Muffin glepung dieja gandum kabeh
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Muffin Tepung Tepung Gandum Utuh iki paling apik kanggo perawatan sore. Luwih-luwih yen ngirimi kopi.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 12
Ingredients
  • 170 g. glepung dieja kabeh
  • 8 g. ragi kimia
  • 2 endhog L
  • 150 g. panela
  • 80 g. Saka lenga zaitun
  • 125 g. susu
  • Kulit jeruk
  • Gula putih kanggo bledug
Preparation
  1. Kita nyampur ragi lan glepung ing mangkuk.
  2. Ing liyane, kita ngalahake endhog nganggo panela nganti adonan umpluk lan njaluk volumee.
  3. Sawise kita nambah minyak zaitun ing utas nalika kita terus ngalahake.
  4. Sawise minyak diintegrasi, kita nambah susu lan semangat jeruk lan ngalahake maneh sawetara detik.
  5. Kita nggabungake campuran glepung lan ragi diayahi dadi campuran sethithik, nggawe gerakan enveling nganggo spatula nganti dicampur campuran homogen.
  6. Sawise rampung, kita nutupi mangkuk nganggo bungkus plastik lan Ayo dilungguhi ing kulkas sakjam.
  7. Sawise suwe, kita njupuk adonan saka kulkas lan aduk sithik nganggo spatula. Oven digawe panas nganti 200ÂșC lan kita nyelehake kapsul kertas ing tray muffin logam.
  8. Banjur kita isi cetakan kapasitas nganti telung kwartal lan tabur gula ing sisih ndhuwur.
  9. Rampung Panggang muffin suwene 15 menit glepung dieja utawa nganti kita waca coklat tuwa.
  10. Sawise metu saka oven, kita supaya padha ngaso suwene 5 menit unmold mau ing rak kabel supaya rampung adhem.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/magdalenas-de-harina-de-espelta-integral/