Ayam, romanesco lan gandum tumis
 
Wektu persiyapan
Wektu masak
Total wektu
 
Ayam Romanesco Peanut Stir Fry iki gampang, cepet digawe, lan sehat. Pilihan sing apik kanggo nedha awan utawa nedha bengi.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Ingredients
  • 1 romanesco
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 cebolla
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • Breast susu pitik, diced
  • Kacang polong
  • ⅓ sendhok kunyit
  • ⅓ sendhok mrico ireng
  • A kuah kecap
Preparation
  1. Kita misahake romanesco dadi ranting lan masak ing banyu asin sing akeh suwene 4 menit. Banjur kita saluran lan cadangan.
  2. Dene romanesco masak kita chop bawang lan mrico kira-kira.
  3. Panaskan minyak zaitun sing isih prawan ing wajan gedhe lan tumis bawang lan mrico sajrone 5 menit.
  4. Banjur kita nggabungake pitik lan tumis nganggo panas sedheng nganti coklat emas.
  5. Kita nambah romanesco sing wis dimasak lan kita ngombe sawetara menit maneh supaya panas
  6. Sawise kita nambah rempah-rempah lan kecap lan aduk nalika kita masak nganti rong menit maneh.
  7. Ing wayahe pungkasan kita nggabungake kacang lan kita nyajikake pitik lan romanesco tumis karo kacang.
Resep dening Resep Pawon ing https://www.lasrecetascocina.com/salteado-de-pollo-y-romanesco-con-cacahuetes/