Omeletette chard lan keju Swiss
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Pengarang:
Jinis resep: tortillas
Porsi: 2
Ingredients
  • 1 klompok chard Swiss
  • Endhog 4
  • 50 gr. keju parut
  • 1 jet minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kita bakal ngresiki chard dhisik. Kita wisuh godhong kanthi nyopot helai, potong cilik-cilik. Banjur kita bakal masak chard kanggo sawetara menit, bisa dimasak ing gelombang mikro utawa dikukus, mung supaya luwih lembut lan luwih apik ing omelet.
  2. Kita endhog 4 ing mangkok, pukul. Tambah keju parut, chard lan uyah sithik yen pengin, gumantung karo keju sampeyan ora butuh uyah. Kita ngalahake kabeh kanthi apik, sampeyan bisa nambah endhog putih, supaya omelet sing apik ora bakal dadi kuning telur.
  3. Kita wajan wajan ing geni sing sedhengan kanthi sawetara tetes minyak, yen wis panas, kita tambahake kabeh campuran tortilla. Ayo dienggo masak nganti katon wiwit curdle lan kabeh digulung, kita muter, nganti rampung masak nganti kabeh wong seneng.
  4. Kita njupuk tortilla, dilebokake ing piring utawa piring lan langsung disajikake. Anget apik banget amarga keju wis lebur lan enak banget.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/tortilla-de-acelgas-y-queso/