pie ceri

pie ceri

La mangsa cherry Cendhak lan kita ora pengin mbuwang ing omah. Njupuk kauntungan saka wayahe paling apik saka woh iki, kita cook pai Cherry iki sing ora go unnoticed kanggo werna, nanging ora kanggo rasa. Apa sampeyan ora pengin nyoba?

Aku ora bisa ngomong yen nindakake iku cepet. Langkah demi langkah ora rumit nanging adonan mbutuhake kulkas lan wis dipanggang, supaya sampeyan kudu nglampahi wektu ing. Wektu sing bisa disingkat yen sampeyan nggunakake pastry shortcrust komersial tinimbang nggawe dhewe.

Adonan iku penting banget ing resep iki minangka ngisi ceri sing disiapake senggol ceri lan ceri pitted. Lan aku wis ngelingake sampeyan yen pitting ceri bakal njupuk sawetara wektu amarga kita bakal nggunakake setengah kilo iki. Apa sampeyan pengin nggawe kue ceri iki? Kita miwiti.

Resepipun

pie ceri
Pengarang:
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
Kanggo jajanan cekak
  • 200 g glepung gandum
  • 55 g. gula es
  • ¼ uyah sendok teh
  • 125g butter unsalted kadhemen, Cut menyang cilik persagi
  • 1 kuning telur
Kanggo ngisi
  • 500g cherries pitted
  • 60 g. saka gula
  • 50g saka jus lemon
  • 15 g. tepung jagung
  • 60g senggol ceri
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi nyiyapake adonan. Kanggo nindakake iki, nyelehake glepung ing mangkuk gedhe. Tambah gula lan uyah lan nyampur.
  2. Banjur kita nggabungake mentega lan kita nggarap adonan kanthi ujung driji kita, njepit nganti kita entuk tekstur pasir. Ingkang utama yaiku ora ngapusi banget supaya suhu ora mundhak.
  3. Dadi, kita ngalahake endhog lan ditambahake kanthi nyampur kanthi cara sing padha.
  4. Sawise kabeh wis terintegrasi kanthi apik, kita kompak karo tangan kita, Kita mbentuk bal lan tutup karo film kanggo refrigerate kanggo jam.
  5. Sadurunge njabut adonan saka kulkas, grease cetakan bunder kira-kira 25 sentimeter lan cadangan.
  6. Banjur njupuk adonan saka kulkas lan supaya acclimatize ing suhu kamar kanggo bab 5-10 menit.
  7. Sabanjure, ing antarane rong lembar kertas kita babagan adonan nganti tekan keliling 30 centimeter diameter lan ½ centimeter tebal.
  8. Dadi ati-ati, transfer adonan menyang cetakan demoldable lan kita nyetel iku supaya isine basa lan tembok, liwat retak karo keluwihan saka sudhut (sing kita ora bakal uncalan adoh).
  9. Kita sijine ing kulkas tutup karo bungkus plastik lan refrigerate 20 menit.
  10. Nalika, panas oven nganti 190ºC.
  11. Sawise wektu cooling wis liwati, kita punctured basa Bola-bali nganggo garpu lan tutup adonan kanthi kertas baking. Sawise rampung, isi meh nganti pinggir karo kacang polong utawa kacang polong liyane.
  12. Panggang udakara 20 menit banjur kita nyelehake ing rak lan mbusak kertas lan sayuran supaya adonan adhem.
  13. Nalika, kita nyiyapake ngisi Nyampur gula, pati jagung, jus lemon lan senggol ing saucepan. Tambah cherries lan cook liwat kurang panas nganti padha alus.
  14. Sijine campuran ing adonan meh kadhemen lan nggawa menyang open kanggo bab 15 menit.
  15. Banjur, supaya adhem kanggo nyoba pai cherry.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.