Permen waluh sing dicetak

Kanggo nggawe legi sing sehat iki, kita bakal nggunakake waluh jinis waluh amarga konsistensi luwih apik kanggo nyiyapake lan ngemot banyu luwih sithik tinimbang waluh umume, bisa dicetak lan banjur dipotong-bagean.

Úa:

1 kilo waluh (waluh)
300 cc banyu
2 cengkeh
esen vanilla, sawetara tetes
4 sendok madu
1 sendok makan agar-agar (gelatin rumput laut alami)

Preparation:

Kupas waluh lan potong dadi kubus, lebokake ing pot nganggo siung lan banyu. Masak persiyapan iki nganti empuk. Banjur, copot lan jupuk dadi anget, banjur aduk lan tambah esen vanila. Tuang potongan kasebut menyang pot lan nalika godhok, lebokake agar-agar sing larut ing banyu adhem cilik.

Masak persiyapan iki 5 menit maneh, aduk terus nganggo sendok kayu. Nalika sampeyan nyopot saka panas, tambahi madu lan campuran. Siapke cetakan sing dibasahi banyu lan tuang permen. Simpen cetakan ing kulkas nganti adhem banget banjur sampeyan bisa mbukak lan ngethok.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.