Rebus kentang, kubis lan jamur
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Rebus kentang, kubis, lan jamur iki cocog kanggo nguatake awak nalika semana nalika musim semi menehi dina sing adhem.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 3
Ingredients
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 bawang putih, dicincang
  • 1 lada lada ijo, dicincang
  • 120 g. jamur, digulung utawa disigar
  • ½ Gobis, julienned
  • 2 kentang, dipotong-potong
  • 3 sendok makan saos tomat
  • ½ sendhok teh paprika panas
  • Sayur sup
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Kita wiwiti kanthi mateng bawang lan mrico ing panci nganggo rong sendok minyak zaitun sajrone 10 menit.
  2. Banjur kita tambahake jamur lan kita tumis nganti warna.
  3. Banjur nambah Gobis lan kentang banjur tumoto suwene rong menit.
  4. We pour saos tomat, paprika lan duduh kaldu sayur-sayuran sing dibutuhake dadi sayur-sayuran meh ditutup.
  5. Banjur musim lan campuran kabeh.
  6. Masak nganggo api sedheng tanpa ilang godhok suwene 20 menit.
  7. Rasakake kentang panas, Gobis lan rebus jamur.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/guiso-de-patatas-con-repollo-y-champinones/