Cake Sponge Lemon Vegan, Sederhana lan Apik
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Kue spons lemon vegan iki gampang lan alus, sampurna kanggo ngiringi kopi utawa dadi panganan cuci mulut kanthi ngisi isi utawa frosting.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6-8
Ingredients
  • 280 g. Saka glepung
  • 80 g. saka gula
  • 2 sendok tepung kacang almond
  • 1 sendhok makan bubuk
  • ½ sendok teh baking soda
  • 235 ml omben almond utawa omben tanduran liyane (ora manis)
  • 70 ml minyak zaitun ekstra prawan
  • Jus saka 2 lemons
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 180ºC lan pelumas utawa lareni cetakan nganggo kertas baking.
  2. Kita nyampur kabeh bahan garing ing mangkuk: glepung, gula, glepung almond, soda manggang lan bubuk manggang.
  3. Ing mangkuk liyane, campuran bahan sing wis udan: ngombe sayuran, minyak zaitun lan jus lemon.
  4. Sabanjure, kita tambahake bahan garing ing mangkuk bahan basah lan kita nyampur nganti integral.
  5. Sawise Tuang adonan menyang cetakan, kita nutul counter kanggo ngilangi gelembung lan dilebokake ing oven.
  6. Panggang 40-45 menit utawa nganti jajan rampung.
  7. Sawise rampung, kita mateni oven lan ninggali jajan ing njero lawang nganti suwene 15 menit.
  8. Pungkasan, kita njupuk kue spons lemon vegan saka oven, kita unmold ing rak lan ayo adhem sadurunge dites.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/bizcocho-de-limon-vegano-sencillo-y-flujoso/