Dadar sayuran
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Ingredients
  • 4-5 endhog
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 cebolla
  • 1 potong mrica ijo utawa abang
  • Minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nggawe omelet sayur-sayuran, luwih dhisik kita kudu ngrampungake sayuran, kupas zucchini lan bawang, cincang kabeh kanthi becik.
  2. Kita ngumbah terong lan mrico ijo, dipotong cilik-cilik.
  3. Kita wajan ing geni nganggo jet minyak sing enak, yen wis panas, banjur nambah bawang bombay menyang poach, kari 5 menit lan tambahkan sayuran liyane.
  4. Ayo padha dikonsumsi udakara 15 menit kanthi panas sedheng utawa nganti kabeh sayuran wis rebus. Setengah masak, kita nambah uyah ing sayuran.
  5. Ing mangkuk kita nyelehake endhog, ngalahake.
  6. Sawise sayur-sayuran rebus, kita bakal dilebokake ing saluran pembuangan supaya minyak kasebut dijupuk kanthi becik.
  7. Sawise dikuras, kita lebokake ing mangkuk lan endhog, dicampur. Yen perlu, kita bisa nambah endhog utawa putih liyane.
  8. Kita njupuk wajan liyane kanggo nggawe omelet kanthi minyak sithik, nambah kabeh campuran omelet sayur-sayuran, nalika wiwit ana ing pinggire ujung, kita bakal bisa ngulungake kanthi piring.
  9. Tortilla dipasang maneh ing geni nganti rampung miturut kekarepan kita.
  10. Kita njupuk lan ngawula.
Resep dening Resep Pawon at https://www.lasrecetascocina.com/tortilla-de-verduras/