Paha pitik panggang ing kasur sayuran

Pupu pitik panggang

Pitik panggang minangka panganan sing mesthi pas. Ing omah kita mesthi ngancani dheweke kanthi barang sing apik kasur sayur ing wortel duwe peran penting. Iki nambah rasa legi sing menarik banget kanggo saos sing dakkarepake sampeyan coba yen sampeyan ora biasa nggunakake bahan iki.

Masalah mung karo pitik panggang ing omah yaiku kita kabeh pungkasane gelut ing pupu. Solusi? Gunakake mung paha lan paha. Sampeyan bisa masak kanthi cara iki utawa godhok kanthi artichoke lan kacang polong kaya sing kita bubar mulang sampeyan; kalorone sajian lengkap banget.

Ingredients

  • 4 paha / drumsticks pitik
  • Wortel 4
  • 1 cebolla
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 2 ranting timun
  • 1 godhong teluk
  • Uyah lan lada
  • 1/2 jeruk nipis
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1/2 gelas cognac
  • 1 kentang gedhe

Pupu pitik panggang

Ngrampungake

We chop bawang, mrico lonceng ijo lan wortel diiris kanggo nggawe amben sayuran ijo ing loyang.

We nyeleh ing pupu pitik pengalamane, lan semprotake kabeh nganggo jet minyak sing apik.

Sadurunge dilebokake ing oven, lebokake godhong teluk, ing sprim thyme lan setengah lemon ing nampan.

Panggang ing suhu 200º udakara 45 menit utawa luwih (saben oven beda). Kita bakal nguripake pitik sawise udakara 20 menit supaya coklat kecoklatan. Kita bakal nggunakake wektu kasebut kanggo Sprinkle karo gelas Brandy.

Nalika kita ngupas kentang, kita potong dadi kothak lan goreng ing fryer sing jero. Kita lebokake ing tray sawetara menit sadurunge nyopot pitik saka oven.

Nyedhiyakake pitik sing digawe panas, digawe anyar.

Informasi luwih lengkap - Rebus pitik nganggo artichoke lan kacang polong

Katrangan lengkap babagan resep

Pupu pitik panggang

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 390

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Edgardo Lima Ricciardi ngandika

    Kanggo program «aroma lan rasa, dapur Artigas, dening La voz de Artigas,
    Aku entuk akeh lan enak, sing iki enak banget.