Salmon ing kecap lan madu
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Kicap madu minangka iringan sing apik kanggo salmon seger. Lan ora mbutuhake luwih saka menit kanggo nyiyapake.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 2
Ingredients
  • 2 irisan salmon
  • Uyah lan lada
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
Kanggo saos
  • 3 sendhok madu
  • Kecap lan 2 sendhok teh
  • 1 sendhok cuka putih
  • 1 cengkeh saka papak
Preparation
  1. Wenehake irisan salmon ing loro-lorone.
  2. Minyak kasebut digawe panas ing wajan kanthi panas sedheng lan yen wis panas, banjur irisan irisan salmon masak 3 utawa 4 menit ing saben sisih.
  3. Kita nggunakke wayahe kasebut kanggo nggoreng bawang putih, dicincang kanthi apik, lan dicampur karo sisa bahan saos.
  4. Sawise salmon mateng suwene 3 utawa 4 menit, kita nambah saos ing sisih ndhuwur irisan-irisan lan masak luwih saka sawetara menit supaya saos njupuk awak.
  5. Kita nyedhiyakake salmon ing kecap lan madu kanthi sayuran sing wis mateng.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/salmon-en-salsa-de-soja-y-miel/