Pizza terong nganggo daging babi lan mozzarella

Pizza terong nganggo daging babi lan mozzarella

Pizza sing dakusulake saiki dadi wiwitan sing sampurna utawa nedha bengi ora resmi kanggo bengi akhir minggu. Lan iki pizza aubergine kanthi daging babi lan mozzarella gampang disiyapake lan padha seneng meh kabeh wong amarga kombinasi bahan kasebut.

Ing gagasan gunakake irisan aubergine minangka basis saka pizza kayane aku ide asli banget. Saka kono sampeyan bisa nggawe ewu sawetara kombinasi kanthi nyampur bahan-bahan sing paling disenengi. Aku wis gabung ing acara iki bawang, mrico, daging babi lan mozzarella, dadi bebas nggawe inovasi.

Pizza terong, saliyane gampang, cara sehat lan menarik kanggo nyedhiyakake terong kanggo bocah cilik lan bocah enom. Pilih yen yen terong gedhe supaya basis pizza loman lan dadi siji porsi. Apa dheweke narik perhatian sampeyan? Ngrungokake langkah demi langkah.

pizza aubergine kanthi daging babi lan mozzarella
Pizza aubergine kanthi daging babi lan mozzarella bakal nyenengake bocah lan wong diwasa minangka nedha bengi utawa informal.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 terong gedhe
  • Saos tomat 5 sendok
  • ½ bawang bombay
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • 4 irisan daging babi
  • 1 bal kebo mozzarella
  • Uyah lan lada
  • Oregano
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi ngethok bawang dadi julienne lan mrico kanthi potongan sing lancip.
  2. Uga irisan irisan daging babi lan mozzarella dadi cilik.
  3. Sawise kita panas oven nganti 190ºC, kita wadhah nampan karo kertas manggang lan kanggo ngrampungake, sikat nganggo minyak zaitun.
  4. Saiki yen, kanthi kabeh bahan wis siyap, potong terong dadi irisan ora luwih saka 1 sentimeter.
  5. We nyelehake seprei ing nampan panggang lan kita nyebar tomat goreng ing dheweke.
  6. Sawise kita nyebar bawang lan mrico diudhunake.
  7. Babagan sayuran kita nyelehake potongan daging babi lan kanggo ngrampungake, mozzarella dadi potongan sing wis dilindhungi undhang-undhang.
  8. Mangsa, nambahake oregano sithikYen seneng, kita lebokake ing oven, wadhah tray ing sisih ngisor.
  9. Kita masak ing suhu 190ºC kanthi panas sing kurang suwene 10 menit. Sawise iku, kita suda suhu nganti 180ºC lan panggang kanthi panas munggah lan mudhun nganti pizza aubergine siyap.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.