Roti bakar karnaval kanthi susu konsensual
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Roti bakar Karnaval kanthi susu kental nggawe cemilan panganan cuci mulut sing sampurna. Tender, lembab lan manis, manis banget.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Kamar pawon: Tradisional
Porsi: 14
Ingredients
  • Roti kanggo torrijas
  • 400 ml susu
  • Kandhungan ½ jeruk nipis
  • 1 kayu manis
  • 150 g. susu kental
  • 1-2 Endhog kanggo nutupi
  • Lenga zaitun
  • Gula lan kayu manis kanggo lebu
  • Bubuk kayu manis
Preparation
  1. Lebokake susu nganggo kulit lemon lan kayu manis ing panci lan godhok nganti umob. Nalika umob, uculake saka geni lan jupuk susu nganti dadi anget, udakara setengah jam.
  2. We njupuk kauntungan saka wektu iki kanggo ngiris irisan roti 2-3 sentimeter kandel miring, saengga torrijas duwe ciri khas tradisional.
  3. Sawise kita nyelehake irisan ing sumber cukup jero kanggo nahan susu lan ukurane nganti irisan ora tumpukan.
  4. Sawise susu wis anget, meh adhem, kita nyampur karo susu kental nganti dicampur campuran homogen.
  5. Banjur kita pour dicampur menyang sumber nganggo irisan roti. Kita supaya dheweke direndhem sajrone sawetara menit lan diuripake supaya bisa uga nindakake perkara liyane ing sisih liyane sajrone menit liyane. Banjur kita sijine soko ing tray sing nggawe cairan kasebut pindhah menyang salah sawijining ujung supaya ora nutul roti panggang.
  6. Kita nyiyapake piring karo campuran gula lan kayu manis lan liyane nganggo endhog sing wis diantemi. Kita ngliwati roti panggang liwat endhog lan kita nggoreng tumpukan minyak panas nganti kecoklatan ing sisih loro.
  7. Sawise kecoklatan, kita nggawa wong-wong mau, dicelupake kanthi entheng ing kertas sing nyerep ing sisih lan langsung sawise kita adonan gula lan kayu manis, kanggo rasa
  8. Ayo kita adhem Toast canaval sadurunge nyoba, yen kita bisa!
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/tostadas-de-carnaval-con-leche-consensada/