Hake in sauce: resep cepet kanggo Natal

Hake ing saus cepet

Kadhangkala kita dadi rumit banget nalika kita duwe tamu. Kita pengin ngejutake sampeyan karo sing khusus sing ora tansah didominasi lan pungkasane ngepenakke kita sanalika ana masalah, apa kaya sampeyan? Nanging, liwat wektu, wong sinau kanggo ngamanake sajian utama lan hake ing saus iki minangka jaminan.

Kanggo nindakake iki hake ing saos Iku banget prasaja lan cepet banget, kang bakal ninggalake sampeyan wektu kanggo nyiyapake liyane saka menu utawa mung seneng tamu, kang apa iku. Ing úa, Kajaba iku, sawetara lan prasaja. Apa maneh sing bisa dijaluk? Sing apik, mesthi.

A hake seger apik bakal nggawe sajian iki munggah kedudukan. Mesthi sampeyan bisa nambah sawetara bêsik panganan laut Kanggo nggawe luwih perayaan, sawetara kerang utawa kerang, nanging ora penting. Totoan ing hake seger roso bakal apik ing dhewe. Siapke sawetara jamur papak minangka wiwitan lan sampeyan bakal nedha awan utawa nedha bengi siap.

Resepipun

Hake in sauce: resep cepet kanggo Natal
hake ing saus cepet iki minangka sajian sampurna kanggo Natal. Iku prasaja kanggo nyiyapake, banget sedhep lan bakal ngidini sampeyan seneng tamu.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 cebolla
  • 7 fillet hake karo kulit
  • Glepung kanggo nutupi hake
  • Duduh kaldu iwak 1 gelas
  • 1 gelas anggur putih
  • ½ bubuk papak sendok teh
  • 2 sendok makan saos tomat
  • 2 untaian kunyit
  • Parsley
  • Sal
  • Mrica
Preparation
  1. Cincang bawang lan rebus karo lenga zaitun ing saucepan kanggo 10 menit liwat medium-kurang panas, aduk sok-sok.
  2. Nalika, mangsuli dhingklik lan kita adonan ing glepung, mbusak keluwihan.
  3. Sawise 10 menit, kita mundhakaken panas sethitik kanggo segel lonceng hake ing loro-lorone. Kita ora pengin rampung, mung disegel.
  4. Banjur kita pour duduh kaldu iwak, anggur putih, tomat, wêdakakêna papak, benang saffron lan jiwit saka parsley, tutup lan nggawa menyang godhok.
  5. Sawise nggodhok, bukak tutup lan masak nganti 5 menit ing panas dhuwur supaya saos suda.
  6. Kita nyedhiyakake hake ing saos panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.