Tuna panggang isi aubergine
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Ingredients
  • 4 aubergine
  • 3-4 kaleng tuna
  • Endhog 4
  • 200 gr. tomat goreng
  • 100 gr. keju parut
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake aubergine sing diiseni tuna panggang, kita bakal miwiti kanthi nguripake panggangan ing oven.
  2. Endhog dicelupke ing panci sing ana banyu, kita suwene 10 menit nalika wis mateng. Yen endhog wis siyap, copot, adhem, kupas lan cadangan.
  3. Kita bakal ngethok aubergine dadi setengah, kita bakal menehi potongan lan minyak, banjur dicelupake ing oven nganti mateng.
  4. Nalika ana aubergine, kita digawa metu lan kanthi sendok, kita njabut daging saka aubergine, kanthi ati-ati supaya ora rusak.
  5. We chop meat aubergine, we put it in a source.
  6. Tambah komplong tuna, dicampur karo aubergine.
  7. Kupas lan potong endhog sing wis digodhog nganti suwene, lebokake ing campuran sadurunge.
  8. Kita nambah tomat goreng, jumlah sing bisa dicicipi, dicampur kabeh kanthi apik.
  9. Kita lebokake aubergine ing sawijining sumber, isi isi sing wis disiyapake.
  10. Kita nutupi aubergine karo keju parut.
  11. Kita lebokake aubergine ing oven kanggo gratinate.
  12. Nalika keju ana, kita nggawa lan nglayani.
Resep dening Resep Pawon at https://www.lasrecetascocina.com/berenjenas-rellenas-de-atun-al-horno/