Gulung godhong beras karo saus kacang
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Gulung Daun Beras iki karo Sayuran lan Kacang Kacang cocog kanggo nedha bengi sing santai. Coba cobanen! Sampeyan bakal seneng dheweke!
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Ingredients
  • 6 godhong pari
  • 1 zucchini cilik ing tongkat
  • 1 wortel gedhe ing tongkat
  • 2 apel cilik ing tongkat
  • ½ bawang ing julienne
Kanggo saos kacang
  • 2 sendok makan butter kacang
  • 1 sendhok kecap
  • ½ bubuk papak sendok teh
  • Jus jeruk nipis ½
  • 1 sendhok madu
  • ½ segelas banyu
  • Saus panas (opsional)
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake saus, kita nyampur kabeh bahan ing mangkuk nganti entuk campuran krim lan homogen. Saosé ora kudu kenthel banget, utawa uga kenceng. Gumantung saka tekstur butter kacang sampeyan kudu nambah luwih utawa kurang banyu.
  2. Sawise tumis teken zucchini ing pangganganCukup kanggo coklat lan ilang kenceng. Udakara rong menit.
  3. Sawise saos lan zucchini rampung, siji-siji kita lebokake godhong pari ing banyu panas, kaya sing diprentahake instruksi pabrike.
  4. Nalika lembaran empuk, kita njupuk, lebokake ing permukaan sing resik lan kita isi Selehake teken zucchini, wortel lan apel, lan bawang cilik.
  5. Kita nggawa loro sisih madhep menyang tengah, banjur katelu lan pungkasane, kita muter. Aja kuwatir, ing pandhuan godhong pari sampeyan bakal nemokake cara nggawe.
  6. Sawise kabeh gulung rampung, Dadi karo butter kacang.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/rollitos-de-hojas-de-arroz-con-salsa-de-cacahuete/