggunakake ...

Susu kedel lan smoothie melon

Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti, nanging akhir-akhir iki modis banget kanggo nggawe geger lan / utawa 'mulus' ing omah. Loro utama ...
Oreo goyang lan sega kembung

Oreo goyang lan sega kembung

  Nalika musim panas teka, guncang dadi proposal sing apik kanggo ngladeni bocah cilik nalika cemilan. Mie mulus iki ...

Gamelan kayu manis gedhang

Penyayang buah, khusus pisang lan oranye, bakal seneng mulus iki. Bahan sing sithik banget cukup kanggo nggawe lan njupuk ...
Smoothie pisang lan krim almond

Smoothie pisang lan krim almond

Apa sampeyan seneng miwiti dina ing mangsa panas karo sing keren? Smoothie krim pisang lan almond sing dakkarepake saiki apik banget…

Gamelan pisang lan pelem

Cuaca sing apik ngowahi pola makan. Kue buah sing adhem banget didadekake minangka alternatif sing apik nalika sarapan lan ...

Semangka lan smoothie gedhang

Smoothie semangka lan pisang, smoothie sing apik banget lan nutrisi, cocog kanggo sarapan utawa kanggo cemilan musim panas. Ora ana apa-apa ...

Smoothie yogurt nganggo madu

Yoghurt karo madu shake sing dakkirimake saiki bakal nyenengake bocah cilik. Opo Apa sing dak rungokake ing kana? Apa…
Smoothie Yogurt Blueberry

Smoothie Yogurt Blueberry

Bahan 200g blueberry. 4 sendok es krim yogurt 4 yoghurt alami skim 2 sendok gula Godhong Mint Preparation Kanthi gula ...

Smoothie nanas lan mangga

Amarga sugih ing asam lan vitamin A lan C, mangga minangka antioksidan kuat sing mbantu awak nglawan degradasi ...
Smoothie nanas lan oatmeal

Gamelan sayuran nanas lan oatmeal

Jus lan smoothie sing nyampur woh-wohan, sayuran lan uga sereal, kaya ngono, minangka cara sing apik kanggo njupuk kabeh vitamin, mineral ...
Rambut bayonese malaikat

Rambut bayonese malaikat

Sawetara panganan cuci mulut sing gampang kaya woh wohan beri. Kue puff iki kanthi ngisi rambut malaikat sing disajikake ing bagean ...
Resep prajurit sing wis rampung

Ngombe karo Kopi: Prajurit "

Aku jarang nyiyapake ngombe kanggo dibukak minangka resep, nanging dina iki aku milih opsi iki amarga panas lan amarga ana wektu ...
semangka

Keuntungan semangka

Kanthi dina-dina sing panas banget ing sawetara wilayah, penting banget sampeyan supaya entuk panganan sing nyegerake lan luwih akeh banyu, mula ...
Wortel

Manfaat wortel

Kita seneng banget ngobrol karo paling ora sepisan seminggu babagan mupangat panganan sing paling apik sing ditawakake bumi utawa kewan, ...
Lentil

Wuku lentil

Kabeh wong ngerti lan dheweke mesthi ngandhani nalika bocah yen lentil duwe akeh wesi, nanging uga legum iki migunani kanggo ...
Jamur

Wuku jamur

Kita kabeh ngerti manawa sayuran, daging, woh-wohan lan iwak minangka panganan sing kudu ana ing panganan saben dinane, uga ...
woh wohan beri

Mupangate woh-wohan abang

Nalika mlebu pawon, kita duwe kemungkinan akeh kanggo menehi panganan sing paling apik lan utamane ing musim, yaiku ing sayuran lan ...
mupangat-cooc

Keuntungan minyak klapa

Nalika ngomong babagan mupangate panganan, kita mesthi golek produk sing paling apik kanggo nglengkapi panganan saben dina sing biasane digawe kanggo dipangan utawa ...
Brokoli

Manfaat brokoli

Kaping pirang-pirang kesempatan nalika ngomong babagan sayuran, biasane kita mikir bab sing digawe nganggo salad, kanggo musim iki ...
mrica-warna

Keuntungan mrico lonceng

Kita ngerti manawa ana akeh wong sing nyoba ngindhari mrico saka panganan saben dinane, uga bocah sing nemokake mung kanggo ndeleng ...

Cockles karo papak

Ayam bawang putih, sajian sing cepet lan gampang disiyapake. Panganan sing ora butuh bahan-bahan lan panganan sing ana ing omah. Ketik yaiku ...
resep kokle

Cockles ing saos

Cockles minangka moluska sing sugih zat wesi, mineral sing penting banget kanggo diet para atlit, kanggo ngindhari anemia lan njamin transportasi oksigen ...

Vinaigrette terong

Resep sing apik kanggo wiwitan, roti isi utawa kanggo ngancani daging abang. Bahan-bahan 1/2 kg. Aubergine ungu 1 endhas bawang putih 2 sendok makan oregano 1/2 ...

Terong minangka pizza

Resep sing bakal diwenehake dina iki duwe sawetara poin sing bisa ngundang sampeyan babagan wengi iki: Sederhana kanggo nggawe. Cepet lan nganggo ...

Terong panggang

Terong panggang, cara sing prasaja lan sehat kanggo mangan terong. Padha nyiyapake cepet banget lan apik banget. Padha becik kanggo cemilan,…

Terong karo glepung kacang

Terong karo glepung kacang. Aubergine sing wis mateng lan goreng iku enak, aku seneng banget, sayang banget yen iki bom wiwit nyedhot ...

Eggplants in Milanese

Dina iki kita bakal nggawe aubergine roti utawa aubergine ing basa Milan. Aubergine ngemot padha karo kentang ijo utawa sprout lan tomat sing durung mateng ...

Aubergine goreng karo madu

Dina iki, sampeyan menehi sampeyan sajian sing apik kanggo mangan. Sehat amarga bahan utamane yaiku terong lan legi, kanggo ...

Aubergine goreng karo madu

Dina iki kita nyiyapake aubergine goreng karo madu, nyenengake para pecinta terong kanthi sentuhan madu sing ndadekake dheweke beda. Sanajan kayane ...

Terung roti

Aubergine sing wis mateng dadi sayuran sing serbaguna, saengga bisa nyiyapake sajian sing akeh banget amarga bisa digabung karo iwak, daging, keju ...

Terong sing adonan tempura

Aubergine sing diobong ing tempura, teknik adonan sing renyah banget, gampang disiyapake. Jisim adonan iki mesthine kudu kenthel, ...

Terong sing diiseni

Dina iki sawetara aubergine diiseni, piring lan sayuran sing sehat kanggo daging. Sajian sing gampang disiyapake lan enak banget. Resep sing tak propose ...

Terong diiseni daging

Aubergine sing diiseni daging minangka resep sing pas kanggo kabeh kulawarga, luwih-luwih yen ana tamu ing omah lan pengin nggawe sajian ...

Tuna panggang isi aubergine

Tuna panggang isi aubergine, resep sederhana, cara liyane kanggo mangan aubergine. Terong sehat banget, yaiku sayuran sing ...
Terong sing diiseni daging

Terong sing diiseni daging

Dina iki kita bakal masak aubergine sing enak sing diiseni daging cincang lan béchamel. Panganan sing sampurna amarga umume kalebu sayuran, ...
Terong sing diiseni daging

Aubergine diiseni daging karo keju

Aubergine diiseni minangka panganan sing fleksibel, amarga kita bisa ngisi apa wae sing dikarepake, pitik, jamur, beras, lsp. Kajaba iku, piring ...
Terong diiseni daging lan keju

Terong diiseni daging lan keju

Aubergine diiseni, klasik! Ing omah, kita ora nyiapake luwih saka sepisan saben wulan lan yen nindakake, ora nate nindakake perkara sing padha ...
Aubergine diiseni pitik

Aubergine diiseni pitik

Dina iki aku nggawa sampeyan resep enak kanggo aubergine sing diiseni pitik, sajian sing gampang disiyapake lan asupan kalori sing asor banget. Saliyane…
Ayam isi aubergine ing saus jamur

Ayam isi aubergine ing saus jamur

Dina iki aku nggawa resep sing enak sing bakal sampeyan tresnani, yaiku aubergine sing enak sing diisi karo pitik saos jamur. Iki duwe…
Sayuran Boneka Terong

Sayuran Boneka Terong

Wiwit wingi awake dhewe nggunakake kepang sing apik lan brambang, apa sampeyan mikir yen dina iki ngimbangi akhir minggu karo ...

Sayuran Boneka Terong

Aubergine diiseni sayuran, resep sing apik kanggo macem-macem sayuran. Aubergine diiseni bisa disiapake kanthi nganggo macem-macem cara, diiseni pitik, daging sapi, ...

Gratin Terong Diiseni

Gratin aubergine diiseni, sajian lengkap sing apik banget. Minangka pamula utawa wiwitan, sajian aubergine iki mesthi menang amarga ...

Isi terong tanpa saus bechamel

Terong sing diisi tanpa saus bechamel, sajian lengkap lan gampang disiapake. Gampang banget lan cepet digawe amarga ora duwe bechamel, kita mung duwe…
Pratinjau gawan

Kiss malaikat

Gra: 5 ons susu Kalua sing nguap (kanggo rasa) Es frappe 3 ons tequila Preparation: Tuang susu sing nguap, tequila, ... dadi blender.

Gaya Bream Donostiarra

Bahan-bahan: 4 uyah segara 1/2 lombok Jus 1/2 lemon 1 siung bawang putih Minyak zaitun 4 sendok cuka Preparasi Garam: Garam ...
Pratinjau gawan

Steak kalori kurang kalori

:A: 4 steak rump utawa pundhak 200 gr saben 1 trikatuka dipotong ing julienne 1 potong lada abang ing julienne 2 siung ...
Pratinjau gawan

Steak daging babi karo bawang

Steak daging babi sing sugih iki nggawe 4 sajian, sing cocog karo anggur putih sing apik. Resep gampang digawe, kayata kanggo pamula ...

Steak tenderloin diiseni daging babi

Ing kene sampeyan duwe resep sing apik kanggo nyiyapake ing wayah wengi sing romantis utawa khusus. :A: 8 steak loin kandel 100 g daging babi asap 1 endhog ...

Bimi tumis karo kecap

Bimi tumis karo kecap. Bimi minangka sayuran sing nembe ditemokake ing pasar, dheweke ngarani sayuran super kanggo ...
Biribiri

Biribiris, ora bisa ditolak!

Kanggo miwiti dina Senin kanthi energi sawise jembatan liburan sing apik, disaranake nggawe panganan cuci mulut sing enak sing bakal nggawe kita seneng ...
Pratinjau gawan

Biskotela

:A: Persik kaleng Puding coklat Kothak biskuit Krim vanili gedhe, Preparation krim Chantilly: Sijine biskuit ing pyrex ing ...

Cupcakes karo saus karamel

Pungkasan minggu iki kanthi rasa legi, karo jajan kanthi saus karamel. Makanan penutup sing nyenengake, sawetara brownies karo ...
Kue waluh kanthi krim kocok

Kue waluh kanthi krim kocok

Kanthi waluh sampeyan bisa nggawe manisan. Favoritku ing antarane sing wis dituduhake karo sampeyan ing kene, tanpa ragu, pai waluh lan ...

Cupcakes kanggo cemilan

Yen wis wayahe ngombe teh utawa kopi, luwih becik duwe barang sing manis ing omah kanggo didherekake, lan yen krasan lan ...

Kue kayu manis dhasar

Nggolek resep kue sing gampang dielingi? Sampeyan bisa nggawe kue kayu manis dhasar iki ing endi wae, amarga mung prelu ...

Jajan krasan

Sanajan aku kabeh ngerti ngerti carane nggawe kue krasan sing enak, ora nate kelingan yen ora ngeling-eling resep lawas, lan luwih-luwih yen resep iki nganggep duwe enak ...

Jajan krasan

Kita bakal nyiapake kue krasan, klasik ing pawon, ora ana sing luwih apik kanggo sarapan utawa teh sore. Kue iki ...

Kue coklat gawean

Apa coklat sing bakal disenengi meh kabeh wong? Amarga kita ngerti manawa umume sampeyan padha seneng kaya sing kita tresnani, saiki sampeyan ...

Kue coklat gawean

Dina iki aku nggawa kue coklat krasan. Kanthi kahanan sing ana, omah-omah dikunci nggawe kita golek cara kanggo ...
Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis Apple

Ana jajan sing roso utawa aroma bakal nggawa sampeyan wiwit cilik. Kue spons berbasis apel iki sing digawe saya asring nalika aku isih bocah ...

Kue spons karo ceri

Kanggo sarapan utawa cemilan, kita bisa nyiyapake kue sing enak karo ceri. Apik banget lan mula kita nggunakake kauntungan saka woh-wohan mangsan kanggo ...

kue bolu karo plum

Kue bolu karo plum, kue sing sugih, prasaja lan jus banget. Enak kanggo sarapan utawa cemilan, lengkap banget karo woh lan kacang. Plum…
Kue spons kanthi lapisan coklat

Kue spons kanthi lapisan coklat

Aku ora bisa mandheg masak panganan cuci mulut coklat. Resep sing ana ing tanganku lan ngemot coklat minangka bahan utama, kanthi otomatis njupuk ...

Kue spons nganggo nanas

Kue nganggo nanas, kue sing enak lan jus banget. Sampeyan bakal seneng kue iki amarga rasane enak tenan. Wis disiapake nganggo nanas ing ...

Kue almond lan coklat

  Kue almond lan coklat, kue sing sugih banget kanggo sarapan lan cemilan. Kue sing apik banget kombinasi almond…
Kue spons almond lan lemon

Kue spons almond lan lemon

Akhir minggu wayahe murup oven ing omah. Nalika aku duwe wektu kanggo nyiyapake lan manggang cookie, muffin lan ...

Biskuit kacang almond

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nyambut kulawarga tinimbang karo kue kacang almond sing nalika ana ing oven dheweke wangi ...
Kue gula coklat lan kopi

Kue gula coklat lan kopi

Wis rampung seminggu nyiapake kue spons sing enak kanggo sarapan. Sarapan sing bakal nggawe bali tumindake luwih gampang sesuk, amarga subtle ...
Kue zucchini sing sederhana

Kue zucchini sing sederhana

Sajrone musim zucchini yen lemah loman, wong kudu kreatif ing pawon supaya ora bosen kanthi terus ditampilake ...

Kue waluh lan pipa

Waluh lan jus spons spons pipa sing jus banget nganggo rasa manis lan alus. Kita duwe waluh ing taun kepungkur ing pasar, ...

Jajan kayu manis

Kue kayu manis, kue sing lembut lan jus sing enak. Resep kue klasik kanthi bahan sing gampang. Kue spons kanthi aroma kayu manis sing enak lan ...

Brownie gelombang mikro

Kue spons coklat gelombang mikro. Resep sing gampang lan cepet lan enak banget. Ing wektu sing cendhak, kita duwe kue sing enak, tanpa kudu noda ...
Kue Coklat Pisang

Kue Coklat Pisang

Kita miwiti akhir minggu nyiyapake resep supaya bisa sweeten sarapan utawa cemilan. Kue jus coklat lan spons pisang nganggo ...
Pratinjau gawan

Kue jeli jeruk nipis

Bahan-bahan 1/2 gelas minyak ringan 3 endhog 1 paket ragi 1 gelas gula 1 paket jeli lemon 1 gelas ...
Kue jeruk nipis lan rosemary

Kue jeruk nipis lan rosemary

Nalika ndeleng resep iki, aku ngerti yen kudu nggawe. Aku seneng kue-kue rasa jeruk, luwih-luwih jeruk nipis. Aku uga kepengin weruh kepiye carane ngowahi ...
Jajan jagung

Kue jagung enak!

Iki kue spons umum ing omah. Kanthi secangkir kopi utawa coklat panas ing tengah sore, kue jagung iki nyata ...
Jajan apel

Jajan apel

Kue spons minangka salah sawijining permen sing paling fleksibel, amarga ngakoni atusan macem-macem bahan. Sampeyan bisa nyakup woh-wohan sing ...

Kue apel lan kacang almond

Kue apel lan kacang almond, kombinasi sing cocog kanggo panganan cuci mulut. Kue jus banget lan rasa sing enak banget. Aku mesthi mangan apel, ing ...
Kue apel lan madu

Kue apel lan madu

Sampeyan ngerti babagan resep kanggo panganan cuci mulut sing duwe apel ing antarane bahan-bahane; biskuit apel anget utawa muffin apel lan ...
Kue apel, kayu manis lan kismis

Kue apel, kayu manis lan kismis

Sampeyan ngerti apa sing aku seneng masak jajan ing akhir minggu. Wis tekan swasana sing ala lan mbalekake adat istiadat sing lawas. Iku…
Kue apel Pedro Ximénez

Kue apel Pedro Ximénez

Yen sampeyan seneng kue spons kanthi remukan sing longgar, ora ana sing abot, mula sampeyan bakal nemokake proposal sing bodho. Ndhuwur karo apel sing dirasakake anggur ...
Jajan peach

Jajan peach

Aku wis tau nggawe kue persik iki nanging durung nemoni wektu kanggo nerbitake. Kue sederhana lan mulane aku ora pengin ...
Kue persik tanpa endhog

Kue spons peach (tanpa endhog)

Halo kabeh! Piye kabare ?. Dina iki aku menehi resep manis sing gampang banget sing cocog kanggo kabeh pamirsa: Kue persik tanpa endhog.…

Jajan madu

Kue madu, kue sing enak lan jus kanthi rasa sing apik banget sing diwenehake madu. Aku sijine madu sing alus, nanging saiki ...
Jajan madu

Kue madu kanggo sarapan sing legi

Miwiti minggu gawe manis karo kue krasan sing apik, apa ora rencana sing apik? Kue madu iki wis ngluwihi kabeh sing dakarepake; asil…
Kue madu lan walnut

Kue madu lan walnut

Rampung akhir minggu karo nyiyapake kue madu lan walnut sing gampang lan cepet. Sampeyan bisa nindakake ing wayah esuk lan wis siyap ...

Jajan spons oranye

Dina iki aku ngusulake jajan oranye sing enak. Kue krasan, sehat banget amarga duwe jeruk lan minangka cara kanggo mangan woh, ...
Jajan spons oranye

Jajan spons oranye

Dina iki aku nggawa resep sing enak iki kanggo nyiyapake sore karo bocah-bocah. Manis tradisional, karo bocah-bocah bakal seneng lan ...

Jajan spons oranye

Kue jeruk, cocok kanggo sarapan utawa cemilan. Sampeyan kudu njupuk kauntungan saka mangsa jeruk lan nggawe pasugatan lan permen karo wong-wong mau. The…

Jajan spons oranye

Dina iki kita nyiyapake jajan oranye. Kue kasebut misuwur banget, cepet disiyapake lan cocog kanggo sarapan, cemilan utawa kanggo ngancani ...

Jajan jeruk gelombang mikro

Dina iki aku menehi sampeyan jajan oranye ing gelombang mikro. Kue sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Resep iki cocog kanggo jaman nalika ...
Jajan spons oranye

Kue oranye cepet lan gampang

Kue minangka panganan cuci mulut sing cepet banget lan gampang, lan Kajaba iku, enak kanggo sarapan lan cemilan kanggo bocah lan kunjungan ...

kue nanas

Kue nanas kuwalik, kue sing juicy lan rasa banget. Resep prasaja lan gampang kanggo nyiyapake, cocok kanggo sarapan utawa…
Kue pisang kanggo sarapan

Kue pisang kanggo sarapan

Ana akhir minggu yen wong tangi luwih awal lan ora nemokake cara sing luwih apik kanggo miwiti esuk tinimbang nyiyapake sarapan sing apik.
Kue pisang lan coklat

Kue pisang lan coklat

Roti gedhang utawa kue spons pisang sing enak iki legi sing enak sing bakal nyenengake kabeh wong sing nyoba. Pisang bakal ...

Kue pisang lan kenari

Dina iki, aku menehi sampeyan kue pisang lan kenari, rasa kue sing duwe rasa sing enak banget ...
Kue mascarpone lan kue coklat

Kue mascarpone lan kue coklat

Ana akeh resep sing ditemokake amarga ana kebutuhan utawa kepenginan njupuk kauntungan saka bahan-bahan sing ana ing kulkas lan wis siyap ...
Kue yogurt nganggo saos stroberi

Kue yogurt nganggo saus stroberi krasan

Kue spons minangka salah sawijining panganan cuci mulut tradisional sing akeh dikonsumsi ing negara kita, uga panganan sing enak lan enak disiyapake. Ana atusan ...

Kue yogurt lan coklat

Kue yoghurt lan coklat, manis krasan karo coklat kanggo sarapan utawa cemilan. Sapa sing ora seneng !!! Siapke jajan krasan ...
Kue yogurt lan kunir

Kue yogurt lan kunir

Carane kita seneng ing ngarep kanggo nyiyapake jajan kanggo sarapan utawa ngancani kopi ing wayah sore. Kita biasane nindakake ing akhir minggu, sanajan ora…

Kue yogurt lan lemon

Kue spons yogurt lan lemon, klasik ing antarane kue spons, sederhana lan sugih banget. Resep iki minangka salah sawijining resep paling gampang wiwit ...

Kue yogurt lan apel

Kue spons yoghurt lan apel gampang banget lan enak, apel menehi rasa sing apik banget. Kanggo nyiyapake jajan iki aku wis nggunakake ...

Kue yogurt lan oranye

Kue yogurt lan oranye. Sapa sing ora seneng kue spons alus lan jus kanthi rasa oranye alus. Kue ...

Kue wortel

Dina iki aku menehi resep kanggo nyiyapake kue spons sing gedhe wortel, gampang disiyapake. Apik banget kanthi warna oranye sing apik, ...

Kue wortel

Kue wortel, kue sing enak lan jus kanthi rasa sing alus lan alus, kanthi warna sing apik. Kue wortel adoh saka ...
Kue wortel nganggo tepung dieja

Kue wortel nganggo tepung dieja

Yen sampeyan golek kue sing sugeh lan sehat kanggo diwiwiti dina Minggu, sampeyan wis bisa nemokake! Kue wortel iki nganggo tepung eja ...
Kue wortel tanpa gula tambahan

Kue wortel tanpa gula tambahan

Sajrone rong taun, nalika masak muffin utawa kue saben dina, aku coba digawe tanpa gula tambahan. Aku ngakoni yen angel mbiasakake ...
Kue wortel lan gandum

Kue wortel lan gandum

Ing Resep Masak asring disaranake sampeyan nggawe kue-kue krasan. Kowe sing seneng mangan permen saengga bisa nyenengi dhewe kanthi ngerti ...

Kue wortel lan kayu manis

Kue wortel lan kayu manis, resep tradisional sing populer banget, amarga kue sing luwih sehat, kanthi rasa lan tekstur ...

Kue wortel lan kayu manis

Kue wortel lan kayu manis kue enak lan jus kanggo sarapan utawa kanggo ngeterake kopi. Sanajan saiki sampeyan ora rumangsa nguripake oven, saka ...

Kue spons warna loro

Kue bolu kanthi rong warna, manis sing mesthi menang, alus lan krasan. Campuran rong rasa, kue spons biasa lan setengah liyane ...

Kue spons karo yogurt

Kue spons enak sing ana yoghurt, cocog kanggo sarapan utawa cemilan. Jus lan lembut banget, luwih becik digunakake minangka dhasar kue ...

Kue spons lengkap karo apel

Kue gandum lengkap karo apel, kue sing enak lan jus sing cocog kanggo sarapan utawa cemilan. Kue kasebut jus banget amarga apel menehi ...
Kue pisang lengkap

Kue pisang lengkap

Ing omah, kita seneng nyiyapake resep manis ing akhir minggu. Utamane kue lan muffin sing bisa kita nikmati kanggo sarapan lan ...
Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Ing omah, kue spons ora bakal ilang ing akhir minggu. Sarapan lan cemilan minangka wektu sing biasane dipilih kanggo nyoba kombinasi anyar utawa mbaleni ...

Kue coklat jus

Ora ana sing luwih sugih tinimbang brownie jus sing apik. Kanggo cemilan, sarapan lan malah kanggo panganan cuci mulut, ngiringan kopi sawise ...

Kue coklat lan kacang almond sing cepet

Kue coklat lan kacang almond sing cepet, panganan pencuci mulut sing enak lan sederhana. Cepet banget amarga ing 7-8 menit kita masak ing gelombang mikro. ...

Kue spons gratis gluten

Saben dina, luwih akeh wong sing ngalami intoleransi panganan utawa alergi sewengi. Wong-wong iki kudu ...
Kue spons coklat tanpa yogurt

Kue spons tanpa yogurt coklat

Apa sampeyan pengin nyiyapake jajan tanpa yogurt? Ing sawetara acara, sampeyan durung nate nggawe kue sing enak, lan nalika wis siyap kabeh, ora ...

Kue pasiego Sobao

Kue pasiego Sobao, kue sing enak kanthi rasa butter. Kue spons khas saka Valles Pasiegos (Cantabría). Paling becik diiringi sarapan utawa ...

Jajan Cola-Cao

Kue spons Colacao, kue sing sederhana kanthi rasa coklat, empuk banget, luwih becik disiyapake nalika ulang taun utawa pesta. Wis disiapake langsung, yaiku ...

Kue-Halloween

Kue Halloween, kue sing enak lan nyenengake kanggo nyiyapake ing wayah wengi paling medeni taun. Tradhisi sing saya dirayakake ing ...
kopi_and_yogurt_finished_recipe

Kue kanthi kopi lan yogurt

Kaya sing sampeyan ngerti, kita seneng nggabungake sajian sing enak lan liya-liyane kanthi resep sing luwih legi, mula dina iki dibukak nganggo ...

Kue chip coklat

Biskuit nganggo chip coklat. Nyiyapake manisan krasan dadi luwih nyenengake yen kalebu coklat. Brownies karo coklat iki cocog kanggo sarapan ...
Biskuit soletilla

Biskuit soletilla, umur

Kue soletilla pancen serbaguna, mula sukses. Dheweke enak karo kopi utawa coklat; padha cenderung ngeculake cairan sing diasilake ...
Pratinjau gawan

Kue spons asin

Kue bolu sing enak, beda kanggo dipangan kaya iki utawa ing rong lapis lan isi karo apa wae sing sampeyan karepake, aku seneng karo mayonise ham ...

Bizcoflan

Dina iki aku nggawa sampeyan biskuit utawa uga dikenal minangka kue sing mokal. Kue antarane kue spons lan flan, sing ora mungkin yaiku ...
Pratinjau gawan

Sandwich alpukat

Usul dina iki yaiku nyiyapake sawetara menit sawetara sandwich alpukat sing enak kanggo dirasakake minangka wiwitan lan informal, minangka persiyapan sing ideal ...
Pratinjau gawan

Cemilan Daun Beet

Kita bakal nyiyapake roti lapis godhong bit sing enak kanggo dirasakake minangka pamula sing paling panas utawa ngiringi macem-macem persiapan nggunakake daging sapi, ...
Pratinjau gawan

Sandwich ham kanthi ati saka lontar

Resep sederhana kanggo sandwich ham iki kanthi ati-ati saka klapa sing bakal disiapake dina iki minangka pilihan sing paling apik, nalika nampa kanca, bisa dirasakake minangka ...

Nyokot bittersweet

Resep iki cocog kanggo pamula sing cepet amarga 5 menit sampeyan wis siyap 6 bagian Bahan 18 plum nganggo 18 kismis pitted 6…
Wiji terong lan ricotta

Wiji terong lan ricotta

Gigitan terong lan ricotta sing enak iki cocog kanggo acara apa wae. Resep gampang kanggo nyiyapake lan sampurna kanggo dadi wiwitan ...
Nyakot ham lan keju

Nyakot ham lan keju

Kanggo duwe panganan pembuka sing gampang lan cepet, umume nggawe sandwich ham lan keju kanggo nglegakake keluwen lan ora kakehan masak.…
Nyokot cokelat kacang coklat

Nyokot cokelat kacang coklat

Bahan papat. Sampeyan ora butuh luwih akeh kanggo nggawe cokotan butter kacang coklat iki. Sawetara cemilan gratis lem sing sampurna kanggo ...

Nyokot Nocilla

Mesthi sampeyan wis maca tembung "nolilla" lan mutusake mbukak artikel iki meh tanpa mikir. Kita ora bisa nahan rasa sing enak! Iki…
Pitik cokotan a villaroy

Pitik cokotan a villaroy

Dina iki aku nggawa resep resep sandwich pitik a villaroy, sajian sing sugih lan sampurna kanggo dadi pamula ing acara-acara khusus. ...

Rasane Ratu

Bahan-bahan: 1 kaleng susu krim 1/2 cangkir kismis 1/2 tuwung ram 1 sendok teh uyah 4 sendhok tepung jagung 1/2 cangkir ...
Coklat lan cokelat karamel asin

Coklat lan cokelat karamel asin

Ing Recetas de Cocinas, kita manis ing akhir minggu nganggo cokotan lan cokelat karamel iki. Aku ngerti akeh sing ora gelem mbukak oven ...
Jam lan jamur bal

Jam lan jamur bal

Tansaya, kanggo kabeh ibu, pancen angel banget yen bisa menehi panganan woh-wohan lan sayuran kanggo bocah. Panganan iki dudu ...
sosis bal kentang diiseni

Bal Kentang Diiseni Sosis

Yen ana loro panganan sing disenengi bocah, yaiku asu panas lan kentang tumbuk. Mula, dina iki awake dhewe nggabungake ...

Bal waluh

Gra: 300 g waluh 160 g glepung 2 endhog 2 sendhok keju Parmesan parut A juwit pala 1/2 paket ...
Bal bayem

Bal bayem

Omah sing paling cilik biasane mung sethithik nalika mangan, mula sampeyan kudu nyiyapake resep sing sederhana nanging apik ...

Bola pitik goreng

Dina iki, kita nyedhiyakake resep sing ideal kanggo kabeh pamirsa: wiwit cilik nganti diwasa. Cara liya kanggo mangan pitik ...

Bal vanilla lan coklat

Resep enak kanggo dituduhake karo kanca utawa kulawarga secangkir teh sing enak. Bahan 60 cookie vanilla 1 kaleng susu pekat ...
Bola energi almond lan klapa

Bola energi almond lan klapa

Bola energi minangka alternatif sing apik kanggo ngemil ing antarane panganan. Dheweke menehi akeh energi, mula dheweke dadi ...
Roti cekak kanthi frosting

Roti cekak kanthi frosting

Sampeyan ngerti kepiye aku seneng jajan lan roti cekak; Aku nemokake sarapan lan cemilan sing sampurna, dikombinasikake karo selai buah krasan. Iki biasane ...
Brioche buns

Brioche buns, lembut banget

Brioche buns kayane pilihan banget kanggo sarapan. Kita bisa mbukak lan ngisi proposal sing apik lan enak. Dheweke apik banget diiringi ...
Roti butter

Roti butter, Bilbao banget

Ora ana wong saka Bilbao sing ora ngerti kepenak ngrasakake rasa khas kutha iki sing diiringi kopi sing enak karo susu. Apa…

Pompa Kentang Diiseni Daging

Bom kentang diiseni daging, minangka salah sawijining panganan sing paling populer kanggo dikonsumsi minangka tapas utawa aperitif, uga resep sing apik ...
Almond lan coklat bonbons

Almond lan bonbon coklat peteng

  Ana panganan cuci mulut sing prasaja sing bisa digawe ing omah kanggo ngrampungake nedha awan lan nedha bengi Natal iki. Iki coklat almond...
Bonbon coklat lan ceri

Bonbon coklat lan ceri

Coklat minangka salah sawijining kesenengan sing paling disenengi wanita, lan yen diisi, luwih apik. Saiki, saiki kita saiki ...
Pratinjau gawan

Coklat wiski

Resep iki gampang, sampeyan bisa menehi utawa menghibur sapa sing pengin coklat enak iki dadi godaan lan sampeyan bisa ...

Ubi jalar sayuran

Sampeyan ora usah crita yen sawise ngorbanake minggu iki, sampeyan bakal saling menehi penghargaan sajrone #finde, kaya iki ...

Bonito karo tomat krasan

Bonito karo tomat krasan, sajian tradisional sing sehat banget. Resep krasan sing enak, sing ora kekurangan ing omah apa wae amarga gampang lan kepenak banget.…

Ikan teri ing cuka

Sajian saiki kanggo laladan pesisir sing paling akeh: iwak teri ing cuka. Panganan sing pas kanggo tanggal kasebut, bisa dipangan adhem, mula ...

borrachuelos

Borrachuelos minangka rasa manis khas kanggo Paskah utawa Natal. Saiki Natal wis nyedhak, kita bisa nyiyapake permen kasebut ing omah ...

Tombol Diisi Nutella

Coba manungsa waé penyayang manis lan coklat ing macem-macem bentuk lan tekstur! Dina iki, ing pameran teknik kuliner, aku nuduhake sampeyan carane nggawe ...

Merk kembang kol kanthi pesto

Vegan ing jagad iki! Natal iki aja rumangsa diacungake karo kulawarga karnivora gila ... ana pangarep-arep kanggo sampeyan (lan uga gourmet). Mangan wis rampung ...

Lengen gipsi coklat

Ora ana sing luwih enak tinimbang lengen gipsi coklat sing digawe anyar, sing digawe anyar, utawa bisa uga? Mesthi ana ...
Lengen gipsi asin

Lengen gipsi asin

Kanthi tanggal Natal kasebut, mesthine sampeyan isih tetep kepengin nggawe sajian enak minangka panganan pembuka sing kaget ...
resep rampung kanggo gulung zucchini karo keju

Sate Zucchini karo Keju

Sayuran lan keju, campuran kasebut kayane rada edan nanging enak banget gegayutan karo jinis bahan sing kita pilih. Ing kasus iki, zucchini lan ...
tusuk sate adhedhasar sayur-sayuran: zucchini lan aubergine

Sate Zucchini lan Terong

Sayuran kadang nyebrang nalika nggawe, kita ora ngerti carane nggawe pangowahan. Nanging minangka aturan ...

Sate daging lan sayuran

Dina iki kita bakal nyiyapake tusuk sate, sajian sing gampang banget sing kalebu nyampur macem-macem panganan sing dipotong dadi persegi cilik ing tusuk sate utawa rod. Aku ngerti…
Sate jamur balsam

Sate jamur balsam

Sajrone akhir minggu, ana akeh wong sing njupuk kesempatan kanggo nglumpukake kulawarga lan kanca. Lan kedadeyan kasebut nalika resep-resep sederhana ...
Sate jamur lan udang

Sate jamur lan udang

Ayo dadi panas, akeh kita sing bakal mulai nggunakake kebon. Makan malam sing ora apik karo kulawarga utawa kanca bakal dadi rutinitas. Ya…
Hake tusuk sate

Sate, ham lan sayur tusuk

Kanthi tekane musim panas, kita kabeh siyap njaga resep karo resep sing sehat lan enak. Saiki, saiki kita menehi resep sing enak iki ...

Sate ayam kari nanas

Ora, sanajan kayane kayane, sampeyan ora ana ing "ruang pemotong" sing isih urip Mama Chicho utawa Karibia, nanging conto sing sampurna yaiku ...

Sate ayam karo sega coklat

Sate ayam karo sega coklat, sajian sing sederhana lan sehat. Panganan sing bisa kita siyap kanggo nedha awan, nedha bengi utawa kanggo kulawarga ...

Sate ayam lan nanas

Dina iki kita bakal nyiapake tusuk sate ayam lan nanas. Sawetara tusuk sate kebak rasa. Sajian sederhana kanggo nyiyapake nganggo rasa rasa ...
Brokoli panggang nganggo saos tomat

Brokoli panggang nganggo saos tomat

Sawise keluwih Natal, kita bali menyang rutinitas saben dina. Kita nindakake kanthi resep sing cepet lan entheng sing duwe brokoli minangka protagonis. Milik ...

Brokoli nganggo bechamel panggang

Kita bakal nyiyapake brokoli nganggo bechamel ing oven, sajian sayuran sing enak lan jus. Brokoli minangka sayuran sing akeh sifat, bisa dimasak ...

Brokoli karo ham lan keju

Brokoli nganggo ham lan keju, sajian sing sederhana lan sehat. Sayuran minangka iringan sing apik kanggo panganan sing kebak nutrisi, akeh mineral, ...
Brokoli nganggo kentang panggang

Brokoli nganggo kentang panggang

Ing omah, kita asring nggunakake kombinasi brokoli lan kentang panggang iki kanggo ngiringi iwak lan daging. Kadhangkala kita malah ngawula ...

Brokoli tumis karo kacang cemara

Kepiye cara entuk sajian sing sehat lan energik sajrone 15 menit? Gampang banget, yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh wektu ing pawon, sampeyan mung butuh ...

Cheescake brownie

Brownie cheescake campuran rong panganan cuci mulut sing bebarengan apik banget, enak, amarga rasa coklat sing kuat karo bedane ...
Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut

Aku ngakoni, aku ora bisa nolak coklat. Coklat peteng minangka salah sawijining karepku lan yen sampeyan nemokake panganan cuci mulut kaya iki ...

Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut, coklat sing sugih. Brownie minangka kue spons sing kandhel, kue coklat tradisional sing populer saka masakan Amerika ...
Coklat coklat

Coklat coklat

Brownie yaiku kue coklat sing ana walnut, asil saka kecelakaan kuliner, kesalahan sing digawe tukang masak sing lali nambah ragi ing jajan ...

Coklat coklat

Cake bownie utawa coklat, khas gastronomi ing Amerika Serikat. Kue coklat lembab sing enak kanthi rasa coklat sing kuat. Ana…

Brownie coklat Coklat

Dina iki, kita nggawa panganan cuci mulut sing enak, cocok kanggo pecandu coklat lan gampang digawe. Cukup kanggo nambah bahan, ngalahake lan sijine ...

Coklat Coklat Karo Kacangan

Coklat coklat karo kacang-kacangan, klasik coklat sing sejati. Kita sing seneng coklat seneng karo biskuit jinis iki, kanggo ...
Brownie gratis gluten

Brownie gratis gluten

Sapa sing ora seneng nyenengi awake dhewe? Yen seneng manggang, rasa seneng uga dobel. Brownie iki tanpa ...

Udang Brusquettes

:A: Tomat: 6 unit Keju Kanggo salut: 300 g Zaitun ireng: 50 g Udang: 150 g Tangerin: 1 unit Lemon: 2 unit Roti gandum: ...

Panggang nasi lan sayuran

Dina iki, aku bakal menehi sampeyan spesial, puding sing enak lan sayuran sing bisa dipangan sakeluwarga lan banjur tepuk tangan ing kabeh meja. Gra:…
Pratinjau gawan

Lampu puding lemon

Aku nyedhiyakake puding lemon ringan iki sing mbutuhake elemen minimal lan bisa cepet banget ditindakake: Bahan-bahan: 100g. roti ...
Pratinjau gawan

Puding apel entheng

:A: 6 sendok bubuk susu skim, 3 endhog kuning 150 gram ricotta kalori parutan kurang saka telung jeruk 1 sendhok bubuk ...
Pratinjau gawan

Puding Roti Cepet Gratis Gluten

Kabeh celiac, wong diwasa, wong enom lan bocah bisa nikmati panganan cuci mulut sing enak kanggo sarapan utawa cemilan, kayata puding sing enak lan nutrisi ...
Pratinjau gawan

Pewarna sayuran Tri warna

Resep iki bakal nyingkirake masalah lan sampeyan isih bisa milih sayuran lan nggawe sisa saka kulkas. Bahan 3 kentang rebus gedhe lan ...

Kue bundt coklat

Kue bundt coklat iki nggawe aku edan, ora kepenak! Asile yaiku kue spons sing kandhel lan lembab kanthi rasa sing kuat ...

fritter

Resep resep khas Paskah. Iki minangka rasa sing enak lan enak sing bisa disiyapake ing omah lan bisa menehi sentuhan. Ing tanggal kasebut…

Donat karo oranye

Buñuelos con Naranja, versi buñuelos kanthi sentuhan jeruk jeruk sing menehi rasa sing apik banget. Ing wektu ...

Cod fritters

Cod fritters, resep tradisional sing ora bisa dilalekake nalika Paskah. Cod fritters gampang banget disiyapake, empuk banget ...

Waluh Fritters

Aku nggawa sampeyan fritter labu manis sing enak. Kita wis ing Halloween, toko dihias kanggo acara kasebut, sekolah nyiapake pesta lan ...

Fritters karnaval

Dina iki kita bakal nyiapake resep kanggo fritter sing terinspirasi saka guenilles utawa bugnes sing disiapake mbah putri ing dina Selasa Shrove utawa mardi gras.…

Fror Chorizo

Gra: Chorizo ​​Candelario (khas Kepulauan Canary) Minyak zaitun Kanggo adonan fritter: 1 endhog Garam 125gr glepung 1…

Fritter

Goreng angin, mangsa Prapaskah wis cedhak lan gorengan angin ora bisa dilewati. Fritters iki klasik, wiwit saiki ...

Burrito karo pitik lan mrico

Burrito karo pitik lan mrico, panganan khas Meksiko, sing disiapake kanthi macem-macem jinis isi. Resep iki diisi karo ...

Burritos Ham lan keju

Burrito utawa fajitas keju lan keju, khas panganan Meksiko, sanajan panganan tradisional digawe nganggo daging sapi utawa daging sapi lan pancake ...
Burrito

Burrito pedhes, versi Spanyol

Burritos minangka panganan khas Meksiko, sing umume, kanggo daging, dicincang karo sayuran pedhes. Kadhangkala dheweke dadi bingung ...

Butifarra karo jamur

Butifarra nganggo jamur, resep sing enak lan enak. Isih ana sajian sing apik banget, diiringi salad utawa kentang tumbuk, kita duwe ...