Kue spons waluh
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Biskuit waluh renyah ing njaba lan tender ing njero. Rasakake karo segelas susu utawa kopi ing wayah awan.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Ingredients
  • 200 g. waluh panggang
  • 100 g. Saka lenga zaitun
  • 120 g. saka gula
  • 300 glepung
  • 8 g. ragi kimia
  • Kripik coklat peteng
Preparation
  1. Ing mangkok kita ngalahake waluh nganggo minyak zaitun lan gula nganti adonan homogen luwih utawa kurang.
  2. Ing wadhah liyane kita gabungke gandum sing diayak kanthi ragi kimia.
  3. Bahan-bahan garing kasebut dicampur karo sing wis udan sithik, nyampur karo spatula saengga bisa digabung kanthi adonan.
  4. Rampung kita nambah sawetara kripik coklat lan kita campuran maneh.
  5. Kanthi bantuan rong sendhok teh, kita njupuk bagean cilik adonan lan kita setor ing wadhah panggang sing ditutupi kertas, kanthi jarak sing adoh.
  6. Panggang ing suhu 180ÂșC suwene 20 menit, kira-kira.
  7. Sawise iku, kita nglilani biskuit waluh supaya adhem ing rak kawat sadurunge ngicipi.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/galletas-abizcochadas-de-calabaza/