Puff pastry karo ham lan keju

Kanggo nedha bengi cahya ana apa-apa luwih saka nyiyapake pasugatan karo puff pastry, wektu iki aku nggawa sampeyan a puff pastry diiseni karo ham lan keju. Becik kanggo nedha bengi, cepet nyiyapake lan apik banget, yen sampeyan nedha bengi karo kanca utawa kulawarga, mesthine sampeyan bakal seneng banget.

Puff pastry apik banget, apik kanggo manis utawa asin lan bisa nyingkirake masalah apa wae. Sampeyan bisa nyiyapake kue puff iki kaya kue, utawa bisa dibentuk dadi kepangan utawa benang.

Puff pastry karo ham lan keju
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 sheet pastry puff persegi panjang
  • Ham manis
  • Irisan keju alus
  • 1 endhog
  • Wiji wijen, keju parut ...
Preparation
  1. Kita nguripake oven ing suhu 180ºC kanthi panas lan mudhun panas.
  2. Kanggo nyiyapake puff pastry karo ham lan keju, kita nyebarake puff pastry ing kertas sing digawa. Kita nutupi adonan karo ham manis lan keju. Pisanan aku sijine lapisan ham manis lan ing ndhuwur iku lapisan keju.
  3. Kita nutupi lapisan puff pastry liyane kanthi ati-ati supaya ham lan keju ora ilang, kita bisa nutupi puff pastry ing saubengé yen pengin empanada. Yen kita pengin ing wangun thread
  4. Kita bakal muter nganti ana gulungan.
  5. Kita mbentuk bunder kanthi gulungan puff pastry kanthi ati-ati lan gabung karo pinggir.
  6. Ngalahake endhog lan cet nganggo sikat ing kabeh kue puff.
  7. Kita nambahake wiji wijen, rami, keju parut ing ndhuwur ... Kita sijine ing oven sing sadurunge digawe panas nganti 180ºC lan panggang nganti dadi emas kabeh.
  8. Kita njupuk metu, supaya dadi anget sethitik lan bakal siap kanggo mangan.
  9. Iku éca lan karo keju leleh iku bungahaken.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.