Lemon Cheesecake
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Ingredients
  • Endhog 4
  • 1 yogurt kosong utawa lemon
  • 300 gr. nyebar keju
  • 125 gr. saka gula
  • 2 jus jus lemon
  • Lemon semangat
  • 70 gr. tepung jagung (tepung jagung)
  • Gula bubuk
Preparation
  1. Kanggo nggawe keju lan kue jeruk nipis, kita bakal miwiti kanthi ngumbah lemon, garing kanthi garing lan copot semangat lan prasasakake setengah lemon utawa sakabehane.
  2. Oven digawe dadi 180ÂșC kanthi panas munggah lan mudhun, kita bakal sijine tray ing tengah.
  3. Ing mangkuk kita nyelehake endhog lan gula, kita ngalahake.
  4. We nambah yogurt, campuran.
  5. Tambah keju krim, jus lemon lan semangat. Kita nyampur kanthi apik nganti kabeh campuran.
  6. Tambah jagung, campuran nganti ora ana gumpalan.
  7. Nyebar cetakan nganggo butter sethithik banjur taburi glepung, tambah gagang jajan.
  8. Kita lebokake cetakan ing oven, kita tinggalake udakara 40 menit utawa nganti kue keju wis siyap, kanggo iki kita bakal tusukan ing tengah nganggo tusuk gigi, yen metu garing bakal siyap yen isih udan ninggalake liyane sethitik.
  9. Nalika metu saka oven, adhem adhem, taburi gula es.
Resep dening Resep Pawon at https://www.lasrecetascocina.com/tarta-de-queso-y-limon/