Pods karo kentang roti lan waluh

Pods karo kentang roti lan waluh

Meh saben minggu aku nggawe kacang ijo ing omah, lan aku nyoba kanthi cara sing beda-beda. Sing dakusulake kanggo sampeyan dina iki, tanpa mangu, salah sawijining favorit. Lan sampeyan iku sejatine polong karo kentang roti lan waluh Ora mung enak, nanging uga pilihan sing apik banget kanggo nedha awan utawa nedha bengi.

Nggawe polong kasebut nganggo kentang roti lan waluh ora nyebabake kesulitan. Apa maneh, saliyane gampang, dheweke cepet banget nyiapake. Utamane yen, kaya aku, sampeyan nggunakake gelombang mikro kanggo nyiyapake kentang; sumber daya sing apik nalika kita kurang wektu.

Apa sampeyan wani nyoba polong iki? Aku njamin yen sampeyan ngatur kanthi apik, sampeyan bisa duwe siyap ing 20 menit. Ayo, wektu ora bakal dadi alesan kanggo ora nyoba. Lan kombinasi rasa sing bisa dakyakini sampeyan bakal kaget. Amarga kalorone lan bawang bombay rebus menehi sajian manis kanggo sajian iki.

Resepipun

Pods karo kentang roti lan waluh
Kacang polong nganggo kentang panggang lan waluh sing dakkarepake saiki ora mung gampang disiyapake, nanging uga sehat. Sampurna kanggo ngrampungake nedha awan utawa nedha bengi.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 trikatuka gedhe
  • 300 g. kacang ijo
  • 300 g. waluh
  • 2 kentang sedang
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Mrica
  • Paprika manis
  • Paprika panas
Preparation
  1. Cut bawang dadi julienne strip lan poach ing wajan nganggo gerimis minyak nganti rata, udakara 15 menit. Sawise 15 menit, kita tambah uyah lan mrico, suda panas lan masak suwene sawetara menit.
  2. Sanalika kita sijine masak kacang ing banyu akeh uyah, sing bakal mbusak tips lan utas. Sawise empuk, sawise udakara 15 menit, kita bakal saluran.
  3. Kita njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa ana rong prekara sing bakal ditindakake potong waluh dadi kubus lan masak ing panci cilik suwene 10 menit utawa nganti empuk. Banjur kita saluran lan cadangan.
  4. Pungkasan, kita nyiyapake kentang. Kita potong irisan udakara udakara 0,5 cm, disebar ing piring utawa piring sing aman kanggo gelombang mikro, bumbu, wenehake minyak suluh zaitun banjur nutupi bungkus plastik. Kita gelombang mikro kanthi maksimal 4-5 menit, nganti lembut.
  5. Saiki wis nyiyapake kabeh unsur sajian Kita mung kudu masang. Kita nyelehake kentang ing dhasar sumber lan nutupi trikatuka bawang.
  6. Taburi paprika sithik lan nambah dadu waluh, cadangan sawetara kanggo dilebokake ing lapisan polong.
  7. Banjur kita banyu nganggo minyak zaitun lan wenehi polong nganggo kentang panggang lan waluh.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.