Celiacs: puding bayem tanpa gluten

Resep puding bayam sing sehat iki digawe khusus kanggo kabeh wong sing ngalami intoleransi gluten amarga kalebu panganan sing diidini lan cocog kanggo celiac.

Úa:

750 gram bayem
3 sendok tepung bebas gluten
50 gram mentega
susu skim, cipratan
300 gram keju pondok
Endhog 4
1/2 cangkir keju bebas lem
Uyah, mrico lan pala, kanggo rasa

Preparation:

Cuci bayem lan masak nganggo jiwit uyah. Banjur selehake, potong lan tumuli mentega. Tambah glepung tanpa gluten, cipratan susu skim lan aduk nganti kenthel.

Sabanjure, campuran bayem karo keju pondok, endhog sing wis entheng, keju tanpa lem parut lan rempah-rempah. Tuang olahan menyang wajan lan panggang ing ketel kaping pindho udakara 45 menit. Pungkasan, copot puding saka oven lan sampeyan bisa mbukak lan nyawisake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.