Kacang polong kaleng ing sirup

Usul dina iki yaiku nyiyapake kaleng woh wohan sing sehat ing sirup, dadi panganan sing cocog kanggo sampeyan nganggo gulung manis, dekorasi tartelet utawa kue lan uga bisa disimpen nganti nem wulan, ing toples sing adhem.

Úa:

1 kilo pir
1 liter banyu
250 gram gula
jus saka 1 lemon

Preparation:

Pisanan kupas kabeh pir, copot tengah lan potong dadi cilik. Banjur, ing pot, nyiyapake sirup, gula lan banyu lan masak nganggo geni sing endhek nganti 30 menit. Campur karo persiyapan iki, potongan pir lan jus lemon.

Sabanjure, rebus persiyapan iki udakara 8 menit. Copot lan bungkus wadhah kaca kanthi tutup hermetik, tutup nganggo sirup lan sterilake ing adus banyu sajrone 25 menit. Ayo adhem lan simpen nganti siyap digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.