Beras nganggo jamur lan romanesco
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Nasi jamur romanesco iki minangka pilihan musiman. Panganan sing akeh bahan sing cocog kanggo panganan vegan.
Pengarang:
Jinis resep: Beras
Porsi: 4
Ingredients
  • Sega 1 gelas
  • 1 romanesco
  • 2 mrico lonceng (ijo lan abang)
  • 1 bawang putih
  • 16 jamur sing diiris utawa disigar
  • 4 tanggal
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Kunir
  • Dash of garam masala
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Preparation
  1. Kita masak sega ing banyu asin sing akeh, dicampur mrica ireng lan kunir. Sawise masak, kita cair lan adhem ing sangisore banyu adhem. We dipesen
  2. Sanalika, ing wadhah liyane, kita masak romanesco ing floret. Udakara patang menit utawa nganti tekstur sing digoleki. Sawise mateng, saluran lan cadangan.
  3. Ing wajan gedhe kita panas telung sendok minyak zaitun lan tumis bawang lan mrico cincang sajrone 10 menit.
  4. Season lan tambahake jamur. Tumis kabeh nganti jamur wis wernane.
  5. Sawise kita nggabungake romanesco, nasi, kurma dicincang lan jiwit garam masala. Masak telung menit maneh, aduk-aduk supaya panas dadi panas.
  6. Kita nyawisake sega kanthi jamur lan romanesco panas.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/arroz-con-champinones-y-romanesco/