Jumlah pasta saben wong

Jumlah pasta saben wong

Kaping pirang-pirang aku kepengin weruh pinten cara ngetung babagan panganan iki utawa kanggo nedha bengi sing gedhe manawa umume aku kekurangan utawa aku akeh banget lan aku mangan bab sing padha nganti pirang-pirang dina, sing nggawe wektu mangan luwih bosen. Kajaba iku, kudu dipikirake manawa akeh panganan sing dibuang saben dina, soko sing ora logis yen kita nganggep manawa ing wektu sing padha mayuta-yuta wong keluwen ing jagad iki.

Pramila kita mutusake nyumbang sithik gandum lan pasir, lan sampeyan wis ngetung supaya sampeyan ngerti pinten masak saben wong sing duwe panganan sing paling umum.

Gram pasta saben wong

  • Mi garing: 150 gram saben wong
  • Mie seger: 200 gram saben wong
  • Pasta gaya makaroni: 250 gram saben wong
  • Daging (kalebu panggang): 1/2 kilo saben wong
  • Iga babi utawa wedhus: 2 saben wong
  • Offal utawa padha: 200 gram saben wong
  • Daging sapi bunder utawa padha: 250 gram saben wong
  • Ayam utawa terwelu: 500 gram saben wong
  • Kentang ukuran medium: 2 saben wong
  • Tomat ukuran medium: 2 saben wong

Saiki, iki sampeyan kudu conto, amarga mesthi ana wong sing mangan akeh lan liyane sing kurang manganlan ora padha panganan kanggo bocah, bocah enom utawa wong diwasa. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

Cara ngukur jumlah pasta saben wong

Cara ngukur jumlah pasta saben wong

Sanajan nggunakake masak sajrone urip, mesthi ana sing ora gampang disampurnakake. Iki babagan ngukur jumlah pasta saben wong. Kita meh mesthi nindakake luwih akeh! Nanging dina iki kita bakal menehi trik supaya sampeyan bisa nggunakake bahan iki kanthi apik.

Pira wong sing butuh pasta?

Kanggo wong diwasa, udakara 80 gram pasta diwilang. Nalika bocah, kita bakal mudhun menyang 55. Pancen ora kabeh wong padha mangan padha. Dadi, bisa ditambah saka 80 gram dadi 100. Nalika ngomong babagan beras, mula kanggo paella lan nasi karo pitik, udakara 50 gram saben wong bakal luwih saka cukup. Dadi 50 gram padha karo rong sendok tumpukan.

Kepiye cara ngukur jumlah pasta?

Ana trik sing gampang banget ngukur jumlah pasta saben wong. Ing kasus iki, trik kasebut bisa digunakake kanggo pasta sing diarani cendhak. Yaiku, makaroni lan asile sing ana. Kita bakal nyelehake pasta garing ing piring sing bakal dipangan. Sing paling disaranake yaiku nggunakake piring jero. Kita bakal nambah pasta kanggo nutupi sisih ngisor. Nanging tanpa tumpukan. Yen dana ditutupi, bakal nuduhake manawa kita duwe jumlah sampurna kanggo wong loro.

Elinga uga, paket pasta 250 gram yaiku jumlah kanggo telung wong, udakara. Nalika 500 gram, kita bakal duwe jumlah cukup kanggo udakara 5 utawa 6 wong.

Jumlah pasta saben wong kanggo diet

Amarga mangan, ora ateges kita mandheg ngombe pasta. Nanging kita kudu nindakake kanthi jumlah luwih sithik. Iki bakal dadi komplemen sing apik kanggo mbantu njaga energi, nanging tanpa mangu-mangu, sajian kasebut kudu diisi karo bagean protein lan sawetara sayuran. Mula sawetara 30 gram pasta saben wong. Kita ngerti manawa saben diet bisa beda-beda, gumantung karo saben panganan, nanging kanggo menehi referensi, 30 gram luwih saka cukup.

Jumlah pasta saben wong kanggo salad

Salad pasta

La jumlah pasta saben wong kanggo salad udakara 85 gram utawa 90. Luwih saka apa-apa amarga ana ing salad, bakal akeh bahan liyane. Dadi, kita ora pengin nggawe panganan sing seger banget lan seger banget. Yen sampeyan isih durung jelas babagan subjek gram, sampeyan bisa nggunakake segelas ukuran normal minangka meter. Gelas pasta bakal cocog karo wong loro. Yen ngobrol babagan sing paling cilik ing omah, kanthi saben gelas kanggo saben wong, kita bakal duwe cukup saka cukup.

Pira gram pasta saben wong kanggo sup

Pira gram pasta saben wong kanggo sup

Sampeyan kudu ujar manawa nalika nggawe sup, kita uga ora bakal mangu jumlah. Ora mung ing pasta dhewe, nanging ing banyu sing bakal ditambahake. Ing kasus iki, sampeyan kudu nambah udakara 100 gram mi sup per liter banyu. Mulai saka iki, yen sampeyan kepengin weruh pinten gram pasta saben wong sing kudu ditambahake sup, kita bakal menehi katrangan yen udakara 30 utawa 40 gram, kita bakal duwe cukup.

Jumlah spaghetti saben wong

Jumlah spaghetti saben wong

para ngukur spaghetti saben wong, kita bakal duwe sawetara opsi. Ing tangan siji, sampeyan bisa njupuk ladle sing ngombe pasta. Peralatan iki nduweni untu ing sacedhake lan bolongan ing tengah. Spaghetti sing isih ana ing njero bolongan iki, garing, bakal dadi jumlah sing sampurna kanggo siji wong. Yen sampeyan ora duwe, ana trik liya sing uga bakal digunakake.

Kita terus kasunyatan manawa saben wong butuh udakara 80 gram pasta. Sampeyan uga bisa nggunakake tangan kanggo ngukur jumlah spaghetti saben wong. Sampeyan bakal njupuk sawetara pasta garing iki ing antarane driji. Sampeyan kudu nggabungake jempol lan driji indeks. Kepiye cara? Dadi, supaya jempol nutul phalanx pisanan saka driji indeks. Dadi, spaghetti sing cocog karo bolongan kasebut bakal ditemtokake kanggo siji restoran.

Pira 100 gram makaroni

Pira 100 gram makaroni

Kita bisa ngukur 100 gram makaroni nganggo gelas. Ya, siji banyu, sajrone urip. Yen ngisi pasta, kita bakal entuk jumlah kasebut. Semono uga !.

Coba resep iki kanggo makaroni Bolognese, sampeyan bakal seneng 😉:

Artikel sing gegandhengan:
Macaroni Bolognese

Mesthi wiwit saiki, sampeyan bakal bisa nggawe pasta kanthi bener, mula ora kakehan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   susana rigotti ngandika

    pungkasane situs kanthi petungan jumlah saben wong! lan uga beda-beda, aku seneng banget. Salam saka Argentina menyang tanah air saka simbah-simbah ibu.

  2.   lucas ngandika

    Halo, aku kudu ngerti cara ngetung jumlah produk kanggo nggawe tripe Spanyol kanggo 150 wong, matur nuwun kanthi sanget

  3.   Milton ngandika

    Gram kasebut akeh saben wong.
    pasta garing contone diwilang 80g. Data iki asale saka Argentina. Dianjurake supaya ngancani sayuran.
    Aku entuk data saka novivesdeesalad.com Muga-muga bisa sukses.
    Salam.

    1.    beta ngandika

      Milton, ing omah kita mangan sethithik lan aku sijine 125 gram. Pasta garing saben wong… 80 yaiku jatah bocah.

      1.    Gorka ngandika

        125 gram saben wong iku kakehan. Kanthi 80 gr luwih saka cukup. Kowe mangan sithik? Hahaha

  4.   maria ngandika

    Lan fameña carane ngetung pasta seger saben wong

  5.   Maria Justina Alvornoz ngandika

    pinten sorrentinos saben wong diwasa

  6.   Alis ngandika

    Pira gram utawa pinten kothak pasta penis nggawa?