Kubus pitik ing adonan karo tomat

Kubus pitik roti

Ayam minangka salah sawijining panganan bocah-bocah bocah cilik wiwit mangan padhet. Jinis daging iki banget lembut lan gampang diunyah kanggo dheweke, mula dina iki kita nyiyapake kanthi akeh rasa kanggo nyiyapake nedha bengi sing enak kanggo bocah cilik ing omah.

Resep iki banget gampang lan cepet ditindakake kanggo jaman semana bocah-bocah ora sabar ngenteni mangan maneh. Nanging ora mung digunakake kanggo bocah cilik, nanging uga kanggo wong diwasa ing tapas utawa pintzo sing apik.

Ingredients

  • 2 dhadha pitik.
  • Ketchup.
  • Minyak zaitun utawa kembang srengenge.

Kanggo roti:

  • Glepung gandum.
  • Genggem breadcrumbs.
  • 1 sendhok teh paprika manis.
  • 1 sendhok ragi kimia.
  • Uyah.

Preparation

Kaping pisanan, kita bakal nyiyapake dodo pitik. Kita bakal ngresiki kanthi apik, ngilangi kabeh bagean lemak putih lan bakal dipotong dadi kotak kandel supaya ora kakehan kontrak.

Banjur kita bakal nindakake roti. Kanggo nindakake iki, ing mangkuk gedhe lan wiyar, kita bakal nyampur kabeh bahan. Ing mangkuk iki, kita bakal nambah kios pitik lan pencet kanthi becik supaya adonan iki bisa ngetrapake pitik.

Pungkasan, kita bakal nggoreng kios pitik ing akeh minyak panas. Kita bakal mbusak nalika wis kecoklatan lan bakal dicelupake ing kertas sing nyerep. Kita bakal ngombe saos tomat krasan.

Katrangan lengkap babagan resep

Kubus pitik roti

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 378

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ana Klumper ngandika

    Enak banget lan saderhana, daklakoni ing akhir minggu amarga saiki ora duwe susu pitik.
    thanks

    1.    Ale Jimenez ngandika

      Matur suwun Ana! Sampeyan bakal menehi katrangan babagan tampilane! 😀

  2.   wong Kristen ngandika

    Thanks kanggo resep kanggo Daging Ayam Battered Tomat. Aku bakal nyoba.

  3.   Brunella Pasquini ngandika

    Ilahi pitik iku