Indeks resep-resep

Zaitun nganggo klamben krasan

Ing omahku, saiki dadi tradhisional kanggo tuku zaitun sing pait, amarga dijupuk saka wit zaitun lan didandani miturut sing dikarepake. Apa…

Chard Swiss nganggo kentang paprika

Chard Swiss nganggo kentang paprika, resep sing ringkes, entheng lan lengkap. Preinan wis kliwat nanging kita terus nganggo piring sing enteng lan ringkes. Saiki teka ...
Chard Swiss kanthi spatter panganan laut

Chard Swiss nganggo salad panganan laut

Kaya sing sampeyan ngerteni ing panganan sing sehat lan seimbang, mesthine kudu akeh protein kaya sayuran lan karbohidrat, mula kita nyoba nyiyapake resep-resep sing sehat ...
Pratinjau gawan

Klamben salad cilantro

Kita bakal nyiyapake resep sing gampang lan cepet kanggo riasan sing enak, supaya sampeyan bisa nggunakake bumbu rasa ing sembarang jinis salad, sing nyenengake ...

Avocado panggang sing renyah

  Sapa sing nggunakake alpukat kanggo liyane kajaba nggawe guacamole utawa kanggo ngiringi salmon sing bisa migunani ...
Alpukat diiseni tuna

Alpukat diiseni tuna

Avocado minangka woh sing aku nembe sinau paling migunani. Nganti setaun kepungkur aku winates kanggo nggabungake ...

Salad diiseni alpukat

Salad isi alpukat, pamula sing entheng lan alus. Sajian sing cocog kanggo miwiti panganan. Avocado cocog kanggo salad, bisa uga digabung ...
resep-ajoblanco

Ajoblanco saka Almería

Resep iki khas ing propinsi Almería, yaiku basa almond lan bawang putih. Rasane kaget tenan ...
Bakso Gardener

Bakso Gardener

Bakso nyedhiyakake macem-macem alternatif nalika ngrampungake menu minggon. Kita bisa nyiyapake kanthi campuran macem-macem daging, iwak lan / utawa sayuran sing beda.…

Bakso bawang putih

Bakso bawang putih, sajian sing sugih banget karo saus sing bisa ora ana roti. Bakso iku bebek sing populer banget ing ...

Bakso wiski

Dina iki kita nggawa sampeyan sajian sing legi saka kategori daging. Iki bakso wiski sing sugih banget sing bisa dadi ...
Pratinjau gawan

Bakso kalori kurang

Bakso iki bakal nyenengake sampeyan, kanthi sithik lemak lan kabeh rasa sing disertai sup sayur-sayuran sing akeh, sampeyan bakal duwe piring lengkap kanggo ...

Bola daging digawe ing omah

Resep bakso krasan iki sampurna kanggo digawe nganggo duduh kaldu rebus nanging yen sampeyan luwih milih nggawe saus liyane, sampeyan uga bisa ngetutake ...

Bola daging digawe ing omah

Bakso krasan, panganan sing mesthi disenengi kabeh. Sajian krasan sing nggawa kenangan saka nenek, bakso sing enak ...

Bakso karo jamur

Bakso karo jamur, sajian tradisional krasan. Bakso paling populer, yaiku panganan sing bisa digawe kanthi saos sing beda, diiringi sayuran, jamur, ...

Bakso karo jahe lan kari

Apa sampeyan duwe pengunjung? Ya, tampanana nganggo piring gedhe: Bahan: 400 g. daging sapi 1/2 cangkir glepung kacang 1 cengkeh ...

Bakso karo kentang

Kanggo penyayang daging saiki, kita nggawa piring bakso sing enak lan keripik. Bakso digawe karo saos sing ...
Bakso karo saus bir

Bakso karo saus bir

Aja nganti judhul mblusukake sampeyan; bakso karo saus bir cocog kanggo kabeh kulawarga, kalebu bocah cilik. Ing…
Bakso terong ing saus

Bakso terong

Ing taun iki nalika Natal wis kliwat, luwih becik njupuk irama nutrisi sing sehat kanggo terus ngluwihi panganan.…
Bakso coklat ing saus

Bakso coklat ing saus

Bakso minangka persiyapan sing gampang banget lan serbaguna amarga sampeyan bisa nggawe kabeh jinis bakso, daging lan iwak…

Bakso coklat ing saus wortel

Kanggo sampeyan sing seneng kabeh nganggo rasa segara, bakso cuttlefish ing saus wortel bakal nyenengake sampeyan. Biasane, bakso sing ...
Bayam lan ladu sega

Bayam lan ladu sega

Kabeh anggota kulawarga seneng bisa nikmati nedha awan sing apik karo bakso, saliyane iku bisa duwe kombinasi ...
Hake bakso

Gawe bakso ing saus wortel

Kadhangkala nalika menehi panganan kanggo bayi nalika miwiti panganan padhet iku angel. Kita kudu mikir babagan rasa, ...
Bakso ayam panggang renyah!

Bakso ayam panggang renyah!

RAE netepake bakso minangka "saben bal sing digawe saka daging utawa iwak sing dicincang lan dicampur karo remah roti, ...
Bakso ing saus Spanyol

Bakso daging sapi ing saus Spanyol

Bakso minangka bagean saka buku masak tradisional lan padha ngakoni macem-macem variasi. Ing omahku sing paling disenengi yaiku saos Spanyol, ...
Bakso ing saus

Bakso ing saus

Halo kabeh! Kepiye carane sampeyan ngliwati jembatan kasebut? Muga-muga bisa uga, sanajan kedadeyan sing padha mesthi kedadeyan, supaya kedadeyan sing cepet rampung ... Kepiye ...
Bakso ing saus

Bakso ing saus

Ing artikel saiki, kita menehi resep sing, diiringi sawetara kentang goreng, puree utawa mung salad, bisa nggawe menu ...

Bakso ing saus karo nasi

Bakso ing saus karo nasi, sajian krasan. Bakso minangka panganan tradisional sing nggawa kita kabeh kenangan babagan eyang, ibu ...

Bakso ing saus karo sayuran

Bakso ing saus karo sayuran, sajian tradisional sing diiringi sayuran sing bakal duwe sajian unik lan lengkap. Nyiyapake piring kasebut yaiku ...

Bakso ing saus bawang

Bakso ing saus sajian sing disenengi kabeh wong ing omah lan ora bisa dilalekake. Iki sing dakkirimi yaiku saos bawang, ...

Bakso ing saus krim lan keju

Panganan saiki bisa dadi sing pertama lan nomer loro, amarga panganan sing konsisten lan kaya protein. Iki babagan…
Bakso ing saus wortel

Bakso ing saus wortel

Bakso ing saus wortel sing dakenggo saiki kalebu klasik ing pawon. Resep sing sanajan ora siyap-siyap saben minggu, nanging ora bakal ilang ...
Bakso ing wortel lan saus zucchini

Bakso ing wortel lan saus zucchini

  Yen ora ngerti apa sing bakal disiapake kanggo mangan, bakso mesthi katon alternatif sing apik. Bisa digawe saka daging abang, pitik, cuttlefish ...
Bakso ing wortel lan saos tomat

Bakso ing wortel lan saos tomat

Ing omah, kita seneng nyiyapake bakso lan disajikake ing saos sing beda. Bakso iki ing saus wortel lan tomat sing dakusulake saiki ...
Bakso diiseni

Bakso diiseni

Dina iki aku nggawa sampeyan bakso khusus: diiseni keju lan daging babi sing seger. Elaborasi padha karo biasane, mung karo sawetara modifikasi sing ...

Endhog bakso diiseni

Bakso diiseni endhog iku enak banget. Sawetara bakso goreng lan diiseni sing apik kanggo diiringi sajian sayuran, minangka wiwitan utawa malah ...

Bakso Stuffed Mozzarella

Bakso diiseni mozzarella. Panganan ora kudu mboseni, kadang-kadang ora ngerti apa sing bakal disiyapake lan bisa nggawe panganan sing enak ...

Bakso domba Turki

Halo cantik! Kanggo sampeyan akeh, ilmu babagan gastronomi Turki diwiwiti lan rampung ing titik sing padha - diukum karo akeh ...
resep resep saka meatloaf krasan

Bola daging digawe ing omah

Bakso minangka panganan khas khas, amarga bisa digabung karo saos utawa bahan liyane, kayata kacang polong, cuttlefish, lsp. Dina iki aku nggawa sampeyan ...
resep resep kentang lan daging sapi cuttlefish

Meatloaf kentang lan cuttlefish

Kaya kaping pirang-pirang, kita bakal nuduhake sampeyan kanthi bahan-bahan sing sehat lan enak supaya bisa nggawe resep sing megah kanthi nutrisi lan ...

Artichoke nganggo ham

Saiki nalika musim panas, biasane ora kaya mangan lan mangan ing wayah awan lan mangan ... biasane menyang sing biasa, seger, ... Nanging ora ...

Artichoke nganggo ham

Artichoke nganggo ham. Minangka waktune artichoke, saiki kita temokake ing titik, luwih lembut lan uga luwih murah. Dheweke bisa siyap ing ...

Artichokes Ing Saus

Artichoke saus, sajian sing sehat banget. Panganan sing beda-beda, kita mesthi nyiyapake artichoke sing wis mateng utawa panggang, nanging bisa digawe saka ...

Artichokes Ing Saus

Artichoke saus sajian sing enak, sugeh lan krasan. Resep sayuran sing enak lan sehat, yen sampeyan seneng artichoke, panganan iki ...

Artichoke roti

Artichokes adonan bir, resep sing gampang lan apik banget. Saiki kita ing musim artichoke, dheweke pancen apikan banget. Kita bisa nyiyapake ...
Alfajores krasan, resep Argentina

Alfajores krasan

Dina iki kita bakal nggawe sawetara alfajores kanthi dulce de leche lan klapa. Kaya permen tradisional, dheweke duwe akeh formula lan kabeh ngaku duwe ...
Suwiwi pitik barbekyu

Suwiwi pitik barbekyu

Resep swiwi ayam bakar panggang iki kudu dipateni. Lan nyedhot driji bakal dadi sing sampeyan lakoni supaya ora mbuang ...

Sayap Ayam Bawang Putih

Sawetara swiwi pitik bawang putih, resep sing enak lan gampang banget. Kita kabeh seneng pitik nanging swiwine nyenengake, ...

Sayap Ayam Panggang

Dina iki swiwi pitik panggang, sajian sing gampang lan enak banget. Ayam cenderung disenengi kabeh wong, nanging ana bagean pitik sing ...

Sayap pitik kari dipanggang

Sayap pitik kari sing dipanggang, cara liya kanggo mangan swiwi, kanggo aku pitik sing paling apik babagan ayam. Suwiwine apik, ...

Suwiwine pitik karo madu

Dina iki aku propose sampeyan sawetara swiwi pitik karo madu. Resep sing gampang lan beda sing populer banget kanggo madu sing legi. Is…
Pratinjau gawan

Sayap AYAM AMERIKA CRISPY

Bahan-bahan: 2 sendok teh minyak zaitun 20 swiwi pitik 3 endhog gedhe 1/2 tuwung wijen 1/2 tuwung gelas 2 sendhok uyah kasar ...

Suwiwine pitik gaya Cina

:A: 12 swiwi pitik 2 sendhok madu 2 sendhok sherry 1 siung bawang putih 1/2 sendhok jahe rebus 1 cangkir ...
Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum

Sirup iki cocog kanggo ngubungi panganan cuci mulut utawa kue sing disenengi. Kajaba iku, asil kombinasi rum lan ceri iku apik banget! ...

Kerang Galicia

Kerang Galicia, sajian sing gampang banget, resep tradisional Galicia. Sajian sing cocog kanggo aperitif utawa wiwitan. Resep sederhana sing ...
resep kerang kanthi saus panas

Kerang karo Saus Panas

Seafood minangka bahan sing, minangka aturan umum, kabeh disenengi, dina iki aku pengin nuduhake resep sing dakkarani kerang ...
Pratinjau gawan

Kacang almond

Resep sing enak kanggo digawe nganggo bantuan bocah lanang, kanggo ngisi tas karo busur lan menehi sing manis kanggo sapa wae sing disenengi, supaya sampeyan bisa ...

Omah jagung

Yen sampeyan duwe jagung putih lan susu gandum, sampeyan bisa nyiyapake sajian sing luar biasa. Aja mandheg menehi kesenengan nyiyapake resep khusus iki ...
Kacang putih karo udang

Kacang putih karo udang

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging sayur sayuran sing panas banget nyenengake nalika musim salju. Dadi saben minggu ...

Kacang buncis karo sosis

Kacang buncis kanthi butifarra, sajian khas saka wilayah Catalonia. Iki minangka panganan sing gampang banget, nanging sing nggawe sajian iki enak yaiku ...
Pratinjau gawan

Nanas fizz

Kanggo penggemar fizas nanas, yen sampeyan pengin nyiyapake sing digawe dhewe, resep iki: Bahan: 1 nanas 1 lemon 1 botol sampanye ...
Ikan lemon adonan teri

Ikan lemon adonan teri

Ana piring sing ngalahake sampeyan amarga kesederhanaan lan iki kalebu salah sijine. Anchovies mesthi dadi panganan enak ing omah ...
Pratinjau gawan

Anemia: panganan cuci mulut apel

Kita bakal nyiyapake resep sing cepet banget lan sehat kanggo kabeh wong sing ngalami anemia, dadi panganan cuci mulut sing ngemot apel lan ...

Belut goreng

Bahan-bahan: 1½ kg. Belut sing luwih cilik, ½ liter saka cuka, ½ liter minyak (bakal turah), Tepung ing piring, 2 siung bawang putih ...

Elvers nganggo udang bawang putih

Angula nganggo udang bawang putih, sajian enak sing bisa disiyapake minangka wiwitan, tapas utawa aperitif. Elvers wis dadi sajian khusus ...
resep resep cincin cumi nganggo jamur

Cincin Cumi nganggo Jamur

Iwak lan jamur bisa dikombinasikake kanthi sampurna, mung mung golek bahan sing disenengi lan bisa nyawiji tanpa masalah. Antarane…
Pratinjau gawan

Antekoko

Gra: 1 kaleng (13.5 oz.) Susu klapa Serbuk klapa bubuk karo bubuk kayu manis kanggo dekorasi 1 kaleng (12 fl. Oz.) Saka ...

Makanan pembuka roti puff gurih

Makanan pembuka roti lapis asin. Resep sederhana sing paling disenengi, bisa dadi wiwitan ing panganan utawa minangka cemilan, kita bakal kaget ...

Cincin Bawang Goreng

Resep sing saiki diwenehake minangka hiasan kanggo sajian liyane utawa minangka "tapas" cilik sadurunge kursus utama. Dheweke cincin bawang ...
Dering bawang

Dering bawang, sisih 10

Kadhangkala, kita ora duwe cukup wektu ing pawon kanggo nggawe persiapan sing canggih, nanging, kita pengin ngejut kanca sing mangan. Apa dening…
Pratinjau gawan

Avocado lan Udang Gulung

Aku nuduhake sampeyan pamula kadhemen khusus. Siapke kanggo pesta sabanjure. Bahan-bahan: 1 pionono 1 kaleng cilik saka ati palem 300 g. udang sing resik banget ...

Pari bolognese

Enak lan enak sega iki! Sega Bolognese kudu paling ora saben wulan sepisan ana ing meja kita. Iku piring…

Nasi gaya Kuba

Ana sawetara panganan luwih enak tinimbang nasi Kuba sing apik! Lengkap (lan murah !, Sing luwih dihargai saben dina) ing endi wae. Ing…
Pratinjau gawan

Nasi kari nganggo mrico

Bahan kanggo 2 wong: 1 mangkok beras gandum dawa (basmati paling apik), 40 gr. butter, 1/2 bawang bombay, cincang, 2 mangkok duduh kaldu ...

Sega panggang

Hei #zampabloggers! Sajian sing dakkirim saiki dadi tantangan kanggo WHO lan laporan haterisme babagan daging olahan, 'take ...

Beras nganggo mrico lonceng

Bahan-bahan: Nasi 2 lada lada merah 200 cc. krim susu Mrico Garam papak Garam keju keju parut: Siapke sega putih kaya biasane ...

Beras Parsley

Kita bakal nyiyapake resep sing beda, seger lan asli kanthi sentuhan sing diwenehake parsley kanggo panganan: Bahan: 1 cangkir beras 3…

Sega pesto

BAHAN: 400 gr. saka beras. , 400 gr. Basil, Minyak, lan uyah sing digodhog. Pinion Keju parut. PROSEDUR: - Gulung basil lan wenehake menyang ...
Sega sup karo mrico

Sega sup karo mrico

Halo kabeh! Kepiye akhir minggu ?. Dina iki aku nggawa resep sing gampang banget nanging sugih banget sing bakal migunani ...
Pratinjau gawan

Nasi Chilote

Gra: 1 Kilo Choritos ½ Piala Bawang ¼ Paprika Abang 2 Cangkir Beras 3 Sendok Lenga 1 Cengkeh Bawang Putih ¼…
Pratinjau gawan

Beras nganggo teri

Gra: 1 kaleng teri keju parut 300 gram pari (bisa arupa gandum) Parsley 1 liter duduh kaldu sayuran 2 endhog Preparasi: Masak ...
Beras nganggo cod lan udang

Beras nganggo cod lan udang

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku tau masak nasi nalika akhir minggu. Aku uga nyoba nggawe bagean dobel supaya bisa diwenehi sajian ...
Pari nganggo zucchini lan cuttlefish

Pari nganggo zucchini lan cuttlefish

Apa iki kombinasi rasa favoritku sing anyar? Minggu iki, njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa panen zucchini dadi loman, aku nyiyapake pari iki kanthi ...

Beras nganggo cumi nganggo saus Amerika

Beras nganggo cumi-cumi ing saus Amerika minangka panemuan sing bisa nylametake urip kita pirang-pirang dina. Sing paling apik babagan resep iki yaiku nggunakake ...
Beras nganggo cumi lan polong

Beras nganggo cumi lan polong

Ing omah kita duwe kebiasaan nyiyapake nasi nalika akhir minggu, apa uga kaya ing omah? Kita siyap ing kahanan normal, saliyane, jatah dobel ...

Daging lan sega

Adhem wiwit katon luwih sithik maneh, ta? Dina-dina panas banget sing digunakake ing musim panas iki ing Spanyol wiwit surut ...
Beras nganggo jamur

Beras nganggo jamur

Apa ana ing omah sampeyan, kayata ing omahku, tradhisi mangan sega ing akhir minggu? Aku ngakoni manawa kita ora mesthi mangan nasi ing pungkasan ...
Beras nganggo jamur lan romanesco

Beras nganggo jamur lan romanesco

Kita wis nyiyapake akeh resep nasi lan kita bakal nuruti amarga kombinasi bahan sing bisa digawe karo bahan iki amarga protagonis ora ana enteke. Dina iki ...
Beras nganggo terwelu lan ati

Beras nganggo terwelu lan ati

Nasi iki kalebu klasik ing omahku. Resep sing gampang, sehat lan apik sing wis biasa disiapake ing akhir minggu, utamane nalika ...
Beras nganggo terwelu lan tomat

Beras nganggo terwelu lan tomat

Ing omah kita seneng nyiyapake nasi ing akhir minggu. Lan biasane kita pindhah menyang iringan klasik kayata pitik, terwelu utawa sayuran kanggo ngrampungake. Ing Resep ...
Sega panggang nganggo endhog

Sega panggang nganggo endhog

Kanggo resep sing sehat karo endhog panggang, kita bakal nggunakake beras coklat sing apik banget, nanging yen ora duwe macem-macem iki, sampeyan bisa ngganti ...

Padi

Miturut pendapat saya, puding beras minangka salah sawijining panganan cuci mulut sing paling sugeh, paling sehat, sehat lan paling gampang. Nopo nopo Amarga…

Padi

Puding beras krasan, panganan cuci mulut tradisional sing menehi kenangan apik. Iki minangka panganan cuci mulut sing wis siyap disiapake ing saben omah, resep kanggo ...
Panggang lan krim

Panggang lan krim

Puding nasi minangka panganan cuci mulut tradisional sing disenengi kabeh kulawarga. Apamaneh yen krasan, manis iki enak. Akeh ...

Beras nganggo gandum ayam

Resep kita dina iki yaiku nasi karo giblet pitik, nasi kanthi rasa sing beda-beda sing sampeyan seneng luwih utawa kurang ...
Nasi mrico abang pedhes

Nasi mrico abang pedhes

Kita debut akhir minggu kanthi resep sederhana nasi karo mrica abang panas. Resep sing bisa ditambahake ing menu minggon lan ...
Beras nganggo mrico lan zucchini

Beras nganggo mrico lan zucchini

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake resep sing gampang: nasi karo mrico lan zucchini. Ing omah, kita mangan nasi saben minggu lan seneng ...
Pari nganggo bawang lan mrico

Beras karo mrico lan bawang

Sawise Natal sing kuat babagan panganan lan perayaan, saiki wayahe bali menyang rutinitas wong sing sederhana. Kanggo resep-resep saben dina ...

Beras nganggo tusuk sate

Dina iki dakgawakake sega nganggo sate. Muni rada aneh kan? Iki kedadeyan wiwit dina-dina sing sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan ...

Nasi ayam

Beras karo ayam minangka varian paella khas Spanyol kidul (ing Alicante lan Murcia utamane) sing, miturut jeneng, nggunakake ...

Nasi ayam

Dina iki kita bakal nyiyapake nasi karo pitik, sajian sederhana sing mesthi menang. Beras ngakoni macem-macem jinis, mula kita bisa nggawe bedane ...

Nasi pitik disigar

Dina iki resep sing meh disenengi kabeh wong, kenapa? Amarga rong bahan utamane yaiku nasi lan pitik ...
Beras Karo Ayam lan Sayuran

Beras Karo Ayam lan Sayuran

Dina iki kita masak nasi karo pitik ing Las Recetas de Cocina, klasik ing pawon. Resep panggunaan sing wis digabung ...

Beras Karo Ayam lan Sayuran

 Beras karo pitik lan sayuran minangka panganan sing enak bisa ditonton kapan wae taun lan njupuk kauntungan saka sayuran sing ana ing kulkas.…
Pratinjau gawan

Beras nganggo frankfurter

:A: 2 papak 1 duduh kaldu pitik 400 gram beras 1 tomat 1 paket lan setengah sosis Pewarna Banyu Panyiapan: Ing ...

Beras nganggo iwak sotong lan udang

Beras nganggo sotong lan udang dadi sega supaya sukses. Beras iku tradisional banget lan bisa disiapake kanthi pirang-pirang cara. Nasi iki ...

Beras nganggo jamur lan sosis

Dina iki kita nyiyapake nasi sing enak nganggo jamur lan sosis, sajian nasi sing akeh rasane lan musiman. Yen seneng jamur ...
resep kanggo sega karo sayuran lan kecap, macem-macem rasa sing beda

Beras nganggo Sayuran lan kecap

Beras minangka bahan sing nyedhiyakake akeh kemungkinan, adhem, panas lan uga digoreng. Thanks kanggo fleksibilitas, mula kita luwih gampang ...
Nasi krem ​​karo waluh

Nasi krem ​​karo waluh

Taman ing taun iki sampeyan loma karo waluh, mula mesin pembeku aku kebak tas karo potongan-potongan sayuran cilik iki sing nunggu ...

Beras sekawan nikmat

Apa sampeyan ora ngandhani yen resep dina iki ora dipersonalisasi, huh? Apa sing dakkandhakake: Yen ana beras telu sing ditresnani, kenapa ora bisa ana ...

Beras nganggo bawang

Dina iki kita bakal nyiyapake nasi sing enak karo bawang. Resep sing gampang lan cepet. Bahan: 1/2 paket beras gandum dawa 2 bawang gedhe ...
Nasi dibumbui nganggo mangga

Nasi dibumbui nganggo mangga

Nalika dina biasa lan golek panganan sing nyenengake, aku asring dadi nasi. Aku ora ngerti apa sampeyan uga duwe sajian favorit ...

Nasi sing gampang

Kaping pisanan aku njupuk kesempatan kanggo ngenalake aku kabeh kanggo sampeyan. Jenengku Irene Arcas, sawetara sampeyan bakal ngerti aku liwat blog Thermorecetas, sing dadi koordinator ...
Nasi goreng karo jamur

Nasi goreng karo jamur

Ing omah meh meh nyiyapake nasi ing akhir minggu. Apa sampeyan uga duwe adat ing omah? Nasi goreng jamur iki yaiku ...
Nasi coklat sup karo sayuran

Nasi coklat sup karo sayuran

Ing omah kita ganti nasi putih karo gandum. Lemah pungkasan iki disiapake kaya sing dakkarepake saiki, duduh kaldu lan sayuran. Dina iki aku duwe…

Nasi coklat nganggo jamur

Dina iki aku ngusulake resep nasi coklat karo jamur, sajian ringan kanthi karbohidrat sing apik. Nasi coklat minangka sereal ...
Nasi coklat nganggo kacang lan dill

Nasi coklat nganggo kacang lan dill

Kanthi tekane musim panas, ana sing ngandut panganan sing wis dimasak ing latar mburi, nyuda konsumsi kacang-kacangan. Salad nasi, kacang lan ...

Nasi krem ​​karo udang

Sega krem ​​karo udang, sajian nasi jus kanthi rasa akeh. Ing omah, kita seneng banget nasi lan akhir minggu ...
Sega krem ​​karo pitik lan chorizo

Sega krem ​​karo pitik lan chorizo

Beras minangka panganan sing bisa digunakake minangka sajian utama utawa uga kanggo dekorasi amarga serba guna banget lan ngakoni macem-macem persiapan.…

Ayam krem ​​lan nasi artichoke

  Halo bonic @ s! Dina iki kita ngluncurake salah sawijining resep sing ngisi rasa bangga lan marem wong tuwa lan simbah, dudu amarga bahane, ...

Nasi ireng

Nggawe sega sing apik mesthi dadi jaminan sukses ing saben omah. Sejatine, aku ora ngerti sapa wae sing ora seneng nasi (sanajan ...

Nasi ireng karo iwak sotong

Nasi ireng nganggo sotong, sajian tradisional gastronomi kita, sing digawe nganggo tinta sing padha karo cuttlefish utawa bisa tuku tinta ...

Sekul liar karo pitik

Dina iki aku menehi saran sega liar karo pitik, sajian ringan lan sederhana kanggo disiapake. Ing mangsa panas dheweke pengin nyiyapake pasugatan sing sederhana lan entheng ...
Pratinjau gawan

Sega Turki

Bahan-bahan: 250g beras 3 / 4kg wedhus tanpa tulang 2 bawang 2 siung bawang putih 100g kuah Duduh kaldu Uyah, safron lan ...
Panggang kacang ijo

Panggang kacang ijo

Pira sawetara toko kacang ijo ing pawon! Bener ?. Utawa paling ora, aku ora ngerti carane menehi akeh outlet. Aku ngerti bisa ditambahake ...
Panggang disigar ing klamben

Panggang disigar ing klamben

Sajian sing bakal diwenehake saiki bisa dadi starter sing adhem utawa kursus kaping pindho sawise kursus pertama sing luwih entheng. Apa…

Tuna panggang nganggo klamben

Ayo para tamu sing seneng sajian panganan segara sing apik ngangkat tangan! Ana sing ndhuwur daging, utamane seneng ...

Tuna karo saos tomat

Kita bakal nikmati sepiring tuna kanthi saos tomat, resep kanggo iwak biru sing disenengi kabeh karo saos iki ...
Atole

Plum atole

Bahan-bahan 1 kg plum seger 1/2 kg adonan sing wis disiyapake 1 liter lan setengah gula susu kanggo ngrasakake 1 teken kayu manis ...
jajanan puff lan coklat wit Natal

Puff pastry lan coklat coklat wit

Dina iki minangka dina nalika Tiga Orang Bijaksana nyebarake permen ing kabeh kutha lan kutha ing kabeh Spanyol. Prekara tradisional yaiku nindakake ...
Gnocchi kentang krasan nganggo saus daging lan keju

Gnocchi kentang krasan

Gnocchi minangka jinis pasta Italia sing digawe saka kentang, tepung lan kuning telur. Cara nggawe pasta sing sehat yaiku ...

Semolina gnocchi

Bahan 250 gram semolina Tepung sing dibutuhake Uyah kanggo ngicipi Prosedur Masak semolina ing banyu lan uyah, sawise adhem ...
Gula

Gula utawa saccharin?

Kaping pirang-pirang kita yakin manawa nalika diet, kita kudu ngilangi gula saka panganan, lan bagean-bagean kasebut bener, bisa uga ...
Pratinjau gawan

Kepiye cara ngobati papan pemotong?

Ing pasar, ana bedane banget ing papan potong kanthi ukuran, kekandelan lan bentuk sing beda-beda, supaya sampeyan bisa menehi macem-macem panggunaan, nanging uga ...
Pratinjau gawan

Kepiye cara nggawe Defrost Shrimp?

Mesthi sampeyan duwe udang beku sing sampeyan tuku ing supermarket, salah sawijining liyane longgar nanging katon kaya kerikil cilik, sampeyan pengin ngeculake lan sampeyan ora ngerti kepiye ...
Pratinjau gawan

CARA NGECE VEGETABLI?

Sayuran beku ilang sawetara vitamin, nanging mung sithik umume. Mula iku cara sing apik yen kita wis tuku akeh sayuran seger lan ...