Rebus kentang nganggo kubis lan jamur

Rebus kentang karo kubis lan jamur, cocog kanggo dina sing adhem

Minggu iki suhu mudhun ing sisih lor Spanyol. Lan yen kedadeyan kasebut, ora ana sing luwih nyenengake tinimbang rebus. Rebus kaya sing kita usul saiki kanthi dhasar sayuran sing apik, kentang lan jamur, sing dadi alternatif sing apik banget. Apa kita wis miwiti nyiyapake rebus kentang karo kubis lan jamur?

Nyiyapake gampang banget nanging sampeyan bakal meksa ngentekake 40 menit ing pawon, mula ora njupuk kauntungan lan nyiyapake rebus sajrone rong dina? Terus nganti patang dina ing kulkas yen disimpen kanthi bener ing wadhah udara, mula sampeyan bisa nggunakake saben dina kanggo nedha awan utawa nedha bengi.

Sing ora bisa diendheg yaiku beku. Iki minangka kentang, sing ngganti tekstur lan rasa nalika ngalami proses iki. Dadi ati-ati, utawa aja nyebarake rebusan kentang karo kubis lan jamur ing tangga teparo. Apa sampeyan disaranake nyiyapake? Kita miwiti!

Resepipun

Rebus kentang, kubis lan jamur
Rebus kentang, kubis, lan jamur iki cocog kanggo nguatake awak nalika semana nalika musim semi menehi dina sing adhem.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 bawang putih, dicincang
  • 1 lada lada ijo, dicincang
  • 120 g. jamur, digulung utawa disigar
  • ½ Gobis, julienned
  • 2 kentang, dipotong-potong
  • 3 sendok makan saos tomat
  • ½ sendhok teh paprika panas
  • Sayur sup
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Kita wiwiti kanthi mateng bawang lan mrico ing panci nganggo rong sendok minyak zaitun sajrone 10 menit.
  2. Banjur kita tambahake jamur lan kita tumis nganti warna.
  3. Banjur nambah Gobis lan kentang banjur tumoto suwene rong menit.
  4. We pour saos tomat, paprika lan duduh kaldu sayur-sayuran sing dibutuhake dadi sayur-sayuran meh ditutup.
  5. Banjur musim lan campuran kabeh.
  6. Masak nganggo api sedheng tanpa ilang godhok suwene 20 menit.
  7. Rasakake kentang panas, Gobis lan rebus jamur.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.