Pitik karo udang

pitik karo udang Pitik karo udang utawa segara lan gunungYaiku kombinasi daging lan iwak. Sajian tradisional gastronomi Catalonia, sajian sing apik banget kanggo nyiyapake nalika preinan.

Iki minangka sajian sing apik banget, amarga kombinasi iki karo saus sing disiapake karo cokotan iku luar biasa, mula sampeyan ora bisa kliwat roti sing apik.

Pitik karo udang
Pengarang:
Jinis resep: Detik
Porsi: 5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Pitik
  • 2 utawa 3 udang utawa udang saben wong
  • Bawang medium
  • 6 sendok makan puree tomat
  • Gelas kocak
  • Duduh kaldu iwak 2 gelas
  • Minyak lan uyah
  • Kanggo cokotan:
  • 1-2 irisan roti wiwit dina sadurunge
  • Sawetara almond panggang (12 almond)
  • Sawetara kacang pinus
  • 2 papak
Preparation
  1. Pisanan kita ngresiki pitik lan dipotong-potong, tambah uyah lan mrico.
  2. Ing panci kanthi lenga sethithik, kita nuwuhake pitik lan cadangan, ing minyak sing padha, kita nggawe coklat, kita cadhang.
  3. Kita sijine minyak liyane yen perlu lan kabeh bahan cokotan, dicokelake sethithik, dicabut lan dilebokake ing lesung lan dikremuk.
  4. Ing casserole sing padha, sijine bawang bombay nalika dicelupake nalika diwarnai sethithik warna, kita bakal nyelehake tomat sing wis remuk lan masak.
  5. Nalika ndeleng yen tomat wis ana, kita nuli nyelehake pitik lan nambah gelas kognac, nalika alkohol nguap, kita sijine kaldu iwak lan daging cincang lan dikepengake suwene 40 menit, kita ngicipi uyah lan bisa ndeleng yen pitik wis empuk, ya ora suwe wae kita tinggalake.
  6. Kita pasang udang ing sisih ndhuwur lan kari sawetara menit, banjur dipateni panas.
  7. Lan ngawula.
  8. Yen disiapake saka sedina nganti sesuk, saos luwih apik lan pitik duwe rasa luwih akeh.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose M Arderiu ngandika

    Dina iki daklakoni maneh. Resep iki apik banget.

    Matur nuwun Montse !!!!

  2.   carlos ngandika

    resep sing apik banget

  3.   Dolors ngandika

    Apik banget, aku menehi sepuluh !!!